سلام
🔸روز خود را با تلاوت یک آیه از قرآن کریم و یک حدیث آغاز کنید🔸
______________________
🔆بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ🔆
وَ أَقِيمُوا الْوَزْنَ بِالْقِسْطِ وَ لا تُخْسِرُوا الْمِيزانَ
و عادلانه و بیکموکاست وزن کنید و در وزن کردن کم مگذارید.
الرحمن - ۹
__________
🌱 رسول الله (صلّی الله علیه و آله و سلم) 🌱
خَيْرُ وَقْتٍ دَعَوْتُمُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ فِيهِ الْأَسْحَارُ
بهترین وقتی که در آن خدای ﻋﺰوﺟﻞ را بخوانید و دعا به درگاهش کنید سحر میباشد.
الکافی، ج ۲، ص: ۴۷۷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
🌺تأملی در نهج البلاغه :🌺
🍂حکمت ١٣٨:
مَنْ أَيْقَنَ بِالْخَلَفِ، جَادَ بِالْعَطِيَّةِ.
⚡️ ترجمه :
كسى كه يقين به پاداش و عوض داشته باشد در بخشش سخاوت به خرج مى دهد.
🔴 کسانى که به وعده هاى الهى ایمان و یقین داشته باشند و بدانند در برابر هر انفاق در راه خدا، بهتر و بیشتر از آن را در این دنیا یا در آخرت و یا در هر دو دریافت مى کنند، هرگز در انفاق کردن تردیدى به خود راه نمى دهند; سخاوتمندانه مى بخشند و از اموال و ثروت هاى خود در این راه با روى گشاده استقبال مى کنند.
#نهج_البلاغه
💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐
🕊هر صبح با زیارتنامه ی شهدا🕊
بسم رب الشهدا و الصدیقین
اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی مُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی عَبدِ اللهِ ، بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی طِبتُم ، وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم ، وَفُزتُم فَوزًا عَظیمًا ،فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم فَاَفُوزَمَعَکُم🌹🌱🌹🌱
🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊
#شادی_روح_شهدا_صلوات
شهیدمدافع حرم محمداستحکامی
جهرمی
🕊هر صبح با زیارتنامه ی شهدا🕊 بسم رب الشهدا و الصدیقین اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَ
💢اولین تصویر از شهید حادثه تروریستی پاسگاه جنگل در شهرستان #راسک شهید امیر حسین حسین آبادی که توسط تروریست ها به درجه رفیع شهادت نائل گردید.
💢گروهک تروریستی جیش الظلم با انتشار بیانه ای حمله تروریستی به پاسگاه جنگل در شهرستان راسک را بر عهده گرفت.
💢اهداء اعضای پیکر شهید انتظامی حادثه تروریستی گلزار شهدا
فرمانده انتظامی استان کرمان از شهادت سروان"محمدعلی ضیاالدینی" مامور پلیس راهور حادثه تروریستی گلزار شهدا و اهداء اعضای پیکر این شهید انتظامی به بیماران نیازمند عضو خبر داد.
سردار" فرشید" در تشریح این خبر گفت: یکی از ماموران انتظامی مصدوم شده در جریان حادثه تروریستی 13 دی ماه گلزار شهداء سروان"محمدعلی ضیاالدینی"جمعی پلیس راهور مرکز استان بود که از چندین قسمت بدن دچار جراحت های عمقی شده بود و به رغم تلاش تیم های پزشکی و مراقبت های ویژه به جمع دیگر شهدای این حادثه تروریستی پیوست و از این پس از وی نزد عموم مردم و مجموعه خدوم انتظامی به عنوان چهارمین جان فدای دفاع از جان مردم یاد می شود.
فرمانده انتظامی استان کرمان ضمن تبریک و تسلیت به خانواده عزیز این شهید و دیگر همرزمان مجموعه انتظامی بیان کرد: اعضای خانواده صبور این شهید انتظامی زمانی که از بازگشت به زندگی وی ناامید شدند خواستار اهدا اعضای پیکر این شهید انتظامی به بیماران نیازمند شدند که بلافاصله اقدامات مربوطه برای پیوند اعضا انجام شد و با این عمل خیرخواهانه خانواده شهید ضیاالدینی، چند شهروند نیازمند به پیوند عضو، مجددا سلامتی خود را به دست آوردند.
فرمانده انتظامی استان گفت: زمان و مکان تشییع و خاکسپاری این شهید گرانقدر فردا پنج شنبه ۲۱ دی ماه ساعت شش و نیم صبح به سمت ستاد انتظامی پلیس راهنمایی و رانندگی استان تشییع و سپس به سمت ستاد انتظامی شهرستان زرند جهت وداع وتشریفات انتقال خواهد یافت و سپس در گلزار شهدای دهستان دشت خاک آرام خواهد گرفت.