«🌷بسم رب الشهداء و الصدیقین🌷»
#با_آسمانیان #عکس_نوشته 📸
شهید راه نابودی اسرائیل
#شهید_اکبر_زوار_جنتی
شهید مدافع حرم شهر تبریز
🔻تنها یادگار همسرشهیدم #امیرعلی است که اکبر خیلی سفارش او را می کرد و به من می گفت : من و تو باید الگوی عملی برای فرزندمان باشیم و او طوری تربیت شود که لیاقت سربازی امام زمان (عج) نصیبش شود. باید نمازخواندن، قرآن خواندن و ارادتش به اهل بیت (علیهم السلام) را از ما الگو بگیرد.
🟥شاید با شهادت همسرم ماموریتش در این دنیا پایان یافته باشد اما ماموریت من و همسران شهدای مدافع حرم در جبهه فرهنگی تازه شروع شده و پیامی برای دشمنان و تروریست ها دارم که ، همسرم فدا شد و اگر لازم باشد #امیرعلی را هم در این راه فدا می کنم تا ادامه دهنده راه پدرش شهیدش باشد. صهیونیست کودک کش بداند وعده امام خامنه ای در نابودی اسراییل نه با تاخیر بلکه با تعجیل عملی خواهد شد و در این راه از هیچ چیز نمی ترسیم.
{ سلام و درود خدا بر این همسرِ شهیدِ شجاع و بصیر }
📒کتاب مدافعان حرم ناصر کاوه
#روای_همسرمحترم_شهید_زوارجنتی 🎤
#شهادت۲۰فروردین۱۳۹۷🌹
براثر حمله ناجوانمردانه هواپیماهای رژیم اشغالگر قدس به مقر استقرار آنها در تی فور سوریه
✦࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐✦
🌷کانال رسمی شهید نوید صفری
🌱 @SHAHIDNAVID_safari
✦࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐✦
هدایت شده از لعیا بانو
این کانال به نیت نزدیکی و تقرب به خدای مهربان و سلامتی و فرج امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و حاجت روایی اعضا تأسیس شده است📿🤲🏻
🕊️لینک عضویت در کانال چله شهدا جهت معرفی به دوستان حاجتمند🕊️
https://eitaa.com/chelleshohadaaa
«بِسمِ اللّه الرَحمنِ الرَحیم»
📗 #روزی_یک_صفحه_قرآن
#تنفس_صبح🌞
#طرح_تلاوت_نور
امروز #صفحه_۲۹۹🍃🌸
سلام، صبح بخیر ، امام زمانم 💛
#شهیدمدافع_حرم #شهید_اربعین
🌷 کانال رسمی شهید نوید صفری
🌱 @SHAHIDNAVID_safari
« بسم رب الشهداء و الصدیقین» 🌷
سلام علیکم
امروز دوشنبه ۱۴۰۳/۰۱/۲۷
#روز_بیستم_از_چله_زیارت_عاشورا
🍃🍃🍃🍃🍃🌷🍃🍃🍃🍃🌷🍃🍃🍃🍃🌷
هفدهمین مرحله از #چله_زیارت_عاشورا
شروع : سه شنبه ۱۴۰۳/۰۱/۰۷
پایان : شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۵
#شهیدنوید_علمدار_چله_زیارت_عاشورا🌷
#حدیث_نوشته💐
#دوشنبه_های_امام_حسنی
امام حسن مجتبی علیه السلام:
هرکه به حُسن انتخاب خداوند تکیه کند،
جز آن وضعی را که خدا برایش برگزیده است،
آرزوی داشتن وضعی دیگر نکند.
📗میزان الحکمه جلد ۴ صفحه ۴۷۳
#امام_حسنی_ام
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
🌷 کانال رسمی شهید نوید صفری
🌱 @SHAHIDNAVID_safari
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
«🌷بسم رب الشهداء و الصدیقین»
#زیارت_حرم_حضرت_معصومه
#به_نیابت_از_شهید_نویدصفرے🌷
#دریافتی_از_مخاطبین_محترم
#یکی_دیگر_از_صدها_عنایات_شهیدنوید👌
سلام
آقا جاتون خالی، ایام عیدفطر قم بودیم. ارادت خاصی به #شهیدنوید دارم. خیلی تو حرم یادش بودم. پیش خودم گفتم کاش می شد یه عکس از آقانوید داشتم به سبک زیارت نیابتی می گرفتم و براتون می فرستادم.
