eitaa logo
کانال ثامن شهید حبشی
627 دنبال‌کننده
43هزار عکس
6هزار ویدیو
490 فایل
#حب_الحسین_یجمعنا #ما_ملت_امام_حسینیم ارتباط با ادمین @bah110
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جرعه‌ای از زلال قرآن 🌺 وَكَذَٰلِكَ مَكَّنَّا لِيُوسُفَ فِي الْأَرْضِ يَتَبَوَّأُ مِنْهَا حَيْثُ يَشَاءُ ۚنُصِيبُ بِرَحْمَتِنَا مَنْ نَشَاءُ ۖ وَلَا نُضِيعُ أَجْرَ الْمُحْسِنِينَ 💠 و این چنین ما یوسف را در زمین (مصر) بدین منزلت رسانیدیم که هر جا خواهد جای گزیند و فرمان براند، که هر کس را ما بخواهیم به لطف خاص خود مخصوص می‌گردانیم و اجر هیچ کس از نیکوکاران را (در دنیا) ضایع نمی‌گذاریم. / سوره یوسف، آیه ۵۶ ✍
پست قابل تأمل گیلدا مورکرت (فعال ضد امپریالیست و ضد جنگ، مدافع ) گیلدا مورکرت نوشت:آمار در خصوص زنان در ایران و آمریکا چه میگوید؟! ✓سهم زنان متخصص: ایران 98 درصد آمریکا 85 درصد ✓نرخ مرگ و میر مادران در هر 100 هزار تولد زنده: ایران 7 آمریکا 23 ✓سهم زندانیان زن: ایران 3 درصد آمریکا 10 درصد ✓سهم پزشکان زن: ایران 40 درصد آمریکا 34 درصد پ ن: پاسخ این فعال ضد امپریالیست که خود زنی امریکایی‌ست نشون میده بر خلاف جو حاکم بر فضای مجازی، نه تنها ایران به عنوان کشوری که در آن حقوق زنان تضعیف شده شناخته نمیشه، بلکه ایران رو در آزادی حقوق زنان دارای رتبه ی بالاتر از آمریکا میدونن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مجاهدین خلق به دنبال جنگ اعصاب در تیم ملی ⭕️ داستان بیشرف‌ها اینجاست. شعارشان این است: " ترابی بی‌شرف" و مابقی تماشاچیان این افراد را هو می‌کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایشونم از تلوزیون خداحافظی کرد البته باید بعد از این اجرا خداحافظی می‌کرد
سرنا امینی بزرگترین واینر اینستاگرامه با ده میلیون فالوور، خیلی جیگر داره این استوری رو زده. البته واقعا تو طنزهایی که می‌ساخت هم معلوم بود آدم حسابیه. کلیپاش فقط طنز و خنده نیست. محتوا داره. خلاصه دمش گرم استوریش واکنش به رقص و شادی مردمیِ که از باخت خوشحال بودن
(۶) چند تا اتفاق مثبت تو بازی امشب ولز و آمریکا وجود داشت؛ 1️⃣ تساوی این دو تیم که احتمالاً بهترین نتیجه ممکن برای ما بود. الان ممکنه یه تیم با ۴ یا حتی ۳ امتیاز از این گروه صعود کنه که البته نتایج شب دوم بازی‌ها خیلی مهمه. 2️⃣ دیدیم که قدرت این دو تیم خیلی با انگلیس فاصله داره. هر چند بعیده که نتیجه بازی ایران تو بازی این‌ها با انگلیس تکرار بشه چون بازی ایران رو دیدند ‌و طبیعتاً اینقدر باز با انگلیس بازی نخواهند کرد. 3️⃣ فوتبال این دو تیم به پیچیدگی انگلیس نبود و حتی سرعت دو تیم هم خیلی پایین‌تر از انگلیس بود. فقط الان تنها مشکل ما کُند بودن تیم‌مون تو برگشت‌هاست هست که احتمالا تو بازی بعد با قدری جابجایی در ترکیب و البته یه ریکاوری خوب جبران بشه. 4️⃣ به نظر میرسه بازی با آمریکا باید برای ما سخت‌تر باشه، هر چند انگیزه‌های متفاوتی هم برای این بازی داریم. 👈 بازی امشب - که فقط نیمه دومش رو رسیدم خونه و دیدم - نشون داد که کاملاً باید امیدوار باشیم ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اینجا بَرَهوت است 📽چاه پر رمز و راز "برهوت" در استان المهره یمن
اولتیماتوم ایران به عراق: ۱۰ روزه فرصت دارید تا نیروهای تروریستی مسلح را خلع سلاح کند محمدکاظم آل‌صادق، سفیر ایران در عراق: 🔹ایران بیش از ۷۰ سند درباره حضور گروه‌های تروریستی مسلح در منطقه به مسئولان اربیل ارائه کرده است. 🔹تهران از دولت عراق و مسئولان کردستان خواست گروه‌های تروریستی را ظرف کمتر از ۱۰ روز خلع سلاح کنند. 🔹حمله زمینی به مواضع گروه‌های تروریستی کردستان،مطرح نیست. 🔹ایران با دولت عراق و مسئولان کردستان توافق کرده بود که نیروهای عراقی در مرزهای کردستان مستقر شوند، ولی این وعده نیز عملی نشد.
♦️روزنامه اطلاعات: اغتشاشگری عده‌ای معدود نباید به عکس‌العمل افراطی و خارج از اخلاق منجر شود/ چرا فکر می کنیم همه چیز محصول جنگ رسانه ای دشمن است؟ روزنامه اطلاعات نوشت: 🔹سردار رحیم صفوی می‌گوید این فتنه‌ها تمام می‌شود اما باز هم ممکن است سراغمان بیاید. پس نباید بی‌توجه باشیم ما باید مشکلات مردم را حل کنیم. 🔹متأسفانه برخی مقامات و اصحاب قدرت و رسانه و منبر و خطابه چنین گمان می‌کنند که اصولاً هر آنچه شاهد آنیم محصول جنگ رسانه‌ای دشمنان قسم خورده ایران و نظام است و در این طرف هیچ گرهی و یا غفلت و اشتباهی در کار نبوده و نیست. 🔹اگر مشکلات جامعه را درست نبینیم و اگر گمان کنیم که مردم از سر سیری گلایه دارند و یا همه چیز خوب است و ما چقدر خوشبختیم، ره به خطا برده‌ایم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا