10.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ صحبتهای روحالله مومننسب و استدلالهای منطقی او را درباره فضای مجازی بشنوید؛ تا متوجه شوید که جیغ و درد جریان نفوذ و اصلاحاتنیوز از کجاست...
✅ عوامل شهادت شهید فخریزاده که توسط دستگاه قضایی به اعدام محکوم شدند
این افراد در قالب صاحب بار از دو طرف مرز ایران و عراق از کولبران معابر مرزی سو استفاده کرده و در پوشش کولبری ادوات و تجهیزات ترور شهید فخریزاده را با هماهنگی عناصر موساد در اقلیم کردستان به داخل کشور وارد کردند.
@sepah_Qoods
👆اوضاع تورم در ترکیه جوری بالاست که دزدی از فروشگاهها فراگیر شده و مجبور شدن روی همه اجناس آلارم ضد سرقت نصب کنن
اونوقت طرف توهم بزرگترین رهبر جهان داره :)
@nafastazeh
👆 به نام سوریه به کام اسرائیل!
♦️انقلابیونی که در خیابونای سوریه از رفتن اسد خوشحالی میکردن مامورین موساد از آب در اومدن!
🇮🇷کانالهای #نشریه_عبرتهای_عاشورا 🇵🇸
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 splus.ir/ebratha.org سروش
🔥 هلاکت ۲۱ عضو تحریر الشام در غرب سوریه
مرکز موسوم به دیدهبان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که در کمین افراد مسلح ناشناس در روستایی در جبله در لاذقیه، ۲۱ نفر از تروریستهای تحریرالشام کشته شدند.
🆔 [@Baseeratt]
قم حرم حضرت معصومه سلام الله، صحن امام رضا علیه السلام، حجره ای که مدفن پروین اعتصامی است یکی از ام البنین های انقلاب جهانی اسلام دفن است که اگر مشرف شدید زیارت این بانوی غریب را از دست ندهید.
خانم فخرالسادات طباطبایی که اصالتا ایرانی است اما به اقتضای حضور پدر بزرگوارش که از فقهاست در عراق متولد شده است. همسرش سید حسن قبانچی هم اصالت ایرانی داشته. در جریان مبارزه با حزب بعث عراق، چهار فرزند، همسر، برادر و داماد او به شهادت می رسند. این زن صبور و قهرمان هم مدتی در زندان عراق بود که بعد از این کشور اخراج شد و به قم آمد و پس از رحلتش در این حجره از حرم مطهر به خاک سپرده شد.
✍ سید حمید مشتاقی نیا ، فعال جبهه انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣📣📣
🔴 تروریستهای چچنی در خیابانهای سوریه قطار لاذقیه را بطور کامل به آتش کشیدند ...
♦️تروریستهای اجاره ای بیابان گردی که با حقوق ماهی 2000 دلار استخدام شده اند تا بسوزانند و بکشند و بمانند .
#واما_بعد_
❌ جیش الوطنی ، که شهید همدانی انرا در سوریه رقم زد ، هسته مرکزی ، جوانان سوری خواهد شد که تروریستها را بزیر خواهند کشید ،
فقط کمی مردم بی شعور باید مجازات شوند تا بفهمند چه گفتمانی ، خوبی مردم سوریه را میخواهد ، باشد که الجولانی بدنبال سوراخ موش بگردد تا اینکه جنازه اش را در رسانه ها ببینید
❌ خدا انقلاب اسلامی ایران را به جهت آیه شریفه 7 اسراء پیروز گردانید تا باعث تضعیف غرب و سرکوب دوم بنی اسرائیل گردد
❌ این بالا پایین شدنها هم مهندسی خدا است تا جیش الوطنی سوریه هم مانند انصارالله ، حزب الله و حماس غربال گردند از میان این تحولات ناخوشایند ، حتما جیش الوطنی سوریه قیام خواهد کرد ، آن جیش الوطنی که از برادران اهل سنت ، دروزی ، علوی ، مسیحیان و ... پدیدار خواهدگردید و گفتمانشان مانند آن انقلابیون محور مقاومتی باشد خیلی زودتر از آن که فکر می کنیم حرف و سخن و وعده مقام معظم رهبری در سوریه ، اتفاق خواهد افتاد و از دل اتفاقات فعلی سوریه ، آیه شریفه پنجم اسراء بیرون خواهد آمد که از ارتش سوریه ، برای اسرائیل ، خطرناکتر است ...
