9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جلیلی:
در چهار سال آینده رئیسجمهور نباید دچار روزمرگی شود
🔺رئیسجمهور باید در کنار حل مشکل معمول، کشور را جهش دهد. رئیسجمهور باید بداند علت اصلی مشکلات چیست.
🔺باید در اقتصاد کشور انضباط جدی مالی جاری باشد. باید همه را بیاوریم پای کار. نباید برخی با رانت فقط پای کار باشند.
🔺در یک موقعیت بینظیر تاریخی هستیم. تعاملات گسترده خارجی میتوانیم داشته باشیم. باید برای کوتاهمدت هم برنامه داشت که ما حتما این برنامهها را خواهیم داشت.
#انتخابات_۱۴۰۳
🆔 @Masaf
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی میگوییم رئیس جمهور باید خودش فهم کارشناسی از مسائل داشته باشد، دقیقا از چنین چیزی حرف میزنیم.
دانش جعفری وزیر اسبق اقتصاد به حرف جلیلی اشکال میگیرد که علت تعطیلی هپکو چیز دیگری بوده اما جلیلی با تسلط مثال زدنی بر کل ماجرا و حتی اعداد و ارقام؛ او را به چالش میکشد و میگوید اصلا درباره این مساله هرچقدر خواستید با هم بحث کنیم!
کشور دقیقا چنین فردی را به عنوان رئیس جمهور لازم دارد؛ با اخلاق و مسلط. نه اینکه هر کس از راه رسید به اسم کارشناس و... با یک جمله گیجش کند.
بازهم میگویم؛ سعید جلیلی نه تنها بابرنامه ترین بلکه مسلط ترین کاندیدا به وضعیت کشور و آگاه ترین به راه حل مشکلات است که در اداره کشور آزمون و خطا نخواهد کرد.
@Sabeti ✅
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تذکر رهبری به طرفداران نامزدها: کاسه داغتر از آش نشوند!
✅ یادداشتی بر نظرات و دیدگاههای شخصیت ها و رسانه های غربی و صهیونیستی در مورد یک کاندیدای انقلابی
🔵 قسمت اول
۱_گاردین : به نظر می رسد ...از مورد اعتمادترین و نزدیک ترین دوستان آیت الله علی خامنه ای باشد
👈در تحلیل این مطلب گاردین بدرستی میتوان برداشت کرد که هدف آنها زدن موتور پیشران انقلاب یعنی ولایت فقیه در این انتخابات مد نظر است.
۲_روزنامه صهیونیستی یدیعوت احارونوت : ...از رزمندگان دوران جنگ هشت ساله و از نیروهای اصول گرای نزدیک به رهبری است.
👈رپزنامه دشمن صهیونیستی در این مطلب به دنبال آن است که زنک خطر را به صدا در آوردند که این فرد اولاً رزمنده و جانباز دفاع مقدس است و ثانیاً این نامزد حامی و پشتیبان و نزدیک به مقام معظم رهبری است. هدف ایجاد رعب در دل اکثریت مردم که این فرد را اگر انتخاب کردید فشارهای سیاسی و اقتصادی و معیشتی و... ادامه دارد.
۳_روزنامه جروزالم پست صهیونیستی: اصول گرایی تندرو و نزدیک به رهبری ایران است.احتمال ریاست جمهوری...نیز دلهره آور است.
👈در تحلیل این مطلب باید به دو نکته اشاره کرد،یکی موضوع اصول گرایی بودن وی و ایجاد شائبه در افکار عمومی که عدم رابطه با کدخدای دنیا این جناح سیاسی است و دیگری نزدیک بودن این فرد به رهبری نظام جمهوری اسلامی ایران است و آنرا بزرگ کردن و عامل عدم رابطه با کدخدای را رهبری قلمداد کنند.
۴_ان بی سی نیوز : ........محافظه کار تندروی نزدیک به آیت الله خامنه ای ،کسی است که با رویه ی خود تاکنون اجازه نداده است تا مذاکرات با نتیجه مطلوب دنبال شوند.
👈در تحلیل این مطلب باید گفت: وصف این نامزد انتخاباتی با عنوان های تندرو و محافظه کار و نزدیک به رهبری نظام جمهوری اسلامی ایران است.هدف تخریب وجهه این نامزد با این عناوین دهن پر کن است.در ادامه تخریب نامزد انتخابات ریاست جمهوری بردن اذهان عمومی مردم به مذاکرات هسته ای با مسئولیت این نامزد با گروه ۵ بعلاوه یک و اثر گذاری نقش این نامزد در به نتیجه نرسیدن مذاکرات را به گردن او انداختن.
