📚 روز شمار #انقلاب، #دفاع_مقدس و شهدا؛
____🎀🎀🎀🎀🎀_____
🗓 ( ۴ مهر ماه )
🌸🌼🌺🌸🌼🌺🌸🌼🌺
🖌۱• تشکیل جلسه سازمان کنفرانس اسلامی در مورد جنگ ایران و عراق (۱۳۵۹ ه. ش)
🖌۲• اشغال بُستان توسط اشغالگران بعثی در روزهای آغازین جنگ (۱۳۵۹ ه. ش)
🖌۳• روز مقاومت مردم گیلانغرب
🌷🪴🌻🌷🪴🌻🌷🪴🌻
✅#شهدای_گمنام و#مدافعان_حرم💐
📲 https://eitaa.com/shahid_AranandBidgol
🦋🦋🦋 🪶🪶🪶 🕊🕊🕊
🔰 #خاطرات_شهدا | #سنگر_خاطره
📍زندگی مرفه...
🔻مرتب روزه می گرفت و خیلی وقت ها نماز شب میخواند.نماز شب او نماز معمولی نبود. طوری گریه می کرد که اتاق به لرزه می افتاد. ما گاهی از صدای گریه او بیدار میشدیم. او هیچوقت دوست نداشت مرفه زندگی کنیم و از روز اول زندگی مان در منزل اجاره ای زندگی می کردیم در آن زمان ارتش به پرسنل خانه سازمانی می داد. من از او خواستم منزل سازمانی بگیرد، گفت بگذار کسانی که نیاز دارند بگیرند.
🌷#شهید_سید_موسی_نامجو
❤️🧡💛💚💙💜🤍🤎
۹۹۳ روز ( ۲ سال و ۸ ماه و ۱۹ روز ) از آرام گرفتن کبوترهای خونین #خوشنام در سرزمین حماسه و ایثار گذشته است.
💐🌹🍀💐🌹🍀💐🌹🍀
✅#شهدای_گمنام و#مدافعان_حرم💐
📲 https://eitaa.com/shahid_AranandBidgol
19.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #کلیپ | #دفاع_مقدس
🔻نماهنگ ما مقتدریم....
✅#شهدای_گمنام و#مدافعان_حرم💐
📲 https://eitaa.com/shahid_AranandBidgol
🌹تغذیه جانباز سرافراز وطن #مختار_لچیانی از طریق سرنگ، بیش از ۳۵ سال مزه غذایی را نچشید و ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ به یاران شهیدش پیوست.
یکی از همرزمانش در دلنوشتهای درباره او نوشته است:
حاج مختار مرد روزهای سخت بود و سیاسی بازی و سیاه بازی نمی دانست که به خدم و حشمی برسد. فقط می دانست که باید مقابل دشمن جان پناه ساخت و با او مقابله کرد.
مختار به نیروهایش یاد داده بود که خاک ریز باید بلند و پر جان بالا برود تا با یک گلوله توپ مستقیم نشکافد؛ و خودش هم برای تشویق راننده های لودر بلدوزرهایش زیر بارانی از آتش بالا و پایین می رفت و برای سلامتی شان صلوات می فرستاد.
مختار سرما و گرما نمی شناخت... او فقط وظیفه اش را می شناخت و بس.
حاج مختار، یل جبهه، قلندر مهندسی رزمی، هم سنگر شهید ملاآقایی، سرو همیشه سرپای جبهه
✅#شهدای_گمنام و#مدافعان_حرم💐
📲 https://eitaa.com/shahid_AranandBidgol