ظهور بسیار نزدیک است حیدر بادنور:
#خود_سازی. #سیر_و_سلوک.
بسم الله الرحمن الرحیم
#امتحان
#آزمایش
🔘در آزمایشهای الهی، صفات روحی هویدا میشود
شما یک لیوان آبِ گلآلود را از جوی آب بردار. آب، گلآلود و کدر و تیره است.
وقتی کنار گذاشتی، حرکت که نداشته باشد، گل و لای تهنشین میشود و آنچه میماند آب زلال است.
اگر لیوان را دوباره به هم بزنیم میبینیم همان آب و گل روز اوّل است.
❗️ما هم در حالت عادّی، زلال هستیم.
وقتی در امتحانات و ابتلائات میافتیم آنوقت نشان میدهد.
این صفاتِ ما وسط میریزد. خداوند متعال یک تکان میدهد و آن صفات، بالا میآید.
لذا از تکاندادنهای خدا ناراحت نشوید.
اسم آن تکانها «آزمایش» است.
خدای تعالی در ابتلائات، سختیها و گرفتاریها دارد به تو نشان میدهد.
اگر صاحب فهم و درک هستی، اگر خدا را میخواهی، ناراحت نشو، سر کسی داد نزن.
برو در خلوتِ دلِ شب بنشین و بگو: این اتّفاقات برای من افتاد.
من تا حالا فکر میکردم خیلی خوب هستم، چه شد در درگیری با همسرم داد زدم؟
این داد زدن، نشانهی بودنِ صفات رذیلهای در قلب است. بروید بنشینید درمان کنید.
تا فلانی را دیدم حسادتم نسبت به او گل کرد.
تا دیدم یک لباس خوبی پوشیده و با یک ماشین خوب اومده
یا دیدم او را در جلسه تحویل گرفتند، من یک تکانی خوردم.
همان تکان داده و یکخورده آن صفات، بیرون ریختند.
پس صفت رذیلهی خطرناکی به نام #حسادت در قلب من است.
🔹تذکرات اخلاقی
💫سعی کنید همیشه خود را در محضر امام زمان ببینید تا اعمال و رفتار و حتی افکارتان شایسته شود.
💫نعمت محبت به امام زمان را قدر بدانید،
آن را در مسیر بیاندازید و جلو بروید، وقتی انسان محبت شدیدی به کسی داشته باشد،
تمام نیرو، انرژی و فکرش کسب رضایت اوست و بر این اساس اعمالش را تنظیم می کند.
💫شرح حال اولیاء خدا، کتاب ملاقات با امام زمان و قرآن زیاد بخوانید.
💫 دنبال کسب خوبیها باشید، در عملتان، در فکرتان، در کلامتان هر چیز بدی است، بیرون بریزید.
💫 از مکانهای گناه آلود فرار کنید.
گناه برای سالک الی الله کوچک و بزرگ ندارد.
حتی انجام مکروهات، انسان را خواب می کند، نورانیت را از انسان می گیرد.
🌴گوهر معرفت🌴
والسلام علیکم و رحمةالله وبرکاته
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◼️مهدی طحانیان اسیر ۱۳ ساله ی ایرانی که بدلیل بی حجابی خبرنگار هندی از گفتگو با او سر باز میزند. سرانجام آن خبرنگار مجبور به سر کردن روسری ش میشود.
هم اکنون او ۵۵ سال سن دارد.
او را بردیم در میان مردم.
عکس العمل مردم در مواجهه با این قهرمان را ببینید. *🌎مرکز گروههای نفوذسیاسی📛وبصیرت انقلابی🇮🇷
*https://eitaa.com/joinchat/3587965022C526f837d0d
✅بیاحترامی به مادر، باعث سلب همه درجات میشود.
