فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ بسیاااار مهم
💥نامه عجیبی که سپاه امیرالمؤمنین را برهم ریخت!
ملت شایعه پذیر بازیچه دست دشمنش خواهد بود
هرچندکه رهبرش علی ع و فرماندهاش مالک اشتر باشد
💥مراقب #شایعهسازی باشید
اقای ظریف (حیف کلمه اقا)این اشتباه ازجانب شما نبود،بلکه گویای دومطلب بود،اول پررویی شما وغیرقابل اعتماد بودنت ،که درامری که یقین نداشتی با پرروئی تمام درمجلس بیان کردی وازان دفاع کردی وصحبت دیگران را که حرف حق میگفتند غلط واشتباه خواندی ونمایندگان مجلس رادرمورد مسئله بسیار مهم وحیاتی کشورگمراه کردی وموجب خسارت به عظیم به مملکت وسرشکستگی مردم ،غرورملی شدی،دوما معلوم شد که پول بیت المال را هدر دادی وچندین ماه مملکت رامعطل وبه مهم ترین وظیفه ذاتی وتاریخی خودت که خواندن متن قراردادوتلاش برای حفظمنافع کشوردرتنظیم صحیح متن قرارداد واستفاده ازتمام ظرفیت های کارشناسی ومداقه دران، مقابل دشمن بیگانه عمل نکردی ،وبلکه از طرف ملت ایران وبا هزینه مردم ماهها به اروپا رفتی وبجای انجام وظیفه وحفظ امانت سپرده شده به تو، به شکم چرانی وتفریح وقدم زدن باجان کری و...وکارهای ژورنالیستی پرداختی ودست اخر هم سکه های حرام ازجیب مردم برداشتی ،لعنت برتو واعضای تیمت که دست میرزا اقاخان اقاسی وامثال اورا ازپشت بستی وروی انان راسفیدکردی ،اقای ظریف تو بابت خیانت وکوتاهی هایی که کردی وخسارتهایی که به مردم ومملکت واردکردی و دروغهایی که به نمایندگان مردم وخودمردم گفتی ،باید محاکمه ومجازات شوی ،بایدانچه را بعنوان حق ماموریت گرفتی وسکه ها وجوایزی که دریافت کردی،به ملت مسترد کنی وبعلاوه بایدنشان دولتی که به یک بی لیاقتی مثل تو وسایررفقایت دادندرا ابطال نمودومزایای ان نیزلغو گردد،
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴نمونه ی از کاربلدی وزیر امور خارجه سابق کشور جناب آقای دکتر ظریف!!😊
🎥این سی ثانیه رو از دست ندید
#سرطان_اصلاحات
@khabarekotahh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️صحبت های عجیب مجری رسانه عراق در مورد رئیس جمهور ایران !
🔹رئیسی نگذاشت که حکومت ایران مانند شاه برایش قصرهای مشرف بر رودها و دریاها بسازند
🔹رئیسی اجازه نداد دهها ماشین ضد گلوله او را اسکورت کنند
🔹رئیسی ۶۰هزار دلار حقوق و دهها مشاور طلب نکرد
🔹رئیسی فرزندان و بستگان خود را در پست های حساس دولت قرار نداد
اشاره مجری به برخی مسئولان دیگر در کشورهای دیگر بود
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
nf00881343-1_240526_130630.pdf
483.7K
👆 متن کامل گزارش تحقیق و تفحص از حقوقهای نجومی منتشر شد
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
🔴چرا دولت موفق بوده است؟
اهمیت واقعبینی و نقد منصفانه
♦️برخی تحلیلگران ضمن تکریم شخصیت شهید رئیسی، می گویند: "آقای رئیسی و دولت وی در مدیریت اقتصادی موفق نبوده اند؛ در برخی حوزه ها همان روند قبلی را ادامه داده اند، هنوز در فروش نفت و بازگرداندن درآمدها در زمین آمریکا بازی می کنیم، دولت فاقد برنامه اقتصادی است و...".
