🌹روایت سردار باقرزاده از وضعیت پیکر شهید قاسم سلیمانی و دیگر شهدا در محضر مقام معظم رهبری
✍به آقا عرض کردم: دیشب که خواستیم شهداء را کفن کنیم کربلا را دیدیم ، همه بدن ها اربا اربا بود، حاج قاسم پنج تکه شده بود، سر در بدن نداشت، بخشی ازکتف و دست راست وامعاء واحشاء و پای راست از مچ به پائین . ابو مهدی مهندس هم فقط در ۴ الی ۵ کیلو گوشت .
عرض کردم : با اینکه برای کفن کردن همه وسائل را داشتیم ، پارچه داشتیم، پنبه داشتیم، پلاستیک ودیگر لوازم راداشتیم اما نمی توانستیم این پیکرها را خوب جمع و جور کنیم وبسختی تیمم داده و کفن کردیم، نمیدانم امام زین العابدین در کربلا چطور جنازه سید الشهداء را با بوریا جمع کرد؟
@sardaraneashgh
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حرم امام حسین علیه السلام پس از دو ماه شستوشو شد
💫🌿ضریح حرم امام حسین علیه السلام که قبل از ماه محرم شستوشو شده بود، پس از دو ماه به همت خادمان آستان آن حضرت شستوشو و پس از آن، اطراف ضریح مفروش شد.
https://chat.whatsapp.com/HMKQAynaxU43aRJHuvS7d6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روایت راوی
🎤برادر پاسدار حاج حسین کاجی
روایت عجیب شهیدی که درغربت
به شهادت رسید..
🔥پیشنهادمی کنم ببینید...
دعا یادتون نره
https://chat.whatsapp.com/HMKQAynaxU43aRJHuvS7d6
#خاطرات_شهید
●بابک جوان امروزی بود اما غیرت_دینی داشت. همین غیرت دینی بود که او را به زینبیه و کربلای امام حسینی رساند
از آن دست جوانانهای امروزی که غیرت دینیدارند. میگفت: خانم حضرت زینب(س) من را طلبیده، باید بروم، تاب ماندن ندارم.
●بله، بابکم تیپ امروزی داشت. پسرم همیشه میخندید، خوشتیپ بود و زیبا
بابک پر از شادی بود و پر از شور زندگی اما فرزندم به خاطر اعتقاداتش و برای پیوستن به خدا از همه اینها گذشت و عاشقانه پر کشید. بابک فرزند نسل سوم و چهارم اینانقلاب بود. دلبستگیهای زیادی به زندگی داشت، امروزی بود و تمامی اینها را به خاطر دفاع از حریم آلالله و مادرش خانم زینب(س) رها کرد.
✍راوی : مادر شهید
#شهید_بابک_نوری_هریس
#سالروز_ولادت 🌷
@sardaraneashgh
✍ هر سال بعد از ماه محرم و صفر که می شد مرحوم علامه امینی خطاب به عزاداران سیدالشهداء (علیه السلام) می فرمودند:
👌 کبوتر بازها وقتی یه کبوتر از بازار می خرند ، چند روزی بال و پرش رو می بندند ، روی پشت بام خونه بهش آب و دانه میدن ، بعد چند روز بال و پرش رو باز می کنند ، و پروازش میدن ، اگه اون کبوتر رفت و مجددأ برگشت روی همون پشت بام نشست ، میگن هنر داره و رگه داره ، اما اگه برنگشت و رفت ، روی پشت بام کس دیگه ای نشست ، میگن بی هنر وبی رگ بود.
☘ آهای مردم محرم و صفر گذشت و توی این دو ماه امام حسین (علیه السلام) ما ها رو خرید ، بال و پرمون رو بست پیش خودش نگه داشت در این دو ماه میهمان امام حسین (علیه السلام) بودیم و هر جا دعوتمون کردند به احترام امام حسین(علیه السلام) بود و در واقع از آب و نان اقا خوردیم ، حالا بعد دو ماه بال و پر مون رو باز کرده که پرواز کنیم ، نکنه که بی هنر و بی رگ باشیم. بریم روی بام کس دیگه بشینیم ، نکنه نان و نمک بخوریم و نمکدون بشکنیم.
@sardaraneashgh
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدیه ویژه
ببینید ویه سلام خدمت اقابدهید
وحاجت بطلبید
التماس دعا
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
@sardaraneashgh
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایت راوی
🌴خاطره جذاب و شنیدنی
استاد رحیم پورازغدی
ازبرادر مفقودالاثرش ...
#_جزیره مجنون
@sardaraneashgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهادت بال نمیخواد، حال میخواد...
شهید محمدرضا دهقان امیری🌷
@sardaraneashgh
🌹#با_شهدا|شهید سید محمد علوی
✍️ غبطه
▫️پدر سید محمــد بیمارستان بستری شده بود. اونم وقتی میومد توی بیمارستان، نسخه بیماران رو میگرفت و میرفت داروخونه. وقتی بر میگشت توی دستش چند تا پلاستیک دارو بود. اونها رو میبـرد و میگذاشـت کنار تخـت مریـضها. هرچـه هـم صداش میزدند کـه بیاد پـول داروهـا رو ازشون بگیره، قبول نمیکـرد....از نگاه مریضها میشد فهمید که چه غبطهای مــیخورن بــه پدر و مادر سید محمــد، به خاطر داشتن چنین پسری...
📚 ستارگان حرم کریمه ۲۹، کتاب شهید سید محمد علوی
@sardaraneashgh
🌹🕊شهید مدافع حرمی که به اربابش اقتدا کرد
🌷در وسط عملیات خانطومان و هنگام اذان ظهر به گوشه ای رفت تا برای #نماز_اول_وقت تیمم کند که ترکشی که سالها منتظر او بود بر شاهرگش نشست. به دلیل در تیر رس بودن ، پیکر مطهرش مانند اربابش سه روز بر زمین ماند.
#شهید_حمیدرضااسداللهی🕊
@sardaraneashgh