🍃🌸〰️🍃🌸〰️🍃🌸〰️🍃🌸 ﷽
🌹پیام_شهدا 🌹
#جنگ_نرم مثل خمپاره ۶۰ میمونه
چون نه صدا داره نه سوت
وقتی مواجه میشی که دیگه
رفیقت نه مسجد میاد نه هیئت
#شهید_حجت_الله_رحیمی
@shahidhojajjy
🍃🌸〰️🍃🌸〰️🍃🌸〰️🍃🌸 ﷽
#چای_خوش_عطر_پیرمرد
#مدرس
#سعید_هاشمی
#عهد_مانا
#نمکتاب
#جوان_و_نوجوان
#بصیرتی
#معرفیکتابــ
بریده کتاب✂️📖
قطار با صدای تلق و تلوق بلندی در حال حرکت به سمت استامبول بود. مدرس خسته شد. عبا و قبایش را درآورد و سراغ اثاثیه اش در واگن رفت. منقل را برداشت و مقداری زغال در آن ریخت. در گوشه ی واگن منقل را روشن کرد. نگهبان ها با تعجب کارهای او را نگاه می کردند و حرفی نمیزدند.
رییس نگهبان ها به ترکی به یکی از سربازهایش گفت:”این ها قهوه چی هم همراه خودشان آورده اند.”
مدرس زغال ها را روشن کرد و قوری را روی آن گذاشت تا آبش جوش بیاید. با لبخند به مترجمش امیر خیزی گفت:”الان چای آماده می شود”.
مدرس چند پیاله چای ریخت و به امیر خیزی و همراهانش داد. چند پیاله چای هم به نگهبان ها داد.
نگهبان ها با تعجب چای را می گرفتند و تشکر می کردند برای خودش هم چای ریخت و شروع به خوردن کرد. خوردن چای که تمام شد رییس آنها به ترکی به یکی از نگهبان ها گفت:”این قهوه چی چه چای خوش عطری دم کرده! تا به حال چنین چایی نخورده بودم!
“وقتی به استامبول رسیدند رییس نگهبان ها جلو آمد دست در جیبش کرد و به ترکی به امیر خیزی گفت:”این پول را بگیرید و به قهوه چی بدهید، ما مایل نیستیم که به او ضرری برسد.
“امیر خیزی تعجب کرد با خودش فکر کرد: “کدام قهوه چی؟ ما که این جا قهوه چی نداریم.”کمی که فکر کرد، فهمید منظور این نگهبان مدرس است.خنده ای کرد و گفت این آقا که قهوه چی نیست!
@shahidhojajjy
.
.
یجوری لباس بپوشیم
که وقتی امام زمان (عج)
از کنارمون رد شد
مجبور نشه چشمشو ببنده💔
#اندکیتامل🙃
#shahidhijajjy♡
.
کجا یه گناه رو به خاطر
روی گلِ یوسفِ زهرا(س)
ترک کردی و ضرر کردی..؟!
| حاج حسین یکـتا |
أَبْـنٰـاءُالـزَّهْـرٰاء
💔
مٰادَری
قرآن میخوانَد
هـَمـه ی شـــُـهدا
گوش میدَهند ...
#مادران_شهدا
#آھ_اے_شھادت...
#نسئل_الله_منازل_الشھداء
💕 @shahidhojajjy💕
سهم هرکس هرچقدر دوست داشت 🌷شاخه صلوات🌷 برای ظهور امام زمان . 💥کم کاری نکنین 💥. میخواییم 🔥☄سیل شاخه صلوات درست بکنیم. ☄💥تا اخر هفته یعنی جمعه فرصت هست .
تعداد شاخه صلواتتون را به این آیدی بفرستید که جمعه تعداد کل را اعلام کنم.
@yazinab1
#مادر_شهید
+ دیگه سفارش نکنم ها!
- از بر شدم #مامان..
+ باز بگو دلم آروم شه
- سعی کنم #تیر نخورم
+ دیگه..؟
- اگه خوردم #شهید نشم..
+ دیگه..؟
- اگه شدم #پلاکمو گم نکنم
+ دست علی به همراهت..
#شهدای_گمنام، به فدای دل مادراتون💔😭
🍃🌹🍃🌹
@shahidhojajjy