فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕 مکالمه جذاب امیرالمومنین علی علیه السلام با یک عاشق بیابانگرد...
🔸استاد پناهیان
@sardaraneashgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 پای درس شهید #فخری_زاده!
❗️ آموزههای انقلاب چندتا خط اصلی داره:
اولیش #استکبار_ستیزی و دفاع از مطلوم هرجا هست!
دفاع از مظلوم کردی یار منی!
🔹 شهادت حاج قاسم نشان داد این دیو پلید چی است!
حالا رفتی #مذاکره هم کردی تهش چیمیخواد بشه؟!
دیگه بدتر از این میشه؟!!
دارو که تحریمه، دلار که نداریم، نفت هم که نمیتونیم بفروشیم!
⚠️ برجام امضا کنیم که چه بشود؟ fatf امضا کنیم که چه بشود؟ cft امضا کنیم که چه بشود!
آمریکا گرگ است!...
@sardaraneashgh
▪️▪️قسمتی از نامه عرفانی امام ره به عروسش فاطمه طباطبایی :
🔸دخترم!
«در رفع حُجُب کوش نه در جمع کُتب»، گیرم کتب عرفانی و فلسفی را از بازار به منزل و از محلی به محلی انتقال دادی یا آنکه نفس خود را انبار الفاظ و اصطلاحات کردی و در مجالس و محافل، آنچه در چَنته داشتی عرضه کردی و حضار را فریفته معلومات خود کردی و با فریب شیطانی و نفس اماره خبیثتر از شیطان، محموله خود را سنگینتر کردی و با لُعبه ابلیس، مجلس آرا شدی و خدای نخواسته غرور علم و عرفان به سراغت آمد که خواهد آمد، آیا با این محمولههای بسیار به حُجُب افزودی یا از حجب کاستی؟
🔸 خداوند - عزّ و جلّ - برای بیداری علما آیه شریفه مَثَلُ الَّذینَ حُمِّلُوا التَّوْریة را آورده تا بدانند انباشتن علوم - گرچه علم شرایع و توحید باشد - از حُجُب نمیکاهد، بلکه افزایش دهد، و از حُجُب صغار او را به حُجُب کبار میکشاند. نمیگویم از علم و عرفان و فلسفه بگریز و با جهل عمر بگذران، که این انحراف است، میگویم کوشش و مجاهده کن که انگیزهْ الهی و برای دوست باشد.
@sardaraneashgh
آيت الله ناصري: توسلات خیلي اثر دارد. حضرت بقیةالله ـ روحي له الفداءـ عنایتي به مادرشان دارند. این را مکرر از بزرگان شنیده ام. مثلاً یک ختم قرآن براي حضرت نرجس خاتون بخوان. به مسجد وارد ميشوي، دو رکعت نماز مستحبي بخوان و ثوابش را هدیه کن براي نرجس خاتون.
حضرت امام زمان عليه السلام خوشحال ميشوند. به یاد مادر حضرت بودن، یک عنایتي است. یک محبتي است. عبادات ما که عبادت نیست، پوک و پوچ است. از پوچ هم یک خرده آن طرفتر؛ لکن حضرت، یک توجه دیگري دارد.
@sardaraneashgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اختصاصی
🎥 کشف پیکرهای مطهر ۳ شهید دوران دفاع مقدس در مناطق عملیاتی شلمچه و شرق دجله عراق
⏰ پنجشنبه ۴ آذر ۱۴۰۰
@sardaraneashgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏐 والیبال بازی حاج قاسم عزیز و جمعی از عاشقان شهادت در منزل ابومهدی المهندس
@sardaraneashgh
🌹#با_شهدا|شهید جمال ظلانوار
✍️ ساکن خوابگاه
▫️زمان نامزدی، من دانشآموز بودم. جمال هم دانشجو بود. اولین هدیهای که به من داد یک جلد صحیفه سجادیه بود که در صفحه اول آن نوشته بود: امیدوارم این کتاب موجب ارتقای فکری و فرهنگ اسلامی شما باشد! زندگی مشترک ما هم که شروع شد ساکن خوابگاه دانشجویی شدیم و بیشتر زندگی کوتاه ما در همان یکی دو اتاق کوچک خوابگاه بود.
@sardaraneashgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری ❤️ #شهادت_طلبی
💥اهل بیت علیهمالسلام ، اهل قمار رو خوب میخرند !
منبع؛ شرح دعای ندبه ۱۶ استادشجاعی
@sardaraneashgh
#شهید_الیاس_چگینی🌷
#سالروز_شهادت
🔰تازه پاسدار شده بود که به من گفت: زن میخواهد، وقتی از الیاس پرسیدیم که چه کسی را میخواهی در جواب بیستسؤالی راه انداخت! به ما میگفت بگردید گزینهای را که میخواهم پیدایش کنید.
🔰دو دایره سفید و سیاه جلوی او گذاشته بودیم که اگر جوابش بله بود روی سفید و اگر نه بود روی دایره سیاه انگشت بگذارد! ما هم سؤال میپرسیدیم و او با گذاشتن انگشت روی دایرها جواب میداد، از روستا و محله و آشنا و فامیل پرسیدیم تا در نهایت روی گزینهای توقف کرد و ما متوجه شدیم که خواهان دختر دخترخاله ناتنی من است.
🔰آن روزها دختران در روستا در سنین پایین ازدواج میکردند و عروس من هم 16سال سن داشت. اینگونه شد که برای الیاس به خواستگاری رفتیم و بعد از بیست سؤالی به دختر موردعلاقه او رسیدیم!
🔰یک روز قبل از رفتنش مثل همیشه غروب به خانه ما آمد و کمکم زمزمه رفتنش را به سوریه شنیدم، وقتی گفت که فردا عازم است حرفی از نرفتنش نزدمچون راهی را رفت که نمیشد گفت نرو! فردا صبح که برای خداحافظی آخر آمد، خودم از زیر قرآن او را رد کردم، رفت و دیگر نیامد.
🔰بیشترین زمانی که احساس دلتنگی به اوج خود میرسد غروبهاست، چون هر غروب الیاس به سراغ من میآمد و همدیگر را میدیدیم و به من میگفت: اگر کاری دارم بگویم تا انجام دهد، اگر هم نمیآمد حتماً زنگ میزد و جویای حالم میشد.
🔰 اما بعد از شهادتش غروبها چشمم به در خانه خشک میشود شاید الیاسم بیاید و من یکبار دیگر روی ماهش را ببینم.
✍به روایت مادربزرگوارشهید
@sardaraneashgh
ای شقایقهایِ آتش گرفته..!
دݪ خونینِ ما شقایقی است که داغِ
شهادت شما را بر خود دارد
آیا آن روز نیز خواهد رسید که بلبلی دیگر
در وصف ما سرود #شهادت بسراید..؟!
#شهید_سیدمرتضیآوینی
@sardaraneashgh
❤️دلنوشته قابل تأمل شهید محسن فخری زاده تنها یکماه پیش از شهادتش:
🌹«یک سئوال دارم، چرا شهدا در جوانی سخنانی میگویند که عرفا در کهنسالی؟ البته میدانیم که این سخنان از عمق حکمت جاری شده از قلب بر زبان است نه آنکه سخنانی سطحی است.» (۹۹/۸/۷)
@sardaraneashgh
#زندگینامه
#شهید_محسن_فخریزاده
فخریزاده اصالتا اهل اردستان استان اصفهان بود، اما متولد سال ۱۳۳۶ در قم و بزرگ شده این شهر بود. از ۱۵ سالگی در جریان شکل گیری نهضت مردمی علیه استبداد شاهنشاهی وی نیز فعالیتهای انقلاب خود را آغاز کرد و از جمله افرادی بود که در راهپیماییهای ضد رژیم در قم شرکت میکرد تا اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی به تهران رفت به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد. او در مدت هشت سال جنگ تحمیلی صدام علیه ایران در جبهههای نبرد نیز حضور یافت که اکثرا در جبهه غرب بود و دوره کوتاهی هم در جبهه جنوب حضور پیدا کرد. گفته میشود وی از رزمندگان لشکر ۱۷ علی بنابیطالب (ع) در جبهههای دفاع مقدس بود که عکس پیش رو تصویر او را در سال ۱۳۶۱ بعد از عملیاتِ «رمضان» و در ۳۵ کیلومتری خرمشهر در منطقه حسینیه در نزدیکی پاسگاه زید عراق نشان میدهد.
گفته و ناگفتههای زندگی شهید فخری زاده از نوجوانی تا شهادت
او در دانشگاه در رشته فیزیک هستهای مشغول به تحصیل شد و تا مقطع کارشناسی ارشد همین رشته تحصیل کرد و درجه نظامی سرتیپی داشت.
«پدر هستهای» و «صندوقچه اسرار» عناوین غربیها به شهید فخریزاده
از زمان فعالیتهای جدی شهید فخریزاده در زمینه فیزیک هستهای هر چند نام او در بین مردم ایران ناشناخته بود، اما دشمنان به خوبی وی را میشناختند و به اهمیت وجود او واقف بودند از این رو دهههاست که نام وی در لیست ترور سرویسهای جاسوسی غربی قرار دارد. پس از شهادت شهید فخریزاده بسیاری از شبکههای اجتماعی سخنان نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی را چند روز پیش از ترور شهید فخریزاده منتشر کردند که نام شهید فخریزاده را به عنوان یکی از دانشمند تاثیرگذار برنامه هستهای ایران آورده بود. برنامه تهدید و ترور شهید فخریزاده به دههها پیش برمیگردد، اولین ترور او مربوط به سال ۱۳۷۸ یعنی ۲۱ سال پیش میشود که شهید به لطف الهی از این ترورها جان سالم به در برد.
او هدف اول اسرائیل برای ترور بود و آمریکا او را «صندوقچه اسرار» برنامه هستهای ایران میدانست. همچنین برخی از رسانههای غربی لقب «پدر برنامه هستهای ایران» را به وی داده بودند. در قطعنامه شورای امنیت که در تاریخ ۲۴ مارس ۲۰۰۷، علیه فعالیتهای هستهای ایران تصویب شده نام وی جزو افراد تحریم شده قرار داده شده بود. نام او به عنوان ۵۰۰ شخصیت قدرتمند جهان از سوی نشریه فارین پالیسی منتشر شده بود و از جمله پنج شخصیت تاثرگذار ایرانی بود.
توجه به علم و عرفان ابعاد گوناگون شخصیت شهید فخریزاده
پس از تشکیل واحد تحقیقات ویژه اتمی او نیز از ابتدای تشکیل این مرکز فعالت خود را آغاز کرد، او همچنین سابقه همکاری با شهید طهرانی مقدم در زمینه صنعت موشکی ایران را داشت. او در کارنامه کاری خود عضویت در هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه امام حسین (ع) و ریاست دانشگاه صنعتی مالک اشتر و رئیس سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی را داشت. امیر حاتمی وزیر دفاع ایران عنوان کرده بود که شهید فخریزاده از افرادی بود که با وزارت بهداشت در جهت ساخت کیت تشخیص کرونا و واکسن کرونا همکاری داشته است.
نکته ویژه شخصیتی به گفته یکی از فرزندانش اخلاص او در انجام کارها بود و اینکه شهید فخریزاده مطالعات زیادی در زمینه عرفان و فلسفه داشت که باعث عمق نگاه توحیدی ایشان شده بود. او معمولا بعد از نماز صبح به خواندن قرآن و تفسیر آن مشغول بود.
پرواز ققنوس
روز جمعه هفتم آذر شهید فخریزاده به همراه همسرش و سه خودروی تیم حفاظت از شهر رستمکلای مازندران به سمت تهران حرکت میکنند که در منطقه آبسرد دماوند ابتدا صدای لرزیدن و خرابی خودرو فخریزاده را متوجه ماشین کرد، همزمان با شنیده شدن این صدا، دو گلوله به سمت سر شهید شلیک میشود که شهید در حالی که کنترل خودرو را در دست داشت سرش را پایین آورده و گلولهها رد میشوند. فخریزاده قصد داشت از ماشین پیاده شود به سمت خودروی محافظانش برود که از خودرو نیسان آبی که در ۱۵۰ متری از ماشین شهید متوقف بوده دستگاهی به صورت اتوماتیک شلیکهای پی در پی میکند؛ که در نتیجه آن دو گلوله به پهلو و یک گلوله به پشت شهید برخورد میکند که منجر به قطع نخاع شدن او میشود. سپس خودروی نیسانی که مواد منفجره زیادی در آن جاسازی شده بود منفجر شد. بدن مجروح او را به بیمارستان رساندند، اما به دلیل شدت جراحات به شهادت رسید. پیکر شهید ابتدا به مشهد و سپس به قم رفت و در نهایت ۱۰ آذر در امامزاده صالح (ع) تهران به خاک سپرده شد.
@sardaraneashgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالروز_شهادت
🔻شهید محسن فخری زاده: برادرا هیچ راه دیگری به جز شهادت نیست ...
یادش گرامی وراهش پررهرو
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
@sardaraneashgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محسن فخری زاده که بود و چرا ترور شد؟
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
@sardaraneashgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #سکانس_برتر / "سرهنگ چرا غذای سربازها با ما فرق می کنه؟!"
🔺برشی از فیلم سینمایی منصور👌🏻
@sardaraneashgh
📌حاج قاسم به من گفت: اگر شهید شدم برای من سنگ تمام بگذار
✍صادق آهنگران، در یادواره «سازهای خاکی»: من همیشه میدیدم هربار که دوستان حاج قاسم یک به یک شهید میشدند، این بیتابی و شوق به وصل در او بیشتر میشد. وقتی برای یادواره شهدا همراه ایشان به شهر همدان سفر کردیم و بر سر مزار شهید همدانی دور هم گرد آمدیم و حال خوبی هم برقرار شد، حاج قاسم به من گفت: «برای من هم آرزوی شهادت کن».
حتی در زمانی دیگر که به تهران بازمیگشتیم، یکی از سرداران عزیز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مشغول ارائه گزارشی بود و من میدیدم که حاج قاسم گرچه مشغول شنیدن گزارش بود اما هراز چندگاهی هم به من نگاه تیزی میکرد و بعد دوباره به آن عزیز نگاه میکرد، تا اینکه به من دوباره نگاه کرد و گفت: «صادق، اگر شهید شدم برای من سنگ تمام بگذار»
@sardaraneashgh
⭕️گوشهای از جنایات کومله و دمکرات در کردستان
✅گروهک ضد انقلاب کومله ۱۰ نفر از سربازهای ارتش را اسیر کرده بود و اعلام کرد به شرطی گروگانها را پس میدهیم که یک پاسدار به ما بدهید.
⬛️یکی از برادران سپاه، داوطلب شد و رفت. کومله آن پاسدار را گرفت و به غیر از یک سرباز، ۹ اسیر را آزاد کرد.
⬛️با چشمانمان دیدیم که اول لباس فرم آن سپاهی را سالم درآوردند و بعد مثل وحشیها با چاقو بر سر او ریختند و هر کدام تکهای از بدنش را کندند. هر کسی این منظره را با دوربین نگاه میکرد، حالش بد میشد. بعد بدن تکهتکه شده را داخل پلاستیک گذاشتند و لباس سپاه را رویش قرار دادند و به آن سرباز گفتند: این هم پاسدار شما، حالا برو.
@sardaraneashgh
🕊📚🕊📚🕊﷽🕊📚
📚🕊📚🕊
🕊📚🕊
📚🕊
🕊
✍#آن_روز_آن_شهید....
🌷شبهای کویر بسیار سرد است، کسانی که در آن شبها نگهبانی دادند خوب میدانند سوز سرما تا استخوان های آدمی نفوذ میکند؛ یک شب وقتی در حال نگهبانی در شلمچه بودیم همسنگر تازه وارد داشتیم که راننده لودر بود، شب در سنگر خوابیده بودیم و من خیلی سردم شد، از خواب بیدار شدم و پتوی او را آرام روی خودم کشیدم و نگران بودم که الان از خواب بیدار شده و ناراحت خواهد شد اما صبورانه از خواب بیدار شد علاوه بر پتوی خودش پتویی که زیرش انداخته بود را هم روی من انداخت و خودش رفت کنار آتش تا صبح بیدار نشست.