♦️فارغ از این که اجزاء عملکرد دولت یا حتی برنامه و رویکرد آن قابل نقد است؛ به نظر می رسد یک واقعیت مهم در این گونه تحلیل ها مغفول می ماند:
♦️آقای رئیسی، یک اقتصاد بیمار اورژانسی و در حال مرگ را تحویل گرفته و ماموریتش احیای آن بوده؛ نه این که مصدوم را در کوتاه مدت مثلا برای رقابت در حد المپیک آماده کند! اولویت مهم، ثبات بخشی و کاهش ناترازی ها (از درآمدهای ارزی و ریالی تا مصارف برق و آب و گاز و..) بوده است.
♦️دولت آقای رئیسی یک میدان مین ترکیبی (اقتصادی/سیاسی/امنیتی/فرهنگی/اجتماعی) را تحویل گرفته و سعی کرد مین های در حال انفجار را یکی یکی خنثی کند، یا عمل کردن آنها را به تاخیر بیندازد. در چنین وضعیتی، تلقی/تلقین این که دولت باید در هر ثانیه و دقیقه چند قدم می دویده و استاندارد های دوی معمولی چقدر است، به دور از واقع بینی است.
♦️آقای رئیسی، رانندگی خودرویی را تحویل گرفت که هم ترمز بریده بود و هم شتاب حرکت آن در قهقرای اقتصادی به اوج رسیده بود. برخی مدیران ارشد سابق برای این حرکت منفی، هشت سال پا روی پدال گذاشته و گاز داده بودند؛ دولت فعلی حتی اگر بی عیب و نقص هم بود، نمی توانست آن شتاب منفی و انرژی منفی آزاد شده را ظرف دو سه سال متوقف کند. اما موفق شده از شتاب ویرانگر آن بکاهد.
♦️اقتصادی که فروش نفتش به عنوان منبع اصلی درآمدی در دوره کوتاهی اوج گرفته و ناگهان ظرف دو سال، به یک نُهم سقوط کرده (از دو و نیم میلیون بشکه به زیر ۳۰۰ هزار بشکه)، به فردی می ماند که مخدر یا مواد نیرو زای قوی مصرف می کند و سپس با از بین رفتن آثار آن، با تبعات سنگین بعدی دست و پنجه نرم می کند. ترک دادن چنین اقتصاد اعتیاد زده ای، کار یکی دو سال نیست.
♦️دولت با چالش هایی از این دست رو به رو بوده و در عین حال در مهار بخش مهمی از آنها موفق عمل کرده است: ۴۸۰ هزار میلیارد تومان کسری، نرخ تورم ۶۰ درصدی، نقدینگی ده برابر شده، بدهی انباشته ۱۵۰۰ هزار میلیاردی، خزانه ارزی صفر شده، سررسید اصل و سود اوراق (۵۰۰ هزار میلیارد تومان)، چالش حذف اجباری یا تداوم ناممکن پرداخت ارز ۴۲۰۰ تومانی، اعلام ناتوانی دولتمردان قبلی درباره امکان پرداخت حقوق کارکنان در مرداد ۱۴۰۰، ایجاد تعهدات مالی جدید با فشار رسانه ها و برخی نمایندگان و...
♦️حتما باید دولت و کارکرد و برنامه آن را نقد کرد. اما رویکرد منصفانه و نزدیک به به واقعیت، این است که قبل و بعد هر نقدی، به وضعیتی که دولت رئیسی تحویل گرفت و به موقعیتی که ارتقا داد، اشاره شود.
♦️از سوی دیگر، افزایش فروش نفت ایران، حاصل اراده کشورمان در شکستن و دور زدن تحریم های آمریکا بود و نه بازی طبق نقشه و در زمین آمریکا. آمریکا نتوانست و گرنه در همین حوزه تحریم نفتی می خواست کمر اقتصاد ما را بشکند.
♦️آمریکا اگر می توانست، به روند صفر یا حداقلی کردن فروش نفت ایران در کانال برجام و پسا برجام ادامه می داد. آنها مشغول وقت کشی در مذاکرات و منتظر از پا در آمدن ایران بودند اما به مدد الهی و همت دولت، شکست خوردند.
