15.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 حمله شیاطین جنّ در آخرالزمان را باید جدی گرفت.
🔹وسوسه جنیان چگونه صورت میگیرد و بر چه افرادی مؤثر است!؟
🔹 تکرار اتفاقات عصر حضرت سلیمان عليه السلام
حجت الاسلام #شجاعی
@ahadithenabe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖌 شهیدی که مادرش را به باغ شهدا برد...
مادرشهید علی قوچانی ازعالم برزخ چه میگوید.
#مهدوی_ارفع
#شهید
#شهادت
🆔https://eitaa.com/mahdavi_arfae
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
23.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیشومات صادق زیباکلام در مناظره در داتشگاه و شعار «مرگ بر منافق» دانشجویان
@BisimchiMedia
23.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی جالبه حتما ببینید.
🔴 سر یک دعوای الکی یه نفر را کشتم....
اولیا دم کوتاه نیامدن...
بخششی در کارنبود! فقط قصاص!!
از مسئولین زندان خواستم مهلت بدهند
تا بزرگ ترین قرآن چوبی ومعرق جهان را
بسازم....
۷/۵سال طول کشید...
🔹 بقیه ماجرا، را درکلیپ ببینید.
خیلی قشنگه👌
🟢 عضو بشید تا گُممون نکنید😊
🆔 @Javaherane | 👈 جواهرانه
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حضرت زهرا سلام الله علیها
# سخنان_زیبای👌👌👌
#دکتر_سعید_عزیزی
🔴 کانال حضرت زهرا و شهدا 👇
@hazraet_zahra_135
توقیف نفتکش st nicholas توسط ارتش چه پیامی دارد ؟
#علیرضا_تقوی_نیا
شرکت Empire navigation که یک شرکت حمل و نقل نفتی متعلق به یونان است ، در یک اقدام ناجوانمردانه و خلاف توافقات،سال گذشته محموله نفتی جمهوری اسلامی ایران را که توسط یکی از نفتکش های خود با نام suez rajan را در اختیار آمریکا قرار داد و آن محموله در بندر هیوستون تگزاس تخلیه شد.
🔸️پس از این سرقت نفتی ، شرکت مزبور نام نفتکش را به St nicholas تغییر داد و این شناور در روزهای گذشته نفت عراق را بارگیری کرده بود که امروز توسط ارتش جمهوری اسلامی ایران و البته با حکم قضایی توقیف شد.
🔸️در این خصوص چند نکته باید ذکر شود.
1️⃣ ایران تسلط کامل بر خلیج فارس و دریای عمان دارد و هرگاه اراده کند می تواند در این آب ها بر اساس منافع خود اقدام نماید.
2️⃣ هدف ایران از اقدام امروز مخابره این پیام به دنیاست که شرکت های بین المللی کشتیرانی اگر با آمریکا همکاری نمایند و منافع ایران را نادیده بگیرند، نمی توانند از تیر خشم و انتقام نیروهای نظامی جمهوری اسلامی در امان بمانند و در زمان و مکان مناسب خیانت آنها پاسخ داده می شود.
3️⃣ ارزش محموله نفتی این نفتکش ۷۵ میلیون دلار است که احتمالا به جای نفت سرقت شده ایران مصادره می گردد و نفتکش متخلف نیز به شرکت Empire navigation تحویل نمی شود و بعید نیست جمهوری اسلامی در اینده آن را به عنوان یک ناوبندر نظامی به کار گیرد.
4️⃣ عملیات امروز نیروهای ارتش جمهوری اسلامی نشان داد ایران می تواند بازدارندگی لازم را برای مصونیت یافتن محموله های تجاری خود را سرتاسر جهان ایجاد کند و کشورهایی که احیانا قصد اقدام خصمانه علیه کشتی های ایرانی داشته باشند، واقعه امروز را در نظر می گیرند و بعید نیست در رفتارهای احتمالی خود تجدیدنظر کنند.
5️⃣ ائتلاف دریایی آمریکا که قصد داشت در خلیج فارس و دریای عمان از آنچه که آنها اقدامات مخرب ایران می نامیدند جلوگیری کند ، نتوانست کار خاصی انجام دهد و ظاهرا برای توقیف هر کشتی تنها اراده سیاسی و دستور قضایی مقامات ایرانی کفایت می کند.
6️⃣ ایران به عمد این نفتکش را در خلیج فارس توقیف نکرد و در دریای عمان کنترل آن را به دست گرفت و همین نوع اقدام، پیام امنیت و ثبات شاخاب پارسی را به کشورهای حاشیه جنوبی این آبراه مخابره کرد.
7️⃣ در نهایت باید گفت عملیات امروز ارتش ایران هر گونه اقدام عداوت آمیز علیه جمهوری اسلامی در زمان و مکان مناسب پاسخ داده می شود و تهران اعمال دشمنانش را فراموش نکرده و در فرصتی مناسب و با در نظر گرفتن جوانب، آنها را تلافی تلافی می کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ فیلم عملیات هلیبرن تکاوران SBS نیروی دریایی ارتش توسط هلیکوپتر های SEA KING ارتش و توقیف نفتکش
هدایت شده از قهرمان من
18.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مداحی پسر برای مادر شهیدش 😭
چقدر سخته پس روضه در و دیوار بخونه برای مادر 😭
سید داود میر طالبی برای مادر شهیدش سیده صغری حسینی فرد روضه مادر میخونه😭
نتیجه تربیت مادر فاطمی، میشه فرزند حیدری 🇮🇷
سلام ما رو به خانم فاطمه زهرا (س) برسون
#امام_زمان #حجاب #رجب
🇮🇷🇱🇧🇮🇶🇸🇾🇾🇪🇵🇸
به کانال قهرمان من بپیوندید👇
@Ghahreman_mann
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهترین دعایی که خواندش کمتر از ۱۰ ثانیه طول میکشه سعی کنید توی قنوت نمازهای یومیه بخونید