🔴 پاسخ به چند شبهه درباره شهدای گمنام که این روزها بازهم توسط عدهای تکرار شده👇
🔹۱. تاکنون از حدود ۷۰ درصد خانواده معظم شهدای #مفقودالاثر نمونهگیری شده است. تعداد قابل توجهی از والدین شهدای مفقود الاثر نیز رحلت کردهاند و امکان نمونهگیری نیست.
🔹۲. نهتنها در ایران بلکه در خارج از کشور هم روند استحصال DNA از جسم سخت همانند استخوانها و دندانها برای شناسایی بسیار دشوار است خصوصا در دو حالت زیر:
الف. استخوان در محیطهای قلیایی مانند مناطق جبهههای جنوب باشد. (اکثر مفقودین دفاع مقدس در این مناطق هستند)
ب. جسم (استخوان) بمدت طولانی در معرض تابش آفتاب بوده باشد.
🔹۳. با توجه به میزان پیشرفت علمی کشورها و تجهیزات فنی در اختیار، روند شناسایی متفاوت است و معمولا از شش ماه تا مدتهای بیشتر بطول میانجامد.
🔹۴. این مسئله فقط مربوط به ایران نیست مثلا در جنگ ترکیه و قبرس در سال ۱۹۴۷ میلادی ۲ هزار نفر مفقودالجسد شدند که در طول ۴۸ سال گذشته، فقط هزار نفر در جزیر یونان پیدا شدهاند و از آنها نیز تنها ۶۰۰ نفر ، آن هم با کمک آمریکاییها شناسایی شدهاند و مابقی حتی با کمک آمریکاییها، شناسایی نشدهاند. پس کشف استخوانهای مفقودین حتی با تجهیزات مدرن امروزی لزوما به شناسایی آنها نمیانجامد.
🔹۵. تاکنون حدود ۴۵ هزار شهید مفقودالجسد شناسایی شدهاند که حدود ۱۰ هزار نفر از آنها بهعنوان شهید گمنام دفن شدهاند و تقریباً ۲۶۰۰ مفقودالجسد دیگر داریم که عملیات تفحص آنها در ایران و داخل عراق ادامه دارد.
🔹۶. اینکه پیکرهای #شهدا جا ماندهاند نه به دلیل عدم ایثار رزمندگان بود بلکه تعداد قابل توجهی از آنها همه با هم شهید و مفقود شدند و کسی نتوانست بازگردد. یا در محاصره قرار گرفتند و تعدادی #شهید و تعدادی اسیر شدند. پس مفقودالاثر شدن رزمندگان نتیجه کوتاهی نبوده بلکه اصلا شرایط منطقه متفاوت بوده است وگرنه حتی در عقبنشینیها تا جایی که امکانپذیر بود رزمندگان پیکرها را با خود میآوردند مگر در جاهایی که تعدادی از رزمندگان مجروح شدهبودند و طبعاً باید تحت هر شرایطی با اولویت مجروحین را با خود میاوردند و نه شهدا را.
پ.ن: نکته مهم اینه که هر سال به این شبهات پاسخ داده میشه و خارج نشینان از این مسائل آگاهی دارند، اما باز تکرار میکنند.
#شهید_گمنام
#تشییع_شهدای_گمنام
@shahid_ketabi
17.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نقل چند جنایت وحشتناک داعش از زبان شهید حاج قاسم عزیز :
من دیدم در همین دیاله کودکی را از سینه مادرش گرفتند او را مثل گوسفند روی آتش سرخ کردند لای پلو گذاشتند برای مادر فرستادند!!
#جان_فدا
@shahid_ketabi
خاطرات و کرامات شهید عاملو
🔴 پاسخ به چند شبهه درباره شهدای گمنام که این روزها بازهم توسط عدهای تکرار شده👇 🔹۱. تاکنون از حدود
💢 پاسخ به یک سوال
چرا هنوز شهید گمنام داریم؟
◀️کمیته تفحص شهدا در پی برخی سوالات کاربران فضای مجازی نوشت:
در سالهای ابتدایی شهدا را از روی صورت و عکس ها شناسایی میکردیم و تحویل خانواده ها می دادیم. آنها که قابل شناسایی نبودند بنا به فتوای رهبری به عنوان شهید گمنام به خاک سپرده می شدند.
⏪ علم ژنتیک در سالهای اول و دهه ۷۰ به گفته سردار باقرزاده تنها در اختیار آمریکا بود و هزینه هر تحقیق ۱۰۰۰ دلار می شد. سال ۸۱ با پشتیبانی سردار باقرزاده و کلاس های دکتر تولایی ژنتیک وارد ایران شد.
در این سالها بانک خون و نمونه استخوانی تکمیل شده و خیلی از شهدا از این طریق شناسایی شده اند.
