📚 #داستان_های_کوتاه_و_آموزنده
👈 تا شب
گویند: صاحب دلی، برای اقامه نماز به مسجدی رفت. نمازگزاران، همه او را شناختند؛ پس، از او خواستند که پس از نماز، بر منبر رود و پند گوید. پذیرفت. نماز جماعت تمام شد. چشم ها همه به سوی او بود. مرد صاحب دل برخاست و بر پله نخست منبر نشست. بسم الله گفت و خدا و رسولش را ستود.
آن گاه خطاب به جماعت گفت: مردم! هر کس از شما که می داند امروز تا شب خواهد زیست و نخواهد مرد، برخیزد! کسی برنخاست. گفت: حالا هر کس از شما که خود را آماده مرگ کرده است، برخیزد! باز کسی برنخاست. گفت: شگفتا از شما که به ماندن اطمینان ندارید؛ اما برای رفتن نیز آماده نیستید!
📗 #تذكرة_الاولياء
✍ عطار نیشابوری
@shahidan96
هدایت شده از pedarefetneh | پدر فتنه
⭕️ سلطان خودرو کشف شد
سلطان خودرو کشف شد / خرید ۶۰۰۰ خودرو توسط یک زن
🔻نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت : به نظر میرسد یک باند با تفکر غربگرایی نفوذ کردهاند و مردم را ناامید میکنند، سازمانهای نظارتی هم در این زمینه خوب ورود نکردهاند، اگر افرادی از قوه مقننه و مجریه پشت این مسئله نباشند قطعاً نمیتوانند این کار را بکنند، والا یک خانم از کجا میتواند 32 هزار سکه و بیش از 6 هزار خودرو خریداری کند ؟
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺«شیبانی»، رئیس کل اسبق بانک مرکزی : ۴ برابر شدن قیمت کالاها ناشی از ضعف مدیریت است، نه تحریم...
تحریم شده بهانهای دست دولت تا هر کس بهشون انتقاد کرد بگن تحریمها خیلی سنگین بوده و تقصیر ما نیست!
@Bisimchimedia
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
6.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اغنیا مکه روند و فقرا سوی تو آیند / جان به قربان تو شاها که حج فقرایی
نماهنگ السلطان با صدای #محمود_کریمی به مناسبت روز زیارتی حضرت رضا علیه الاسلام
@Bisimchimedia
هدایت شده از پاسدار انقلاب
⭕️ پرویز فتاح در مراسم آغاز رياست بر بنياد مستضعفان:
🔻مستضعفان بايد وارث اين سرزمين شوند و سر كار بيايند/ چشم محرومان به اين اموال دوخته شده و بايد اموالشان را پس بدهيم/ کسانی که اموالی از بنیاد در اختیار دارند، با زبان خوش پس بدهند
🔻اموال بنياد، مال ما نيست. مال مستضعفان است. كساني هم كه اموال بنياد را در دست دارند، اين پيام را ميگيرند و بايد اين اموال را پس بدهند و اميدوارم با زبان خوش پس بگيريم و ناچار به توسل به زبان ناخوش نباشیم.
🆔 @pasdarenghelab🔜پاسدار انقلاب
🆔 @pasdarenghelab🔜پاسدارانقلاب
هدایت شده از [ خبرگزاری عَمّار ]
#ویژه
پاسخ امام خامنهای به جوانی که از فسادمسئولان گلایه کرده بود
جوان عزیز
چشم به راهیم که شمافرزندان تازه نفس اسلام وقرآن،خودساخته وکامل شده،از راه برسید و بارهای کشور را بردوش بگیرید
#گام_دوم
#برکناری_مسئولان_فاسد
🔻به #خبرگزاریمردمیعَمّار بپیوندید
http://eitaa.com/joinchat/2044657664C50ccd48f34
@adminpress 👈: تحریریه
هدایت شده از حدیث نگاشت
اَللّهُمَّ اِنّی اَتَقَرَّبُ اِلَیْکَ بِذِکْرِکَ
خدایا! با ذکر تو به سویت نزدیکی می جویم
فرازی از #دعای_کمیل
🆔👉 @Hadith_negasht
⭕️ نماینده روحانی یا نماینده مردمی؟
🔻آقای ظریف اون سناتور به قول شما نماینده مردم آمریکا بوده حالا شما نماینده کی بودی؟ نماینده دولت روحانی بودید یا مردم ایران؟
🆔 @shahidan96
⭕️۱۰ پله سقوط اقتصاد ؛
افتخار یا عبرت دولت روحانی ؟!
