شهید مهدی نوروزی اهل کرمانشاه معروف به شیر سامرا بود.دی ماه 93ودردفاع ازحرمین عسکریین در سامرا توسط گروهک تروریستی داعش به شهادت رسید.
❤️همسرش در مورد توصیههای شهید نسبت به شرکت در پیاده روی #اربعین میگوید: 💫
آقا مهدی همیشه به بنده میگفت که سفر زیارتی #امام_حسین(ع) را هیچ وقت و تحت هیچ شرایطی ترک نکن!
حتی اگر شده سالی یک مرتبه آن هم در موقع اربعین خود را به #کربلا برسان،
حتی اگر شده فرش خانهات را بفروش و مقدمات سفر کربلا را مهیا کن و این سفر را ترک نکن و این شاخصترین سخنی بود که آقا مهدی درباره سفر اربعین به بنده میگفت.
خاطره شیرینی که از آخرین سفر مشترک مان به کربلا در پیادهروی اربعین در یادم مانده است این است که در بخشی از راه باران شروع به باریدن کرد، فرزندمان هم در همان زمان گریه میکرد و غذا میخواست، در آن زمان آقا مهدی پتو بالای سرم گرفت که باران روی سرم نریزد و گفت شما اینجا بنشین و به بچه غذا بده من همانجا نشستم و به آقا هادی غذا دادم.
@shahid_gomnam15
1_1658430465.mp3
8.81M
بسمِ رَبِّ الشُهَدا و الصِدّیقین
قرائت دست جمعی زیارت #عاشورا به نیابت از شهدای گمنام علل الخصوص #شهید_ابراهیم_هادی💔🥀
هدیه برا نذر ظهور اقا #امام_زمان عج ان شاءالله
اقا صاحبزمان رو واسطه قرار میدیم نظری کنن حاجت روایی اعضای کانال شفای عاجل بیماران رفع گرفتاری هامون
اسیر خاک شدگان رو هم یاد کنیم
خادمین رو از دعای خیرتون بینصیب نفرمایید
قربتا الی الله🍃🖤🏴
°•🌱
يادتان نرود چه کسانی از جانشان
گذشتند تا شما پایتان به #کربلا برسد
#به_نیابت_از_شهدا
ما ملت امام حسینیم
ما ملت شهادتیم
@shahid_gomnam15
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤 مداحی جدید حاج "محمود کریمی" برای #اربعین از شعر مشهور مولوی
@shahiddaghayeghi
به خاطر بسپاریم
جادهای که به #کربلا میرسد
از همان سنگرهای دفاع مقدس میگذرد
#اربعین نایب الشهدا باشیم
@shahid_gomnam15
شهید گمنام
📜 #خطبه192 : خطبه قاصعه . { قسمت سوم } 5⃣ پرهيز از تكبّر و اخلاق جاهلی 🔻 آگاه باشيد ، در سركشی و
🌹 سهم امروز نهج البلاغه خطبه ۱۹۲ بند ۷ تا ۱۱
📜 #خطبه192 ، خطبه قاصعه .
{ قسمت چهارم }
7️⃣ ضرورت عبرت از گذشتگان
🔻 مردم ! از آنچه كه بر ملّت های متكبّر گذشته ، از كيفرها و عقوبت ها و سخت گيری ها و ذلّت و خواری فرود آمده عبرت گيريد و از قبر ها و خاكی كه بر آنچه ره نهادند و زمين هایی كه با پهلو ها بر آن افتادند پند پذيريد و از آثار زشتی كه كبر و غرور در دل ها می گذارد به خدا پناه ببريد ، همان گونه كه از حوادث سخت به او پناه می بريد . اگر خدا تكبّر ورزيدن را اجازه می فرمود ، حتما به بندگان مخصوص خود از پيامبران و امامان (عليهم السلام) اجازه می داد ، در صورتی كه خدای سبحان تكبّر و خودپسندی را نسبت به آنان ناپسند و تواضع و فروتنی را برای آنان پسنديد كه چهره بر زمين می گذارند و صورتها بر خاک می مالند و در برابر مؤمنان فروتنی می كنند و خود از قشر مستضعف جامعه می باشند كه خدا آن ها را با گرسنگی آزمود و به سختی و بلا گرفتارشان كرد و با ترس و بيم امتحانشان فرمود و با مشكلات فراوان ، خالصشان گردانيد . پس مال و فرزند را دليل خشنودی يا خشم خدا ندانيد كه نشانه نا آگاهی به موارد آزمايش و امتحان در بی نيازی و قدرت است ، زيرا خداوند سبحان فرمود : « آيا گمان می كنند مال و فرزندانی كه به آنها عطا كرديم ، به سرعت نيكی ها را برای آنان فراهم می كنيم نه آنان آگاهی ندارند . »
8️⃣ فلسفه آزمايش ها
🔻 پس همانا خداوند سبحان بندگان متكبّر را با دوستان خود كه در چشم آن ها ناتوانند می آزمايد ؛ وقتی كه موسی بن عمران و برادرش هارون (عليهم السلام) بر فرعون وارد شدند و جامه های پشمين به تن و چوب دستی در دست داشتند و با فرعون شرط كردند كه اگر تسليم پروردگار شود ، حكومت و ملكش جاودانه بماند و عزّتش برقرار باشد ؛ فرعون گفت : « آيا از اين دو نفر تعجّب نمی كنيد كه دوام عزّت و جاودانگی حكومتم را به خواسته های خود ربط می دهند ، در حالی كه در فقر و بيچارگی به سر می برند اگر چنين است چرا دستبندهای طلا به همراه ندارند ؟ » اين سخن را فرعون برای بزرگ شمردن طلا و تحقير پوشش لباسی از پشم گفت ، در حالی که اگر خدای سبحان اراده می فرمود به هنگام بعثت پيامبران ، درهای گنج ها و معدن های جواهرات و باغات سر سبز را به روی پيامبران می گشود و پرندگان آسمان و حيوانات وحشی زمين را همراه آنان به حركت در می آورد . امّا اگر اين كار را می كرد ، آزمايش از ميان می رفت و پاداش و عذاب بی اثر می شد و بشارت ها و هشدارهای الهی بی فايده می بود و بر مؤمنان اجر و پاداش امتحان شدگان واجب نمی شد و ايمان آورندگان ثواب نيكوكاران را نمی يافتند و واژه ها ، معانی خود را از دست ميداد ، در صورتی كه خداوند پيامبران را با عزم و اراده قوی ، گر چه با ظاهری ساده و فقير مبعوث كرد ، با قناعتی كه دل ها و چشم ها را پر سازد ، هر چند فقر و نداری ظاهری آنان چشم و گوش ها را خيره سازد . اگر پيامبران الهی دارای چنان قدرتی بودند كه مخالفت با آنان امكان نمی داشت و توانایی و عزّتی می داشتند كه هرگز مغلوب نمی شدند و سلطنت و حكومتی می داشتند كه همه چشم ها به سوی آنان بود ، از راه های دور بار سفر به سوی آنان می بستند ، اعتبار و ارزش شان در ميان مردم اندک بود و متكبّران در برابرشان سر فرود می آوردند و تظاهر به ايمان می كردند ، از روی ترس يا علاقه ای كه به مادّيات داشتند . در آن صورت نيّت های خالص يافت نمی شد و اهداف غير الهی در ايمان شان راه می يافت و با انگيزه های گوناگون به سوی نيكی ها می شتافتند . امّا خدای سبحان اراده فرمود كه پيروی از پيامبران و تصديق كتب آسمانی و فروتنی در عبادت و تسليم در برابر فرمان خدا و اطاعت محض فرمانبرداری ، با نيّت خالص تنها برای خدا صورت پذيرد و اهداف غير خدایی در آن راه نيابد كه هر مقدار آزمايش و مشكلات بزرگ تر باشد ثواب و پاداش نيز بزرگ تر خواهد بود .
107571_760_۲۰۲۱_۰۹_۲۶_۲۰_۲۵_۲۹_۱۳۲(2).mp3
3.67M
#قرارِعاشقی❤️
قࢪائت دعاے فرج ...
بهنیّٺ برادࢪشهیدمانمےخوانیم 🌱
اللّٰهُمَّعَجِّللِوَلیِّڪالفَرَج 💐💚
جهت تعجیل در فرج آقا #امام_زمان صلوات
@shahid_gomnam15