✍ یکوقت هست که انسان ممکن است خود را اهل درجات و کمالات بداند و یک عملی را مرتکب شود که مادرش از او برنجد. ممکن است خود را هم ذیحق بداند و بگوید من بر حق هستم. تو اگر بر حق هستی که جلوی مادر شأن و مقام مادر را حفظ بکنی چرا عملی انجام دادی که سبب شد این مادر برنجد؟ تمام درجات معنوی انسان را میگیرند. یک قفلی به قلب انسان زده میشود و خدا نکند به آن حد برسد که خداوند بفرماید: «خَتَمَ اللَّهُ عَلَىٰ قُلُوبِهِمْ وَعَلَىٰ سَمْعِهِمْ ۖ وَعَلَىٰ أَبْصَارِهِمْ»(بقره/٧). آنوقت دیگر هیچچیز نمیبیند و هیچچیز نمیفهمد. اینجا میشود که از علم این، بوی تعفّن به هوا بلند میشود.
📚استاد اخلاق، حاج آقا زعفری زاده
#بهشت #جهنم
#آخرالزمان
6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چطور می شود این کلیپ را دید و از آن لذت نبرد! برای ساخت این کلیپ۳ دقیقه ای ۱۸ سال زمان صرف شده است که قطعا ارزشش را داشته است! به قدری احساسی و زیباست که چندین بار هم ببینید ارزشش را دارد! ❤️
بیانات بسیار مهم امام جمعه اصفهان در عدم جلوگیری و برخورد با منکر بی حجابی
📣بخشی از خطبه دوم نماز جمعه ۴فرودین ۱۴۰۲به امامت حضرت آیت الله مهدوی(حفظه الله):
آیتالله مهدوی کوتاهی مسئولان در این زمینه را باعث ایجاد حداقل پنج مشکل در کشور اعلام کرد و افزود: منکرات حد توقف ندارد و به بیحجابی متوقف نخواهد شد، دوم ایجاد دو قطبی در جامعه است زیرا متدینان کوتاه نمیآیند و از ایجاد منکرات ناراحت هستند.
وی کوتاهی مسئولان را سبب دو قطبی در جامعه اعلام کرد و گفت: سومین مشکل ناامنی برای مردم متدین و چهارم هزینه بیشتری است که تاخیر در مقابله با فساد برای کشور ایجاد میکند حتی ممکن است وقتی برخی عادت به منکرات کنند، اغتشاشات ایجاد شود.
امام جمعه موقت اصفهان ضربه به اقتدار داخلی حاکمیت و از بین رفتن انسجام و اتحاد مردمی را پنجمین پیامد تاخیر در مبارزه با فساد برشمرد و ادامه داد: وقتی مردم دو دسته شدند در دفاع از ارزشهای انقلاب دچار مشکل خواهند بود بنابراین مسئولان باید هر چه زودتر تصمیم عاقلانه ای در این زمینه بگیرند.
📣نشر حداکثری
@yarankharazi
جزییاتی از ضربه به «شبکه جذب نیرو» توسط منافقین در داخل ایران
ضربه به شبکه مالی منافقین به معنای ضربه به امکان جذب نیرو توسط این گروهک در درون ایران بوده است.
فارس پلاس؛ روایت روز - سابقه شرارتها و جنایتهای گروهک تروریستی منافقین را میتوان از اولین روزهای پیروزی انقلاب مشاهده و بررسی کرد. از مشهورترین اقدامات منافقین در دشمنی با ملت ایران ترورهای دهه ۶۰، همکاری با صدام در جنگ تحمیلی، جاسوسی علیه ایران به نفع سرویسهای اطلاعاتی بیگانه و بهطورکلی فعالیتهای تروریستی و ضد امنیتی در بحرانهای سیاسی و اجتماعی ۴ دهه گذشته بوده است. هرچند در یک دهه اخیر فاصله مقر اصلی این گروه تروریستی از مرزهای ایران که حاصل خواست و اراده جمهوری اسلامی بوده بهعلاوه بالا رفتن سن اعضای این گروهک و ناتوانی در جذب باعث شده است تا دیگر توان گذشته را برای مزاحمت علیه ملت ایران نداشته باشند، اما حمایتهای برخی کشورهای غربی و در رأس همه آنها آمریکاییها و همپیمانانش باعث شده تا برخی مزاحمتهای این گروهک از درون مقر اروپایی آنها در آلبانی ادامه داشته باشد.
