85.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این دعا را خیلی دوست دارم ؛
خدایا ... !
ﻫﻨﮕﺎﻣﻲ ﻛﻪ *ﺛﺮﻭﺗﻢ* ﺩﺍﺩﻱ
"ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻲ ﺍﻡ" ﺭﺍ ﻧﮕﻴﺮ...🍃🌷
ﻫﻨﮕﺎﻣﻲ ﻛﻪ "ﺗﻮﺍﻧﺎﻳﻲ ﺍﻡ" ﺩﺍﺩﻱ
*ﻋﻘﻠﻢ* ﺭﺍ ﻧﮕﻴﺮ...
ﻫﻨﮕﺎﻣﻲ ﮐﻪ *ﻣﻘﺎﻣﻢ* ﺩﺍﺩﻱ
"ﺗﻮﺍﺿﻌﻢ" ﺭﺍ ﻧﮕﻴﺮ...
ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﻛﻪ "ﺗﻮﺍﺿﻌﻢ" ﺩﺍﺩﻱ
*ﻋﺰﺗﻢ* ﺭﺍ ﻧﮕﻴﺮ...
ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ "ﻗﺪﺭﺗﻢ" ﺩﺍﺩﻱ
*ﻋﻔﻮﻡ* ﺭﺍ ﻧﮕﻴﺮ...
ﻫﻨﮕﺎﻣﻲ ﻛﻪ *ﺗﻨﺪﺭﺳﺘﻴﻢ* ﺩﺍﺩﻱ
"ﺍﻳﻤﺎﻧﻢ" ﺭﺍ ﻧﮕﻴﺮ...
ﻭ ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﻛﻪ *ﻓﺮﺍﻣﻮﺷﺖ* ﻛﺮﺩﻡ
"ﻓﺮﺍﻣﻮﺷﻢ" ﻧﻜﻦ..... ☘☘☘
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#شهيدحاج_قاسم_سلیمانی :
🇮🇷 آنجا که بحث اسلام ، جمهوری اسلامی ، مقدسات و ولایت فقیه مطرح میشود ، اینها رنگ خدا هستند ؛
رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید .
هدایت شده از شهر و شهروند
💢اجرای طرح پاکسازی و نظافت محله به محله در شهر کوهبنان در راستای استقبال از بهار
✨ مهندس میرزاخانی مسئول واحد خدمات شهری شهرداری کوهبنان:
🔹یکی از وظایف شهرداریها در حوزه خدمات شهری نظافت معابر عمومی است که هر روزه توسط زحمتکشان در حوزه خدمات شهری شهرداری کوهبنان انجام می گیرد.
🔸با توجه به طرح استقبال از بهار از آنجا که امکان دارد بعضی از نقاط به دلایل مختلف از نگاه این عزیزان مغفول مانده باشد ، لذا با هدف نظافت و پاکیزگی شهر با بعدی فراتر از قبل ،طی تاکیدات دکتر محمدی شهردار محترم در طرحی نظافت محله به محله توسط گروهی خارج از مجموعه شهرداری در دستور کار قرار گرفته است تا بار دیگر با دقت ، زحمت و تلاش بیشتری اقدام به نظافت و پاکسازی محله های سطح شهر نمایند.
🔹این نیروها با حضور در محله های مختلف بصورت دسته جمعی و نوبتی اقدام به نظافت و پاکیزگی آن محله می نمایند.
🔹هدف از اجرای این طرح ارتقای سطح رضایتمندی و رفاه حال شهروندان و نیز بهبود وضعیت بهداشتی و رفع آلودگی های بصری می باشد .
🔸 از شهروندان فهیم درخواست داریم به هنگام اجرای این طرح در محله شان با این نیروها جهت نظافت محلات و مهم تر از آن پاکیزه نگه داشتن محلات بعد از نظافت همکاری و مشارکت داشته باشند چرا که مشارکت و فعالیت مردم می تواند راهگشای اکثر مشکلات شهر از جمله مشکلات نظافتی باشد.
✳️لینک کانال شهر و شهروند در ایتا👇
https://eitaa.com/joinchat/417857767C85dfe69874
📝 روابط عمومی شهرداری کوهبنان
هدایت شده از یا زهرا(س)
هر که شد گمنام تر زهرا خریدارش شود!
•
وقتی عابد،جـهـنـمـی و
جوان گناهکار، بـهـشـتـی می شود
روزی حضرت عیسی (ع) از صحرایی میگذشت.در راه به عبادت گاهی رسید که عابدی در آن جا زندگی می کرد. حضرت با او مشغول سخن گفتن شد.در این هنگام جوانی که به کارهای زشت و ناروا مشهور بود از آن جا گذشت.وقتی چشمش به حضرت عیسی (ع) و مرد عابد افتاد،پایش سست شد و از رفتن باز ماند و همان جا ایستاد و گفت:خدایا من از کردار زشت خویش شرمندهام.اکنون اگر پیامبرت مرا ببیند و سرزنش کند،چه کنم؟خدایا! عذرم را بپذیر و آبرویم را مبر.
مرد عابد تا آن جوان را دید سر به آسمان بلند کرد و گفت:خدایا! مرا در قیامت با این جوان گناه کار محشور مکن.در این هنگام خداوند به پیامبرش وحی فرمود که به این عابد بگو:ما دعایت را مستجاب کردیم و تو را با این جوان محشور نمیکنیم،چرا که او به دلیل توبه و پشیمانی،اهل بهشت است و تو به دلیل غرور و خودبینی،اهل دوزخ.
📚 کیمیای سعادت،جلد اول
🌺 شادی روح همه اموات صلوات🌺
1.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#روایت_عشق
🎥 امروز ۲۰ اسفند تولد سردار
کلیپ ویژه از اعطای مدال ذوالفقار به سردار سپهبد شهید سردار سلیمانی در تاریخ 1397/12/19 توسط مقام معظم رهبری بمناسبت سالروز تولد سردار دلها
🗓تاریخ اصلی تولد شهید قاسم سلیمانی ۱فروردین می باشد ولی در شناسنامه ۲۰اسفند نوشته شده.
#تولدت_مبارک_فرمانده❤️