نقش معلم در تربیت نسل جدید و تحولات اینده کشور.mp3
21.92M
🔰روز معلم و رسالت معلم در دهه پنجم انقلاب
✅نقش دانش آموزان در تحولات سال گذشته
2⃣نقش دانش آموزان در تحولات آینده و رسالت معلمین
#نهضت_روشنگری_ثامن
#نشست_پایگاهی
#پرسش_پاسخ
تکنیکهای گفتگو با دهه هشتادیها.mp3
19.02M
🔰مشارکت حداکثری وتکنیکهای گفتگو با دهه هشتادیها
1⃣ارتباط مستقیم درگفتگو و چهره به چهره
2⃣سراپا گوش بودن
3⃣انتخاب زمان کافی برای گفتگو ، وقفه ایجاد نشود
4⃣گفتگو دو طرفه ، منطقی ، مستندوتوجیه گرایانه نباشد
5⃣همدلی ودرک حساسات و عواطف این نسل
6⃣مجادله در گفتگو ممنوع است سوگیری در گفتگو نباشد
7⃣شفافیت در گفتگو و بیان واقعیت پشت صحنه بدون پرده پوشی
8⃣فهم درست سوال مخاطب
9⃣تمرکز برموضوع گفتگو بدون پراکنده گویی و سوگیری
نهضت_روشنگری_ثامن
#نشست_پایگاهی
#پرسش_پاسخ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 توصیف شنیدنی رهبر انقلاب از حالات معنوی شهید مطهری؛ شبی که همسر ایشان از گریههای شبانه استاد بیدار شد
#شهید_مطهری
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
💢آمارهایی از ساعات حضور در مجازی
🔹روزانه بالغ بر ۳۲۵ میلیون ترابایت اطلاعات در وبسایتهای جهان تولید میشود. کاربران جهانی بهطور میانگین، روزانه ۶ ساعت و ۳۷ دقیقه را به کار با نمایشگر دستگاههای هوشمند از جمله گوشی موبایل اختصاص میدهند. اگر این کاربر، روزانه بین ۱۶ و تا ۱۸ ساعت بیدار باشد، حدود ۳۵ تا ۴۰ درصد از وقت خود را درگیر مشاهده یا کار با محتواها در دستگاههای الکترونیکی هستند.
🔸کاربران کشور آفریقای جنوبی در صدر فهرست جای گرفتند و حدود 58/2 درصد از زمان خود در روز را به استفاده از دستگاههای الکترونیکی گذراندند.
🔹پس از آفریقای جنوبی، کشورهای برزیل با 56/6 درصد، فیلیپین با 54/4 درصد، آرژانتین با 8/53 درصد و کلمبیا با 53/2 درصد، پنج کشور با بیشترین میزان استفاده از نمایشگرها بودند.
🔸این در حالی است که کشورهایی همچون ژاپن کمترین میزان استفاده از نمایشگرها را که برابر با 21/7 درصد بود، ثبت کردند.
🔹در حوزه بازی نیز کاربران عربستانی بالاترین میزان اسکرین تایم را به خود اختصاص دادند.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢تولید نفت ایران به ۳ میلیون بشکه رسید
🗣جواد اوجی، وزیر نفت گفت:
🔸تولید نفت کشور از آغاز فعالیت دولت سیزدهم طی ۲۰ ماه به بیش از ۳ میلیون بشکه و تولید گاز خام به بیش از یک میلیارد مترمکعب رسیده است.
🔹دغدغه اصلی فعالان حوزه پتروشیمی تأمین خوراک پایدار است و امروز ۷۰ مجتمع پتروشیمی در کشور فعال است و بیش از ۸۰ میلیارد دلار در این صنعت سرمایهگذاری شده و نزدیک به ۱۰۷ طرح دیگر از صنایع پایه تا تکمیل زنجیره ارزش در صنعت پتروشیمی در حال اجراست که به همین مقدار سرمایه نیاز دارد.
🔸چتر حمایتی وزارت نفت برای تأمین پایدار خوراک صنایع باز است و تلاش میکنیم با توسعه پتروپالایشگاهها و افزایش تولید گاز و نفت خوراک پایدار برای صنایع عمده تأمین کنیم، ما برای رفع ناترازی گاز و فرآورده نفتی در میدان هستیم.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢حساسیتهای انتخاباتی در ترکیه
🔹حساسیت و تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری و پارلمانی ترکیه در حالی این روزها به اوج خود رسیده است که نزدیک ۲۳ استان این کشور درگیر زلزله خانمانسوز چند ماه اخیر هستند.