✍️ آقای روحانی در آخرین جلسه دولت گفت "مذاکراتی که در طول ۸ سال قبل از دولت یازدهم جریان داشت، از گشایش چندانی برخوردار نبود و هیچوقت به نتیجه ملموسی نمیرسید... اولین ثمره و برکت برجام این بود که صادرات نفت کشورمان به ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار با #میعانات افزایش یابد".
🔻او در این سخنان، اولا صادرات غیر نفتی مانند گاز هم جزو صادرات نفت جمع زده (!) و بنابراین، بعد از رقم "۲ میلیون و ۸۰۰ هزار "، واحد "بشکه" را قید نکرده است! ثانیا قرار نبود با توافق، به صادرات نفت وابسته تر و معتاد تر شویم؛ قرار بود تولید و صادرات غیر نفتی رونق بگیرد.
🔻اما موضوع مهم تر، این سوال است که برجام، اقتصاد ما (و به تبع آن، سفره مردم) را بزرگ تر کرد یا کوچک تر؟ پاسخ،گزینه دوم است. اقتصاد شرطی شده مانند یک معتاد، ابتدا دچار هیجان و توهم شد و این تصور القا گردید که وضع اقتصاد در حال توپ شدن است. اما برجام در فرآیند زمانی، مانند یک تحلیل برنده قوی توانمندی های اقتصادی به ویژه تولید عمل کرد.
🔻طبق آمارهای مختلف جهانی، اقتصاد ایران در اوج تحریم ها در سال های 91 و 92، هفدهمین یا هجدهمین اقتصاد بزرگ دنیا بود. اقتصاد ایران با حجم تولید ناخالص داخلی 997 میلیارد دلاری، در رتبه هفدهمین اقتصاد بزرگ دنیا در اردیبهشت سال 92 قرار داشت.
🔻اما شش سال بعد در اثر فرآیند برجام به کجا رسیده ایم؟ صندوق بینالمللی پول، رتبه اقتصادی ایران را 27 اعلام کرده است. بانک جهانی هم تیر ماه 98 در جدیدترین گزارش خود، رتبه ایران را با توجه به تولید ناخالص داخلی به ارزش 454 میلیارد دلار، رتبه 27 اعلام کرد.
🔻در واقع در اثر بی عملی و بدعملی دولت در شش سال گذشته، رتبه ایران 9 تا 10 پله سقوط داشته و اقتصاد و تولید ملی ما در مجموع، کمتر و کوچک تر شده است.
🔻آیا چنین عملکردی افتخار دارد که رئیس دولت بگوید ما بن بست سیاسی را شکستیم و نفت بیشتر فروختیم؟ و این در حالی است که در اثر آرامش یکطرفه بازار، قیمت نفت تا 55 دلار هم سقوط کرد و موجب کاهش درآمدهای ما با وجود افزایش فروش نفت خام شد.
🔻این روند یک عبرت بزرگ است، نه تجربه ای که بتوان به آن افتخار کرد و گفت "دولت، هرگز فرصت مذاکره را از دست نداده و نخواهد داد. برای مذاکره عادلانه، قانونی و عزتمندانه همواره آماده ایم".
🔻باز هم مذاکره و توافق بکنیم و امتیاز بدهیم که چه بشود؟ مثلا بشویم سی و هفتمین اقتصاد دنیا، با بیست پله سقوط نسبت به سال 92؟!
✅ بی تردید اقتصاد ما حتی با کاهش صادرات نفت می تواند، به رتبه 15 اقتصاد جهان یا حتی بالاتر از آن برسد. اما به شرط نا امیدی از غرب و بسیج همه جانبه ظرفیت های داخلی و منطقه ای و جهان غیر غرب.
👤محمد ایمانی
@shahidan96
🔴 ایتا مهمترین پیامرسان ایرانی میشود؟
🔹 طبق جدیدترین نتیجه مرکز افکارسنجی کشور که تیرماه صورت گرفته است تعداد استفادهکنندگان از #ایتا در مقایسه با اسفندماه رشد بیش از ۲ برابری را نشان میدهد.
