6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃 إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الْمُحْسِنینَ ؛
خدا احسان کنندگان را دوست می دارد .
📙سوره بقره،آیه 195
🌼و چقدر خوب است که انسان محبوب خدا باشد . خیلی وقت ها در زندگی کارهایی را می کنیم که خدا از ما راضی باشد بد هم نیست اما اگر مىخواهیم خدا از ما راضى باشد ، خدا مىفرماید : به همدیگر خدمت کنید تا خدا دوستتان داشته باشد .
🆔👉 @shahidan96
#حدیث_روز
امام على عليه السلام:
🔷آنچه بخورى برود و آنچه بخورانى فراوان و پر بركت شود
غررالحكم حدیث 9634
@shahidan96
🔴توییت دکتر ساداتی نژاد در مورد واردات محصولات تراریخته: با توجه به دغدغهها و نگرانی های ناشی از واردات محصولات #تراریخته به کشور، بعد از بحث و تبادلنظر در این خصوص در #کمیسیون_کشاورزی، مقرر شد کمیته ایمنی زیستی کمیسیون، در اسرع وقت بازنگری در قانون #ایمنی_زیستی را در دستور کار خود قرار دهد.
@shahidan96
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌👌فرازی بسیار دلنشین و جاویدان
☑️با صدای اکبرالقراء استاد شیخ مصطفی اسماعیل
🌺از دست ندهید.
-⚘-⚘-⚘-⚘-⚘-⚘-⚘
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
🎞🎙 تــلاوت ، تـرتیل، تجــوید، ابتــهال 🌱
●▬▬๑ @tilavah ๑▬▬●
.
✅👇 #اخبار_شهر 👆✅
#خبرخوب 5
✅ اتمام عملیات آسفالت ریزی در کوچه ترنج و شهید ابراهیم زاده در تاریخ: ۹۹/۱٠/۲۵
«روابط عمومي شهرداری و شــورای اسـلامی شهر اصغرآباد»
@shahidan96
.
✅👇 #اخبارشهر 👆✅
#خبرخوب ۶
✅ اجرای عملیات بتون ریزی قسمت اصلی ستون های ساختمان فرهنگسرای شهر اصغرآباد با حضور شهردار و تعدادی از اعضاء محترم شورای اسلامی شهر در روز چهارشنبه ۹۹/۱٠/۲۴
«روابط عمومي شهرداری و شــورای اسـلامی اصغرآباد»
@shahresh96 در تلگرام
@shahidan96 در ایتا
✓نهضت آسفالت همچنان ادامه دارد....
.
✅👇 #اخبارشهر 👆✅
#خبرخوب 7
اتمام اسفالت کوچه های شقایق ، ۱۲فروردین و شهیدحسنعلی موحدی، نیایش و شهیداسماعیل قربانی در منطقه طالقانی
به گفته مسئول عمران شهرداری اصغرآباد مساحت آسفالت معابر فرعی خیابان آیت اله طالقانی مجموعا پنج هزارمتر مربع می باشد.
«روابـــــط عمــــومــی شهرداری و شــورای اسـلامی شهر اصغرآباد»
@shahidan96
🔴 #زمانه_مدیا| پیامرسانها چه اطلاعاتی را از روی موبایل کاربر برمیدارند؟
واتس آپ ؛ تلگرام و ....
کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🔻 اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | sapp.ir/zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
بازنشر مطالب زمانه بدون ذکر منبع مجاز است
@shahidan96
🔴 #تحلیل| ترامپ تمام شد؛ ایران چه خواهد کرد؟!
🔻 #زمانـــه| دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که در چند روز آینده دوران مسئولیتش به پایان می رسد در سخنانی که حاکی از تمکین در برابر واقعیت شکست در انتخابات بود ، اظهار داشت : "امنیت ما از سیاستمان مهم تر است"
🔹این بیان به وضوح پذیرش شکست توسط رئیس جمهور متکبر آمریکا را نشان می دهد و در در واقع باید گفت او رسما تسلیم ساختار نظام سیاسی آمریکا شد.
🔹عقربه دماسنج تحولات درون آمریکا در حالی با تبعیت ترامپ از نتیجه انتخابات در حال پایین رفتن است که در غرب آسیا روند تحولات هرچه بیشتر به سمت حرارت یافتن سوق پیدا می کند .
🔹 استراتژی نظامی ایران در قبال ایالات متحده همواره تدافعی و در راستای ایجاد توازن وحشت و بازدارندگی بوده است.
🔹راهبرد جمهوری اسلامی اما در قبال اسرائیل تفاوت دارد و ایران در سالهای اخیر مبادرت به محاصره و تضعیف این رژیم با استفاده از نیروهای نیابتی خود کرده است.
🔹 البته اسرائیل از ۴ سال عمر دولت ترامپ سعی در نهایت استفاده را داشت و دولتمردان ایران نیز که اوضاع را به خوبی درک می کردند ، صلاح را بر اتخاذ سیاست صبر استراتژیک دیدند.
🔹 البته این خویشتنداری فاقد حد یقف نبوده و با اتمام دولت ترامپ ، بردباری جمهوری اسلامی در برابر اسرائیل و احتمالا متحدان عربش ( به خصوص امارات ) نیز پایان خواهد پذیرفت .
🔹نگارنده عمیقا اعتقاد دارد روی کار آمدن بایدن ایران و متحدانش را دچار تغییر فاز ، و تهاجمی شدن خواهد کرد ، زیرا اطمینان دارند حاکم جدید کاخ سفید ، هیچگاه در بدو تشکیل دولتش وارد تنش مستقیم نظامی نخواهد شد و همین یک مجال مناسب جهت حساب کشی از اسرائیل توسط محور مقاومت است.
🔹برخی صاحب نظران معتقدند مانورهای اخیر ایران صرفا عملی پیشگیرانه جهت جلوگیری از تجاوز احتمالی ایالات متحده بوده و البته بعضی دیگر نیز بر این عقیده اند که آمادگی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی برای استقبال گرم از دولت جدید آمریکا با گرفتن یک زهر چشم از برخی دولتهای متجاسر منطقه به قصد قدرت نمایی و امتیاز گیری بیشتر از دموکرات ها انجام می شود و شروع غنی سازی ۲۰ درصد و توقیف کشتی کره ای نیز طلیعه آن است.
✅ هر چه هست زمستان ۲۰۲۱ یحتمل سرد و خشک به پایان نرسد.
🖌 #علیرضا_تقوی_نیا
@shahidan96
✅ جلسه #شورای_اسلامی_شهرستان_خمینی_شهر
در این جلسه مشکلات شهرهای خمینی شهر، اصغرآباد،درچه، کوشک و دو روستای تیرانچی و قلعه امیریه توسط اعضای #شورای اسلامی شهرستان مطرح شد
👈رییس شورای شهر #اصغرآباد با تشکر از فرماندار و نماینده شهرستان در مجلس، از شروع کار جدول گذاری توسط #شهرداری_اصغراباد در دسترسی سمت جنوب زیر گذر شمال #اصغرآباد خبرداد و خواستار شروع کار شهرداری خمینی شهر برای مالون گذاری و تکمیل زیرسازی آن شد .
با توجه به زیر ۳۰ هزار نفر بودن جمعیت اصغرآباد ، پیگیری احداث #اورژانس_مشترک با کهریزسنگ نیز از درخواست های ایشان بود (طبق پیگیریهای بعدی در صورت اهدا یا تهیه زمین در خیابان انقلاب اصغراباد امکان احداث اورژانس قطعی است )
👈عضو شورای شهر #درچه خواستار تمهیداتی برای افراد تحت بیمه اجتماعی و ایجاد درمانگاه تامین اجتماعی در این شهر شد
👈عضو شورای شهر #کوشک خواستار اتوبوس جهت تسهیل رفت و آمد شهروندان از طرف شهر #کوشک به #خمینی_شهر شد
@shahresh96 در تلگرام
@shahidan96 در ایتا
9.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خلاصهای فوق محشر از رزمایش امروز سپاه رو ببینید 😍
از نطقهزنی فوقالعادهی موشکها تا پهپادهای انتحاری با هوش مصنوعی؛ زبان دنیا اینه خوب یادبگیرید 😏
@shahidan96
امام رضا(ع): هر گاه برای شما پیشامد سختی روی داد، به وسیله ما اهل بیت از خدا یاری بجویید.
مستدرک؛۵:۲۲۸
✅ به کانال #اصغرآباد_شهرشهیدان بپیوندید:
@shahidan96