بااینحال در دهه پنجم از پیروزی انقلاب اقتدار جمهوری اسلامی امکان تکرار جنایات منافقین و دیگر گروههای تروریستی را به حداقل رسانده، ولی باز هم تداوم شرارتها و مزاحمتهای منافقین و دیگر تروریستها بهواسطه امکانات نرمافزاری و سختافزاری نظام استکبار قطع نشده است.
ضربه به شبکه تأمین مالی گروهک تروریستی منافقین در ایران، خبری بود که وزارت اطلاعات در هفتههای گذشته اعلام کرد و نشان داد که تلاشهای این گروهک تروریستی برای تداوم اقدامات ضد امنیتیاش در ایران ادامه دارد. این خبر که در قالب بیانیه از سوی دستگاه امنیتی جمهوری اسلامی ایران اعلام عمومی شد، چند نکته حائز اهمیت دارد که پرداختن به آن ابعاد دیگر این ماجرا را نشان میدهد.
قطع دو بازوی اصلی تروریستها
تأمین منابع مالی و جذب و حفظ منابع انسانی دو پایه اساسی در گروههای تروریستی است که بدون این دو مؤلفه امکان ادامه حیات و فعالیت از تروریستها سلب میشود. هرچند به لطف حمایتهای مالی آمریکا و متحدانش در غرب و منطقه، مسئله تأمین مالی برای گروههای تروریستی که علیه جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکنند، هیچگاه بهعنوان یک موضوع بحرانی و لاینحل شناخته نمیشود و این مسئله در مورد منافقین نیز صادق است، اما مسئله تأمین منابع انسانی برای گروهی مانند منافقین یک موضوع جدی است. منافقین به دلیل بحران مشروعیت در جامعه ایران همواره در مسئله جذب نیرو با مشکل مواجه بودهاند و همین موضوع باعث شده تا علیرغم ادعاهایشان مبنی بر برخورداری از هواداران پرشمار در جامعه کنونی ایران، برای جذب نیرو نیاز مستقیم بهصرف هزینههای مالی دارند.
منافقین برای کمترین اقدامات ولو با کارکرد تبلیغاتی از قبیل شعارنویسی نیاز بهصرف هزینه و ایجاد یک سازوکار پیچیده و مهندسیشده و توأم با فریب دارند. این گروهک تروریستی در سالهای گذشته به سمت نسل جوان و عموماً نوجوان سوق پیداکرده تا از خلأ اطلاعات تاریخی در مورد جنایات دهه ۶۰ و همکاری با صدام در این نسل سوءاستفاده کند.
محرک اصلی گروهک رجوی برای بهکارگیری نیرو در ایران نیز وعدههای مالی است که البته به شکل کلان وعدهای بیپایه و کذب است، اما در مقاطع اولیه شروع همکاری با سوژههای به جهت جلب اعتماد اجرا میشود. درواقع منافقین فعالیت با هر سوژه فریبخورده را با وعده مالی آغاز میکنند و این موضوع نیاز به ایجاد یک شبکه مالی در داخل ایران دارد. شبکه تأمین مالی منافقین که توسط وزارت اطلاعات شناسایی شد و اعضای آن دستگیر شدند نیز اصلیترین مأموریتش به همین مسئله بازمیگردد. به عبارت دقیقتر ضربه به این شبکه مالی منافقین به معنای ضربه به امکان جذب نیرو توسط این گروهک در درون ایران بوده است. ضربه واردشده به این گروهک تروریستی همزمان دو بازوی اصلی آنها را قطع کرده و از این حیث اهمیت بسزایی دارد.
