✨﷽✨
#حکایت
💠جنازهای که کسی بالای سرش حاضر نشد؟!
✍شيخ بهائى مى گويد : از مردى مورد اطمينان شنيدم ، گنهكارى از دنيا رفت ; همسرش براى انجام مراسم تغسيل و تكفين و تدفين از مردم درخواست كمك كرد ، ولى شدت نفرت مردم نسبت به آن گنهكار به اندازه اى بود كه كسى براى انجام مراسم حاضر نشد ، به ناچار كسى را اجير كرد كه جنازه را به مصلاى شهر ببرد ، شايد اهل ايمان به انجام مراسم اقدام كنند ، ولى يك نفر براى حضور در مراسم حاضر نشد !
پس جنازه را به وسيله اجير به صحرا برد تا آن را بى غسل و كفن و نماز دفن كند .نزديك آن صحرا كوهى بود كه در آن كوه زاهدى مى زيست كه همه عمر به عبادت گذرانده بود و ميان مردمى كه در آن نزديكى مى زيستند مشهور به زهد و تقوا بود . همين كه جنازه را ديد از صومعه خود به سوى جنازه رفت تا در مراسم او شركت كند ، اهل آن اطراف وقتى اين مطلب را شنيدند به سرعت خود را به آنجا رساندند تا همراه عابد در مراسم مربوط به ميت حاضر شوند.
مردم سبب شركت كردن عابد را در مراسم آن گنهكار از شخص عابد پرسيدند ، گفت : در عالم رؤيا به من گفتند فردا از محل عبادت خود به فلان موضع از صحرا برو ، در آنجا جنازه اى است كه جز يك زن كسى همراه او نيست ، پس بر او نماز گذار كه او مورد آمرزش و عفو قرار گرفته است .مردم از اين واقعه تعجب كردند و در دريايى از حيرت فرو رفتند . عابد همسر ميّت را خواست و از احوالات ميت پرسيد ، همسر ميت گفت : بيشتر روزها دچار يكى از گناهان بود .
💥عابد گفت: آيا عمل خيرى از او سراغ دارى؟ گفت: آرى سه عمل خير از او مى ديدم:
1️⃣ هر روز پس از ارتكاب گناه، جامه هايش را عوض مى كرد و وضو مى گرفت و خاشعانه به نماز مى ايستاد.
2️⃣ هيچ گاه خانه اش از يتيم خالى نبود و بيش از مقدارى كه به فرزندان خود احسان مى كرد به يتيم احسان مى نمود .
3️⃣ هر ساعت از شب بيدار مى شد مى گريست و مى گفت: پروردگارا! كدام زاويه از زواياى دوزخ را با اين گنهكار پُر خواهى كرد؟!
📚برگرفته از کتاب داستانهای عبرت آموز، نوشته استاد حسین انصاریان
@shahidmohammadmoafi
شهید معافی🌱
🏴انّا للّه و انّا الیه راجعون ◾ پس از سالها چشم انتظاری، مادر شهید غواص "مرتضی جاویدی" به فرزند شه
🔴تکذیب خبر درگذشت مادر شهید «مرتضی جاویدی»
🔹امروز در فضای مجازی خبری مبنی بر درگذشت مادر شهید «مرتضی جاویدی» منتشر شد، که روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس این خبر را تکذیب و اعلام کرد که خوشبختانه این مادر شهید بزرگوار در قید حیات است.
✅به ایران امروز بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2410086410Ca8f498c543
🌹 امام صادق (علیه السلام) فرمود :
🍁 هرگاه به عیادت بیمار رفتید ، از وی بخواهید تا برایتان دعا کند زیرا دعای او (در اجابت ) همانند دعای فرشتگان است .
@shahidmohammadmoafi
🔅 امیرالمؤمنین #امام_علی عليهالسلام:
✍️ بِحُسنِ الأخلاقِ يَطيبُ العَيشُ؛
💠 با اخلاق خوش است كه زندگى خوش و خرّم مىشود.
📚 غررالحكم، حدیث ۴۲۶۳
@shahidmohammadmoafi
🍃🌼🍃🌼🍃
🍃 شیخ رجبعلی خیاط (ره):
🌷 انسان اگر بخواهد راحت زندگی کند ، تنها راهش این است که خود را به خدا واگذار کند و مطیع اوامر الهی باشد
@shahidmohammadmoafi
عشقیعنیاینکهزهرا(س)
هرسحرقبلنماز
ساعتیمحوتماشایعلی(ع)
میایستاد...!♥️✨️
@shahidmohammadmoafi
🍃
پیامبر اکرم صلی الله علیه واله فرمودند!
هرکس درروز جمعه صد مرتبه برمن صلوات فرستد حق تعالی گناهان هشتادساله اورا بیامرزد!
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم!🌷🌷
@shahidmohammadmoafi
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃
سالها میشود از خویش سؤالی دارم
من اگر منتظرم از چه نمردم بی تو؟
اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
#عرض_ارادت
#جمکران
@shahidmohammadmoafi
🍃
امشب دعاکن
برا همه اونایی که یه درد گوشه قلبشون پنهونه برای ناگفته هایی که کسی جز خدا محرمش نیست برای دلهای شکسته، برای طاقت هایی که کم شده برای تمام مریض هایی که رو تخت بیمارستانن
برای کسانی که مشکلات خستشون کرده😭🤲
🍃 تعدادی از دوستان التماس دعا داشتن
برای خانمی که اولاد نداره
برای اونایی که مشکل دارن تو زندگیشون
برای عاقبت بخیری بچه ها
خلاصه برای حاجات تمام اعضای محترم کانال
من به سهم خودم ۷ حمد و ۱۴ صلواتم میفرستم
شما هم با خواندن
۷تا حمد شفا و ۱۴ تا صلوات در این امر خیر سهیم باشید
یامن اسمه دوا وذکره شفا 🤲
@shahidmohammadmoafi