🌷صبح از خواب بیدار شدم با اینکه تمام شب از شرمندگی خوابم نبرده بود و نمیدانستم چطور از او معذرتخواهی کنم اما او که حال پریشان مرا دید دستهایش را دور گردنم حلقه کرد مرا بوسید و گفت: ببخشید چیزی دیگری جز آن دو پتو نداشتم، دیدم که چقدر سردت شده بود، اما تحمل کن این روزها هم تمام خواهد شد. چند روز بعد در حال خاکبرداری از منطقه بر روی لودر به شهادت رسید، او به من درسی داد که امروز بعد از گذشت سالها هنوز هم لذت آن را از یاد نبرده ام.
🌷گاهی با خودم فکر میکنم آن روز؛ آن شهید، از تنها دارایی خودش به خاطر کسی که حتی اسمش را هم نمیدانست گذشت و امروز برای مال دنیا، برای ریاست، برای غارت هیچ کس از یک ارزان خود هم نمیگذرد. یادم میآید روز شهادتش سر نماز ظهر گفت: من امروز شهید میشوم .
@sardaraneashgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹«وَیَستَبشِرونَ بِالَّذینَ لَم یَلحَقوا بِهِم مِن خَلفِهِم اَلّا خَوفٌ عَلَیهِم وَ لا هُم یَحزَنون»
@sardaraneashgh
📌توسل روزانه حاج قاسم سلیمانی چه بود؟
✍جواد تاجیک، از روایان دفاع مقدس در هیئت هفتگی جامعه علمیه امیرالمومنین(ع): حاج قاسم، پرچمدارِ فرهنگِ دفاع مقدس در جنگ سوریه بود. یکبار شخصی از من پرسید: «چی شد که حاج قاسم اینطوری بود؟» گفتم: «من یک بار به صورت اتفاقی ایشان را در فرودگاه مهرآباد دیدم و از خود حاج قاسم این سوال را پرسیدم. ایشان جواب دادند: من روزی نیست که به شهدا توسل نکنم و روزی نیست که یاد شهدا در دل من زنده نشود! گفتم بیشتر با کدام شهید مأنوس هستید؟ گفت: شهید حاج قاسم میرحسینی… هر جا گره به کارم میافتد به حاج قاسم میرحسینی توسل میکنم.»
این راوی دفاع مقدس ادامه داد: دوستان ما در طلائیه و در تفحص شهدا، کنارِ پیکر یکی از شهدا، یک قمقمه پر از آب پیدا کردند. آب این قمقمه بعد از سی سال، نه گندیده بود، نه بو گرفته بود، نه لجن بسته بود. مدیر وقت حوزههای علمیه آیت الله مقتدایی به معراج شهدای اهواز آمده بودند. این قمقمه را که به ایشان نشان دادیم گفتند: این یک نشانه است. که هر چیزی که کنار شهدا باشد هیچ وقت نمیگندد. آدمی که با شهید باشد بوی تعفن نمیگیرد و حاج قاسم اینطور بود. همواره یاد شهدا بود، به یا شهدا اشک میریخت و یاد شهدا را در همه جا زنده میکرد.
@sardaraneashgh
آری!
تفاوت نمے ڪند که
تو دانشجو هستے یا ڪارمند،
ڪارگر هستے یا ڪشاورز،
طلبہ هستے یا ڪاسب بازار...
آنچہ از همہ این ها فراتر مے رود
#انسانیت توست
و انسان، اگر انسان باشد
و بہ وجدان خویش رجوع ڪند،
ندای «هل من ناصر» سیدالشهدا را
خواهد شنید
ڪہ میثاق فطرتش را
بہ او گوشزد مے ڪند....
#شهید_آوینی
#الگوی_خودسازی
@sardaraneashgh