⏪ شناسایی استخوانی که بیش از ۳۰ سال زیر خاک با دمای ۶۰ درجه بوده با شناسایی بافت نرم ساده تفاوت دارد و گاه تا سالها طول میکشد.
لذا طبق فتوای مقام معظم رهبری اگر از شناسایی شهدا مایوس شویم اجازه نداریم شهدا را بعد از تفحص در معراج شهدا نگهداری کنیم و باید آنها را سریعا به خاک بسپاریم.
⏪هر زمانی که دستگاه تطبیق, تطابق دو نمونه را اعلام کند بلافاصله و طی مراحل خاص و تشریفات خاصی به خانواده شهید اعلام می شود که شهید شما شناسایی شده و در نقطه ای معلوم تدفین شده است
#شهید_گمنام
#تشییع_شهدای_گمنام
@shahid_ketabi
یادی کنیم از شهید مفقود الاثر، شهید ابراهیم هادی که خانوادهش راضی نشدن به گرفتن آزمایش DNA از خودشون که تطبیق بدن با بدنهای تفحص شده، چون شهید وصیت کرده بود گمنام بمونه
#تشییع_شهدای_گمنام
@shahid_ketabi
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از کجا معلوم این شهدا ایرانی هستن و اجساد عراقی نیست؟
توضیحات سردار باقرزاده درباره وسائلی که بر روی شهدای تازه تفحص شده پیدا میشود و شواهدی که ثابت میکند این پیکرهای شهدای ایرانیست.
#تشییع_شهدای_گمنام
@shahid_ketabi
🥀 شهدای دو قلوی پرورشگاهی که پدر و مادر نداشتند ولی غیرت داشتند
🔹️ ثاقب و ثابت شهابی نشاط، دوقلوهایی بودند که سال ۱۳۴۳ داخل سبدی در کنار یک شیرخوارگاه رها میشوند.
◇ شهیدان «ثاقب و ثابت شهابی نشاط» دوقلوهای پرورشگاهی بهزیستی در دهه چهل، قصه غریبی دارند که حتی در میانه مستندها و کتابهای مطرح زندگینامه شهدا مهجور ماندهاست.
◇ غریبتر اینکه نام "ثابت" به واسطه پرورشگاهی بودن و قوانین خاص آن زمان، در پیچ و خمهای اداری بنیاد شهید این جانباز شیمیایی دفاع مقدس حتی به عنوان شهید دفاع مقدس ثبت نشده است.
◇ سال ۶۲ این دو بردار به عنوان امدادگر به همراه ۱۲ نفر دیگر از جوان هم پرورشگاهی وارد مناطق عملیاتی شدند.
◇ وقتی به آنها گفتند که شما که پدر و مادر ندارید و پرورشگاهی هستید برای چی آمدهاید جبهه؟ گفتند: ما پدر و مادر نداریم؛ شرف که داریم، غیرت که داریم.
◇ این دو برادر تا روز آخر جنگ حضور داشتند و بارها مجروح شدند و سرانجام ثاقب سال ۱۳۷۷ در اثر استنشاق گازهای شیمیایی شهید شده و ثابت هم به همین شکل در سال ۱۳۸۵ بعد از تحمل رنجهای بسیار به شهادت رسید.
◇ جالب بود که این دو بعد از جنگ در پرورشگاه هم حضور داشتند و به بچههای بی سرپرست خدمت میکردند.
🆔 @shahid_ketabi
💠اهمیت انتشار مطالب #مثل_خون_شهدا با ارزش است!
🔺 #امام_خمینی (ره):
اهمیت انتشارات مثل اهمیت خونهائی است که در جبههها ریخته میشود. و(مداد العلماء افضل من دماء الشهداً)دماء شهدا اگر چه بسیار ارزشمند و سازنده است، لکن قلمها بیشتر میتوانند سازنده باشند و اصولاً شهدا را قلمها میسازند و قلمها هستند که شهید پرورند. از این روست که شما باید به ارزش کار خود توجه داشته باشید و بدانید هر عملی که ارزشش بیشتر باشد مسؤولیتش سنگینتر است.
(صحیفه نور ج ۱۶ صفحه ۱۳۷)
#ویژه
#حاج_قاسم
#جان_فدا
📙 @shahid_ketabi
این عکس رو قاب کنید و در اتاق همه مسئولان بگذارید تا هر روز به آن نگاه کنند تا انرژی و غیرت پیدا کنند برای خدمت بهاین مردم غیور....
چه جمعیتی، چه صفی، چه قطاری از جمعیت آمدهاند تا تابوت یک #شهید_گمنام را بدرقه کنند
این عکس یعنی "ما ملت شهادتیم"
روستای پردنجان، از توابع فارسان چهارمحال و بختیاری
#تشییع_شهدای_گمنام
@shahid_ketabi