در شبانه روز ده دقیقه با خدا خلوت کن ، از خطاهای خود استغار کن ، فضای دلت روشن میشود ؛
اگر این کار را ادامه دهی ، بعد چند وقت این ده دقیقه کل روزت را خواهد گرفت .
- حاج اسماعیل دولابی
@shahid_gomnam15
-دستم نمیرسد به تماشای ِکربلا ؛
با بغض به روی عکس حرم دست میکشم ..
@shahid_gomnam15
شهید گمنام
جهاد تربیتی #اربعین
✍. این سالها ایران از ماه ها قبل از اربعین در تب و تاب برپایی این کنگره عظیم جهانی است و دشمن در تدارک کم رنگ کردن ارزشها و کم نور کردن حضور مومنین در این خودسازی عظیم جمعی است.
در این میان گاهی نقش کودکان آنطور که باید دیده نمیشود و مخالفت هایی با حضور کودکان در این میدان انسان سازی می شود.
تصور کنید اربعین فقط محل تجمع مردان و افراد مسن باشد و کودکان و زنان حضور پر رنگ نداشته باشند.
شبیه بعضی مساجد و بعضی اجتماعات که از حضور خانواده ها بی بهره است.
با توجه به تجربه های مادرانه، اربعین یکی از بهترین محیط های تربیتی است. چه که بیان فضایل اخلاقی برای کودکان کجا و زندگی با فضایل اخلاقی کجا...
در این چندباری که زیارت اربعین را روزیمان کرده اند قبل از سفر تصویری از صحنه های دوست داشتنی اربعین برای بچه ها میساختم که بعدا آثار تربیتی آن را به شیرینی چشیدم.
آماده کردن بچه ها با چملاتی مثل: این سفر زیباترین سفر دنیاست. همه خوبی های عالم در این سفر جمع شده است نهایت مهربانی و بخشش و کمک به دیگران را خواهید دید.
و بیان نیت و تصمیم ویژه این سفر به بچه ها با این جملات: این سفر: میخواهیم همه مهربان تر از قبل باشیم، بخشنده تر، صبورتر،و در یک نگاه، خوبتر....
حتما بچه ها خواهند پرسید چرا؟؟ مگر این سفر چه فرقی با سفرهای دیگر میکند؟
: این سفر سفر یاری امام زمان ارواجنا فداه است. یعنی هر کس میخواهد جزو شیعیان امام عج به حساب آید وارد این راهپیمایی عظیم میشود و به تاسی از امام حسین علیه السلام، همه هستی اش را به میدان می آورد و با همه توان به زیارت امام حسین علیه السلام میرود. همه توان یعنی همه صبر، همه ایثار، همه وقت، همه قوا و همه آنچه در چنته دارد.... چه سری در این زیارت و این گردهمایی جهانی نهفته است که از میان ده ها باری که در سال, زیارت امام حسین علیه السلام توصیه شده است، فقط زیارت اربعین علامت شیعه بودن شمرده شده . حال که در ایام دیگر هم به زیارت مشرف شده بودیم اما این زیارت با همه زیارات دیگر متفاوت بود.
اینها را که به بچه ها میگفتم. چشمان معصوم شأن را میدیدم که چه هوشیارانه حرف های مرا بزرگ تصویر میکرد. و چه زیبا صحنه های حماسی را به من نشان میدادند.
در دلم این جملات را با خودم تکرار میکردم: این سفر باید با تمام توان راهی شوی.. و از چیزی کم نگذاری اگر میخواهی از یاری کنندگان امام مهدی عج باشی باید به دانسته ها عمل کنی و خودت را برسانی به مقام شیعه حقیقی.
در موقعیت های مختلف داستان های آخرین سفر حضرت اباعبدالله علیه السلام و یارانشان را برای شان میگفتم. وقتی خیییلی گرم بود وقتی خیلی تشنه بودیم. وقتی از خستگی نای رفتن نداشتیم. وقتی جای خواب گرم و نرم کمتر پیدا میشد.
امام حسین علیه السلام با همه خانواده شان آمده بودند برای تربیت همه خانواده ها...
سفر بسیار شیرین تر از آنکه تصور میکردم تمام شد. همه خوب تر شده بودیم. صیورتر، مهربان تر بزرگ ترقوی تر.. با هیچ زبانی نمیستوانستم این مکارم اخلاقی را اینطور ملموس و واضح به بچه ها یاد بدهم. فضائل شنیدنی، دیدنی شده بودند و بچه ها لحظه به لحظه بهتر و قوی تر در این مسیر قدم بر میداشتند. و هر سال مشتاق تر و آماده تر منتظر سفر اربعین اند.
در مسیر برگشت به تیرهای شیطان فکر میکردم به تبلیغات گسترده شبکه های معاند که در جهت ایجاد رعب و وحشت در میان زائران برای شرکت نکردن در این اجتماع عظیم به بهانه بیماری و سلامت بچه ها و نداشتن زیر ساخت های کشور عراق گفته میشد.
به اینکه چند نفر قبل از سفر درصدد بودند بچه دارها را منصرف کنند در حالیکه که ندانسته در جبهه دشمن قدم برمیداشتند..
