⭕️حمله تلآویو به دوحه بینتیجه ماند؛ زیرا رهبران حماس برای ادای #نماز محل را ترک کرده و تلفنهای همراه خود را جا گذاشته بودند.
1.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ سخت قطری ها به تجاوز و بمباران قطر توسط اسراییل
2.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یادی کنیم از هدیه ۴۰۰ میلیون دلاری خاندان سلطنتی قطر به ترامپ
#بی_غیرت
459.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😱 واکنش سنگین قطر به حمله رژیم صهیونیستی به کشورش
▫️عراقچی،مجلس،وفاق و دیگر هیچ!
-در طول مذاکرات برجام،روایت عراقچی از نتایج مذاکرات با روایت غربیها متفاوت بود و البته که تاریخ ثابت کرد روایت عراقچی درست و دقیق نبوده است.
-امروز هم روایت عراقچی از مذاکرات قاهره با روایت گروسی کاملا متفاوت است!توصیف عراقچی از نتایج مذاکرات، مطلوب و موفقیت آمیز است اما روایت گروسی از توافقات،تحقیر کننده و زیانبار!
-تجربه و عقل حکم می کند که روایت عراقچی را نپذیریم و آن چه این بدگمانی و نگرانی را تشدید می کند وفاق سران قوای مقننه و مجریه برای حذف مجلس از نظارت بر توافقات با آژانس و زیرپاگذاردن مصوبه مجلس در خصوص تعلیق همکاری با آژانس است!(تعطیلی مجلس در آستانه توافق،بی اطلاعی نمایندگان از مفاد توافق با آژانس و تلاش برخی اطرافیان رئیس جمهور برای حذف مجلس از روند رابطه ایران و آژانس و...)
-آنهایی که توقع داشتند وعده علی لاریجانی در خصوص رسیدن به حساب گروسی عملی شود، یا علی لاریجانی را نمی شناسند و یا سیاست را صحنه صداقت و عرصه حقیقت می دانند!
#فریب
#مذاکره
♨️دقیقا در زمانی که عراقچی برخلاف قانون مجلس با آژانس به توافق رسیده، قالیباف مجلس را ۱۸ روز تعطیل کرده تا صدای نمایندگان مخالف شنیده نشود
از همان موقع که اجازه دادند دولت با قلدر بازی قانون حجاب را اجرا نکند، واضح بود که دیگر هیچکس برای قوانین مجلس تره هم خورد نمیکند
قالیباف مجلس را از رأس امور به تحت امور رساند.
#فریب
#مذاکره