هدایت شده از کارگروه ثامن برادران
صهیونیست های پوششی در مرز ایران‼️
🍃🌹🍃
🔻 مدتی است برخی تجهیزات پروازی و جاسوسی رژیم صهیونیستی به همراه کارشناسان نظامی این رژیم در پایگاههای آمریکا در تعدادی از کشورهای منطقه مستقر شده و در پوشش نیروهای آمریکایی اقدامات مستقلی را دنبال میکنند.
🔹از حضور تجهیزات پروازی و جاسوسی رژیمصهیونیستی در پایگاههای آمریکا در برخی کشورهای منطقه، مستندات تصویری دقیقی نیز وجود دارد که تایید کننده اطلاعات میدانی است.
🔸 مسئولین ارشد کشورهایی که کارشناسان پوششی اسرائیل در آنها حضور پیدا کردهاند در جریان این شیوه حضور نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در کشورهای خود هستند اما ترجیح میدهند سکوت اختیار کنند.
🔺 موضوع حائز اهمیت، حضور پوششی نیروهای نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در برخی کشورهایی است که روابط نزدیکی با ایران دارند. هدف اصلی صهیونیستها، جاسوسی و جمعآوری مستقیم اطلاعات از پایگاهها و نقاط حساس جمهوری اسلامی ایران است.
🌀 منبع: نورنیوز
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
هدایت شده از کارگروه ثامن برادران
🔰حرف روز
📌راه میانبُر!
سال جدید در حالی از سوی مقام معظم رهبری به سال «تولید؛ دانشبنیان، اشتغال آفرین» نامگذاری شده است که مروری بر نامگذاریهای سالهای اخیر نشان میدهد که حداقل از سال 1387 سیر تأکیدات معظمله بر مهمترین راهحل مشکلات کشور، یعنی «مسئله تولید» متمرکز و معطوف بوده است. البته هر سال بر وجهی و لایهای از این کلان مسئله توجه شده است تا با تجمیع همه آنها این معنادهی محقق شود که در صورت توجه به همه ابعاد و زوایای تولید و توازنبخشی به لایههای گوناگون آن، به قدر میزان نقش و اولویتی که برای به حرکت درآوردن چرخ تولید و اقتصاد کشور دارند، میتوان امیدوار به گرهگشایی از مسائل مبتلابه معیشتی و اقتصادی بود و راه برونرفتی از این وضعیت پیدا کرد.
این نکته طلایی را میتوان در تکتک این نامگذاریها یعنی تقویت تولید داخلی، اقتصاد مقاومتی، استحکامبخشی ساخت درونی قدرت، جهاد اقتصادی، نوآوری و شکوفایی، اشتغالزایی، مبارزه با فساد و قاچاق کالا، جلوگیری از واردات بیرویه، اصلاح الگوی مصرف، حمایت از کالای ایرانی، رونق تولید، جهش تولید و پشتیبانی از تولید و مانع زدایی از آن دریافت کرد. در این سیر مفهومی شعارها، نامگذاری امسال، راه میانبُری است که در صورت عمل به آن سریعتر و مطمئنتر میتوان از پیچ تاریخی تحمیلی دشمنان بر ایران اسلامی عبور کرد و شهد زیبای تولید اشتغال آفرین و گرهگشا را چشید.
رونق و جهش تولید در ایران یک ضرورت اساسی است. بااینحال، مسئله اساسی دراینباره، چگونگی تحقق این مهم است. برای این منظور، ایران باید از راههای میانبر استفاده کند؛ راههایی که نتیجهبخشی آنها نیاز به زمان زیادی ندارد و در صورت نتیجهبخشی، دستاوردهای بزرگی نصیب کشور و ملت میکند. در غیر این صورت، ایران در برابر سرعت بالای تحولات جهانی بهویژه در حوزه ارتباطات، فنّاوری و اقتصاد عقب خواهد ماند. توجه به حوزههای دانشبنیان همان راه میانبری است که این امکان را برای ایران فراهم میکند تا بدون نیاز به صرف زمان زیاد، بتواند به صورت جهشی، تولید و اقتصاد خود را رونق بخشد. عصر کنونی، عصر اقتصادمحور شدن جهان است و در اقتصاد نیز آنچه بیش از هر عامل دیگری مزیت آفرین است، حوزههای دانشبنیان است. درواقع، امروزه مزیتهای رقابتیِ اقتصادی در حوزههای دانشبنیان تعریف میشود و اقتصادهای قوی، بیش از هر عاملی بر افزایش نقش دانش و فناوری در تولید توجه دارند. بر همین اساس است که ورود به حوزه فنّاوریهای پیشرفته، ورود به باشگاه قدرت و اعتبار در جهان تلقی میشود.
✍️ #فتحالله_پریشان
هدایت شده از کارگروه ثامن برادران
🔰گزارش روز
📌پاکستان؛ درگیر خیانت داخلی و دخالت خارجی
پس از کشوقوسهای فراوان در پارلمان پاکستان، بالاخره عمران خان بعد از یک دوره نزدیک به چهار سال از سمت نخستوزیری برکنار شد.
💠گزارههای خبری:
1️⃣بامداد دیروز اکثریت نمایندگان پارلمان پاکستان به عمران خان رأی عدم اعتماد دادند و او به همراه همه اعضای دولتش از سفر خارجی نیز منع شدند.
2️⃣عمران خان بعد از کنار گذاشته شدن از قدرت، در دیدار با خبرنگاران گفت: «من از سوی نهادهای این کشور در برابر توطئه خارجی تنها ماندهام. اگه میخواهید مرا بکشید، بکشید، من به مردم کشور خیانت نمیکنم. مرگ یک روز فرا میرسد. بله من تنها هستم؛ اما بردگی پذیرفته نیست. من تا آخر میجنگم و حاضرم به زندان بروم».
3️⃣دیشب نیز هزاران پاکستانی بعد از افطار و اقامه نماز به خیابانهای لاهور آمدند و در حمایت از عمران خان شعار سر دادند.
4️⃣یکی از وزیران عمران خان نیز در پی عزل نخستوزیر، عنوان کرد: «یک روز غمانگیز برای دموکراسی؛ زمانی که سیستم آمریکا با کمک و تحریک یک مافیای سیاسی فاسد و جاذبههای داخلی خود و همچنین یک کودتای قضایی که برتری پارلمانی را نابود کرد؛ بنابراین تبعیت عمیق و تزلزلناپذیر ما از ایالاتمتحده ادامه خواهد یافت. ننگ بر تو!».
💠گزارههای تحلیلی: عوامل مختلفی اعم از دخالتهای خارجی و داخلی در برکناری عمران خان نقش داشتند:
1️⃣عدم تأسیس پایگاه نظامی خارجی در پاکستان: آمریکا بارها تلاش کرد که عمران خان را متقاعد سازد که در این کشور پایگاههای نظامی تأسیس کند که هر بار با مخالفت وی مواجه میشد. این اصرار آمریکا بعد از خروج از افغانستان بیشتر شد و آمریکا مترصد این بود که خلأ امنیتی که با خروج از افغانستان برایش ایجاد شده بود را پُر کند؛ زیرا تنها راه حفظ موقعیت واشنگتن در عرصه نظامی در مقابل بازیگرانی همچون ایران، هند و چین، پاکستان بود. مخالفت عمران خان با تأسیس چنین پایگاههایی، یک نوع شکست نظامی- اطلاعاتی برای آمریکا در برابر رقبای خود به شمار میرفت.
2️⃣سفر عمران خان به روسیه: عمران خان اوایل جنگ روسیه و اوکراین به مسکو سفر کرد و این سفر با مخالفتهای داخلی از سمت ارتش و خارجی همچون آمریکا مواجه شد. این مخالفتها بهقدری شدید بود که قمر جاوید فرمانده ارتش حمله روسیه به اوکراین را محکوم کرد و این امر کاملاً متناقض با راهبردهای عمران خان بود. البته ارتش در پاکستان قدرت زیادی دارد و بر همین مبنا در مقاطع مختلف در امور سیاسی دخالت میکند.
3️⃣ نارضایتیهای داخلی: مسئله اقتصادی همواره یکی از پاشنه آشیلهای مهم برای دولتهای مستقر در پاکستان بوده است. نارضایتیهای اقتصادی در بین مردم در خصوص عملکرد اقتصادی دولت، این زمینه و فرصت را برای بازیگران خارجی و مخالفین داخلی عمران خان فراهم کرد که برای سرنگونی دولت او اقدام کنند.
این موارد در کنار دخالتهای خارجی، بهویژه آمریکا و همراهی برخی احزاب داخلی در سرنگونی عمران خان نقش بسزایی داشت. اکنون این سؤال نیز مطرح میشود که آینده پاکستان در عرصه سیاسی به چه سمت و سویی خواهد رفت؟ در پاسخ به این سؤال باید گفت که اولاً، اگر پاکستان این رویارویی سیاسی طرفداران و مخالفین عمران خان را با آرامش پشت سر نگذارد، احتمالاً آبستن حوادث و درگیریهایی خواهد بود که با توجه به بافت سیاسی و اجتماعی این کشور، احتمالاً رنگ خون به خود میگیرد. در ثانی، با توجه به نقش پررنگ کشورهای خارجی در عرصه سیاسی پاکستان و همراهی برخی جریانهای داخلی همچون ارتش بهعنوان قدرتمندترین جریان موجود، نهایتاً پیشبینی میشود که دولتی با گرایشهای غرب گرایانه و متمایل به ارتش روی کار آید تا شرایط جدیدی در عرصه سیاسی برای این بازیگران فراهم کند.
✍️ #محمدرضا_فرهادی
هدایت شده از کارگروه ثامن برادران
♦️رهبر انقلاب: استغفار در میدانهای ملی ما را به توفیقات بزرگ میرساند
حضرت آیتالله خامنهای در دیدار رمضانی مسئولان نظام:
🔹یکی از چیزهایی که در دعاهای ماه مبارک رمضان تکرار شده، مسئلهی طلب مغفرت الهی است. خب استغفار یعنی چه؟ یعنی معذرت خواهی. از خیلی از کارها، از بسیاری از کردهها و نکردههای خودمان از خدای متعال باید معذرت بخواهیم.
🔹نگاهمان هم به استغفار این نباشد که فقط مثلاً برای گناهان شخصی و برای شستشوی دل خودمان استغفار کافی است، نه؛ استغفار در میدانهای ملی و در میدانهای بزرگ اجتماعی کارکرد و تأثیر دارد و ما را به توفیقات بزرگ میرساند.
هدایت شده از معاونت سیاسی استان آذربایجان غربی
تبیین شعار سال.یاوری.سبزوار.m4a
5.72M
🎤🍃
🍃
[• #تحلیل_روز | #نشست_بصیرتی •]
🎯| سلسله جلسات تحلیلے
#شعار_سال_1401⚙
🎙| کارشناس:
محمدعلی یاوری
🌀| موضوع:
➖ تبیین شعار سال۱۴۰۱
رزمایش ثامن(20)
جلسه 2⃣4⃣1⃣
🔸️جهت دریافت پاسخ پرسشها
و شبهات بصیرتی دوستان خود،
آنان را به کانال دعوت کنید💡
🖇 #ماه_رمضان #جهاد_تبیین
🖇 #تولید_دانش_بنیان_اشتغال_آفرین
👥 #نشست_بصیرتی #ثامن
◀️ نشر حداکثری #ڪانالهای_ثامن
•••👇👇👇•••
کارگروه فرهنگی سیاسی ثامن آذربایجان غربی
#روشنگری
#ایران_قوی
#ثامن
#مشارکت_حداکثری (در اقتصاد، فرهنگ ، سیاست و ....)
#ثامن
#آذربایجان غربی
🆔eitaa.com/samenbr
🆔https://sapp.ir/andishe_az
🆔https://rubika.ir/samenbr
🍃
🎤🍃
هدایت شده از معاونت سیاسی استان آذربایجان غربی
هدایت شده از کارگروه ثامن برادران
•[ #نهضت_روشنگری_ثامن 🎤 ]•
💠 #یادداشت
🔥 موضوع:
اصول #جهاد_تبیین در قرآن
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
❌ قسمت(۲) | ولایتمداری
🔻 فلا وَ رَبِّكَ لا يُؤْمِنُونَ حَتَّى يُحَكِّمُوكَ فِيما شَجَرَ بَيْنَهُمْ ثُمَّ لا يَجِدُوا فِي أَنْفُسِهِمْ حَرَجاً مِمَّا قَضَيْتَ وَ يُسَلِّمُوا تَسْلِيماً «۶۵»
🔸 نه چنين است؛ به پرودگارت سوگند، كه ايمان (واقعى) نمىآورند مگر زمانى كه در مشاجرات و نزاعهاى خود، تو را داور قرار دهند، ودر دل خود هيچگونه احساس ناراحتى از قضاوت تو نداشته باشند (و در برابر داورى تو) كاملًا تسليم باشند.
✅ پیام ها:
1️⃣ نشانههاى ايمان راستين سه چيز است: الف: به جاى طاغوت، داورى را نزد پيامبر بردن. «يُحَكِّمُوكَ» ب: نسبت به قضاوت پيامبر، سوءظن نداشتن. «لا يَجِدُوا فِي أَنْفُسِهِمْ حَرَجاً» ج: فرمان پيامبر را با دلگرمى پذيرفتن و تسليم بودن. «وَ يُسَلِّمُوا تَسْلِيماً»
2️⃣ اسلام، علاوه بر تسليم ظاهرى، به ابعاد روحى و تسليم قلبى توجّه كامل دارد. «لا يَجِدُوا فِي أَنْفُسِهِمْ حَرَجاً»
3️⃣ قضاوت، از شؤون رسالت و ولايت است. «مِمَّا قَضَيْتَ»
4️⃣ وجوب تسليم در برابر قضاوت پيامبر، نشان عصمت اوست. «يُسَلِّمُوا تَسْلِيماً»
🖇 #ماه_رمضان #تولید_محتوای_استانی
🖇 #تولید_دانش_بنیان_اشتغال_آفرین
🖇 #جهاد_تبیین #روشنگری
◀️ نشر حداڪثری #ثامن(20)