به این فکر میکردم که امسال دشمن چه برنامه ای برای عدم انتشار مهمترین اجتماع شیعیان برپا خواهد کرد. تا این بزرگترین اجتماع دینی دنیا، تیتر یک رسانه ها نباشد.
یقین داشتم که سالهای بعد هم لازم است بچه ها در این محیط غنی تربیتی حضور داشته باشند.
از حضرت آقا رهبر فرزانه انقلاب بیان شده است که جهاد مقابله با دشمن است و میدانستم که این گردهمایی تلاشی است در مسیر مبارزه با دشمن پس میتوان نام جهاد را بر آن گذاشت.
به وصیت شهید فکر میکردم که چگونه میتوان در راه امام حسین علیه السلام حیات و ممات حسینی داشت.
در جهانی که پر از فسق و فجور و خیانت ابرقدرتهاست تلاش و ایثار میخواهد. در راه حسین سیدالشهدا رفتن، حسینی شدن میخواهد.
بخشی از وصیت نامه شهید اسماعیل دقایقی
«اللهم اجعل محیای محیا محمد و آل محمد و مماتی ممات محمد و آل محمد..»
زهرا دقایقی
فرزند شهید
#جهاد_تربیتی_اربعین
#حسینی_شدن
#شیرین_ترین_سفر_دنیا
#احلی_من_العسل
@mahfelyekshanbeha
امام صادق (ع) فرمودند :
از شامگاه پنج شنبه و شب جمعه ، فرشتگانی با قلم هایی از طلا و لوح هایی از نقره، از آسمان به سوی زمین می آیند و تا غروب روز جمعه ثواب هیچ عملی را نمی نویسند به جز صلوات بر محمد و آل محمد علیهم السلام...🌱
[📚 من لایحضره الفقیه، ج۱، ص۴۲۴]
•┈┈••••✾•✨🌕✨•✾•••┈┈•
@mahfelyekshanbeha
امام صادق (ع) فرمودند :
از شامگاه پنج شنبه و شب جمعه ، فرشتگانی با قلم هایی از طلا و لوح هایی از نقره، از آسمان به
سوی زمین می آیند و تا غروب روز جمعه
ثواب هیچ عملی را نمی نویسند به جز صلوات بر محمد و آل محمد علیهم السلام...🌱
[📚 من لایحضره الفقیه، ج۱، ص۴۲۴]
•┈┈••••✾•✨🌕✨•✾•••┈┈•
🏴پیاده روی #اربعین رو مدیون پیاده روی رزمندگان ۸ سال جنگ تحمیلی هستیم...
چقدر قشنگ شعار میدادن #کربلا کربلا ما داریم میاییم...
@shahid_gomnam15
13.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴_کوله منم جمع کن منو راه بنداز..
اره خانوم سه ساله حال یک جامانده را یک جامانده میفهمد
😭😭😭
@shahid_gomnam15
شهید گمنام
📜 #خطبه192 : خطبه قاصعه . { قسمت پنجم } 9️⃣ فلسفه حج ♦️ آيا مشاهده نمی كنيد كه همانا خداوند سبحا
🌹 سهم امروز نهج البلاغه خطبه ۱۹۲ بند ۱۲ تا ۱۵
📜 #خطبه192 ، خطبه قاصعه .
{ قسمت ششم }
2️⃣1️⃣ تعصّب ورزيدن زشت و زيبا
🔻 من در اعمال و رفتار جهانيان نظر دوختم ، هيچ كس را نيافتم كه بدون علّت درباره چيزی تعصّب ورزد ، جز با دليلی كه با آن نا آگاهان را بفريبد و يا برهانی آورد كه در عقل سفيهان نفوذ كند جز شما ، زيرا درباره چيزی تعصّب می ورزيد كه نه علّتی دارد و نه سببی ، ولی شيطان به خاطر اصل خلقت خود بر آدم (عليه السّلام) تعصّب ورزيد و آفرينش او را مورد سرزنش قرار داد و گفت « مرا از آتش و تو را از گل ساخته اند » و سرمايه داران فساد زده امّت ها ، برای داشتن نعمت های فراوان تعصّب ورزيدند و گفتند : « ما صاحبان فرزندان و اموال فراوانيم و هرگز عذاب نخواهيم شد » . پس اگر در تعصّب ورزيدن ناچاريد ، برای اخلاق پسنديده ، افعال نيكو و كارهای خوب تعصّب داشته باشيد . همان افعال و كرداری كه انسان های با شخصيّت و شجاعان خاندان عرب و سران قبائل در آنها از يكديگر پيشی می گرفتند ، يعنی اخلاق پسنديده ، بردباری به هنگام خشم فراوان و كردار و رفتار زيبا و درست و خصلت های نيكو پس تعصّب ورزيد در حمايت كردن از پناهندگان و همسايگان ، وفاداری به عهد و پيمان ، اطاعت كردن از نيكی ها ، سرپيچی از تكبّر و خود پسندی ها ، تلاش در جود و بخشش ، خودداری از ستمكاری ، بزرگ شمردن خون ريزی ، انصاف داشتن با مردم ، فروخوردن خشم ، پرهيز از فساد در زمين ، تا رستگار شويد .