مسئله دوم در بیانیه دستگاه امنیتی ایران ناظر بر نقش دو کشور هلند و امارات است که در این بیانیه نام آنها ذکرشده و ایضاً نقش آنها نیز قابلبررسی است. نقش هلند بهعنوان یک کشور عضو اتحادیه اروپا و امارات بهعنوان یک کشور هدف سرمایهگذاری بسیاری از شرکتها و شخصیتهای غربی در این پرونده ازآنجهت حائز اهمیت است که هر دوی اینها میزبان بخشی از فرآیند پولشویی و تأمین مالی یک گروه تروریستی بودهاند. خصوصاً اینکه میدانیم شبکه مالی مذکور با پوششهایی اقدام به ورود پول به ایران میکرده است و با توجه به حساسیتهای آمریکا و متحدانش ناشی از مسئله تحریم، این شبکه در مسیر فعالیتش با مانع روبهرو نبوده است.
اگر تصور کنیم هر دوی این کشورها در این پرونده بیاطلاع بودهاند و نقشی سیستماتیک نداشته باشند، پس هیاهوی سیستمهای نظارتی و کنترلی آنها بر مسائلی همچون پولشویی، تأمین مالی تروریسم و جابجایی پول با هدف استفاده در اقدامات مجرمانه و ضد امنیتی صرفاً ادعایی است که چندان کارآمد نبوده و نیست! اما این پرونده صورت دومی هم دارد که فرضیه اطلاع هر دو کشور امارات و هلند از جابجایی پول برای تأمین مالی اقدامات تروریستی را نشان میدهد و اتفاقاً با توجه به عدم واکنش این دو کشور نسبت به این مسئله تاکنون، بیش از فرضیه اول قریب به واقعیت است.
و در نهایت این اولین بار نیست که در یک اقدام مجرمانه و تروریستی مشاهده میشود که ابزارها و امکانات دولتی غربی، متحدان منطقهای آمریکا و یک گروه تروریستی در کنار یکدیگر قرارگرفتهاند و در نهایت نیز همه این اتحاد متنوع، مغلوب اشراف و اقتدار جمهوری اسلامی ایران شده است. پروندههایی ازایندست غیرازاینکه تحرکات گسترده و تلاشهای همهجانبه دشمنان را برای ضربه به جمهوری اسلامی ایران نمایش میدهد، نمایانگر پیروزی اراده ملت ایران در برابر توطئههای پیچیده، گسترده و همهجانبه دشمنان است.
مشکلات اقتصادی کشور در کجا ریشه دارد؟
اگر سیاستهای کلان نظام در حوزه اقتصاد بررسی شود، آنگاه روشن میشود که کوتاهی دولتها در سالهای گذشته، عامل اصلی مشکلات اقتصادی امروز کشور بهویژه در حوزه معیشت مردم است
خبرگزاری فارس؛ یادداشت - سردار یدالله جوانی: در اصل وجود مشکلات اقتصادی و بهویژه در حوزه معیشت بخش قابلتوجهی از مردم، تردیدی وجود ندارد. این مشکلات بهگونهای است که مردم با آن دست و پنجه نرم میکنند. مسئولان کشور هم بیشترین وقت خود را برای حل این مشکل صرف میکنند و رهبر حکیم انقلاب اسلامی هم، چندین سال متوالی با هدف حل این مشکل، شعار سال را انتخاب کردند و در پیام نوروزی سال ۱۴۰۲ فرمودند: «به نظر من در سال ۱۴۰۲ هم مسئله اصلی ما، مسئله اقتصاد است. یعنی ما مشکل کم نداریم، مشکلات گوناگونی داریم، در زمینه فرهنگی، در زمینه سیاسی، لکن مسئله اصلی و محوری در این سال هم مسئله اقتصاد است.»
