Ali Faniali-fani-8.mp3
زمان:
حجم:
21.06M
💬 قرائت دعای "عهــــد"
🎧 با نوای علی فانی
هدیه میڪنیــم به امام زمــان ارواحنافداه ❤️
@shahidmohammadmoafi
.
فرا رسیدن سالروز میلاد فرخنده و مسعود امام هادی علیه السلام را به محضر مبارک قطب عالم امکان حضرت صاحب الزّمان عجّل الله تعالی فرجه الشریف و همه شیعیان و دوستداران آن حضرت تبریک و تهنیت عرض مینمائیم.
@shahidmohammadmoafi
.
حضرت آقا
تو را به جدت امام هادی برگرد
اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام هادی ع
@shahidmohammadmoafi
آدمای نسل قبل خیلی راحت تر از
دنیاشون به خاطر خدا میگذشتن🌱
چرا؟ دنیا و پول بیشترو دوست نداشتن؟
نه! اونا فقط یک یک محبوب ماندگارتری
رو برای خودشون انتخاب کرده بودن😍
@shahidmohammadmoafi
اون زمان حقوق های میلیونی نبود
خبری از مسئولیت های بزرگ نبود!
اما برکت بود😍 حال خوب بود🌱
چیزی که الان با دویدن های دنیایی
نمیشه بهش رسید🙃
@shahidmohammadmoafi
#تلنگر
هرجاکه مےروم مےبینم
نوشتہاند :
❌هدفماجلبرضایتشماست ...!
❌هدفماجلبرضایتمشتریست ...!
⭕️ای کاشهمه مےنوشتند :
✅هـدفماجلبرضــایتخــــداست.
@shahidmohammadmoafi
●آقا امیرالمؤمنین(علیهالسلام):
خوش به حال کسی که؛
ذاتش نیکو،
ظاهرش آراسته باشد
و بدیاش به #مردم نرسد.
| غُررالحِکم،حدیث۴۸۸۵
@shahidmohammadmoafi
ماجرای زیبا و تلنگرآمیز پسر چوپانی که دروغی شروع به بندگی خدا کرد!
🌹پسر چوپانی عاشق دختر #پادشاهی شد؛ ولی برای رسیدن به او راهی نداشت. هر روز محبتش شدیدتر میشد و کار سخت تر میگردید؛ تا اینکه بیمار شد. مادرش که در خانه #وزیر شاه کار میکرد قضیه را به وزیر گفت. وزیر فکری کرد و گفت: به پسرت بگو به دروغ مدتی برود در فلان غار در کوه و به #عبادت مشغول شود تا من شاه را به حضورش بیاورم؛ ولی وقتی شاه را آوردم، زود جواب ندهد و اعتنا نکند تا من اشاره کنم.
🌻وزیر رفت و در شهر پخش کرد که عابدی #مستجابالدعوة به فلان غار آمده است. این خبر به گوش شاه رسید. اتفاقاً شاه #فرزند پسر نداشت و برای بقای ملکش خواهان داشتن پسری بود. وقتی این خبر را شنید به وزیر گفت: چنین شایعه شده که مستجاب الدعوةای به این حوالی آمده است، برویم و درخواستی بکنیم. وزیر شاه را به همان #غار برد. وقتی به آنجا رسیدند، آن جوان مشغول عبادت بود. مدتی نشستند، او اعتنا نکرد. وزیر سرفهای کرد و علامتی داد که یعنی دیگر بس است. آن جوان اعتنا نکرد و به #عبادت ادامه داد. چند بار اشاره کرد. دید آن جوان راه نمیدهد و مشغول است. به ناچار برگشتند.
💎سپس وزیر به تنهایی به غار برگشت و به جوان گفت: فلان فلان شده با بدبختی شاه را آوردم. آن وقت تو اصلاً اعتنا نکردی و جواب ندادی؟! #جوان گفت: نه تو را میخواهم و نه شاه و نه دخترش را! من مدتی به دروغ خدا را عبادت کردم خداوند شاه را به پایم انداخت. اگر با صداقت و راستی عبادتش می کردم چه میشد؟!
✍نقل شده از مرحوم نراقی
@shahidmohammadmoafi
.
کودک ۸ ساله قمی، قهرمان کشف توطئه تروریستی در ایران
🔹ماجرا از زمانی آغاز شد که این پسربچه قمی، رفتوآمدهای مشکوک افراد غریبه را در محل زندگی خود مشاهده کرد.
🔹با وجود بیتوجهی اولیه خانواده، اصرارهای پیدرپی کودک باعث شد والدینش موضوع را به مراجع امنیتی گزارش دهند.
🔹در تماس اول، خانواده با پاسخ مبهم مسئولان مواجه شدند و به آنها گفته شد موضوع به این نهاد مربوط نیست. اما با پیگیری مجدد و تماس با شماره ۱۱۰، پلیس سریعاً وارد عمل شد و در نهایت تمامی اعضای این گروه به بند پلیس درآمدند.
🔹این گروه ۱۳ نفره که متشکل از اتباع خارجی (از جمله یک تبعه سوری) بود، قصد داشتند در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و دیگر تجمعات عمومی، حملات انفجاری انجام دهند.
@shahidmohammadmoafi
.
وقتی در موقعیت خطرناکی قرار گرفتید که مورد تهدید قرار دارید و قادر به صحبت نیستید، کافیست یک پیامک به شماره ۱۱۰۱۱۰ بزنید.
پلیس با نقطه زنی تلفن همراه
بلافاصله شما رو پیدا خواهدکرد...
@shahidmohammadmoafi
13.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 هیچی مثل اطعام غدیر نمیشه!
👈 بیاید سنگ تموم بذاریم...
استاد پناهیان 🌱
@shahidmohammadmoafi