🔹مابین زیارت اومدم کتاب دعام رو عوض کنم. دو تا قفسه کتاب بود به سمت قفسه سمت چپ رفتم؛ دیدم نمی شه شلوغه. رفتم به سمت قفسه سمت راست. به نظرت چی دیدم⁉️ یه تسبیح قرمز رنگ که رو نخ بالاییش یک طرفش عکس کوچیک #شهیدنوید🌷 بود و طرف دیگه اش هم عکس شهیدرسول خلیلی بود.
گفته بودید #شهیدنوید ، #شهیدآنلاینه باورم نشده بود ... تا به چشم دیدم ...
خلاصه عکس رو گرفتم و براتون فرستادم.
تشکر از کانال خوب تون،
التماس دعا از همه دوستان
#نـღویدانه #شـღیدانه
#شهیدآنلاین ❤️ #شهیدخندان
┏━━━🍃═♥️━━━┓
#شهیدمدافع_حرم_حضرت_زینب
🌷 کانال رسمی شهید نوید صفری
🌱 @SHAHIDNAVID_safari
┗━━━♥️═🍃━━━┛
«بِسمِ اللّه الرَحمنِ الرَحیم»
📗 #روزی_یک_صفحه_قرآن
#تنفس_صبح🌞
#طرح_تلاوت_نور
امروز #صفحه_۳۰۰🍃🌸
سلام، صبح بخیر ، امام زمانم 💛
#شهیدمدافع_حرم #شهید_اربعین
🌷 کانال رسمی شهید نوید صفری
🌱 @SHAHIDNAVID_safari
« بسم الله القاصم الجبارین » 🚀
#وعده_صادق #تنبیه_اسراییل
#جهادتبیین #طوفانالاقصی🌪
🔻رژیم صهیونسیتی قبل از حمله به کنسولگری ایران 🇮🇷 تصور نمیکرد ایران پاسخ نظامی بدهد، شاید فکر میکردند با چند بیانیه و اقدام جزئی سرو ته قضیه بسته شود، غافل از اینکه ایران سالها بهخصوص در شش ماه اخیر دنبال بهانهای بود تا ضرب شصت 👍 بزرگی به اسرائیل نشان دهد و هرچند با #شهادت چند سردار داغدار شدیم ولی فرصت ابراز خشم به ایران داده شد و شد آنچه اسرائیلیها دوست نداشتند بشود.
🔻اما آیا بعد از پاسخ ایران صهیونیستها تصمیم دارند تلافی کنند⁉️
که تقریبا میشه با قاطعیت گفت خیر، مگر اینکه صهیونیستها 🇮🇱 واقعا برای پایان خود عجله داشته باشند. ایران هرچه چندشب پیش زد از خاک خود زد و با فاصله ۲۰۰۰ کیلومتر هدف را نشانه گرفت، اگر بنا بر نبرد بزرگی باشد ترکیب مقاومت به رهبری ایران یک قاره را میتواند ویران کند. درصورت نبرد پهپادی، پهپادهای ایران 🇮🇷 از فاصلهای بسیار نزدیک بر سینه صهیونیستها خواهد نشست و به فتح زمینی توسط پیاده نظام جبهه مقاومت نیز خاتمه پیدا خواهد کرد.
شاید اسرائیل 🇮🇱 از ضربه سنگین چند شب پیش گُرگیجه گرفته و تصمیم درست نگیرد اما آمریکاییها🇺🇸 حواسشان بود و قدرت ایران را چند شب پیش دیدند و همین را به فرزند نامشروع خود تفهیم خواهند کرد.
#به_امیدی_نابودی_نهایی_اسراییل
#مرگ_بر_آمریکا_انگلیس_اسراییل
#صهیو_نیست
#End_Of_Esrael
•┈┈••✾❀🕊🇵🇸🕊🇵🇸❀✾••┈┈•
🌷 کانال رسمی شهید نوید صفری
🌱 @SHAHIDNAVID_safari
•┈┈••✾❀🕊🇵🇸🕊🇵🇸❀✾••┈┈•