🔸دو موضوع متفاوت که باعث شده است خدماترسانی به زلزلهزدگان تحت تأثیر فضای انتخابات ترکیه قرار گیرد.
🔰گزاره خبری:
🔹سیزدهمین انتخابات ریاستجمهوری و بیستوهشتمین انتخابات پارلمانی ترکیه قرار است ۲۴ اردیبهشتماه ۱۴۰۲ در این کشور برگزار شود.
🔸چهار نامزد ریاستجمهوری در انتخابات حضور دارند، اما دو نامزد اصلی وجود دارد: رجب طیباردوغان، رئیسجمهور فعلی و کمال قلیچداراوغلو، رهبر اصلی اپوزیسیون.
دو نامزد «سینان اوغان» از «ائتلاف آتا» و «محرم اینجه» از «حزب مملکت» دو نامزد دیگر انتخابات ریاستجمهوری در ترکیه هستند.
🔹روند تبلغات انتخابات تا به امروز به نحوی بوده است که احتمال رأیآوری برای همه نامزدها وجود دارد. براساس نظرسنجیها صورت گرفته توسط مرکز تحقیقات تأثیر اجتماعی مستقر در استانبول، به نظر میرسد عدم به نتیجه رسیدن برخی از شرکتکنندگان در نوع انتخابشان باعث شده است که این انتخابات از انتخابات قبلی در دهه گذشته متفاوت باشد و پیشبینی نتیجه آن سخت باشد.
🔰گزارههای تحلیلی:
🔸واکاوی دقیق انتخابات پیشرو در ترکیه نشان میدهد که اهمیت آن به اندازی است که برخی از آن به عنوان «انتخابات قرن جمهوری ترکیه» یاد میدهند.
🔹دلایلی که در اهمیت این موضوع مطرح میشود، نشان میدهد که این انتخابات با توجه به حضور حزب عدالت و توسعه به مدت دو دهه در عرصه قدرت به نوعی یک همهپرسی درخصوص موافقت یا عدم موافقت مردم ترکیه با سیاستهای حزب عدالت و توسعه قلمداد میشود.
🔸بروز برخی عوارض جسمی اردوغان، درست در حساسترین مقطع انتخابات ریاستجمهوری ترکیه، جایی که در نظرسنجیها محبوبیت رئیسجمهور ترکیه و رقیب اصلی او «کمال قلیچداراوغلو» تقریبا با یکدیگر برابر است، باعث شده شرایط برای حزب عدالت و توسعه سخت باشد. به طوری که مطابق نظرسنجیها، حدود 15 درصد از شهروندان ترکیه تصمیم نهایی خود برای حمایت از جریان اردوغان یا مخالف او را نگرفته و در انتظار مناظره نامزدهای انتخاباتی به ویژه در حوزه سیاست خارجی و اقتصاد هستند. در چنین شرایطی، بیماری اردوغان میتواند بخشی از معادله را به ضرر او تغییر دهد. البته ممکن است با اعلام رسمی پایان بیماری رجب طیباردوغان و حضور پرقدرت وی در روزهای آتی، شرایط را به نفع حزب عدالت و توسعه تغییر دهد که مخالفان وی را در تنگنا قرار دهد.
🔹اینکه تا به امروز حزب عدالت و توسعه نتوانسته است در نظرسنجیها طبق انتخاباتهای قبلی از رقیب خود پیش بگیرد، نشان میدهد که اردوغان در سیاست خارجی بخصوص در سیاست منطقهای خود مسیر درستی را انتخاب نکرد. بروز اختلافات بین ترکیه و سوریه و حمایت آنکارا از برخی تروریستهای مستقر در سوریه امروز پاشنه آشیل وی در انتخابات شده است.
