eitaa logo
شهیدان کرمی
83 دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
3.3هزار ویدیو
53 فایل
🔶️اهداف: تبلیغ وتحکیم سبک زندگی اسلامی، بهبود پویایی و ارتباطات خانوادگی، تقویت ایمان دینی، بصیرت افزایی و اندیشه ورزی ✏ارتباط با مدیر @YaHussain99
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅ قالَ امیرالمؤمنین علی علیه السلام (علیه السلام): 🔸ما أَكْثَرَ الْعِبَرَ، وَ أَقَلَّ الِاعْتِبَارَ عبرت ها چقدر فراوانند و عبرت پذيران چه اندك. 🔺 آیا از دستورات پیامبر صلی الله علیه و آله در دوران حیاتشان و بعد از حیاتشان سرپیچی نشد؟ 🔺آیا از دستورات امیرالمؤمنین علیه السلام سرپیچی نشد؟ 🔺آیا از فرامین امام حسن علیه السلام سرپیچی نشد؟ 🔺آیا از دستورات امام حسین علیه السلام تخلف نشد؟ 🔺آیا در حق آن امامان معصوم بی وفایی صورت نگرفت؟ 🔻آیا با دستورات امام راحل ما مخالفت نمی شد؟
تاریخ بخوانیم و عبرت بگیریم⏳⌛️
أَلَا وَ إِنَّ بَلِيَّتَكُمْ قَدْ عَادَتْ كَهَيْئَتِهَا يَوْمَ بَعَثَ الله نَبِيَّكُمْ صلی الله علیه وآله این درد و بلیّه همان درد وبلیّه سابق است که دوباره به آن مبتلا شده اید. (ناله های علی علیه السلام) 🌴
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺جواد لاریجانی، شب گذشته در آنتن زنده صداوسیما: بعید است به این راحتی بشار اسد سقوط کند! 😤😓🤫
🔰 دیپلماسی ناپایدار باند نیویورکی (مکتب نیاوران) چیزی شبیه شاورما خوردن در دمشق سرمیز قصاب است و این خوش بینی احمقانه توست که نابودیت را رقم خواهد زد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ ♨️ تعرض شورشیان تروریست به سفارت ایران در دمشق 🔹العربیه تصاویری از تخریب ساختمان و اموال سفارت ایران در دمشق را منتشر کرد.
8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بلند شو علمدار... علم رو بلند کن... بازم پرچم این حرم رو بلند کن...😭💔
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاریخ بخوانیم و عبرت بگیریم⏳⌛️
♨️تاریخ بخوانیم و عبرت بگیریم: ❌ مخالفت با دستورات پیامبر (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌) در زمان حیات و بعد از رحلت ایشان خصوصا در امور سیاسی و نظامی 👈 چند نمونه از مخالفتها وسرپیچی ها از دستورات پیامبر: 🔹تخلف از فرامین پیامبر در جنگ حتی فرار از جنگ؛ در جنگهای مهم و سرنوشت سازی چون احد و خیبر و احزاب و حنین و تبوک 🔸سر پیچی از دستور پیامبر (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌) مبنی بر رفتن با لشگر اسامه در اواخر عمر آن حضرت، تا حدی که ایشان مخالفین با این فرمان را مکررا لعنت نمود. 🔹از دیگر مخالفتهائی که با دستورات پیامبر (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌) بلکه با اوامرالهی شد، غصب خلافت بعد از شنیدن رحلت آن حضرت و اذیت و آزار نسبت به اهل بیت (علیهم‌السّلام) بود بطوریکه مصیبت شهادت فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها) را در پرونده خود ثبت کردند.
🚫مخالفت با دستورات امیرالمؤمنین علیه السلام کافی است فقط خطبه ۲۵ و۲۷ نهج البلاغه راببینید که امام چه خون دلها خورد از مردم و یاران خودش