۵_بی بی سی فارسی:......ویژگی هایی دارد که میتواند وی را به ستاره نو ظهور این دور از رقابت ها تبدیل کند.او از نظر ایدئولوژیک و خط مشی سیاسی ،چه در سخن و چه در عمل ،تابع خط و نگاه رهبری است و این را ویژه در پرونده هسته ای اثبات کرده است.بنابراین آقای ....می تواند همان مجری مورد نظر جناح حاکم باشد تا کارهایی که قرار است در حوزه هسته ای و نحوه ی تعامل یا تقابل با دنیای بیرون اتفاق بیفتد،به اسم و امضای ایت الله خامنهای و مجری متواضع او تمام شود
👈در تحلیل این مطلب باید گفت:اشاره به آقای....بعنوان ستاره نو ظهور با ویژگی های مختص به خود که میتواند شرائط را تغییر دهد.
اشاره به شاخصه اخص این نامزد از نظر ایدئولوژیک و خط مشی سیاسی که تبعیت محض از رهبری انقلاب داشته و دارد.و ترس دشمنان از این ویژگی برجسته اقای ...است که نمی توانند آنرا کتمان کنند.
خطاب به وی بعنوان مجری موضوعات مد نظر جناح حاکم است. ارعاب و ترس کدخدا و آیادی آنها از رسیدن امثال این طیف فکری به ریاست قوه مجریه هست.
۶_الجزیره دلائل اقبال اصولگرایان همفکر با آیت الله خامنه ای به سمت ......را این گونه بر می شمارند: نزدیکی افکار ....به آیت الله خامنه ای مقبولیت او در محافل دانشگاهی و بین جوانان و داشتن اطلاعات کافی در باره جزئیات مشکلات پیش روی سیاست خارجی ایران.
👈نکات مهم تحلیلی این مطلب باید گفت:نزدیک بودن افکار و اندیشه و مشی این فرد به مقام معظم رهبری است که دستمان بشدت از آن هراس دارند
ترس دیگر دشمنان از وی ،مقبولیت این نامزد در قشر تحصیلکرده و دانشگاهی و تاثیر گذار بر جامعه ایران است
شاخصه دیگری که در اقای ...وجود دارد و دشمن از آن بشدت می ترسد عبارت است از اطلاعات جامع و کامل و کافی در باب مشکلات کشور و جزئیات آن ها و دولت در سایه بودن آقای...است.
شاخصه مهمتری که دشمنان بشدت از آن می ترسند تسلط و تجربه و تخصص آقای....در حوزه سیاست خارجی و داشتن برنامه در هدایت آن حوزه در سه گانه عزت ،حکمت , مصلحت.
🟢ادامه در قسمت دوم ...
🖌سهراب خلیلی
۲۹ خرداد ۱۴۰۳
🗳 #مناظره| قاضیزاده هاشمی در پاسخ به پزشکیان: درباره بورس توضیح دهم؛ در دولت روحانی چه تصمیماتی گرفته شد؟ آن موقع من نایب رئیس مجلس بودم نامه نوشتم. برای برخی افراد تشکیل پرونده شده.
🔹درباره ترکیه، احتمالاً شما نهضت بزرگ جاده سازی در دولت آقای احمدی نژاد و کارهای خوب در دوره آقای رئیسی را یادتان رفته. ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار مسکن الان در حال ساخت است فقط. نه ۳۰۰ هزار تا!
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
.
🔹پزشکیان: من هیچ ربطی به دولت روحانی ندارم
🔻دولت روحانی: 😳😜
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
🔆زنگ عبرت
🔴 در پایان اولین مناظره:
_ جلیلی با برنامه، ادب، متانت و تقوا حاضر شد.
_ قالیباف با تکیه بر سابقه مدیریت در شهرداری و مجلس.
_ زاکانی با حساب وکتاب ومثل همیشه با شجاعت و صراحت در کلام.
_ قاضیزاده هاشمی مدافع سرسخت دولت #شهید_رئیسی بود.
_ پورمحمدی تاکید ویژه داشت که مردم نسبت به حاکمیت بیاعتماد هستند و به معنای واقعی کلمه سیاهنمایی کرد.
_ پزشکیان هم که نصف حرفاش عربی بود و بقیه حرفاش رو اگه کسی فهمید چی گفت به ما هم اطلاع بده 😅
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
34.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا جلیلی؟
اگر برای رای دادن به سعید جلیلی تردید دارید حتما این فیلم را با دقت ببینید و اگر میخواهید برای سعید جلیلی تبلیغ کنید، بازهم این فیلم را ببینید چون جواب بسیاری از شبهات مختلف است و دست شما را برای پاسخ به مخالفان باز میکند.
امیرحسین ثابتی در قسمت ۹۶ برنامه حافظه تاریخی ایرانی، ضمن توضیحات کامل درباره چرایی اصلح بودن دکتر جلیلی نهایتا به معرفی کتاب مهمی از وی پرداخته که شخصیت جلیلی را بهتر معرفی میکند.
🔹برای پایین آوردن حجم فیلم کیفیت آن کم شده اما اگر خواستید فیلم را با کیفیت اصلی ببینید از اینجا اقدام کنید.
🔹برای تهیه کتابی هم که در این قسمت معرفی شده از اینجا اقدام کنید.
🔻برای مشاهده قسمت های قبلی برنامه نیز از اینجا عضو کانال شوید.
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یوسف سلامی در حالی که تلاش میکرد به بغض و اندوهش خاتمه دهد: شاید عدهای در دولت نمیدویدند، آقای رئیسی بهجای آنها هم میدوید...
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این انقلاب آدم کم نداره اما ما یک آدم باشرف از دست دادیم
🔹این دخترخانم چه خوب حرف میزند، کاش بعضی از بزرگانِ ما حداقل نصفِ این دختر بصیرت داشتند...
🔹بینش درست و بصیرت کافی را به دخترانمان بیاموزیم...
کانال خبری گلستان شهدا👇
https://eitaa.com/joinchat/2860187648C196c18fab1
.
مناظره را چگونه ارزیابی کنیم
به کدام نامزد رای بدهیم؟ -۱
🔹رفتار انتخاباتی رای دهندگان، یکنواخت نیست. برخی رای خود را بسیار گرانبها می شمارند و برخی دیگر، کم بها می انگارند؛ چه در رای دادن و چه رای ندادن.
🔻برخی باور دارند که انتخابات، آینده آنها را شکل می دهد و مهم است که در شکل دهی به سرنوشت خود نقش آفرین باشند؛ برخی دیگر تصور می کنند انتخابات بی فایده است و بنابراین، با رای ندادن، میدان را به دیگرانی واگذار می کنند که رای می دهند
🔹برخی از سر هیجان های زودگذر رای می دهند و برخی با سنجش، محاسبه و عقلانیت، مبنی بر این که رای آنها چه تاثیری در ساختن آینده دارد.
🔻اجمالا می توان گفت که هر انتخابی -مناسب یا نامناسب- به زندگی عمومی ما شکل می دهد. در طول این سال ها، هیاهو و بمباران تبلیغاتی برای نا معتبر ساختن انتخابات و انداختن آن از چشم مردم ما، همواره در جریان بوده است؛
🔹اما واقعیت این است که از بنی صدر تا رجایی، از آیت الله خامنه ای تا مرحوم هاشمی، از خاتمی تا احمدی نژاد، و از حسن روحانی تا سید ابراهیم رئیسی، تفاوت های چشمگیری بسیاری وجود دارد.
🔻قطعا رئیس جمهور به واسطه کیفیت دولتی که تشکیل می دهد، در هر یک از این دوره ها، در صورت بندی وضعیت عمومی کشور، نقشی تعیین کننده ایفا کرده است.
🔹اکنون در حالی که مناظره نامزد ها آغاز شده، یک شاخص مهم که باید در ارزیابی یکایک نامزدهای محترم مورد توجه قرار بگیرد، این است که آیا صرفا در خلاء حرف می زنند، یا گفتار و تحلیل شان، ناظر به واقعیت های میدان و روی زمین است؟
🔻انتقاد از وضعیت عمومی اقتصاد ، طبیعت رقابت های انتخاباتی -نه فقط در کشور ما بلکه در نوع انتخابات کشورهای مختلف- است. عیبی هم ندارد که نامزدها انگشت تاکید روی مشکلات عادی زندگی مردم بگذارند و نقد کنند.
🔹اما نامزدها برای صِرف غُر زدن و بد گفتن و نالیدن و تخطئه دیگران نامزد نشده اند. ادبیات این چنینی را می شود در تاکسی و اتوبوس و گعده های خانوادگی هم داشت. جایی که حرف زدن، کنتور نمی اندازد و معمولا گوینده، نسبت به گفته خود، کمتر احساس مسئولیت می کند.
🔻نامزدها باید در کنار انتقاد، کلی گویی را کنار بگذارند و بگویند که برنامه کلان و جزء به جزء (به هم پیوسته و مرحله بندی شده) آنها برای رفع یا کاهش هر یک از مشکلات اقتصادی چیست؟
🔹نامزد هایی که بخواهند با ادبیات کلیشه ای و قالبی، پاسخ هر سوالی را صرفا به روابط خارجی و تحریم ها و مذاکره با آمریکا و برجام حوالت دهند، پیداست نه مطالعه ای دارند و نه از دهه سپری شده عبرتی اندوخته اند؛
🔻ضمن این که کشور را نیازمند و ناچار از توافق دوباره با طرف پیمان شکن برجام نشان دادن، نابودی قدرت مذاکره و چانه زنی است؛ همان اشتباه گرانی که مرحوم هاشمی و آقایان روحانی و ظریف در سال ۱۳۹۲ مرتکب شدند.
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
مناظره را چگونه ارزیابی کنیم
به کدام نامزد رای بدهیم؟ -۲
🔻نکته دوم، ناظر به نامزدهایی است که یک قدم از مرحله انتقاد و بدگویی و تخطئه فراتر می روند و ادعا می کنند برنامه دارند.
🔹برنامه، دو گونه است: برنامه ای که صرفا روی کاغذ و ناظر به آرزو اندیشی و بی توجه به چالش ها و موانع کاهنده شتاب حرکت است؛ و برنامه ناظر به واقعیت ها و فرصت ها و موانع موجود.
🔻کشور ما به واسطه آشوب افکنی نیابتی سال ۱۳۸۸، و سپس تحریم های گسترده آمریکا (با گرای برخی عناصر داخلی)، به مدت ۱۵ سال، در گیر جنگی ترکیبی بوده که اتاق فرماندهی آن در سازمان سیا و وزارت خزانه داری آمریکا قرار دارد و ناتوی اطلاعاتی/ فرهنگی هم کارگزار میدانی است.
🔹تحریم ها در این جنگ تحمیلی، نقش مهمی ایفا کرده، تا دشمن بتواند از این طریق، رفتار سیاسی ملت ایران را باز مهندسی کند: مهار ظرفیت بسیج عمومی ملت ایران (پیشران حرکت انقلاب اسلامی)؛ و یا مهندسی معکوس و تبدیل این ظرفیت، به سرعت گیر در مقابل پویش عمومی پیشرفت.
🔻اکنون دو تجربه پر هزینه و گران سنگ، پس از ۱۳ سال پیش روی ماست. تجربه ساده انگاری و پناه بردن از فشار دشمن به خود او با دیپلماسی منفعلانه، که نه تنها تحریم ها را لغو نکرد بلکه شمار آن را ظرف ۸ سال به بیش از دو برابر رساند و بدترین دوره را از نظر شاخص های منفی اقتصادی رقم زد؛
🔹و دوره ۳ ساله ای که بر مبنای تجربه و عبرت قبلی، از فرصت سوزی و امید بستن به دشمن منصرف شدیم و همت کردیم ضمن تنوع بخشی به طرف های تعامل در سیاست خارجی، قابلیت های مغفول داخلی را تدریجا پای کار بیاوریم و شاهد بهبود نسبی شاخص ها (در مقایسه با قبل) باشیم.
🔻نامزدها، مناظره و نقد می کنند، درباره اهمیت رسیدگی به زندگی اقشار مختلف حرف می زنند، روی عواطف دست می گذارند و...، اما ورای همه اینها، باید دقت کرد که برآیند رویکرد کدام یک از آنها (و ستاد شان) آهنگ عقبگرد و تکرار عبرت های گذشته را دارد؛ و کدام، خبر از حرکت رو به جلو می دهد؟
🔹کدام نامزد در کنار وعده و تعهد دادن، حواسش به تجارب این ۵- ۶ سال اخیر هست و سعی می کند موانع و چالش ها ر ا ببیند، واقع گرایانه تر حرف بزند، و آرزو فروشی و رویا فروشی نکند.
🔻دقت نامزدها در سخن گفتن، ولو این که موجب شود وعده کمتری بدهند، بسیار ارزشمند و تعیین کننده است.
@IMANI_mohammad