🌿🌿🌸🌿
🌸🌿🌿
🌿🌸
#قصههای_قرآنی
قصه های مربوط به: #حضرت_ابراهیم علیه السلام #قسمت_بیست_و_دوم
🔹محاوره ابراهیم علیه السّلام با ستاره پرستان «1»🔹
مناظره و گفتگوی حضرت ابراهیم(ع) با پرستندگان اجرام آسمانی و ستاره پرستان از جمله قصه هایی می باشد که در قرآن کریم آمده است. در این گفتگو، حضرت ابراهیم(علیه السلام) ابتدا در مقابله با ستاره پرستان، ماه پرستان و خورشید پرستان با آنها همراه می شود و سپس به دلیل افول، آنها را رد می کند و به دیگری می پردازد و در آخر نیز بدون هیچ ترسی از تهدیدهای مشرکان بیان می دارد که باید خدای یگانه را پرستش کرد.
#محاوره_ابراهیم_علیه_السّلام_با_ستاره_پرستان
منبع: کتاب قصه های قرآن
----------------🌱🪴🌱-------------
═✧❁🌸❁✧═
@shahid_modafe_haram_miladheidari
═✧❁🌸❁✧═
💠 دعای روز هفتم ماه رمضان
🤲 اللّهُمَّ أَعِنِّی فِیهِ عَلَی صِیامِهِ وَ قِیامِهِ وَ جَنِّبْنِی فِیهِ مِنْ هَفَوَاتِهِ وَ آثَامِهِ وَ ارْزُقْنِی فِیهِ ذِکرَک بِدَوَامِهِ بِتَوْفِیقِک یا هَادِی الْمُضِلِّینَ
🔸خدایا یارى كن مرا در این روز بر روزه گرفتن و عبادت
🔸و بركنارم دار در آن از بیهودگى و گناهان
🔸و روزیم كن در آن یادت را براى همیشه
🔸 به توفیق خودت اى راهنماى گمراهان
@shahid_modafe_haram_miladheidari
💠شرح دعای روز هفتم ماه مبارک رمضان
🤲 اللّهُمَّ أَعِنِّی فِیهِ عَلَی صِیامِهِ وَ قِیامِهِ وَ جَنِّبْنِی فِیهِ مِنْ هَفَوَاتِهِ وَ آثَامِهِ وَ ارْزُقْنِی فِیهِ ذِکرَک بِدَوَامِهِ بِتَوْفِیقِک یا هَادِی الْمُضِلِّینَ؛
🔸خدایا مرا در این ماه بر روزه و شب زندهداریش یاری ده، و از لغزشها و گناهان دورم بدار، و ذکرت را همواره روزیام کن، به توفیقت ای راهنمای گمراهان
🔰پیامهای دعا
1- ياریخواستن از خداوند در انجام نماز و روزه
2- دوری از لغزشها و گناهان
3- درخواست ذكر دائمی
4- توفيق از جانب خدا
🔰پیام منتخب
✍️ در قرآن کریم، توفیق به معنای «آسانکردن» است.
آنجایی که خدا به کسی توفیق میدهد، به این معناست که گرایش قلبی او به سمت امور خداپسند آسانتر میشود، علل حرکت در این مسیرها برایش فراهمتر میگردد، بهتر معارف را درک و راحتتر عمل میکند.
عکس توفیق، حالت بیتوفیقی است؛ یعنی با گناه پیدرپی، گرایش قلبی انسان به سمت امور ناپسند، آسان میشود.
💚 امام رضا(علیه السلام) میفرماید:
☝️ «هرکس از خدا توفیق بخواهد، در حالی که کوشا و تلاش گر نیست، خود را مسخره کرده است.»
📗 میزان الحکمه،ج ۲ ص ۸۶۲
یاری خداوند متعال در کارهای نیک، عزم و همتی استوار و جهاد خستگیناپذیر از طرف بنده را هم میطلبد؛ چنانکه دیگر خواستها و اهداف نیز به تناسب خود، نیازمند تلاش و کوششاند.
@shahid_modafe_haram_miladheidari
📖آیه امروز📖
سوره بقره(۲)
آیه ۷۰
آيه هفتادم
قَالُوا ادْعُ لَنَا رَبَّكَ يُبَيِّن لَّنَا مَا هِيَ إِنَّ الْبَقَرَ تَشَابَهَ عَلَيْنَا وَإِنَّا إِن شَاءَ اللَّهُ لَمُهْتَدُونَ
ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﺍﺯ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺕ ﺑﺨﻮﺍﻩ ﺑﺮﺍﻱ ﻣﺎ ﺑﻴﺎﻥ ﻛﻨﺪ ﻛﻪ [ ﻧﻬﺎﻳﺘﺎً ﺁﻥ ﮔﺎﻭ ] ﭼﻪ ﮔﺎﻭﻱ ﺍﺳﺖ ؟ ﺯﻳﺮﺍ ﺍﻳﻦ ﮔﺎﻭ ﺑﺮ ﻣﺎ ﻣُﺒﻬﻢ ﻭ ﻣُﺸﺘﺒﻪ ﺷﺪﻩ ، ﻭ ﺍﮔﺮ ﺧﺪﺍ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ [ ﺑﻪ ﺷﻨﺎﺧﺖ ﺁﻥ ] ﻫﺪﺍﻳﺖ ﺧﻮﺍﻫﻴﻢ ﺷﺪ .(٧٠)
#ختم_قرآن
تفسیر 👇
اعتدال در هر كارى يك ارزش است. گاهى افراد با ديدن نشانهاى بسيار ساده، يقين پيدا مىكنند، ولى برخى با وجود بيان صريح؛ «أَنْ تَذْبَحُوا بَقَرَةً» وسوسه مىكنند. نبايد در بيانهاى روشن و صريح، دچار وسوسه شد.
پيامبر عليه السلام فرمود: بنىاسرائيل مأمور ذبح يك گاو ساده و معمولى بودند، لكن چون سخت گرفتند و بهانه آوردند، خداوند نيز بر آنان سخت گرفت. «1»
پیام ها
1- توجّه به مسائل فرعى، انسان را از تمركز نسبت به مسائل اساسى، باز مىدارد.
«إِنَّ الْبَقَرَ تَشابَهَ عَلَيْنا»
2- روحيّهى لجاجت باعث مىشود حقّ بر انسان مشتبه شود. «إِنَّ الْبَقَرَ تَشابَهَ عَلَيْنا»
3- گاهى سؤال براى تحقيق و علم و آگاهى نيست، بلكه نشانهى روح لجاجت و طفره رفتن است. «يُبَيِّنْ لَنا ما هِيَ إِنَّ الْبَقَرَ تَشابَهَ عَلَيْنا»
4- رهبران الهى، سعهى صدر دارند و جسارت را به روى خود نمىآورند. (كلمه «رَبَّكَ» بجاى «ربّنا» يك نوع جسارت بود كه بارها تكرار شد، ولى حضرت موسى به روى خود نياورد.)
@shahid_modafe_haram_miladheidari