هدایت شده از 🥀شهدای گمنام غواص🇮🇷
ا•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
دعا روز بیست وسوم ماه مبارک رمضان
ا•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
خدایا، در این ماه از گناهانم شست وشویم ده و از عیب ها پاکم کن و دلم را به پرهیزکاری دل ها بیازمای، ای نادیده گیرنده لغزش های اهل گناه
#ماه_رمضان
ا•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
هدایت شده از 🥀شهدای گمنام غواص🇮🇷
35.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
آقاااااااا این دوتا شیر 🐆رو داخل
حرم امام رضا دیدی؟ کی ماجراش
رو میدونه؟🧐😳
#سید_حسینی 🌱
13.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 #یک_آیه_یک_شهید
📽 هر روز ماه مبارک رمضان یک آیه شریفه و یک شهید والامقام #استان_زنجان
📖 آیات مبارک روز بیست و سوم ، آیه ۳۵ سوره مبارکه نور :
... خدا نور آسمان ها و زمین است؛ وصف نورش مانند چراغدانی است که در آن، چراغ پر فروغی است، و آن چراغ در میان قندیل بلورینی است، که آن قندیل بلورین گویی ستاره تابانی است، [و آن چراغ] از [روغن] درخت زیتونی پربرکت که نه شرقی است و نه غربی افروخته می شود، [و] روغن آن [از پاکی و صافی] نزدیک است روشنی بدهد گرچه آتشی به آن نرسیده باشد، نوری است بر فراز نوری؛ خدا هر کس را بخواهد به سوی نور خود هدایت می کند، و خدا برای مردم مثل ها می زند [تا حقایق را بفهمند] و خدا به همه چیز داناست. (۳۵)
🌸 وَأَنَّ اللَّهَ لَا يُضِيعُ أَجْرَ الْمُؤْمِنِينَ
🇮🇷 شهید والامقام امروز : شیرمرد زنجانی ، بسیجی غواص #شهید_رضا_بیگدلی از رزمندگان سلحشور و فرماندهان حماسه ساز #استان_زنجان در دوران دفاع مقدس بود که دیماه ۱۳۶۵ در عملیات عاشورایی #کربلای_چهار منطقه عملیاتی #اروندرود در کسوت فرمانده دسته غواصان خط شکن گردان حضرت ولیعصر (عج) #لشگر_۳۱_عاشورا به آرزوی دیرینه خود رسیده و سبکبال و خونین پیکر تا محضر دوست پرواز کرد و تاکنون پیکر مطهر و پاکش به خانه برنگشته و هنوز میهمان اروند است.
🌺 روحش شاد و یادش گرامی
#دفاع_مقدس
#ماه_رمضان
#شهیدان_زنجان
#غواصان_شهید_زنجان
#شهدا_راهتان_ادامه_دارد
#ما_تا_آخر_ایستاده_ایم
14.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 #ماه_خدا
📽 در بیست و سومین روز ماه مبارک رمضان و قلب و جانمان را با تلاوتی زیبا و تاثیرگذار از استاد مرحوم #عبدالباسط صفا بخشیده و بهاری کنیم.
📚 سوره های مبارکه الضحى و الشرح :
🎙بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
سوگند به ابتدای روز [وقتی که خورشید پرتو افشانی می کند] (۱) و سوگند به شب آن گاه که آرام گیرد، (۲) که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است. (۳) و بی تردید آخرت برای تو از دنیا بهتر است، (۴) و به زودی پروردگارت بخششی به تو خواهد کرد تا خشنود شوی. (۵)
🎙بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
آیا سینه ات را [به نوری از سوی خود] گشاده نکردیم؟ (۱) و بار گرانت را فرو ننهادیم؟ (۲) همان بار گرانی که پشتت را شکست. (۳) و آوازه ات را برایت بلند نکردیم؟ (۴) پس بی تردید با دشواری آسانی است. (۵) [آری] بی تردید با دشواری آسانی است. (۶)
🙏 التماس دعا
👌بسیار زیبا و شنیدنی ، تماشای این تلاوت عالی را از دست ندهید .
#ماه_رمضان
#مهمانی_خدا
#بهار_معنویت
#شهدا_راهتان_ادامه_دارد
#ما_تا_آخر_ایستاده_ایم
هدایت شده از دفاع مقدس
🌷 شهید غلام عباس رضایی خسروی ،جوان ترین خلبان کابین جلو در عملیات حمله به اچ۳ در محضر امام روح الله
🗓 ۱۵ فروردین ۱۳۶۰ سالگرد حماسه غرورآفرین عملیات اچ ۳
🔅 نفوذ بیواهمه به عمق خاک دشمن
🛫 #تیزپروازان_نیروی_هوایی_ارتش_جمهوری_اسلامی_ایران
🌴 دوران #دفاع_مقدس
ا▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
🛫 عملیات حمله به اچ-۳ ، یکی از بی نظیر ترین عملیات هوایی تاریخ جنگ های هوایی است که طی آن ، جنگنده های نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به تاریخ۱۵ فروردین ۱۳۶۰، پایگاه هوایی عراق، موسوم به «الولید» را در غربی ترین نقطه ی این کشور در مرز مشترک عراق و اردن بمباران کردند و آن را منهدم ساختند.
در این عملیات ده ها فروند هواپیمای عراقی (حدود ۸۰ درصد از جنگنده های استراتژیک نیروی هوایی ارتش بعث) شامل میگ ۲۳، سوخو ۲۰، تییو ۱۶، تییو ۲۲ از بین رفتند.
تحقق چنین عملیات حیرت انگیزی از جانب ایران، به قدری از سوی ارتش بعثی عراق ناممکن به نظر می رسید که در ابتدا اعلام کردند که این حمله از جانب جنگنده های اسراییل صورت گرفتهاست.
پس از انجام این عملیات محیر العقول، خلبانان شرکت کننده در آن، به دیدار فرمانده کل قوا، حضرت امام روح الله شتافتند و با پیشوای خود تجدید میثاق نمودند.
پشیمان خواهیم کرد
رهبر معظم انقلاب:
رژیم خبیث به دست دلاورمردان ما مجازات خواهد شد. آنها را از این جنایت و امثال آن پشیمان خواهیم کرد به حول و قوهی الهی.
#یا_مهدی_ادرکنی 💚
#سلام_علی_آل_یاسین 💙
هدایت شده از 🥀شهدای گمنام غواص🇮🇷
💐💐مژده
به همه کسانیکه دیشب توبه کردند👇
از الان به بعد خودت رو آدم متفاوتی بدون
مثه طفلیکهاز مادر متولد شده پاک شدی👏
⛔️نکنه فکر کنی خدا تو رو نبخشیده⛔️
خدا بهاندازه امیدیکه بهش داری میبخشدت
پس امیدت رو بینهایت کن
فقط! اگر حق الناس بر گردن داری برطرف کن
واگر حقخدا رو ضایعکردی یکییکی جبرانکن
راستی ! تولد دوباره ات مبارک 👏🎉🌸
سوره زمر آیه ۵۳
گرچه مفقودالاثر هابی مزاران جهانند بی نشان گمنام محشورملک درآسمانند 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/1443824321C0bc24470f1
17.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اتاق یه دلدادهِ حاج قاسم سلیمانی 😢
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📝به من میگن علی کیه ...
🎙شعرخوانی مرحوم آقاسی بمناسبت شهادت حضرت علی(عليهالسلام)
#یا_مهدی_ادرکنی 💚
#سلام_علی_آل_یاسین 💙