eitaa logo
یاران شهدا (شهیده واعظی)
107 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
2.1هزار ویدیو
104 فایل
کانال فعالان پایگاه شهید واعظی(مسجد جوادالائمه)
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴واکنش دکتر سعید محمد به برخی تفرقه افکنی‌های درون جبهه انقلاب 🔹دکتر سعید محمد : همدلی بین نیروهای انقلاب و کمک به هم لازم است و نهایتا کمک به کسی که در نظرسنجی‌های روزهای منتهی به انتخابات اقبال عمومی به او بیشتر است. مهم گرفتن فرمان اجرایی کشور توسط نیروهای انقلاب است. 🔹مبادا انتخابات به وحدت و همدلی بین نیروهای انقلاب خدشه وارد کند و منجر شود به این که باز دسته‌هایی از آن‌ها به دلیل دلخوری کنار روند یا منزوی شوند یا در دام دشمن بیفتند.
🔴مدیریتهای جدید، جوان و با انگیزه ، تازه نفس 🔹 بعد از آغاز سال جدید و پیام رهبر معظم انقلاب، عمده فعالان ارزشی فضای مجازی، از کلیدواژه های جدید فرد اصلح برای ریاست جمهوری در مطالبشون استفاده می کنند. 🔹 مدیریتهای جوان، تازه نفس و باانگیزه، کلیدواژه های اصلی جریان انقلابی را در فضای مجازی تشکیل می دهند.
🔴اعتراض شدید کواکبیان به اعلام آمادگی سعید محمد برای انتخابات 🔹«بعضي ها مي گويند از قرارگاه خاتم استعفا داده اند؛ اين معني ندارد، بايد از کل نهاد نظامي استعفا بدهد و بعد هم ديگر برنگردد.» 🔹چرا از حضور سعید محمد میترسند؟ منافع چه کسانی به خطر می‌افتد؟ چرا با آمدن او اعتراض ها به حضور نظامیان اینقدر شدید شده؟ چرا دوره های قبل به حضور نظامیان اعتراض نمیشد؟ شاید آنان بیش از خود سعید محمد از محبوبیتش در بین مردم خبر دارند؟
🔺🔥🔺گلپایگان در وضعیت بحرانی کرونا مسافرت نروید کرونا در کمین است.
✅ وبینار برخط 🔴 باموضوع: انتخابات ۱۴۰۰ 👤 باحضور: دکتر سید جلال حسینی، دکترای علوم سیاسی و مدرس دانشگاه 📆 زمان: شنبه ۱۴۰۰/۰۱/۰۷ ⏰ ساعت: ۲۰:۳۰ شب 🔭 ویژه نواحی گلپایگان و خوانسار 📨 آدرس اسکای روم: https://www.skyroom.online/ch/ab.y/s.-ostan