به نظر من آنچه دربارهی صفا
و زیبایی چهرهی آدمی میگویند
به لبخند او بستگی دارد.
#شهید_مهندس_مهدی_باکری
@shahidbakeri31
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالروز شهادت مولای متقیان حضرت علی علیه السلام تسلیت باد 🖤
@shahidbakeri31
یا صاحب الزمان؛ مولا جان..
در این شب قدر برایمان دعا کن
تا قَدرت را بدانیم...
#شب_قدر
4_5787336863626826369.mp3
11.13M
چشماتو ببند، خیال کن یه زائری زیر بارون که تو نجف شدی مهمون با چشمای گریون…
قسمتی از وصیت نامه شهیدآقامهدی باکری:
#خدایا چقدر دوست داشتنی وپرستیدنی هستی.
@shahidbakeri31
تکیه کلام آقا مهدی در برخورد با اکثر افراد « #الله_بنده_سی» یعنی «بنده خدا» بود. او کلمه «مومن خدا» را نیز زیاد تکرار میکرد. تکیه کلام برادرش آقاحمید نیز همین جمله بود. شهیدباکری همه رزمندگان و همه فرماندهان و همه انسانها را بندگان خداوند بزرگ میدانست. بنابراین سعی می کرد که با خوشرویی با همه روبرو شود. او از دو بیماری به دور بود. یکی سوءظن نسبت به دیگران و دوم خود بزرگبینی و تحقیر دیگران و یا کوچک شمردن انسانها.
🌹سردارانجاویدالاثر
❤️آقاحمیدوآقامهدیباکری❤️
صلوات
@shahidbakeri31
#شهید_مهدی_باکری
#فرماندهای_متواضع
اگر عذر موجه نداشته باشيد، مجاز نيستيد #نماز_جماعت را ترك كنيد. به هنگام اذان، همه كارها را بجز نگهباني بر زمين گذاشته و به نماز جماعت برويد.
کلامی #شهید_مهدی_باکری
#صلوات
@shahidbakeri31
با افراد مستضعف و کمدرآمد ترجیح میداد رفت و آمد کند.
مهدی، شهردار که بود پایین منطقه فرودگاه قدیم چند خانواده را شناسایی کرد و با حقوق 2800 تومانی که میگرفت، چند خانواده را تحت پوشش قرار داده بود. با افراد مستضعف و کمدرآمد حتی در فامیل، ترجیح میداد رفت و آمد کند. به #بچههای_یتیم در پرورشگاه ارومیه عنایت و محبت خاصی داشت. میگفت شرایط زندگیمان طوری که بتوانیم دو تا از آنها را بیاوریم خانه و سرپرستی کنیم خیلی خوب است.
#شهید_مهدی_باکری
#آقای_شهردار
@shahidbakeri31
تحکمی دستور نمیداد بلکه با رفتار خود راه درست را به ما نشان میداد. هر موقع با یکی از مسئولین لشکر صحبت میکردند و مطلبی را میگفتند، ما نیز تکلیف خود را در مییافتیم. مثلا موقعی که به واحد تدارکات میگفتند که چرا لاستیکهای چرخهای خودروها را بیرون ریختهاند، ما سریع بر میخاستیم و اگر این وضعیت در حوزه کاری ما نیز مشاهده میشد، نسبت به رفع آن اقدام میکردیم. روش برخورد آقا مهدی با کسانی که در اجرای مأموریت کوتاهی کرده و یا احیاناً تخلفی از آنها سر میزد، این بود که بدون آنکه چیزی بگوید، آن فرد را در مانور اصلی عملیات پیش رو شرکت ندهد و او را در موجهای بعدی استفاده کرده و یا بعنوان نیروی در اختیار تلقی نماید. در اینصورت در سازماندهی عملیات بعدی به این فرد مسئولیت مستقیم واگذار نمیکرد و به گونهای رفتار میکرد که آن فرد خود به خود متوجه میشد که اشتباهی در کارش بوده است و بنابراین سعی میکرد تا نقص خود را برطرف کند. او همه را به این نکته مهم توجه داده بود که این جبهه نیست که به شما نیاز دارد بلکه این شما هستید که برای رشد و تعالی خود به حضور در جبهه نیاز دارید.
#منبع: مهدی باکری در اندیشه و عمل، حسین علایی، چاپ اول، ص ۱۱۳ - ۱۱۱)
🌱آقامهدیباکری🌱
@shahidbakeri31