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
🔴فارن افرز: تشییع ملی نشان میدهد جانشین رئیسی باید راه او را ادامه دهد
🔸بعید است که درگذشت (شهادت)سید ابراهیم رئیسی رئیسجمهور ایران، چندان آشفتگیای در تهران به وجود آورد. در واقع بعید است که چندان تغییری در کار باشد.
♦️این تحلیل را نشریه فارن افرز منتشر کرده و مینویسد: در گذشت(شهادت) ناگهانی ابراهیم رئیسی، لحظه حساسی برای جمهوری اسلامی است. ریاست جمهوری وی در دوران تازهای برای ایران رخ داد. از سال ۱۹۷۹، دستگاه سیاسی ایران با چنین چرخش سریعی روبهرو نشده بود. ایران در بیرون مرزها، جهان را با توانمندیهای نظامیاش و اراده بهکارگیری آنها، غافلگیر کرد.
♦️رئیسی در دوران ریاست جمهوری خود، رویکرد «خاورمیانه، نخستِ» آیتالله خامنهای، رهبر انقلاب ایران در سیاست خارجی را پذیرفت، نفوذ منطقهای ایران را گسترش داد و روابط با همسایهها را بهبود بخشید. او این اطمینان را به وجود آورد که ریاست جمهوری ایران، با رهبری هماهنگ است. روابط با چین و روسیه را تعمیق داد و برنامه هستهای کشور را گسترش داد.
♦️با این همه، بعید است که درگذشت رئیسی، چندان آشفتگیای در تهران بهوجود آورد. در واقع بعید است که چندان تغییری در کار باشد. احتمالا ریاست جمهوری در دستان محافظهکاران وفادار به حاکمیت باقی خواهد ماند.
♦️در شرایطی که کشور در آستانه یک انتخابات قرار دارد، آن هم با سیاستمدارانی که سودای جانشینی رئیسی را دارند، تقریبا قطعی است که رئیسجمهوری آینده، همانند سلف خود خواهد بود و تشییع و سوگواری سراسری برای درگذشت رئیسی، تضمین خواهد کرد که نامزد پیروز، انتقال قدرت آرامی را تجربه کند.
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
🔴پخش مستند «روایت سانحه» امروز در خبر ۱۴
♦️این مستند حاوی تصاویری جدید از روز سانحه و عملیات جستجو برای یافتن بقایای بالگرد رئیسجمهور شهید و همراهان است.
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹خاطره سرلشکر موسوی از شهید جمهور/ تغییر محل یک برنامه را به آقای رئیسی اطلاع دادیم؛ او گفت «من سرباز هستم هر کجا بگویید میآیم»
♦️امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی :بیشتر خاطرات ما با آقای رئیسی به سخت کوشی و خستگی ناپذیری و روحیه تواضع مردمی ایشان می شود.
♦️چند بار در این دو سه سال پیش آمد که برنامه هایی قرار بود در درون ارتش اجرا شود و ایشان باید تشریف می آوردند، یکی از برنامهها در دریا بود که جابجایی کار خیلی سختی بود ولی آقای رئیسی با روی باز استقبال کردند که این جابجایی سخت را بپذیرند.
♦️یک بار محل یک برنامه را مجبور شدیم بنا بر دلایلی عوض کنیم. خودمان خجالت می کشیدیم که به آقای رئیسی موضوع را بگوییم در آخر به او گفتیم که قبلا با شما هماهنگ کرده بودیم ولی مجبور شدیم جای برنامه را عوض کنیم؛ شهید رئیسی گفت « من سربازم به سرباز هر کجا بگویید همانجا می آید، هر کجا بگویید من همانجا میآیم» و تشریف آوردند و برنامه خیلی خوب برگزار شد.
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
🗳اطلاعیه شماره یک ستاد انتخابات کشور
♦️ثبتنام داوطلبان انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری از روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۳/۳/۱۰ تا روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۳/۳/۱۴ از ساعت ۸:۰۰ صبح لغایت ۱۸:۰۰ (به مدت ۱۰ ساعت) در محل وزارت کشور انجام میپذیرد.
♦️دارا بودن شرایط ذیل جهت ثبتنام از داوطلبان الزامیست:
۱-سابقه تصدی حداقل مجموعاً چهار سال در مناصب ذیل که در احراز مدت جمع سابقه تصدی در یک یا چند مورد از مناصب مذکور کفایت می کند.
۱-۱مقامات سیاسی موضوع بندهای (الف) (ب) و ( ج) ماده (۷۱) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶/۸/۷
۲-۱-معاونین روسای قوای سه گانه.
۳-۱- اعضای شورای عالی امنیت ملی.
۴-۱- اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام.
۵-۱- مدیر مرکز مدیریت حوزه های علمیه کشور.
۶-۱- روسای سازمانها، موسسات، نهادهای دولتی و موسسات و نهادهای عمومی غیردولتی در سطح ملی.
۷-۱ -فرماندهان عالی نیروهای مسلح با جایگاه سرلشگری و بالاتر.
۸-۱- رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور.
۹-۱- استانداران.
۱۰-۱- شهرداران شهرهای بالای دو میلیون نفر جمعیت.
۱۱-۱- اشخاص، مقامات و مدیران هم طراز مناصب فوق به تشخیص شورای نگهبان.
۲- سلامت و توانایی لازم جهت ایفای مسئولیتهای ریاست جمهوری.
۳- حداقل سن ۴۰ سال تمام شمسی و حداکثر سن ۷۵ سال تمام شمسی در هنگام ثبتنام .
۴-داشتن مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی ارشد یا معادل آن مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا مرکز مدیریت حوزههای علمیه.
۵-ارائه برنامهها و خط مشیهای اجرایی در چارچوب صلاحیت و اختیارات قوه مجریه مبتنی بر اسناد بالادستی از جمله قانون اساسی و سیاستهای کلی نظام.
۶-معرفی مشاوران جهت تشریح برنامهها و توان مدیریتی.
۷- عدم محرومیت از حقوق اجتماعی در زمان ثبتنام.
۸- فقدان سابقه محکومیت کیفری موثر.
۹- عدم محکومیت قطعی کیفری به جرایم اقتصادی از جمله کلاهبرداری، رشاء و ارتشاء، اختلاس، تبانی در معاملات دولتی، پولشویی، اخلال در نظام اقتصادی کشور و عدم محکومیت به اقدام علیه نظام جمهوری اسلامی ایران.
۱۰- وابسته نبودن به گروههای غیرقانونی و فقدان سوابق سوء امنیتی از جمله در فتنه سال ۱۳۸۸.
۱۱-عدم وابستگی به رژیم گذشته و موثر نبودن در تحکیم آن.
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
شخص دوم مملکت.mp3
5.22M
🔴بشنوید؛ چرا برخی از روسای جمهور عاقبت بخیر نشدند؟!!
👆این صوت، جواب برخی از سئوالات امروز است؛ تا آخر گوش کنید؛
⁉️چرا باید در انتخاب کاندیدای ریاست جمهوری از همه جهت دقت کرد؟
⁉️چرا باید کاندیدای مورد نظر ما، امتحان داده وجامع الشرایط باشد؟
⁉️چرا باید کاندیدای مورد نظر ما، مثل رئیسی عزیز، جامع الاطراف باشد؟
⁉️اگر کاندیدای ما، ظرفیت ویژه و وزانت لازم را نداشته باشد چه اتفاقی می افتد؟
⁉️چرا میزان، حال فعلی افراد است و نمی توان به هرکسی اعتماد کرد.
⁉️اصل یکصد و سیزدهم قانون اساسی چه می گوید؟
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
24.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مستند «روایت سانحه»
♦️روایتی از روز سانحه و عملیات جستجو برای یافتن بالگرد سانحه دیده رئیسجمهور به همراه پخش تصاویری از عملیات امداد برای اولین بار
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش