#اطلاعیه
#سبد_کالای_شب_عید
♻️با توجه به نزدیک شدن ایام سال نو بنا داریم ماهیانه عزیزان و نیز کمک های جدیدی که به دستمان می رسد را ذخیره و تجمیع کنیم تا بتوانیم برای شب عید نیازمندان سبد غذایی و در صورت امکان مقداری پوشاک و مایحتاج دیگر تأمین نماییم.
اگر دوستان برای این امر کمک ویژه داشتند، درخدمتیم.🌹🌹
💐با سلام و آرزوی قبولی طاعات خدمت همه عزیزان
از دیشب که اطلاعیه #سبد_کالای_شب_عید در کانال گذاشته شده تعداد قابل توجهی از همراهان عزیز اقدام به واریز وجهی علاوه بر وجوه ماهیانه کرده اند. با تشکر از همه عزیزان امیدواریم بتوانیم تعداد خوبی از خانواده های نیازمند را در آستانه سال نو در حد یک سبد غذایی پوشش دهیم.
سپاس از همراهی شما🌹
هدایت شده از صراط مستقیم
#صدقه
(( صدقه ماه #رجب ))
#صدقه_دفع_بلا
(تحت اشراف آیت الله تحریری)
🔰با شركت در طـرح صدقه در قالب ذبح مــرغ كـه هر ماه انجام میگردد، شما ميتوانيد با پرداخت مبلغ #سی_هزار تومان به ازا هر يک از اعضـاء خانواده در قبال يک مرغ، به آسانی ميزبان يک خانواده نيازمند واقعي و آبرومند در ماه رجب باشید.
👈 شماره کارت جهت ذبح مرغ
به نام جواد گلچین
5058011220363821
🌸کانال نشر بیانات استاد تحریری👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2737373185Cddac684369
#گزارش
با سلام و احترام
با کمک برخی از خیرین محترم 14 #کمک_هزینه_مالی برای طلاب نیازمند به مبلغ 100 هزار تومان، مجموعا یک میلیون و چهارصد پرداخت شد.
4 طلبه افریقایی و 10 طلبه بلوچستانی مشمول این کمک هزینه مالی شدند.
خدا از همه خیرین به احسن وجه قبول فرماید.🌹🌹
.
هدایت شده از الهادی
🔻وفات معدن صبر و فضیلت، حضرت زینب کبری سلام الله علیها بر همه محبین اهل بیت علیهم السلام تسلیت باد.
🔺 @nasery_ir
#گزارش
از محل کمک های شما عزیزان امروز 5 #سبد_کالایی برای نیازمندان تامین شد.
تقبل الله 🌹
.
#گزارش
برخی دوستان #لباس های دست دوم در حد نو خودشان را در اختیار گذاشتند.
در این مدت بیش از 5 بسته ی بزرگ لباس کودک، بچه گانه، زنانه و مردانه جمع شده و بین خانواده های نیازمند توزیع شده است.
در بین نیازمندان خصوصا خانواده های #طلاب_افریقایی به دلیل عدم وجود منابع مالی در مضیقه شدید برای حتی لباس بوده و از همین طریق واقعا مسرور و خوشحال می شوند.
.
#خبر_خوب
در بین این همه خبرهای #کرونایی امروز یک خبر خوب دارم.
یکی از افرادی که دوسال است خانواده اش تحت پوشش هستند، فرد محترمی است که به دلیل برخی مشکلات مالی و بدهکاری در زندان بود. رقم بدهکاری بسیار بالا بود و خیلی آرام و کند تأمین می شد. خانواده اش هم هیچ منبع درآمدی نداشتند و از همین کمک ها امرار معاش می کردند. به لطف خدا برخی بدهکاری های وی با کمک خیرین پرداخت شد اما هنوز حجم بالایی بدهی باقی بود تا اینکه...
دیروز به واسطه ی یکی از طلاب بزرگوار یکی از خیرین و نیکوکاران که وی را نمی شناسم، مبلغ #13_میلیون تومان بابت پرداخت بدهکاری های این فرد محترم به حساب خیریه واریز کردند.
من ایشان را نمی شناسم ولی خدای عالم او را می شناسد و از درگاه خدای متعال برای وی و همه خیرین عافیت و سلامتی و عاقبت بخیری مسئلت می کنم.
اللهم اجعل عواقب أمورنا خیراً🌹
.