❌و از اول انقلاب تاکنون ، هیچ چالشی نتوانسته است بر آن پیروز شود ، تمام توطئه ها شکست و منجر به تقویت ایران و محور مقاومت گردیده است ، فتنه سوریه هم یکی از پازلهای تحقق وعده قرآنی است ...
🍃🍃🍃🍃🍃
@Peyke_ashena
اوکراین، اروپا را به باتلاق کشاند
▫️رسانه: اوکراین، اروپا را در باتلاقی به تله انداخته است که بعید است بتواند از آن خارج شود.
▫️نشریه آمریکایی "ریسپانسیبل استیت کرفت" نوشت: سیاستمداران حاکم در اروپا و آمریکا و مفسران بانفوذ، افرادی را "مبلغان کرملین" معرفی کردند که پیشبینی کرده بودند اوکراین و متحدانش در باتلاق به تله افتادهاند.
▫️اوکراین با گذشت هر روز به معنی واقعی کلمه از پیروزی دورتر می شود. برخلاف انتظار آمریکا و اتحادیه اروپا، تحریم های وضع شده علیه روسیه، باعث وخیم شدن اقتصاد روسیه نشد و سیاست مسکو را مطابق با خواسته های غرب تغییر نداد.
▫️در غرب، آن نیروهای سیاسی که خواستار مذاکره هستند، قوی تر می شوند. در نظرسنجی ها، اکثریت اروپایی ها همواره راه حل دیپلماتیک را ترجیح می دهند.
▫️واقعیت این است که صرف نظر از نتیجه درگیری اوکراین، بازگشت به حالت اولیه بین غرب و روسیه باید بازسازی شود تا ضامن "همزیستی در وضعیت جنگ سرد بدون تشدید مداوم تنش" باشد.
🍃🍃🍃🍃🍃
@Peyke_ashena
🆘 رسانههای عبری:
شهرهای سنی نشین استان الانبار عراق درخواست الحاق به سوریه را دارند.
پ.ن: داره یواش یواش سناریوها مشخصتر میشه...
⛔️ #بهوش_باشیم
@salmanmohamadi
از اروپا اصرار از غربگرایان انکار! (یادداشت روز)
در روزهای گذشته، نمایندگان تروئیکای اروپایی در سازمان ملل در ادامه سیاستهای ضدایرانی خود، به شورای امنیت اعلام کردند که در صورت لزوم آماده استفاده از مکانیسم ماشه و بازگرداندن تحریمها علیه ایران هستند. درخصوص این اقدام طرف اروپایی گفتنیهایی است که در ادامه به اختصار به آن میپردازیم.
مکانیسم ماشه، ساز و کاری در برجام است که طرفهای غربی با فعال کردن آن امکان بازگرداندن تمام قطعنامههای تحریمی سازمان ملل علیه ایران را دارند. این قطعنامهها اگرچه در قطعنامه ۲۲۳۱ تعلیق (و نه لغو) شد اما این تعلیق نیز عملا هیچگاه رخ نداد و محتوای تحریمی این قطعنامهها توسط اروپا و آمریکا اجرا میشد و یا تحریمهای مشابه آن به بهانههای دیگر توسط آنها اعمال شد.
بر این اساس صاحبنظران معتقدند که استفاده تروئیکای اروپا از مکانیسم ماشه، تأثیر روانی بر اقتصاد ایران خواهد داشت و بر روی کاغذ و در عمل، تغییری در تحریمها رخ نمیدهد.
فعال کردن مکانیسم ماشه، پنجمین اقدام ضدایرانی طرف اروپایی در همین چند ماه روی کارآمدن دولت چهاردهم است.
23 مهر 1403، اتحادیه اروپا با اعمال تحریمهای تازه علیه افراد و نهادهای ایرانی، سه شرکت هواپیمایی ایرانایر، ماهان و ساها را نیز به فهرست تحریمهای خود اضافه کرد.
26 مهر 1403، بیانیه ضدایرانی مشترک شورای همکاری خلیجفارس و اتحادیه اروپا درباره جزایر سهگانه منتشر شد.. در این بیانیه در اقدامی گستاخانه و بیسابقه، از لفظ «اشغالگر» در مورد حاکمیت ایران بر جزایر سهگانه استفاده شد.
28 آبان 1403، شورای اروپا اعلام کرد که کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و یک فرد و ۴ نهاد ایرانی و روسی را به بهانه نقش داشتن در انتقال پهپادهای ایرانی به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین تحریم کرده است.
2 آذر 1403، شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی قطعنامه پیشنهادی تروئیکای اروپایی شامل آلمان، فرانسه، و انگلیس به همراه آمریکا را به تصویب رساند.
سریال اقدامات ضدایرانی طرف اروپایی در حالی است که دولت چهاردهم، مذاکره با اروپا حول مسائل مختلف را جزو برنامههای ویژه خود در سیاست خارجی عنوان کرده است. این موضع تحقیرآمیز و این پیام ضعف در حالی است که اروپا در مواجهه با ایران، کارنامه سیاهی از خود برجای گذاشته است.
دولتهای اروپایی در سه دولت روحانی، خاتمی و مرحوم هاشمی رفسنجانی نیز با وجود ارسال پیام مذاکره و تعامل از سوی دولت وقت ایران، موضع خصمانهای را اتخاذ کرده بودند.
در دولت روحانی پس از خروج آمریکا از توافق هستهای در اردیبهشت ۱۳۹۷، اروپاییها وعده دادند که حداکثر تا ۱۰ خرداد همان سال بسته پیشنهادی خود مبنی بر تضمین اجرای تعهدات برجامی را ارائه دهند. بر همین اساس اروپا میبایست پس از خروج آمریکا از توافق، یک قطعنامه در واکنش به نقض قطعنامه ۲۲۳۱ توسط آمریکا صادر میکرد، با تحریمهای آمریکا مقابله میکرد، روابط بانکی برای تجارت با ایران را تضمین میکرد و درباره خرید نفت از ایران تعهد میداد و همچنین از مطرح کردن موضوع موشکی و منطقهای امتناع میکرد.
اما هیچکدام از موارد فوق رخ نداد و در نهایت اروپا وعده داد که یک کانال مالی- که حتی یک دهم تعهدات برجامی نیز نبود- را راهاندازی خواهد کرد. روزها و هفتهها و ماهها سپری شد و تعهدات برجامی اروپا که- بهدلیل گستاخی طرف اروپایی و انفعال دستگاه دیپلماسی دولت قبل- به کانال مالی تقلیل داده شده بود، در دو مرحله به «اسپیوی» (مبادله نفت در مقابل کالا) و سپس «اینستکس» (مبادله پول نفت دیگر کشورها با غذا و دارو) رسید! براساس آنچه در اینستکس آمده بود ایران باید ارز حاصل از فروش نفت را به بانکهای اروپایی منتقل میکرد. در مقابل از کشورهای اروپایی- و نه هیچ جای دیگر- کالا خریداری میکرد، آن هم نه هر کالایی، بلکه فقط اقلام دارویی و غذایی. در همان مقطع بانکهای اروپایی به صراحت تأکید کردند که تصمیم آمریکا درباره تحریم روابط تجاری با ایران را محترم میشمارند و حاضر به نادیده گرفتن آن نیستند!
در نهایت در اسفند سال ۱۴۰۱، سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان در بیانیهای مشترک، از انحلال سازوکار مالی «اینستکس» (Instrument in Support of Trade Exchanges) خبر دادند. رهبر معظم انقلاب- ۱۰ مرداد ۹۹- در بخشی از بیانات خویش فرمودند: «اروپاییها هیچ کاری برای مقابله با تحریمهای آمریکا نکردند و آنچه که به نام اینستکس نیز مطرح کردند، بازیچهای بود که محقق نشد.»
«محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه اسبق- مهر ۹۶ (دو سال پس از امضای برجام)- گفت: «حتی نمیتوانیم یک حساب بانکی در انگلیس باز کنیم.» وی در اظهارنظری دیگر- تیر ۹۸- گفت: «در نشست برجام ۳ کشور اروپایی متعهد شدند ۱۱ تعهد را اجرائی کنند». ظریف- آبان ۹۸- در تکمیل اظهارات قبلی خود خطاب به اروپاییها گفت: «فقط یک تعهد را نشان دهید که در ۱۸ ماه گذشته به آن عمل کردهاید.»
ریچارد هاویت (تهیهکننده سند راهبردی اتحادیه اروپا درباره روابط با ایران) پیش از این گفته بود: «توافق هستهای، یک نقطه عطف بود؛ هرچند که همه مشکلات ما با ایران درباره اسرائیل، دموکراسی و حقوق بشر حل نشده است... ما باید...گفتوگو درباره حقوق بشر در ایران را از سر بگیریم. پیشرفت واقعی در زمینه حقوق بشر امکانپذیر است. نیروهایی در داخل ایران، درحال اعمال فشار بر حاکمیت هستند و ما امیدواریم گزارش ما نیز باعث پیشرفت در این زمینه شود... اکنون اروپا در ایران نفوذ دارد ولی آمریکا از این نفوذ برخوردار نیست. ما میخواهیم از این اهرم استفاده کنیم و به سوی ساختار جدید امنیتی در خاورمیانه (غرب آسیا) حرکت کنیم.»
در مقطعی که دولت خاتمی روی کار بود-سالهای ۸۲ تا ۸۴- توافق سعدآباد و پاریس و بروکسل میان ایران و ۳ کشور اروپایی امضا شد. در این توافق، با وجود انجام همه تعهدات از سوی ایران، تعهدات طرف اروپایی کاملاً زیرپا نهاده شد و تقریباً هیچ دستاوردی عاید ایران نشد. دولت مدعی اصلاحات با اعتماد به آمریکا و اروپا، صنعت هستهای ایران را به حالت تعلیق درآورد ولیکن این قبیل اقدامات هیچگاه به لغو تحریمها منتهی نشد.
در دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی، روند «تنشزدایی با اروپا» که از سوی اروپاییها به «گفتوگوهای انتقادی» تعبیر شد، کلید خورد. روندی که سرانجام آن به خروج دسته جمعی و توأم با تهدید سفرای اروپایی در سال ۷۵ انجامید.
تجهیز صدام به سلاحهای کشتارجمعی در هشت سال جنگ تحمیلی، مشارکت با آمریکا در تحریم داروی بیماران و از جمله کودکان ایرانی، همصدایی با آمریکا در تروریسم اقتصادی و مشارکت در تحریمها علیه ملت ایران، بیعملی در برجام و توافق سعدآباد، حمایت از فعالین ضدانقلاب و اعضای گروهکهای تروریستی و تجزیهطلب، حمایت از فتنه ۸۸، حمایت از اغتشاشات ۱۴۰۱ و...تنها بخش کوچکی از جنایتها و خباثتهای برخی دولتهای اروپایی علیه ملت ایران است.
با اینحال جریان غربگرا و برخی از مدعیان اصلاحات در داخل کشور همچنان پیام ضعف و حقارت به طرف غربی ارسال میکند. واقعیت این است که غربگرایان در داخل ایران، هیچ شناختی از سیاست خارجی و روابط بینالملل ندارند؛ که اگر کوچکترین شناختی داشتند، همزمان با گستاخی طرف غربی، تیتر «با دشمنان مدارا» را با افتخار در صفحه اول روزنامههای خود منتشر نمیکردند. این طیف، غائبان همیشگی کلاس تاریخ هستند.
مسعود اکبری