🍃🌹🕊
مدافع حرم
🌹 #شهید_سیداصغر_فاطمی_تبار 🌹
فراری از #وصیتنامه
برادران و خواهرانم!
نگذارید #علی زمان تنها بماند که فردا #ننگ ما در تاریخ ثبت شود.
امروز هرکسی با نیتی به اعتقاد و افکار شما میتازد، یکی با تفکر #لیبرالی، یکی با تفکر #اصلاحات، یکی اسلام #رحمانی، و #جدایی دین از سیاست انقلاب ما برحق است و دین مادین حق است، از این نهراسید که #تبلیغ می کنند شما قلیل و اندکید، بلکه شما اکثریت هستید و #پیروزی نهایی باشماست.
#سالروز_شهادت 🌹🍃
#یـادشهدابـاذڪـرصـلـوات 🌸🍃
@shahid_sajad_zebarjady
🍃🌹🕊
مدافع حرم
🌹 #شهید_مرتضی_زارع 🌹
من و همسرم قصد داشتیم تا آغاز زندگیمان را در شب میلاد بهترین سرور کائنات حضرت سیدالشهداء علیه السلام آغاز کنیم.
دعوتنامه را خودمان نوشتیم. آقا مرتضی با اشتیاق تمام اصرار داشت تاریخ عروسیمان شب میلاد امام حسین (ع) باشد و روز پاسدار اشتیاقش را دوچندان می کرد.
کارت های عروسی را که توزیع می کردیم، جای برخی میهمانان را خالی دیدیم، شروع به نوشتن دعوتنامه کردیم برای امام علی علیه السلام، امام حسین (ع)، حضرت ابوالفضل (ع)، امام جواد، امام موسی کاظم، امام هادی و امام حسن عسگری علیهم السلام و دعوتنامه ها را به عموی آقا مرتضی که راهی کربلا بودند دادیم تا در حرم این بزرگواران بیندازند و برای حضرت مهدی (عج) هم نامه ای مخصوص نوشتیم.
از چهارده معصوم عاجزانه درخواست کردیم که در عروسی ما شرکت کنند و برای این که دعوت ما را قبول کنند دعای توسل خواندیم.
چند شب قبل عروسی خواب دیدم که من با لباس عروس و آقا مرتضی با لباس دامادی در حرم امام حسین (ع) هستیم و برایمان جشن گرفته اند، یک دفعه به ما گفتند که شما همیشه همسایه ما بودید و یک عمر همسایه ما خواهید ماند.
خواب عجیبی بود برای آقا مرتضی که تعریف کردم بسیار خوشحال شد و گفت: خوشا به حال شما؛ من می دانم که شما شهید می شوید، من به او گفتم اما به نظرم شما شهید می شوی چون مدت کوتاهی در خوابم بودید.
#سالروز_شهادت 🍃🌹
#یـادشهدابـاذڪـرصـلـوات 🌸🍃
@shahid_sajad_zebarjady
🍃🌹🕊
مدافع حرم
🌹 #شهید_احمد_قاسمی_کرانی 🌹
شهید قاسمی از نیروهای فعال و موثر در گروه اردوی جهادی ام ابیها (س) اصفهان بود که در عرصه های فرهنگی و عمرانی در مناطق محروم فعالیت های گسترده ای انجام داده است...
مرگ همچون تمام چیزهای دیگر کیفیتی دارد و چه کیفیتی بالاتر از شهادت.
#سالروز_شهادت 🌹🍃
#یـادشهدابـاذڪـرصـلـوات 🌸🍃
@shahid_sajad_zebarjady
آقــاسَـجّــادٌ
🌷معرفی شهید: نام و نام خانوادگی : مصطفی شیخ الاسلامی کندلوسی نام پدر: محل تولد: چالوس تاریخ تو
🍃🌹🕊
مدافع حرم
🌹 #شهیدمصطفی_شیخ_الاسلامی 🌹
شهادت۱۳۹۴/۹/۱۶
مکان #حلب
نحوه شهادت برخورد قناصه به پهلو #یازهرا 🍂
#سالروز_شهادت 🌹🍃
#یـادشهدابـاذڪـرصـلـوات 🌸🍃
@shahid_sajad_zebarjady
🍃🌹🕊
مدافع حرم
🌹 #شهیدحبیب_روحی_چوکامی 🌹
#راوے_همسر_محترم_شهید:
همسرم به #شهادت علاقه ی زیادی داشتن و گاهی اوقات من راضی نبودم که ایشون برن و خیلی گریه میکردم به خاطر سه تا فرزندم ،ایشون میگفتن اگر شما با این کار من را در انجام هدفی که دارم سست کنید و امثال من به خاطر زن جوان و فرزندانمان نرویم، واقعه ی عاشورا دوباره اتفاق خواهد افتاد ولی به روش دیگری.
#سالروز_شهادت 🌹🍃
#یـادشهدابـاذڪـرصـلـوات 🌸🍃
@shahid_sajad_zebarjady
🍃✨
#السلام_علیک_یا_اباعبدالله_الحسین
خوشبخت ترینم ڪه نیازم به ڪسى نیست
من ریزه خوره سفره ى دربار حسینم
در زندگى ام واسطه فیض الهى ست
من تا ابد الدهـر بدهڪار حسینم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🌸🍃
@shahid_sajad_zebarjady
تاثیر همنشین - دارستانی.mp3
زمان:
حجم:
3.2M
#منبر_صوتی
تاثیر همنشین
خیلی مواظب قلب هاتون باشید
حاج آقا عالی
@shahid_sajad_zebarjady
#قرآن
✨بسم الله الرحمن الرحیم✨
☘ وَمَا لَنَا لَا نُؤْمِنُ بِاللَّهِ وَمَا جَآءَنَا مِنَ الْحَقِّ وَنَطْمَعُ أَن یُدْخِلَنَا رَبُّنَا مَعَ الْقَوْمِ الصَّلِحِینَ ☘
✨و (می گویند:) چرا به خداوند و حقّی که (از سوی او) برای ما آمده ایمان نیاوریم؟ در حالی که امید داریم پروردگارمان ما را همراه صالحان وارد (بهشت) سازد. 🌸🍃
پس خداوند به پاس این سخن (و گواهی شان) به ایشان باغهایی که از پای (درختانش) نهرها جاری است پاداش داد، همواره در آن ماندگارند و این است پاداش نیکوکاران. 🌸🍃
سوره مائده آیه 84
@shahid_sajad_zebarjady