8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #ببینید | فتنه تقلب
⁉️ ماهیت فتنه ۸۸ چه بود؟
برشی از آنچه در گفتگو مهدی جمشیدی گذشت:
❗️سلسله حادثه های ساختاری موجب این فتنه بود
▫️ رهبر انقلاب برای این حادثه ۳ خصوصیت قائل شدند. این حادثه برنامهریزی شده، پیچیده و خطرناک بود.
▫️ برنامهریزی شدن این حادثه یعنی تقلب دستاویزی برای فعالیتهای دیگر بود.
▫️ماشاهد شبکه ای از بازیگران و کنشگران بودیم
▫️ هدف این نبود که انتخاب ابطال و دوباره برگزار شود. بلکه به دنبال استحاله نظام بودند.
🆔 @snn_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بغداد به پرچم شهیدان سلیمانی و ابومهدی مزین شد
🔹همزمان با سومین سالگرد شهادت جانسوز فرماندهان شهید مقاومت، حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس، پرچمهای منقش به تصاویر این دو شهید بزرگوار رنگ و بوی خاصی به خیابانهای بغداد پایتخت عراق داده است.
@TasnimNews
14.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایتی از حادثه تروریستی ایذه
🔹دوربینهای نظارتی به ما میگویند آن شب در ایذه چه گذشت!
@TasnimNews
به نظر میرسد مذاکرات میان ایران و آمریکا در مورد برجام به چیزی فراتر از آن تبدیل شده و مسائل دیگری هم وارد این مذاکرات شدند تا طرف آمریکایی ناچار شود حقیقت را پذیرفته و پای میز مذاکره در مورد این مسائل از جمله جنگ اوکراین حاضر شود. مشارکت ایران در جنگ علیه ناتو در اوکراین باعث گردیده تا طرف غربی که همین ۶ ماه پیش احساس پیروزی میکرد و شروط عجیبی را برای روسها جهت پایان جنگ ارائه مینمود امروز عملاً شکست خورده این جنگ باشد. کشورهای اروپایی که طاقت تحمل مصائب جنگ را بیشتر از این ندارند به آمریکا در این مورد فشار مضاعف وارد کردهاند و به همین دلیل امروز برجام به یکی از موضوعات مذاکره میان ایران و آمریکا تبدیل شده و این مذاکرات در سطحی بالاتر و به احتمال زیاد با مدیریت رییس سازمان جاسوسی آمریکا در حال انجام است و سلطان و عمان شخصاً این واسطه گری را انجام میدهد. مزخرفگویی چند هفته اخیر رابرت مالی در مورد ایران و مذاکرات هم به این دلیل است که او دیگر در این پرونده کارهای نیست و وزارت امور خارجه آمریکا نیز از مذاکرات با ایران خارج شده تا دیگر در تلآویو کسی از محتوای رایزنیها باخبر نشود.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جده عربستان بعد از باران شدید زیر آب رفت
🆔 @snn_ir
پیامرسانهای ایرانی بهیکدیگر متصل میشوند
🔹وزیر ارتباطات: ما دنبال این هستیم که هر شخص در هر پیامرسان ایرانی که حضور دارد، بتواند به کسی که در آن پیامرسان نیست و در پیامرسان ایرانی دیگری حضور دارد، در قدم اول پیام مستقیم بدهد و سپس گروهها و کانالهای مشترک داشته باشند.
🔹برنامه ما این است که تا دهه فجر و یا حداکثر تا آخر سال این اتفاق بیافتد. با این اقدام هیچ یک از پیامرسانها تعطیل نمیشود و هر کدام هویت خود را به صورت مستقل دارد.
🔹از حضور هر کدام از پیامرسان ایرانی که استانداردهای لازم را داشته باشد و پروتکلی که برای پیادهسازی این طرح لازم است را اجرا کنند استقبال میکنیم.
🔹هماکنون بله، ایتا، سروش پلاس و روبیکا در دستورکار هستند و گپ و آیگپ هم درحال پیادهسازی پروتکلها هستند.
@Farsna - Link
♦️پایان نافرجام اقتصاد ترکیه در سال میلادی ۲۰۲۲
🔹دولت ترکیه متوسط نرخ تورم سالانه منتهی به ماه نوامبر را ۸۵ درصد اعلام کرد که بالاترین حد در ۲۴ سال گذشته است. بر اساس آمار رسمی دولت ترکیه، تورم این کشور در ماه گذشته میلادی به بالاترین حد خود در میان اقتصادهای بزرگ گروه ۲۰ رسیده است.
🔹طبق گزارش سازمان همکاریهای اقتصادی و توسعه، میانگین تورم یکساله حاملهای انرژی در ماه اکتبر به ۲۸.۸ درصد رسیده است و این مقدار در منطقه یورو ۴۱ درصد و در اتحادیه اروپا نیز ۳۸ درصد بوده است.
🔹در بین ۳۸ کشور عضو سازمان OECD، نرخ تورم سالانه انرژی در ترکیه با ۱۳۷ درصد رتبه اول را به خود اختصاص داده است.
🔴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس بانک مرکزی: حتما در بازار ارز دخالت میکنیم
🔹نرخ ۴۴ هزار تومانی قیمت واقعی دلار نیست و یک نرخ تحریف شده است که بهدلیل انتظاراتی شدیدا افزایش پیدا کرده. حتما مدیریت میکنیم تا نرخ دلار رو به پایین شود.
🔹بهزودی یک بازار دیگر با نام مبادله ارزی ایجاد میکنیم که کل ارزهای غیرتجاری آنجا مبادله شود. تلاش میکنیم اکثر نیازهایی که در بازار آزاد وجود دارد، به این بازار منتقل شود.
@Farsna
⭕️آمار مسلمانان جهان در سال ۲۰۲۲
شبستان: سایت «هجره نیوز» در مقاله ای به تعداد مسلمانان در کل جهان پرداخته است. بر اساس آخرین دادههای مراکز آماری کشورها، تعداد مسلمانان جهان در سال 2022، بیش از دو میلیارد نفر در سراسر جهان تخمین زده شده است که معادل بیش از یک چهارم جمعیت جهان است. تعداد کل جمعیت زمین در سال 2022 بیش از هشت میلیارد نفر است.
اسلام دومین دین رایج پس از مسیحیت است که تقریباً 2.35 میلیارد پیرو در سراسر جهان دارد و از سوی دیگر تعداد یهودیان حدود 15.1 میلیون نفر در سراسر جهان است.
بیشترین نسبت تعداد مسلمانان در جهان در آسیا هستند.
تعداد مسلمانان اندونزی بیش از 227 میلیون مسلمان است. دومین کشور پرجمعیت مسلمان در جهان، پاکستان است که تعداد مسلمانان آن به 200 میلیون نفر می رسد. هند با 196 میلیون مسلمان در رتبه سوم جهان قرار دارد.
قاره آفریقا از نظر تعداد مسلمان یکی از قاره های بزرگ جهان است و با 35 درصد تعداد مسلمانان روی کره زمین در رتبه دوم قرار دارد. (نیجریه با 121 میلیون، مصر 80 میلیون و اتیوپی با 44 میلیون نفر مسلمان در رتبه های اول تا سوم این قاره هستند)
پس از قاره آفریقا، قاره اروپا، بیشترین تعداد مسلمانان را در جهان قرار دارد، به طوری که 56 میلیون نفر از آنها مسلمان هستند.(روسیه با 27 میلیون، فرانسه 6 میلیون و آلمان با 4 میلیون نفر مسلمان در رتبه های اول تا سوم این قاره هستند.)
آمریکای شمالی در میان مسلمانان ترین قاره های امروزی در رتبه چهارم قرار دارد به طوری که تعداد مسلمانان آن به 8 میلیون مسلمان می رسد. ( ایالات متحده با 6 میلیون، کانادا 1 میلیون و مکزیک با 500 هزار نفر مسلمان در رتبه های اول تا سوم این قاره هستند.)
⭕ یادگیرندگان تورات در اسرائیل از خدمت سربازی معاف میشوند
العربي الجدید: حزب لیکود به رهبری «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر مامور به تشکیل کابینه اسرائیل و احزاب دینی حاضر در دولت ائتلافی بر سر تصویب قانونی به توافق رسیدند که به دانشآموزان مدارس دینی که مشغول مطالعه تورات و منابع دینی هستند، معافیت سربازی میدهد.
در پیشنویس قانونی که در سایت کنست منتشر شده، آمده است: «همه کسانی که خود را وقف مطالعه تورات میکنند، مانند کسی هستند که خدمت ملی برای اسرائیل انجام میدهند». همچنین آموزش تورات در همه مدارس «به مثابه ارزشی اساسی از ارزشهای مردم یهود است و حقوق و وظایف کسی که خود را برای مدت طولانی وقف مطالعه تورات میکند برابر است با حقوق آنانی که خدمت مهمی به دولت انجام میدهند.»
نمایندگان احزاب دینی که پیشنویس این قانون را تدوین کردهاند، علنا اعلام میکنند نص این طرح بر معافیت دانشآموزان مدارس دینی از خدمت سربازی و برابری آنها با سربازان تاکید دارد. همچنین بر اساس این قانون، بستری قانونی برای اعطای مزایای اقتصادی و حقوقی به دانشآموزان مدارس و موسسات دینی همانند سربازان و افسرانی که خدمت سربازی اجباری را انجام میدهند، فراهم میشود.
این قانون، دانشآموزان مدارس غیر دینی را فارغ از اینکه تمایل داشته باشند یا نه، به مطالعه تورات ملزم خواهد کرد، و میان اسرائیلیهای سکولار و پیروان جریان دینی حریدی تمایز میگذارد؛ چرا که جوانان اسرائیلی به محض رسیدن به هجده سالگی اگر مذکر باشند 3 سال و اگر مونث باشند، باید 2 سال به خدمت سربازی بروند اما این قانون به معافیت پیروان جریان حریدی از خدمت سربازی مشروعیت و پوشش قانونی میدهد زیرا «آنها خود را وقف یادگیری تورات میکنند.»
از بین افرادی که در سال 2020 میلادی به سربازی نرفتند، 36 درصد از یهودیان حریدیم، 54 درصد از عربهای فلسطینی و 10 درصد از یهودیانی بوده که بنا به دلایل مختلف معافیت کسب کردهاند.
یهودیان ارتدوکس که با پوشیدن لباس سیاه و گذاشتن خط ریش بلند شناخته میشوند، بارها در اسرائیل با برگزاری تظاهرات به قانون خدمت سربازی اجباری در اعتراض کردهاند.
اکثر یهودیان ارتدوکس به دلیل ناسازگار بودن شرایط در ارتش اسرائیل بر اساس شریعت یهودی از خدمت سربازی اجباری امتناع می ورزند.
یهودیان ارتدوکس که 10 درصد از جمعیت اسرائیل را تشکیل می دهند، بر این باورند که خدمت سربازی شیوه زندگی را به آن ها تحمیل می کند که در تضاد عمیق با ارزش ها و اعتقادات اخلاقی آنهاست.
عربهای ساکن مناطق اشغالی تحت اداره اسرائیل نیز به دلایل امنیتی به خدمت سربازی برده نمیشوند.
حریدیها طیفی از جامعه اسرائیل هستند که بسیار بر آئین شریعت یهود و تلمود معتقد بوده و خواهان تشکیل یک حاکمیت بر اساس نژاد و آئین یهود هستند. ویژگیهای خاص رفتاری آنان موجب شده است آنان در مدارسی جداگانه از دیگر یهودیان مستقر در سرزمینهای اشغالی زندگی کنند. این ارتدوکسهای افراطی، همواره از مخالفان صلح با فلسطینیان و تشکیل دو دولت و همچنین تشکیل «اسرائیل دموکراتیک» هستند.
حریدیها و تندروهای مذهبی با توجه به نوع خاص از زندگیشان به یک اقلیتی تبدیل شدهاند که با جامعه اسرائیل مرزبندی عیانی پیدا کردهاند. تحصیل در مدارس جداگانهای که بر پایه یهود و تلمود است، ازدواج و آداب و رسوم کاملاً متمایز با دیگر یهودیان ساکن سرزمینهای اشغالی، عدم حضور در جامعه کار، عدم یهودی دانستن برخی از نژادها (بالأخص فالاشهها) و … همگی بخشی از عواملی است که موجب شده است یهودی ارتدوکس به یک هویت کاملاً متمایز از جامعه سرزمینهای اشغالی تبدیل شود.
رشد جمعیت، یکی از مهمترین ویژگیهای حریدیهاست که نقش این طیف را در آینده بیشتر خواهد ساخت و برای اسرائیل چالشبرانگیز خواهد بود. یهودیان حریدی از زمان شکلگیری اسرائیل تاکنون درصد کمی از جامعه صهیونیستی را تشکیل میدادند؛ اما به دلیل نرخ بالای فرزند آوری، سن پایین ازدواج و اهمیت خانواده در آئین یهودیان ارتدوکس، این ترکیب در حال تغییر است. جمعیت حریدیها در سال ۲۰۱۰ کمتر از یک میلیون نفر بوده است اما به حدود دو میلیون در ۲۰۴۰ و بالای ۴ میلیون در سال ۲۰۶۰ خواهد رسید. این افزایش جمعیت اقلیتهایی چون حریدی، ریولین رئیس جمهور وقت اسرائیل را هم نگران کرده بود./شفقنا
رژیم صهیونیستی ماهواره جاسوسی به فضا فرستاد
🔹رژیم صهیونیستی ماهوارهای به نام «إیروس C-۳» را برای جاسوسی از ایران و سوریه به فضا فرستاد.
🔹شرکت اسرائیلی «Imagist International»، تصاویر و خدمات ماهوارهای ارائه میکند و معمولاً تصاویری از تأسیسات هستهای ایران یا آثار خسارات به سایتهایی که در حملات هوایی اسرائیل در سوریه مورد هدف قرار گرفتهاند، منتشر میکند.
@TasnimNews
📸سند فروپاشی رژیم نامشروع صهیونیستی روشن تر از این
✍محمد ایمانی، فعال فضای مجازی در کانال تلگرامی به رئیس جدید پارلمان اسرائیل واکنش نشان داد و نوشت:
🔺رئیس جدید پارلمان اسرائیل و همسرش(!) سند درباره فروپاشی رژیم نامشروع صهیونیستی، روشن تر از این؟!
@jahaannews
jahannews.com