🔹 بر اساس این گزارش، #سروش با ۲.۸ درصد پوشش جمعیت کشور در صدر و ایتا با ۱.۳ دوم و #بله با ۰.۷ در بین پیامرسانهای ایرانی سوم است. پیامرسانهای #آیگپ و #گپ و #بیسفون نیز در رتبههای بعدی قرار دارند.
🔹 ایتا در چهارماه اخیر، در شرایطی بیشترین رشد کاربران را داشته است که نه مانند سروش از تبلیغات شبانهروزی #تلویزیون برخوردار است، نه مانند بله پشتوانه مالی قدرتمندی همچون #بانک_ملی را دارد و نه در فهرست پیامرسانهای مورد حمایت #دولت قرار گرفته بود. بلکه دلیل توفیق نسبی ایتا، افزایش بهجای قابلیتها و دلچسبتر شدن تجربه کاربری آن است.
🔹 البته افزایش تعداد استفادهکنندگان، گویای تمام توفیق ایتا نیست. مقدار استفاده کاربران از این پیامرسان نیز قابل توجه است. بهعنوان مثال به رغم آنکه اکنون تعداد کاربران فعال ایتا تقریبا نصف سروش است اما تعداد بازدیدهای مطالب کانالهای مشترک در ایتا بسیاری اوقات فراتر از بازدیدهای همان #کانال در سروش است که نشان میدهد کاربران ایتا نسبت به کاربران سروش، استفاده زمانی و کمی بیشتری از پیامرسان خود میکنند. همچنین تعداد قابل توجهی از کانالهای #تلگرام در ماههای اخیر صرفا از ایتا بهعنوان جایگزین استفاده کردهاند نه سروش یا بله.
🔹 ایتا چرا نظر مردم را جلب کرده است؟ یکی از دلایلش هم #تحلیل_درست مدیران ایتا نسبت به خلأها و سرمایهگذاری بهجا بود. مشکل اصلی مردم تماس صوتی یا تصویری نبود، #واتساپ برای این کار وجود داشت. مردم به مسئله #پرداخت نیاز داشتند اما این هم در صدر توقعشان از یک پیامرسان قرار نداشت. مردم دنبال جایی برای جایگزینی تلگرام بودند؛ جایگزینی برای اطلاعرسانی ساده و آسان، یعنی کانال. که ایتا در بین پیامرسانهای ایرانی بهترین گزینه هم برای کانالداری و هم کانالخوانی بود و است. و البته #مردم، دنبال جایگزین برای پیامرسانی بودند که با آن کارهایشان را پیگیری کنند. که ایتا با #نسخه_ویندوز عالی، این خلأ را پر کرد. در آینده نیز برای پیشرفت، به همین هوشمندی نیاز است. مثلا حتما تصحیح و تکمیل دفترچه مخاطبان و دستیابی به ارتباط آسان که از شعارهای ایتا است، یا ارائه ربات، یکی از ضروریاتی است که مدیران این پیامرسان باید به آن توجه کند. ایتا باید بتواند برگ برنده خود را که تمرکز بر ایجاد و گسترش قابلیتهای بهجا است بگذارد و مراقب باشد در راه بلند پیشرو، کارهای بیاولویت نکند.
🔹 برخی از کارشناسان فضای مجازی معتقدند ایتا همین الان از نظر میزان استفاده، سروش را پشت سر گذاشته است اما بنظر میرسد اگر معیار مقایسه را تعداد کاربران بگیریم ظرف یکسال آینده، این اتفاق نیز خواهد افتاد. حتما اتفاق خوبیست که پیامرسانی که کمترین پشتوانه و تبلیغات حاکمیتی را داشته با شعار #ایتا_مردمی_میماند بالاتر از همه قرار بگیرد؛ پس به انتظار و استقبال از روزی که ایتا وارد رقابت با پیامرسانهای خارجی شود
@shahidan96
هدایت شده از [ خبرگزاری عَمّار ]
فرزندت کجاست !؟
👈شاغل در مرکز پزشکی دانشگاه کلیولند ایالت اوهایو آمریکا!
🔻جناب رئیس رویت میشود بگی #مرگ_بر_آمریکا؟
🔻به #خبرگزاریمردمیعَمّار بپیوندید
http://eitaa.com/joinchat/2044657664C50ccd48f34
@adminpress 👈: تحریریه