در مرحله بعد، آسیب زدایی از زنان و خانواده و همه آنچه که مرتبط با مشکلات زن و خانواده است، طرحهای متعددی را معاونت زنان توسط گروههای مردمی و نهادهای مرتبط اجرائی کرده و برخی از آنان در دست اقدام و تدوین نهایی برای اجراست. طرحهایی مانند «نیلوفرانه»، «زیست عفیفانه زندگی و بالندگی»، طرحهای سوادآموزی و جلوگیری از بازماندگی از تحصیل زنان روستایی و عشایری، طرح بازگشت به زندگی زنان ترک اعتیاد نموده و حمایت از خانوادههای آنان، طرح اشتغال آفرینی برای زنان پس از بازپروری، همچنین در عرصه بینالملل برای شناساندن توانمندیهای زنان ایران و راهبری برخی از برنامههای مرتبط با زنان از جمله برنامه مبارزه با فساد و سوءرفتار با زنان در محیطهای اداری و اجتماعی و حمایت از ساختار خانواده و حفظ آن از آسیبهای روزافزون غربی و حفاظت خانواده از ناپایداری و از هم پاشیدگی از برنامههایی است که با همکاری سایر کشورها در منطقه و کشورهای همسو در سایر مناطق و در قالب تفاهمنامههای دو جانبه و چند جانبه در سطح بینالملل مورد وفاق قرار خواهد گرفت.
تفاوت عملکرد این دوره معاونت زنان و خانواده با دولتهای قبل، در چه حوزههایی است؟
تفاوت اصلی این معاونت با دوره قبل، همان تفاوتی است که این دولت با دولت قبل دارد، یعنی همانگونه که دولت قبل نگاه به بیرون داشت و از توانمندیهای داخل غافل شده بود، معاونت قبل هم با نگاه به بیرون و مجامع بینالمللی از یک سو میخواست که آنان برای مشکلات داخل راهحل ارائه دهند و از سوی دیگر تلاش داشت تمام شاخصهای تعیین شده و تحمیل شده از مجامع بینالمللی را در مورد زنان بدون توجه به بوم کشور اجرائی کند، که از جمله آنان سند2030 بود که دولت گذشته با شدت و حدت تلاش داشت آن را اجرائی کند اما این دولت همانگونه که در برنامههای کلان اقتصادی تغییر روش داده و نگاه به درون دارد، در بخش زنان نیز با نگاه به توانمندی داخلی امکان و شرایط پیشرفت و توسعه را فراهم نمود، لذا شاهد هستید که با بازگشت به درون، بازگشت به توانمندیها و به کارگیری استعدادهای زنان در داخل کشور توانسته هم زمینه تلاش بیشتر زنان در عرصههای علمی و ورزشی را فراهم کند، هم شرایط کار مناسبتری را برای زنان تدارک ببیند، به گونهای که شاهد کاهش بیکاری در سال گذشته در بخش زنان بودیم و توانستیم از نفوذ بیگانگان در نهادهای مرتبط با زنان جلوگیری کنیم.
از سوی دیگر معاونت زنان دولت سیزدهم به داشتههای خود توجه کرده و به جای چشمدوختن به شاخصها و دیکتههای بیرونی، معیارها و ملاکهای ارزشی خود را مورد توجه قرار داده و همین امر موجب رشد و ارتقای زنان شده است.