[*] معظمله با اشاره به مشکل تورم که بیشترین فشار را روی معیشت مردم وارد میکند، با هدف رفع یا کاهش این فشار، شعار سال را «مهار تورم، رشد تولید» اعلام کردند؛ بنابراین با توجه به واقعیبودن مشکلات اقتصادی در ایران آن هم در چهلوپنجمین سال عمر جمهوری اسلامی، به این پرسش باید پاسخ داد که ریشه مشکلات اقتصادی کشور کجاست؟ ضرورت و اهمیت ریشهیابی مشکلات، امری روشن است. برای حل اساسی و دایمی یک مشکل، باید سراغ ریشهها رفت و از الزامات توفیق در این کار، شناخت درست ریشه مشکلات است. به راستی ریشههای اصلی مشکلات اقتصادی کشور کدام است؟
[*] هرچند در پاسخ به این پرسش راهبردی، دیدگاهها و نظریههای گوناگونی مطرح است و هر کس ممکن است با توجه به اطلاعات در اختیار و نوع نگرش و بینشی که دارد، به این پرسش یک جوابی بدهد، لکن در این خصوص دو دیدگاه بیش از همه مهم و قابل توجه است. هر دو دیدگاه هم بر سیاستهای کلی نظام تمرکز دارد و با توجه به این سیاستها، از ریشه مشکلات سخن میگوید. دیدگاهی میگوید؛ ریشه اصلی مشکلات کشور، سیاستهای کلان نظام بهویژه در حوزه سیاست خارجی با رویکرد استکبارستیزی، مقاومت، ایستادگی و مبارزه با آمریکا و نپذیرفتن سیاست مذاکره با این کشور و عادیسازی روابط با آن است.
[*] دیدگاه دیگر میگوید، ریشه اصلی مشکلات کشور، عملنکردن کامل یا درست سیاستهای کلان نظام در حوزه اقتصاد است. این دیدگاه معتقد است، اگر دولتهای منتخب مردم، سیاستهای اتخاذشده از سوی امام و رهبری و در مجموع سیاستهای کلی، ازجمله سیاستهای خصوصیسازی ذیل اصل ۴۴ قانون اساسی و همچنین سیاستهای ابلاغی اقتصاد مقاومتی را بهموقع و درست اجرا میکردند، اکنون با این حجم از مشکلات مواجه نبودیم. در ادامه به اختصار به نقد و بررسی هر دو دیدگاه میپردازیم.
[*] الف ـ نقد و بررسی دیدگاه اول
[*] در این دیدگاه، آمریکاستیزی ریشه اصلی مشکلات اقتصادی کشور اعلام میشود و بر این اساس، مذاکره با آمریکا و حل مشکلات فیمابین و عادیسازی روابط بهعنوان راهحل اصلی مشکلات مورد تأکید قرار میگیرد. آیا این دیدگاه درست است؟ کسانی که این دیدگاه را دارند، چه دلیل یا دلایلی برای درستی دیدگاه خود ارائه میدهند؟ ایران قبل از انقلاب اسلامی، در بالاترین سطح با آمریکا ارتباط داشت و رژیم پهلوی، از هر جهت کشور را در اختیار آمریکا قرار داده بود. آیا ایران قبل از انقلاب، یک کشور پیشرفته علمی، صنعتی و با رفاه عمومی بالای مردم شناخته میشود؟ پاسخ روشن است و اسناد و مدارک گویای عقبماندگی، فقر و محرومیت ایرانیان در حوزههای گوناگون است. آیا کشورهای منطقه که هماینک دارای بهترین روابط با آمریکا میباشند، هیچگونه مشکل اقتصادی ندارند؛ اما مهمترین دلیل ایران برای مذاکرهنکردن با آمریکا، دشمنیهای این کشور با ملت ایران است.
[*] آمریکاییها از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، سیاست شکست انقلاب و ساقطکردن جمهوری اسلامی را در پیش گرفتند. در ۴۴ سال گذشته، آمریکاییها هرگز از سیاست براندازی جمهوری اسلامی فاصله نگرفته و بهصورت مستمر علیه جمهوری اسلامی توطئه کردند. ابراز تمایل دولتمردان آمریکا هم برای مذاکره با ایران، با هدف به تسلیم کشاندن جمهوری اسلامی از طریق مذاکره است. مذاکرات برجام در دولت آقای روحانی و سپس به قدرت رسیدن ترامپ و خارجشدن آمریکا از برجام و بیانیه «پمپئو» وزیر خارجه ترامپ مبنی بر اینکه ایران باید در ۱۲ موضوع پای مذاکره بنشیند، همگی نشان میدهد که مذاکرهای که آمریکاییها دنبال آن هستند، به چه معنا است.
[*] لازم به ذکر است در تمامی موارد مذکور، علاوه بر مشخصبودن سیاستهای کلی نظام، از قبیل سیاستهای اقتصاد مقاومتی، شعارهای سال در دو دهه گذشته و بیانات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، همواره در راستای حل ریشهای مشکلات اقتصادی بوده، لکن در عمل به صورت شایسته و بایسته مورد توجه قرار نگرفته است. امید آن که در سال ۱۴۰۲، دولت سیزدهم همه ظرفیتهای کشور را برای تحقق کامل شعار سال یعنی «مهار تورم، رشد تولید» بسیج کند.
پایان پیام/.
[*] در واقع آمریکاییها در قبال ایران، یک هدف را دنبال میکنند و آن هم، بازگرداندن سلطه مجدد خود بر ایران است. علت پافشاری آمریکاییها بر این موضوع، این است که رهبران ایالات متحده، تنها راه سلطه بر جهان را از طریق سلطه بر غرب آسیا (خاورمیانه) و سلطه بر غرب آسیا را، از طریق سلطه بر ایران ممکن میدانند. تمام نقشههای آمریکا در سه دهه گذشته در منطقه از قبیل لشکرکشی و اشغال افغانستان و عراق، راهاندازی گروههای تروریستی، چون داعش، اعمال شدیدترین و بیسابقهترین تحریمها علیه ایران و راهاندازی جنگ جهانی ترکیبی اخیر علیه جمهوری اسلامی، همه در همین راستا میباشد. حال چه سادهاندیشانه یا با انگیزههای خاص سیاسی است که افرادی از غربگرایان، اصلاحطلبان و نفوذیها، تلاش میکنند به شکلهای گوناگون به افکار عمومی القا کنند که مشکلات کشور ریشه در سیاستهای ضد آمریکایی نظام دارد.
[*] یکی از این افراد دارای دیدگاه اول که با قلمزدنهای مکرر، سیاستهای نظام را عامل مشکلات معرفی میکند، در یادداشت اخیرش به مناسبت عید نوروز، با اشاره به اینکه دو رهبر نقشه و مسیر حرکت جمهوری اسلامی را در ستیز با آمریکا تعریف کرده و این سیاست را موجب عقبافتادن کشور از نوسازی میداند، با مخاطب قراردادن افکار عمومی مینویسد: «ما باید تغییر در سیاستهای تحریم و فقرزدا را از رهبران مطالبه کنیم، سیاستهای توسعهگرا و تنشزدایی با غرب را مطالبه کنیم!» مشکل این افراد آن است که، چشم بر دشمنیها، زیادهخواهیها، خلق و خوی استکباری آمریکا و توطئههای ۴۴ سال گذشته آمریکاییها با هدف شکست انقلاب اسلامی، ساقطکردن جمهوری اسلامی و بازگرداندن سلطه مجدد خود بر ایران بسته و کارشان فقط نقد و زیر سؤال بردن سیاست ایستادگی، مقاومت و مقابله جمهوری اسلامی با توطئههای آمریکا شده است. به راستی اگر جمهوری اسلامی در این ۴۴ سال با سیاستهای قلدرمآبانه آمریکا مقابله نمیکرد، ایران اکنون چه وضعیتی از لحاظ تمامیت ارضی، استقلال، امنیت، پیشرفتها، قدرت دفاعی، عزت ملی، جایگاه منطقهای و بینالمللی میداشت؟
[*] ب ـ نقد و بررسی دیدگاه دوم
[*] دیدگاه دوم بر این نکته تأکید دارد که اگر دولتها، سیاستهای کلان نظام و تدابیر رهبری در حوزه اقتصاد را جدی گرفته بودند، اکنون با این حجم از مشکلات مواجه نبودیم. این دیدگاه تا چه اندازه میتواند درست باشد؟ برای پیبردن به درستی یا نادرستی این دیدگاه، توجه به یک نکته کفایت میکند و آن هم، بررسی نتایج عمل کامل و بهنگام به سیاستهای کلان نظام و تدابیر رهبری در دیگر حوزهها است. یکی از این حوزهها، حوزه دفاع و امنیت است؛ حوزهای که رهبری به عنوان فرماندهی کل قوا، مدیریت آن را به صورت مستقیم در اختیار دارد.
[*] امروز جمهوری اسلامی با وجود همه فشارها، تحریمها، توطئهها و اقدامات ضدامنیتی دشمنان، در بهترین شرایط امنیتی و قدرت دفاعی، نه تنها در سطح بازدارندگی نظامی، بلکه برخوردار از قدرت ضربت متقابل است. نباید فراموش کرد که بیشترین توطئهها، فشارها، تحریمها و اقدامات جبهه استکبار برای بازگرداندن سلطه خود بر ایران از طریق اقدامات نظامی و تهدیدات امنیتی مستقیم و غیرمستقیم طی ۴۴ سال گذشته بوده، لکن به دلیل پیادهشدن سیاستهای کلان نظام و تدابیر رهبری، اینک جمهوری اسلامی، یک کشور با قدرت دفاعی فوقالعاده بالا میباشد؛ بهگونهای که دشمنان جرات شلیک یک گلوله به سمت ایران را ندارند. در کنار این سیاستهای دفاعی، پیشرفتهای علمی و نفوذ منطقهای قابل ملاحظه جمهوری اسلامی هم متأثر از عمل به سیاستهای کلان نظام است.
[*] با توجه به آنچه گذشت، اگر سیاستهای کلان نظام در حوزه اقتصاد بررسی شود، آنگاه روشن میشود که کوتاهی دولتها در سالهای گذشته، عامل اصلی مشکلات اقتصادی امروز کشور بهویژه در حوزه معیشت مردم است. در دو دهه گذشته، شعارهای سال عمدتاً اقتصادی بود، لکن دولتها، آن اهتمام کامل و بهنگام را برای پیادهسازی و تحقق این شعارها نداشتند.
[*] رهبر حکیم انقلاب اسلامی بر اساس همین سیاستهای کلان، در بیانات نوروزی خود در روز اول فروردین ۱۴۰۲ در حرم رضوی، ریشههای مشکلات اقتصادی کشور را تشریح کردند. اکنون که ریشههای واقعی مشکلات اقتصادی کشور شناسایی شده، کفایت میکند مسئولان و مردم برای حل مشکلات اقتصادی کشور، اهتمام لازم را داشته باشند.
[*] بر اساس بیانات نوروزی رهبر حکیم انقلاب اسلامی، ریشههای اصلی مشکلات عبارت است از:
ـ تصدیگری دولت در حوزه اقتصاد بهویژه در دهه شصت و استمرار آن
ـ وابستگی اقتصاد کشور به صادرات نفت خام
ـ وابستگی اقتصاد کشور به دلار
ـ کمتحرکی در تجارت خارجی
ـ مردمی نشدن اقتصاد
ـ الگوهای نامناسب اقتصادی در جامعه مانند اسراف، تجملگرایی افراطی عدهای و تعصبنداشتن روی تولیدات داخلی
حاکمیت باید بپذیرد و گرنه...
"تکرار تحریم"؛ خط و نشان چپها برای انتخابات ۱۴۰۲
آزادی مجرمان اسیدپاشی روی صورت بدحجابها! / "تکرار تحریم"؛ خط و نشان چپها برای انتخابات ۱۴۰۲محمود میرلوحی، از فعالان اصلاح طلب در اشاره به برگزاری انتخابات مجلس دوازدهم در سال جدید به ایلنا گفته است: حاکمیت باید بپذیرد که میزان رأی ملت و مشارکت حداکثری راهحل است. این شیوه نظارت در انتخابات باید اصلاح شود و بعد از آن بپذیریم یک آشتی ملی، گفتوگوی ملی و همبستگی ملی شکل بگیرد.
او می افزاید: بعد از اعتراضاتی که اخیرا شکل گرفت، حاکمیت لازم است در رفتار خود اصلاحات جدی انجام دهد. در انتخابات ۱۴۰۰ دیده شد که برخی از کارشناسان و افراد دلسوز گفتند اگر مشارکت حداکثری کنار گذاشته شود، آسیبهایی را به دنبال خواهد داشت، اما متاسفانه مسیر انتخابات برعکس برنامهریزی شد و نتیجه چیزی شد که امروز میبینیم. بنابراین مسئولان حاکمیت باید این موضوعات را ببینند. اگر نبینند معلوم است که آن نتیجهای که در انتخابات ۱۴۰۰ رقم خورد بار دیگر تکرار میشود.
میرلوحی تصریح می کند: مسئولان اگر میخواهند ببینند، باید اعمال و رفتارشان به شکلی باشد که ظاهری نباشد و در عمل نیز این اقدامات در سطح جامعه در نزد مردم، صاحبنظران و روشنفکران و فعالان سیاسی احساس شود که قرار است به قانون اساسی عمل شود. بنا نیست تبدیل به ابزاری شود که رای و حقوق ملت نادیده گرفته شود. اگر این روند به درستی اصلاح شد و شاهد اجرای درست قانون اساسی بودیم، آن زمان، مجلس، مجلس اکثریت، دولت، دولت اکثریت، قوه قضاییه مستقل و مدافع حقوق ملت، رسانه ملی در اختیار مردم و نه در اختیار افراد و گروه خاصی خواهد بود. [۱]
*اظهارات میرلوحی اظهارات کسی است که فکر می کند در اثر رفتار شریرانه خود مبنی بر تحریم انتخابات ۱۴۰۰ و تشویق کسانی از مردم به ندادن رأی؛ اکنون به پیروزی دست یافته و میتواند از موضع بالاتر گروکشی کند و بهانه میزان مشارکت، نظام حکومتی کشور را مجبور به عقب نشینی سازد!
ولی ما این مژده را به آقای میرلوحی و دوستانشان میدهیم که همان تغییری که در رفتار نظام اسلامی پس از اغتشاشات آبان ۹۸ و یا فتنه ۸۸ دیده شد؛ پس از این هم دیده خواهد شد!
مشارکت بالای انتخاباتی اگرچه یک امتیاز است لکن میرلوحی باید بداند که قوام یک انتخابات و آبروی یک نظام سیاسی به میزان مشارکت وابسته نیست. چون میزان مشارکت تحت تأثیر عوامل بسیاری قرار دارد و ایران اسلامی هم همانند دیگر حاکمیت های پیشرفته در دنیا ممکن است هر از گاهی با مشارکت پایین انتخاباتی مواجه شود. بلکه قوام انتخابات و تبلور آبرو و قدرت نظام سیاسی در "برگزاری انتخابات قانونی و رعایت قانون" با هر میزان مشارکتی است.
مسئله ای که در تمام انتخابات های پیش از این شاهدش بوده ایم و به فضل الهی و خواست مردم؛ پس از این نیز ادامه خواهد یافت.
در بحث زمزمه های میرلوحی برای اغتشاشات نیز مردم شاهد باشند که برخی محافل تحلیلی پس از رفتار شریرانه ستاد جریان چپ در تحریم انتخابات ۱۴۰۰ تأکید کردند که هدف اینان ایجاد آشوب خیابانی است زیرا جریانی که صندوق رأی را بر زمین می گذارد قطعا اسلحه برمی دارد. اما سران جریان چپ این حقیقت را -شاید برای پنهان ماندن طرح آشوب- کتمان کردند.
پس در این فقره نیز ما با یک توطئه از پیش طراحی شده مواجهیم که عقب نشینی نظام سیاسی در مقابل آن یک بی خردی بزرگ است که قطعا رخ نخواهد داد.
گفتنیست برخی اصلاح طلبان ستادی تأکید کرده اند که انتخابات ۱۴۰۲ را نیز تحریم خواهند کرد.
خیابونا غرق خون
رسانهها خفه خون
بچههامون رو دارن وسط خیابون میکشن
#فرانسه
#ماه_مبارک_رمضان
#مهارتورم_رشدتولید
#امام_زمان
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🇮🇷بهترین ها را در کانال #خبر_تحلیل
https://eitaa.com/khabartahlil