از مادر شهید پرسیدن:
حالا که بچه ات شهید شده،میخوای چیکار کنی؟
ایشونم دست گذاشتن روی شونه ی نوه شون و گفتن:
«یه مصطفی دیگه تربیت میکنم❤️:)»
#شهیدمصطفیصدرزاده
16-ba dastaye baste oomadidi.mp3
14.98M
بادستای بسته آمدین
👇اینجا گذری بر قدمگاه شهیدان است👇
🌴(اصفهان-نجف آباد- امیرآباد)
💠کانال رسمی حرم #شهدای_گمنام_غواص ویادمان #۱۱۰شهید شهرامیرالمومنین علیهالسلام (امیرآباد)
📿خادم الشهدا
🔴 روزی که "داعشیهای وطنی" پوست ۳ پاسدار را کندند
🔹در تاریخ 22 مرداد سال 61 با دستگیر شدن یک دزدِ خودرو توسط مردم و تحویل او به پلیس، پرده از یکی از فجیعترین جنایتها در تاریخ انقلاب اسلامی ایران برداشته شد.
🔹او مأموران دادستانی انقلاب و پاسداران کمیته را به بیابانهای باغفیض (شمالغرب تهران) برد و سه جنازه زنده به گور شده را که حاصل این «مهندسی» وحشیانه بودند، به نیروهای انقلاب نشان داد.
🔹اصدقی: مسعود قربانی(عضو منافقین) و من قرار شد بالای سر -شهید- #محسن_میرجلیلی برویم و جواد محمدی و مصطفی معدن پیشه سراغ -شهید- #طالب_طاهری بروند... من اُتو آوردم. مسعود اتو را به برق زد و اتو در حالی که چراغش روشن شده بود و داغ میشد به کمر محسن نزدیک کرد طوری که او احساس میکرد اتو داغ است که ناگهان اتو را به کمر محسن میرجلیلی چسباند و محسن از شدت درد با حالت عجیبی دهانش را باز کرد و سپس از هوش رفت.
🔹پوست سر طالب به همراه موهایش کنده شده بود و مصطفی حالت رنگ پریده و ترسیدهای داشت. جواد محمدی هم در حالی که چاقوی خونی در دستش بود بالای سر طالب که بیهوش شده بود ایستاده بود.وقتی طالب به هوش آمد حرف نمیتوانست بزند و فقط در حالی که دهانش را به سختی باز میکرد نالههایی از او شنیده میشد.جواد با عصبانیت چاقو را بالای گوش طالب گذاشت و آن را برید و بلافاصله چاقو را روی بینی طالب گذاشت و بینی او را برید طوری که خون زیادی از سر و صورت طالب جاری شد
🔹روند جنایتها تا سوزاندن بدن پاسدارها با گاز تا کشیدن شیشه بر بدن آنها ادامه یافت. جنایتی که شاید داعش نیز هنوز موفق به انجام آن نشده باشد!