این دولت به جای اینکه مسئله سند 2030 را مورد توجه قرار دهد، به سند تحول دولت مردمی عنایت داشته و تعهد دارد که به هیچ صورتی موارد تحمیل شدهای که با فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی ما سازگاز نیست را اجرائی نسازد، لذا اینکه به غلط سعی کردند القا کنند که سند 2030 با تحفظ اجرا میشود مطلب کاملا انحرافی و غلطی است. سند 2030 در داخل به هیچ صورتی چه با تحفظ چه بیتحفظ اجرا نمیشود، اصلا سند 2030 قابلیت تحفظ مصطلح در امر حقوقی را ندارد و آنچه که دولت قبل گفته بود که ما سند 2030 را با تحفظ اجرا میکنیم، دروغی آشکار بود، چرا که چنین امری در مورد سند 2030 که سندی الزام آور نیست، مصداقیت ندارد اما آنچه در ارتباط با «ایورا» (کارگروه توانمندسازی اقتصادی زنان اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند) گفتیم که این امر یک آموزش اقتصادی از سوی زنان ایران برای زنان کشورهای حاشیه اقیانوس هند است و آنجا اشکال وارد کردند که در چارچوب سند 2030 است (چرا که ممکن است اینگونه تلقی شود که هر فعالیت بینالمللی در چهارچوب توسعه پایدار تعریف شده است)، عنوان کردیم که مثل همه فعالیتهای بینالملل ما با تحفظ صورت میگیرد، این به معنی تحفظ اصطلاحی بر اسناد نیست بلکه به معنی آن است که اصول و ارزشهای خود را حفظ میکنیم، اگر چه آنان پایبند به این اصول نباشند ولی ما به آن مقید هستیم، مثل وقتی که در مهمانیهای بینالملل برسر میزی که مشروبات باشد نمینشینیم، یا با نامحرم دست نمیدهیم، در آموزش «ایورا» هم حدود و مسائل خودمان را نگه میداریم و آموزش ما بر پایه ارزشهای بومی خودمان استوار است، لذاست که در آغاز پذیرش این مسئولیت ذکر کردیم فقط جنسیت مرد و زن را به رسمیت میشناسیم و خواستیم که سایر جنسها را حذف کنند و همینطور در دعوت از آنان در نشست تهران، طرح خود را برای حمایت از زنان در برابر فساد و مقابله با سوءرفتار با آنان در محیطهای اداری و اجتماعی مصوب نمودیم.
خدا را شاکریم که رهبر فرزانه ما محکم در برابر اجرائی شدن سند۲۰۳۰ ایستادند و میتوان گفت حرکتی که ایشان انجام دادند، همانند حرکت امام در برابر کاپیتولاسیون بود و یک «نه» بزرگ به سلطهگری فرهنگی غرب به شمار میآید.
یکی از دستگاههایی که در مسئله «حجاب و عفاف» مسئولیت دارد، معاونت زنان و خانواده است، عملکرد خودتان در این حوزه را چگونه ارزیابی میکنید؟
همانطور که میدانید ما به عنوان یک دستگاه ستادی عمل میکنیم، بنابراین قدرت اجرائی برای پیاده سازی یا اجرائی کردن مستقیم یا مقابله و ترویج به شکل وسیع را نداریم؛ بله ما حمایتهایی را از جمعیتها و گروههایی که در این زمینه کار میکنند و همینطور برنامههایی را برای آموزش و رفع شبهه از طریق گروهها و جمعیتهای مردمنهاد داریم، همینطور مسئولیت عمده معاونت در همکاری با شورای انقلاب فرهنگی و سیاستگذاریهای مرتبط با حجاب و عفاف هست که در آن جلسات نقش فعال و ارائه دهنده پیشنهاد در حیطههای مختلف را داشته ایم. همچنین معاونت در کمیسیونهای مرتبط با لایحه عفاف و حجاب نقش فعال و موثری را ایفا کرده است، اما در ارتباط با زنان سرپرست خانوار از طریق بهزیستی پیگیر برنامههای مرتبط با زیست عفیفانه نسبت به این زنان، که به عنوان یک تکلیف ذکر شده هستیم، یعنی در واقع رصد این امر به عنوان یک تکلیف بر عهده معاونت قرار داده شده و مراحل پیشرفت امور آموزشی و حمایتی را در این زمینه انجام میدهیم.
اما همانطور که میدانید، عمده مسئولیت پیاده سازی این امر به عهده وزارت کشور، به عنوان قرارگاه مرکزی و دستگاههای اجرائی مربوطه است و آنچه امروز در سطح جامعه نمود دارد، عدم اجرای صحیح قوانین است وگرنه در داشتن قانون مشکلی نداریم و قوانین ما به طور کامل پاسخگوی مسائل مرتبط با عفاف و حجاب میباشد، اما در عمل و همینطور رویههایی که برای اجرای قانون پیش گرفته میشود، نیاز به تجدید نظر و اصلاح و تکمیل داریم.
یکی از دستگاههایی که در قبال مسئله «جوانی جمعیت» مسئولیت دارد، معاونت زنان و خانواده است، در این رابطه عملکرد خودتان را چطور ارزیابی میکنید؟
از اولین ابلاغهایی که پس از تصویب قانون جوانی جمعیت انجام گرفت، خطاب به معاونت زنان بود که این معاونت تلاش کرد در راستای رصد چگونگی اجرای مواد مختلف قانون جوانی جمعیت، مکاتبات و پیگیریهای متعددی را با دستگاههای اجرائی داشته باشد.
در مورد ماده ۲۰،۲۷،۲۲ و بسیاری از مواد دیگری که مرتبط با زنان بود، برخی از این پیگیریها به نتیجه مثبت رسید و برخی هم به دلیل موانعی که وجود داشت، هنوز به نتیجه مطلوب نرسیده است، که از جمله آن ماده ۲۷ است که به دلیل کمبود پزشک در بسیاری از مناطق محروم، امکان انتقال پزشکان به محل کار همسر یا محل سکونت اصلی فراهم نمیشود. برخی از موارد دیگر مانند ایجاد مهدکودکها، با وجود پیگیریهای مستمر معاونت، به دلیل وجود نداشتن مکان یا بودجه، هنوز به نتیجه نرسیده است که البته ما امیدواریم با تصویب یک درصد بودجه دستگاهها، بخشی از این مشکل را بتوانیم از این طریق پوشش بدهیم و رفع مشکلات، امکانات مادی و تجهیزات را از این مسیر انجام دهیم.
در زمینه فرزندآوری، از افراد و مجموعههایی که تلاش میکنند، توسط معاونت، پشتیبانی شده و هم افزایی در قالب نشستهای علمی برگزار شده است، همین طور پشتیبانی از گروههایی که در مسئله سقط جنین و پیشگیری از آن فعال هستند، انجام و باز هم در دست انجام است که برخی از این موارد در قالب موادی به تصویب ستاد ملی جمعیت رسیده است.
برنامههای دیگری نیز در دست تدوین داریم که امیدواریم در ستاد ملی زن و خانواده به تصویب برسد تا بتوانیم بیمه اجتماعی زنانی که دارای چهار فرزند به بالا هستند را توسط دولت به مرحله اجرا در بیاوریم و همین طور برنامههایی را برای اهداء جنین، حفظ سلولهای بارداری برای زنانی که به سن عدم باروری نزدیک میشوند و مواردی مشابه این را در دستور تدوین لایحه داریم.
یکی از تلاشهای معاونت برای پشتیبانی از جمعیت این بوده که برخی از قوانین موجود را به صحنه عمل بیاورد و با هماهنگی دستگاههای اجرائی برای حفظ جمعیت و حمایت از افزایش جمعیت، همچنین حمایت از خانوادههای پرجمعیت تلاش نماید که از جمله آنها اهداء زمین به چهارقلوها بوده که به صورت نمادین انجام گرفته است، با توجه به اینکه تعداد چهارقلوها در سال حدود ۲۰ الی ۲۵ خانواده است، امکان عملیاتی شدن آن به واقع نزدیکتر بود، لذا این کار را به صورت نمادین از سال ۱۴۰۰شروع کردیم و بحمدالله جز در یکی دو استان که مشکل آپارتمان یا زمین داشتند در سایر استانها این کار اجرائی شده است.
علاوهبر اینها، برای اینکه از تجرد قطعی دهه شصتیها جلوگیری شود، که این امر در روستاها به صورت یک مسئله اضطراری و هشدار در آمده و ضرورت دارد برای آن برنامهریزی فوری صورت بگیرد، برنامه تسهیلات ویژه ازدواج دهه شصتیهای ساکن روستا با همکاری سه دستگاه مرتبط انجام گرفت که این مسئله میتواند تسهیلات کمبهره در بخشهای کالابرگ جهیزیه، تسهیلات اشتغال و تسهیلات ازدواج دهه شصتیها را رقم بزند، همینطور پوشش بیمه تامین اجتماعی این زوجین که این مسئله بحمدالله امسال در روز ازدواج صورت گرفت، در صدد هستیم برای زوجینی که از این مسیر وارد چرخه خانواده میشوند شرایط ویژهتری را برای فرزندآوری قرار دهیم تا از فرصت محدودی که دارند برای تشکیل خانواده استفاده کنند.
حذف جمهوری اسلامی ایران از «کمیسیون مقام زن سازمان ملل» یکی از اقدامات عجیب غربیها بود که با وجود اتهامات خودشان در مسئله زنان، اینگونه رفتار کردند؛ نظر شما در این باره چیست؟
بله، همانطور که فرمودید و قبلاً هم ما متذکر شدیم، این کار خلاف همه رویههای سازمان ملل بوده و بدعتی بسیار نامناسب و زننده را در سازمان ملل ایجاد کرد و تنها با فشارهای سیاسی از جانب قدرتهای سلطه اینکار انجام گرفت، چراکه فعالیتهایی که ایران داشت کشورمان را از سایر کشورها متمایز میکرد، از جمله اینکه ایران توانسته بود به زنان پناهنده افغانستانی سرویسهای مختلف بهداشتی و آموزشی ارائه دهد و مدیر اجرائی زنان سازمان ملل هم از این اقدام ایران تشکر کرد.
به هر حال همانطور که همه جهان متوجه شدهاند، مدعیان حقوق بشر با حرکتهای یک جانبه و تحمیل افکار خود تلاش دارند بر جهان حکومت کنند، اما دوره آنها رو به زوال است و بحمدالله با سیاستهای خوبی که ایران با همپیمانانش پیش گرفته است، از جمله در نشست «بریکس» اهتمام بر این است که این حرکتهای ظالمانه خاتمه یابد. ملتها میخواهند که مسئله چندجانبهگرایی و عدم تحکم قدرتهای سلطهگر در سازمان ملل مورد توجه قرار گیرد.
عملکرد شما در زمینه تخصیص بیمه زنان خانه دار و تسهیلاتی مانند دورکاری و تغییر ساعت کاری برای بانوان که همواره مطرح بوده است، چگونه بوده است؟
در مورد بیمه زنان خانهدار موضع دولت مشخص است و معاونت زنان هم تلاش میکند در حد امکان و مقدورات دولت، این امر را پیگیری کند، همانطور که میدانید سالهای زیادی است که این مسئله مطرح شده و بسیاری از رئیسجمهورها در سخنان انتخاباتی خود این امر را وعده میدهند اما متاسفانه شرایط اعتباری و پشتوانه بودجهای برای چنین امری فراهم نیست. در این دولت به لطف خدا برای اولین بار بیمه زنان خانهدار در حال تحقق است و در مرحله نخست برای زنان خانهدار روستایی که دارای سه فرزند هستند شروع شده و امیدوار هستیم به سایر زنان سرایت نماید.
مسائل دیگری مانند دورکاری، از مواردی است که با پیگیری معاونت زنان پس از کرونا اجرائی شد، اگرچه ما از اجرای آن به صورت شامل و فراگیر راضی نیستیم و برخی مدیرانی که همکاری لازم را نداشتند، موجب عدم تحقق این امر به شکل کامل شدند.
کم شدن ساعت کاری هم در صورتی که به شکل دورکاری باشد، قابلیت پذیرش دارد اما بدون این امر با قوانین کار در تضاد است، البته کم شدن ساعت کاری برای مادرانی که دارای فرزند زیر ۶ سال هستند قانونی و در حال اجراست.
برای تربیت و پرورش مادرانِ آینده، مطابق با فرهنگ و ارزشهای جامعه چه باید کرد؟ همچنین دستگاههای موثری مثل آموزش و پرورش، حوزههای علمیه، سازمان تبلیغات اسلامی، مساجد، بسیج و... چه نقشی در این رابطه دارند و شما برای نیل به این هدف، با این دستگاهها چقدر تعامل داشتهاید؟
ما با همه دستگاهها و نهادهای فرهنگی هماهنگیهایی را داریم و در برخی موارد نیز تقسیم کار مناسبی را انجام دادهایم که از جمله آنها، مسئله رویداد خانواده فرهنگ عامه است؛ در این رویداد ۹ گروه خانوادهمحور تشکیل شده و مسائل خرد و کلان خانواده از جهت فرهنگی و تربیتی مورد توجه قرار میگیرد، این کارگروهها که با همکاری دستگاههای اجرائی مرتبط و با اتصال حلقههای میانی، نیروهای مردمی، سمنها و با محوریت معاونت زنان و خانواده مشغول به کار شده، درصدد است که برای بسیاری از خلاءهای فرهنگی خانواده برنامه داشته باشد و در راستای تربیت، مهارتآموزی، مقابله با شبههها، هجوم فرهنگی دشمن و در یک کلام ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی با یک حرکت جمعی و با تلاش همه دستاندرکاران فرهنگی هدف بزرگی را در طول یک سال جهتگیری کرده و به ثمر رساند. در همین رابطه، دورههای آموزشی برای مادران و پدران دانشآموزان جهت حفاظت و حمایت از فرزندانشان و در فضای مجازی دورههای دیگری برای سربازان جهت شیوههای رفتاری و مهارتی در خانواده تدارک دیده شده و با مسئولان مربوطه هماهنگی لازم به عمل آمده است.
به نظر شما پشت پرده اغتشاشات سال گذشته که شعار «زن، زندگی، آزادی» را علم کرده بودند، چه بود و چرا مسئله «زنان» همواره مورد توجه دشمنان ما است؟
شکی نیست که مثل همیشه خواستند از زنان برای مطامع خود استفاده کنند، در همه صحنههایی که در سال گذشته اتفاق افتاد، زنان قربانی بودند، از آنان سوءاستفاده شد، آنها سپر اهداف و مطامع شوم استکبار قرار گرفتند و تلاش شد به نام آنها کام دشمن را شیرین کنند، وگرنه همانطور که در آغاز مصاحبه ذکر شد کسانی مانند سلطنتطلبها اعتقادی به جایگاههای والا و تاثیرگذار برای زنان ندارند و سخن و عملکردشان قبل از انقلاب بیانگر این است که برای ازبین بردن ارزشهای زن و وسیله قرار دادن او از هیچ کوششی فروگذار نمیکنند؛ البته مردم ما به خوبی در جریان اغتشاشات سال گذشته آنها را شناختند، کسانی که حتی در کلام به حرمت و عفت زنان رحم نکردند و با سخنان، شعارها و الفاظ سخیف خود که در تقابل با فرهنگ ایرانی و با فرهنگ اسلامی بود، ماهیت و باطن خود را به مردم نشان دادند.
چشمانداز آینده و برنامههای آتی شما در معاونت زنان و خانواده چیست؟
آینده بسیار روشن است و «الگوی سوم زن» میتواند جهان تشنه و به بنبست رسیده در مسئله زن و خانواده را نجات بخشد. معتقدیم باید توان خود را برای ارتقاء مهارت، آگاهی، دانش و توان زنان به کار گیریم و از بسیاری از موانعی که از رشد زنان پیشگیری میکند، با حمایت فرهنگ اصیل خود جلوگیرینماییم؛ نیاز داریم همه زنان دست به دست هم دهند تا برای ارتقاء جایگاه مناسب زنان در عرصههای مختلف موفق شوند و از غرب که بیشترین ضربه را به حیثیت زن وارد کرده و بالاترین ظلم را به زنان در عرصههای مختلف خانواده و جامعه روا داشته، مطالبهگری کنند.
11.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شرعا بر گردن همه ی شماست که این کلیپ را منتشر کنید
اگر یک عمل صالح در طول عمرمان بتوانیم انجام بدیم و قدمی برای ظهور برداریم و مورد قبول خداوند قرار بگیره، شاید انتشار همین کلیپ چند دقیقه ای باشه....
خواهشا تمام دوستان مذهبی و انقلابی این چند دقیقه را با دقت ببینند و نشر دهند
وظیفه خودمون را در قبال ظهور بدانیم و کوتاهی نکنیم😔😔😔😔
🌐WebSite: Raze4fasl.com
🆔Channel: @Raaze4Fasl
ترویج امید 👇
مصاحبه خواندنی و چالشی خانم سکینه السادات پاد ( دستیار رئیسجمهور در پیگیری حقوق و آزادیهای مدنی ) با آقای احمد زیدآبادی ( روزنامه نگار اصلاح طلب ) در موضوعات مختلف ( آزادی های اجتماعی و سیاسی ، علمی برگزار کردن دادگاه ها ، حق اعتراض آحاد ملت در قانون اساسی ، آزادی بیان ، قانون حجاب و ... )
نکات قابل توجه :
☑️ انتخاب خانم پاد ( حقوق دان برجسته و یکی از ظرفیت های ارزشمند بانوان کشور ) به عنوان دستیار رئیسجمهور در پیگیری حقوق و آزادیهای مدنی برای اولین بار در تاریخ ایران توسط آقای رئیسی رئیس جمهور محترم
☑️ سوالات چالشی آقای زیدآبادی بدون لکنت زبان
☑️ پاسخ های منطقی ، علمی و با استناد به قوانین خانم پاد که البته از یک حقوق دان همین انتظار است
این مصاحبه در دو بخش منتشر شده که لینک آن را در ذیل 👇 می گذارم
بخش اول 👇
https://hammihanonline.ir/news/politic/az-khatmy-w-rwhany-mtalbh-knyd
بخش دوم 👇
https://hammihanonline.ir/news/politic/mjls-bayd-paskhgw-bashd
مطالب و نکات با انتخاب سعید کریمی
https://eitaa.com/tarvijomid
⭕️ بیانیه مهم وزارت اطلاعات؛
🔹طراحی عملیاتهای تروریستی برای سالگرد اغتشاشات
🔺گروهکهای تروریستی دخیل در بازتولید آشوب و اغتشاش، مستقر در آلمان، هلند و دانمارک تا داعشیهای افغانستان و پاکستان میباشند
✍ در این بیانیه آمده است:
🔹مقطع زمان انتخاب شده برای انجام عملیات در تمامی موارد مکشوفه، مقطع سالگرد اغتشاشات سال گذشته است.
🔹این به معنای زمینهچینی برای باز تولید آشوب است که البته، بصورت دقیق مورد توجه کلیهی حافظان نظم و امنیت کشور است.
🔹تنوع گروهکها و کانونهای تروریستی دخیل در بازتولید آشوب و اغتشاش، بسیار قابل تأمل است؛ از کانونهای مستقر در آلمان، هلند و دانمارک تا داعشیهای مستقر در افغانستان (عوامل جنایت شاهچراغ) و باندهای ساکن پاکستان (موضوع بند چهارم بیانیهی حاضر)، جملگی یک مقطع را با اهداف خاص برای انجام عملیات انتخاب میکنند. این نشاندهندهی وجود هستهای هدایت کننده در تراز کشورهای غربی و رژیم صهیونیستی است.
🔹کشف تفنگ ساچمهزن، تیر و کمانهای حرفهای، میخهای سهپر (تجهیزاتی که در اغتشاشات شهری بکار میروند) در کنار و همراه با بمبهای بسیار مخرب، تیربارها، مسلسلها، انواع نارنجکها و ...، از هدف گذاری مشخص باز تولید اغتشاشات، حکایت دارند. بهویژه که از عناصر متصل به کانون دانمارک، به وضوح سناریوی کشتهسازی نیز کشف شده است.
🔹سکّوها و شبکههای اجتماعی که بیشترین کاربرد را بین تمامی کیسهای کشف شده داشتهاند، به ترتیب: تلگرام، اینستاگرام، واتساپ و توییتر هستند. یعنی دقیقاً همان سکوهایی که در آشوبهای پاییز گذشته نیز، بیشترین نقش را ایفا کرده و با ممنوعیت فعالیت در کشور مواجه شدند.
🔹ارتباط عناصر بازداشت شده با شبکههای ماهوارهای تروریستی نیز دقیقاً مشابه ارتباطات سال گذشته و رفتارهای آن شبکهها (و در رأس آنها شبکههای تروریستی موسوم به اینترنشنال و بی بی سی فارسی) نیز کاملاً منطبق بر رفتار سال گذشته است.
💢کانال خبری #شهدای_ایران
✅@shohadayeiran57
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یک بیمار فلج کامل با دستگاه ساخت ایران به پیادهروی اربعین رفت...
💢کانال خبری #شهدای_ایران
✅@shohadayeiran57
9.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📲چند ثانیه زیبایی 😍❤️
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
@story_national
به کربلا نرفتهها! حسین را صدا کنید
میان اشکهای خود خدا خدا خدا کنید
زیارت حریم عشق اگر نصیبتان نشد
به جای دیدن حرم دری به گریه وا کنید
نجف به سمت کربلا پیاده... اربعین... سحر...
عجب حکایتی شده نظر به جادهها کنید
قسم به شوق زائران به بهترین مسافران
در این مسیر با صفا به عشق اقتدا کنید
رفیقهای محترم! قدمزنان سوی حرم
برای دلشکستهها برای ما دعا کنید
مسافران کربلا! کمی به یاد دوستان
میان بینالحرمین اقامهی عزا کنید
#مصطفی_کارگر
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبت های پوتین «رئیس جمهور روسیه» در مورد مقام معظم رهبری حضرت آیت خامنه ای که باعث ناراحتی آقای ولایتی شد .
#فوری_نیوز
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
@passdar