✍🏻اکبر معصومی
#گزارشروز
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢تلاش برای حذف ترامپ/ آیا نخبگان امنیتی موفق به حذف ترامپ از انتخابات ۲۰۲۴ خواهند شد؟
🔹کنشگری افراد، احزاب، مقامات کاخ سفید، سازمان تروریستی سیا و… همگی در راستای تاثیرگذاری بر نتیجه ریاستجمهوری ۲۰۲۴ آمریکا در تلاش هستند که این موضوع بر خلاف ادعای غرب مبنی بر وجود دموکراسی کامل در آن منظومه فکری است.
‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید:
https://basirat.ir/fa/news/346453/
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
🇮🇷
🖼 #پوستر | کودکان #غزه
🍃🌹🍃
❌ این روزها نوار غزه دوباره شاهد وحشیگری رژیمصهیونیستی و کشتار زنان و کودکان مظلوم ساکن در آنجاست...
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷
📝 "مهار تورم"، دستوری یا بنیادین...
🍃🌹🍃
🔻برخی در تحلیل فرمایشات مقام معظم رهبری گمان میبرند که چون امام خامنهای شعار سال را مهار تورم در نظر گرفتند، پس میبایست دولت با اقتدار و به حالت دستوری وارد شود و از افزایش هر گونه قیمت در بازار جلوگیری نماید.
🔸اساسا آنچه در مهار تورم مدنظر قرار دارد، دخالت دستوری و خارج از ضابطه دولت در جهت ایجاد سقف قیمتی بر کالا نیست.
🔹نمی شود که دولت، از یک سو سازوکار لازم را در تثبیت نرخ نهادههای اولیهی تولید، عملیاتی نسازد و از سوی دیگر بنگاه را در یک سقف قیمتی فریز کند. نرخ نهادههای اولیه، مالیات، بیمه ها، دستمزد، حقوق گمرکی، نرخ بهره و ... همگی از مواردی هستند که در هزینه نهایی بنگاه تاثیر دارند و چنانچه یکی از این موارد افزایش یابد و همزمان بازار جدیدی برای توسعه تولید بنگاه یافت نشود، در این صورت نمی توان شاهد ثبات قیمت نهایی باشیم.
🔸لذا تغییرات محسوس در نرخ نهاده های اولیه، بدون توسعه بازار یا افزایش قیمت نهایی، یا منجر به ورشکستگی بنگاه و در نتیجه ایجاد رکود می شود و یا اینکه دولت مجبور می شود از بودجه سالانه، به بنگاه، یارانه تخصیص دهد و تخصیص یارانه در شرایط کسری بودجه، فشار بيشتري بر اقتصاد تحمیل می کند.
🔹مهار تورم به منزله کنترل قیمت ها در حلقه آخر اقتصاد نیست بلکه منظور ایجاد شرایط، تامین لوازم و توسعه تکنولوژی برای کاهش بنیادین هزینه نهایی بنگاه است.
🔺چنانچه در گام اول چنین اقتضائاتی از سوی دولت و مردم فراهم شد، آنگاه دولت در گام دوم می تواند از اهرم نظارت و هدایت خود برای کنترل بر بازار و جلوگیری از سوء استفاده بخشهای توزیعی در اقتصاد استفاده نماید. بخشی از این اقتضائات را رهبری در اول فروردین امسال بیان فرمودند.
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷
📝 تیر خانم رستمیان به هدف نشست! هم مدال نقره را دشت کرد و هم باعث زخمی شدن آنهایی شد که چشم دیدن موفقیتهای دختران وطن را ندارند!
🍃🌹🍃
✅ زیر سایه پرچم سه رنگ بدرخشید، دخترانِ ایران!
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
💢ادغامی که هیچگاه صورت نگرفت!
🔹در هفتهای که گذشت، مجلس رأی به دو فوریت تشکیل وزارت بازرگانی داد. دولت سیزدهم از بدو شروع کار، همچون دولت سابق به دنبال احیای «وزارت تجارت و خدمات بازرگانی» بود. وزارتخانهای که برای چندمین بار تفکیک یا ادغام میشود.
🔸پیش از این آقای جهرمی سخنگوی دولت در توئیتی که قبلا منتشر نموده بود، هدف از تشکیل این وزارتخانه را (تقویت و تجمیع ابزارهای نظارتی دولت بر بازار، کنترل مؤثرتر قیمتها، تسهیل تجارت و رونق تجارت خارجی، سیاستگذاری واحد و چابکی در امور بازرگانی و حمایت جدیتر از مصرفکننده از جمله دلایل دولت برای تشکیل وزارت بازرگانی) عنوان نموده بود.
🔰گزارههای تحلیلی:
🔹1ـ نکته مهمی که در مورد جایگاه تجارت و توزیع وجود دارد این است که هر دوی آنها باید در مسیر تقویت تولید باشند. بنابراین کار و تولید و فعالیت مولد در اولویت است. لذا هر سیاستی که در جهت تضعیف بخش تولید باشد باید محدود، هدایت و کنترل شود. تجربه نشان داده که بخش تجارت و تجار غالبا نسبت به اقتضائات تولید بیتوجه هستند و به دنبال کسب منافع شخصی میباشند. لذا مدیریت این بخش باید در زیرمجموعه تولید قرار گیرد.
🔸2ـ ایجاد تعادل و نظارت بر بازار و کنترل واردات، به گونهای که تولید کشور متضرر نشود، چالشی برای دولتها بوده است. در واقع بحث بر سر نسبت توزیع و تجارت با تولید کشور و رفاه مردم است. برخی معتقدند وزارتخانه صمت بسیار گسترده و با اهداف متناقض است و مدیریت آن از عهده یک وزیر خارج میباشد، لذا ادغام آن با هدف کوچکسازی دولت اشتباه بوده است. به هر حال دولتیها زمانی به فکر تفکیک این وزارتخانه میافتند که گمان میکنند نظارت بر بازار از دست آنها خارج شده است. و البته زمانی که تصور میکنند واردات در جهت خلاف تقویت تولید ملی حرکت میکند، به دنبال ادغام آن دو میروند.
🔹3ـ تصور اشتباه این است که گمان میشود مشکلات تورمی و تجارت کشور، صرفا ناشی از سیاستها و ساختار وزارتخانه صمت است و لذا باید معاونتهای آن از هم جدا شوند. این در حالی است که تفکیک یا ادغام این دو وزارتخانه پاک کردن صورت مسئله است. در واقع باید آسیبشناسی شود و مشکلات موجود مرتفع شود. و این ممکن نیست مگر با ادغام واقعی و نه تجمیع وزارتخانهها. چه اینکه ادغام دو وزارتخانه صنایع و بازرگانی ادغام نبود بلکه به نوعی تجمیع بود زیرا معاونتها و سازمانها به همان شکل در جای خود باقی ماند. هدف از ادغام، چابکسازی، ارتقای اهرمهای نظارتی و افزایش هماهنگی است. چابکسازی یعنی بهینهسازی و افزایش کارآمدی نهادها. ادغام یعنی حذف تودرتوی نهادی و موازیکاری سازمانها که یکی از عوامل اصلی نابسامانیهای حوزه تجارت و نظام توزیع است و در قالب حکمرانی اقتصادی طرح میشود.
🔅به نظر میرسد راه حل رفع نگرانیهای دولت در باب نظارت و کنترل بر بازار و مدیرت تجارت از مسیر تجربه شکستخورده گذشته، نمیگذرد. بلکه باید مشکلات فعلی آسیبشناسی و برای آنها راهکار اندیشیده شود. مشخصا، هرگونه عملیات و قانونگذاری در خصوص تفکیک یا ادغام دو وزارتخانه، باید مبتنی بر حذف تودرتوی نهادی و افزایش کارآمدی و چابکی باشد. تشکیل دوباره این وزارتخانه، بدون ارتقای سازوکارهای نظارتی و هماهنگی، همچون گذشته به بنبست خواهد رسید و اهداف سیاستگذار محقق نمیشود. ولیکن دولت باید مواظبت کند تا در شرایطی که وضعیت تنظیم بازار نامطلوب بود، به آسانترین کار، یعنی واردات نپردازد. بلکه با لحاظ اقتضائات تولید، تصمیمگیری کند.
✍🏻علی محمدی
#گزارشروز
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢در خواست کشورهای اروپایی از دولت بایدن برای احیای مسیر دیپلماسی با ایران
🔹غرب دوباره به نقطه اول برگشته و خواهان اجرایی شدن دوباره برجام شده است. مطرح شدن این موضوع به نوعی اعتراف غیر مستقیم شکست توطئه های محور عبری- غربی علیه ایران در طول چهار سال گذشته می باشد.
‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید:
https://basirat.ir/fa/news/346761/
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa