#یاد_ایام ۱۳۹۸/۰۵/۲۸
✍در سال گذشته و در چنین روزهایی، در خجسته ایام عید سعید #غدیر خم، با همت و پیگیری نمایندگان انقلابی مجلس دهم (دوره قبل) و بر خلاف میل اصلاحطلبان غربگرای مجلس! ساختمان اداری و کمیسیون های مجلس شورای اسلامی به نام مبارک #مرجع_شهید آیت الله العظمی علامه شیخ فضل الله نوری، اعلی الله مقامه (زعیم نهضت اسلام خواهی مشروطه) مزین گردید و با حضور سردار فدوی، جانشین فرمانده کل سپاه و جمعی از نمایندگان و مسئولین مملکتی، افتتاح شد.
✳️ @ShahidRabe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬👆ناگفته ها و ناشنیده هایی از مشروطه و مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره)، زعیم نهضت اسلام خواهی مشروطه (مشروعه)🔰
✍ از زبان مورخ شهیر معاصر، دکتر موسی حقانی🔰
◽️احاطه و تسلط شیخ بر اوضاع و احوال جهان، به ویژه غرب
◽️اهتمام ویژه شیخ به خودکفایی اقتصادی مملکت از وابستگی به بیگانگان
◽️جرم شیخ، هویدا کردن اسرار غربزده ها بود
◽️نقش بابی ازلی ها در مشروطه و اعدام شیخ
◽️توطئه انگلیسی ها برای قتل شیخ
◽️نقش جریان غربگرای مشروطه در اعدام شیخ
◽️عوامل نفوذی جریان غربگرا در دستگاه و بیت آخوند خراسانی، سید عبدالله بهبهانی، سید محمد طباطبایی و ...
✳️ @ShahidRabe
⭕️ جواد کریمی قدوسی(نماینده مردم مشهد و کلات):🔰
عمامه [#مرجع] شهید شیخ فضلالله نوری(ره) را انگلیسیها از سرش برداشتند زیرا آن عمامه نماد #اسلام و تشیع ناب بود و همان انگلیسیها بر سر کسانی عمامه میگذارند تا با تحریف واقعیت چهره دولت خبیث انگلیس و آمریکا را بزک کنند./از کانالpedarefetneh
#انگلیس_خبیث
✳️ @ShahidRabe
🎥 فیلم مستند بلند ۹۰ دقیقه ای«آخرین آواز قو»🔰
✍ این مستند که از تابستان سال ۹۱ در روستای لاشک، شهر تاریخی بلده، حرم حضرت معصومه(س)، حرم حضرت عبدالعظیم(ع)، کاخ موزه گلستان، کتابخانه، مرکز اسناد و موزه مجلس شورای اسلامی، موزه مشروطه و بازار تبریز، میدان توپخانه و بازار تهران تصویر برداری شده، به بررسی زندگی و نقش مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری، شهید رابع اعلی الله مقامه (زعیم نهضت مشروعه خواهی) در وقایع #مشروطه که در نهایت به شهادت ایشان توسط عوامل #انگلیس_خبیث منجر شد، می پردازد.
این مجموعه بر اساس پژوهش های مورخ بصیر فرهیخته، مرحوم استاد علی ابوالحسنی (منذر) است و از شاگردان مطلع ایشان نیز به عنوان کارشناسان تاریخی استفاده شده است. عنوان مستند نیز از دیدار حضوری با مرحوم منذر در واپسین ماههای عمر ایشان اخذ گردید.
طلیعه مستند، با کلام بزرگ مرد دین و سیاست، مرحوم شیخ حسین لنکرانی آغاز می شود که: هر کتابی را باید از آغاز بخوانیم مگر کتاب سیاست و تاریخ که بایستی از آخر بگشاییم و بازخوانی کنیم.
فیلم مستند بلند «آخرین آواز قو» از تولیدات مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی است و قرار بوده در جشنواره بینالمللی سینما حقیقت روی پرده برود.
✍عوامل تولید این فیلم مستند به این شرح هستند:🔰
◽️پژوهشگر، نویسنده و کارگردان: احمد جان میرزایی؛
◽️ ناظر علمی و کارشناس: دکتر موسی حقانی؛
◽️تصویربرداران: سعید بختیاری و احمد جان میرزایی؛
◽️صداگذار و تدوینگر: عباس ثمرین؛
◽️گوینده متن: سیده فاطمه رکنی؛
◽️مدیر تولید: ایمان شیرازی؛
◽️دستیار کارگردان: صالح جان میرزایی؛
◽️تهیه کننده: مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و احمد جان میرزایی.
✅ مخاطبین محترم می توانند این مستند تاریخی را با کیفیت بالا از لینک زیر مشاهده فرمایند👇
http://www.doctv.ir/Program/148643
🔸منابع: شبکه مستند سیما(دیجیتالی)، خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ ابنا و اندیشکده استاد منذر(ره)
✳️ @ShahidRabe
🔴 جهالت و حماقت و خیانت داخلی، بیشتر از خباثت خارجی به مملکت و شریعت، آسیب رسانده است.
#کلام_مرجع_شهید
✳️ @ShahidRabe
♻️ نشست مجازی "مجاهد بصیر"
✍ به مناسبت «صد و یازدهمین سالگرد شهادت مرجع شهید حضرت آیت الله العظمی علامه شیخ فضل الله نوری (ره)» زعیم نهضت اسلام خواهی مشروطه (مشروعه)، نشست مجازی مجاهد بصیر در روز چهارشنبه ۸ مردادماه ۱۳۹۹ش، به صورت اسکایپی و به همت مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا از ساعت ۹ تا ۱۱ برگزار شد.
مهمانان این نشست حجت الاسلام دکتر ذبیح الله نعیمیان، عضو گروه فقه سیاسی دانشگاه باقرالعلوم(ع)؛ حجت الاسلام دکتر مهدی ابوطالبی، عضو هیئت علمی و استادیار مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)؛ حجت الاسلام دکتر رضا غلامی، رئیس مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا بودند.
⏪ حسین نوری، محقق و عضو هیئت علمی مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا هم دبیری این نشست را به عهده داشت.
@ShahidRabe
🔸گزارش نشست 🔰👇👇
✅ نشست مجاهد بصیر بصورت مجازی و به همت مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا برگزار شد.
✍ حسین نوری، دبیر نشست گفت:
صد و یازده سال قبل در همین ایام، اتفاقی شگفت آور در پایتخت ایران اسلامی شیعه به وقوع پیوست و مجتهد بزرگ پایتخت [#مرجع_شهید علامه] مرحوم آیت الله حاج شیخ فضل الله نوری(ره) در غروب روز ۱۳ رجب مصادف با یازده مرداد سال ۱۲۸۸ شمسی در میدان توپخانه تهران بر سر دار رفت.
برای اینکه ببینیم که چگونه شد که چنین اتفاق تلخی در کشور ما صورت پذیرفت، باید مقداری به عقب برگردیم و به زمینه های پیدایش مشروطیت در ایران بپردازیم. بی گمان مشروطیت یکی از حوادث بزرگ تاریخ ما است که به لحاظ تاثیر عمیق و ماندگارش در سیاست و فرهنگ کشورمان نقطه عطفی در تاریخ ما به شمار می رود و از همین رو همواره حجم بزرگی از پژوهشها و تحقیقات تاریخی را به خود اختصاص داده و مشمول مرور زمان هم نشده، بلکه مرور زمان بر اهمیت این رویداد مهم افزوده است.
امروزه بسیاری از صاحب نظران بررسی مشروطه و کاوش در باره ریشه ها و پیامدهای آن را برای آشنایی نسل کنونی با پیشینه فرهنگ و سیاست کشورشان و عبرت گیری از آن امری حیاتی می دانند. بررسی مشروطیت هم بدون پرداختن به زندگی سیاسی حاج شیخ فضل الله نوری(ره) ممکن نیست. ایشان در مسائل مختلف تاریخ مشروطیت دخیل بودند و اگر مشروطیت را بستر بروز نخستین نزاع جدی و اصولی میان دین و مدرنیسم به شمار آوریم، شیخ در آن دوره پرچمدار دفاع از دین مطرح می شد و هزینه سنگینی به اندازه جان خودش بابت این امر پرداخت کرد.
سوگمندانه باید بگوییم که این مقطع از تاریخ ما – یعنی مشروعیت – غالبا بیطرفانه و واقع بینانه نوشته نشده است، بلکه یک سویه و جهت دار بوده و کسانی که سنگ بنای این بخش از تاریخ ایران را گذاشتند، بیش و پیش از آنکه در صدد کشف و شناسایی حقایق باشند، مرعوب سازی جناح مغلوب و توجیه حرکات جناح غالب [غربگرای مشروطه] در آن دوران را مدّ نظر داشتند و پیداست که این امر به غیر از تحریف و کتمان واقعیات، شدنی نبود و این به ما هشدار میدهد که در بررسی حوادث مشروطه از نقد اظهارات مورخان غافل نباشیم و در داوری های مطالب به اسناد دست اول مراجعه کنیم.
آنچه که در باب تحریف و کتمان حقایق گفتیم، بیش از همه در مورد [مرجع شهید علامه ]حاج شیخ فضل الله نوری(ره) مصداق دارد. چندان که با بررسی نقادانه اظهارات غالب مورخان [عمدتا" بابی ازلی ماسون] مشروطه، می توان دامنه وسیع تحریف تاریخ را در این تواریخ دریافت و از آشنایی با این فاجعه چراغی برای بازنگری و بازنگاری مشروطیت برافروخت و به واقعیات این دوران سرنوشت ساز نزدیک و نزدیک تر شد.
با این مقدمه که از مرحوم استاد پیشکسوت حجت الاسلام و المسلمین آقای علی ابوالحسنی (منذر) گرفته بودیم، وارد تبیین اینمساله می شویم که چه ضرورتهایی ما را گرد هم آورده که امروز نشست “مجاهد بصیر” را در تحلیل و تبیین مرحوم شیخ شهید با حضور کارشناسان ارجمند داشته باشیم.
🔸مشروح کامل نشست مجاهد بصیر به شرح ذیل است🔰
خدمت سه تن از کارشناسان عزیز: حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر مهدی ابوطالبی، حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر ذبیح الله نعیمیان و حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر رضا غلامی هستیم و از نظرات ایشان در مورد حوادث مرتبط با شیخ استفاده خواهیم کرد ... کامل مطب در👇
http://www.shabestan.ir/detail/News/956466
✳️ @ShahidRabe
👆و چنین، مُقدَّر شد!🔰
✅ ✍ مسیر مرجعیتی که خداوند متعال برای تحقق و تداوم حکومت اسلامی، در سلسله استاد و شاگردی، مُقدَّر فرمود.
‼️مسیری که دلخواه معمّمين #شیعه_انگلیسی و #اسلام_آمریکایی نبوده و نیست!
✳️ @ShahidRabe
📚 معرفی کتاب/رمان قربانی طهران
✍ تاکید مقام معظم رهبری(حفظه الله) بر خواندن رمان تاریخی:
نسل امروز باید از تاریخ کشور بالاخص از مشروطیت تاکنون اطّلاع داشته باشد
تاریخ چیز مهمی است. تاریخ را بهعنوان یک چیز کوچک یا حاشیهیی نباید خیال کرد؛ تاریخ واقعاً مهم است.
هیچ بیانی نمی تواند، "تاریخ" را مثل داستان و قصه بیان کند.
کتاب قربانی طهران که به وقایع مشروطه با زبان هنری می پردازد به مناسبت سالروز شهادت مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره) زعیم نهضت مشروعه خواهی، عرضه شده است...
این کتاب سعی کرده پیچیدگی های مشروطه را به صورت رمان تاریخی بیان کند تا افراد بیشتری با این مقطع مهم و عبرت آموز تاریخی آشنا شوند/ منتشره در فارس نیوز از کانال کتاب "وارثین بوک"
✍ یادداشتی بر کتاب «قربانی طهران» اثر حامد اشتری؛
«هاشم» میخواست کدام آیت الله را بکشد؟👇
mshrgh.ir/976629
✍ برای «قربانی طهران»؛
پیوند تاریخ و رمان؛ موفق یا ناموفق؟👇
mshrgh.ir/976827
✍ نقد و بررسی کتاب "قربانی طهران" در قم 👇
https://tn.ai/2163258
✍ گفتوگوی «صبحنو» با حامد اشتری،نویسنده کتاب قربانی طهران| شماره: 794 | تاریخ: 1398/7/9 👇
http://sobhe-no.ir/newspaper/794/14/31840
✅ قابل تهیه از مرکز کتاب وارثین با قابلیت ارسال به تمام نقاط کشور با ارسال پیام به:👇
@BookMan (👈 کلیک کنید)🔰
(به مناسبت ایام شهادت شیخ، کتاب با تخفیف، ۱۵هزار تومان ارائه شده، قیمت اصلی، ۲۰ هزارتومان)
✍ یادداشتی بر کتاب «قربانی طهران» اثر حامد اشتری؛
«هاشم» میخواست کدام آیت الله را بکشد؟
در کنار روایت اصلی داستان، نویسنده سعی کرده نگاهی نیز به ماجرای دخالت همیشگی بیگانگان در امور داخلی ایران داشته باشد.
به گزارش مشرق، نام شیخ فضلالله نوری را دستکم در کتابهای تاریخ مدرسهمان خواندهایم اما اگر بخواهیم از او بگوییم تمام دانستههایمان محدود به چند جمله کوتاه است؛ روایتهای داستانی از بهترین قالبها برای آشنا شدن با شخصیتها و رخدادهای تاریخی.
«قربانی طهران» از آن دسته رمانهای تاریخی است که به مخاطب کمک میکند تا همراه با شخصیت اول قصه یعنی «هاشم» وارد دوران پر از ابهام مشروطه شود و با تردیدهای این شخصیت برای کشتن یا نکشتن شیخ فضلالله نوری همراه شود تا به یقین برسد. این روایت شامل فصلهای متفاوتی است که یکی در میان در کتاب قرار گرفته است؛ فصلهایی با محوریت هاشم که از دید دانای کل در ایران روایت میشود و فصلهایی با محوریت علی قلیخان که به زبان اول شخص مفرد و در پاریس بیان میشود. علی قلیخان یکی از روسای ایل بختیاری است که در ماجرای مشروطه و پس از آن نقش اساسی در این نهضت داشته است.
هرچند این فصلها هرگز باهم تداخل پیدا نمیکنند اما حامد اشتری، نویسنده کتاب با ماجرایی در گذشته این فصلها را به یکدیگر پیوند میزند. رمان بخوبی توانسته بود فضای غبارآلود آن سالها و ماجرای شهادت مظلومانه #مرجع_شهید شیخ فضلالله نوری را پیش چشم مخاطبانش ترسیم کند. در کنار روایت اصلی داستان، نویسنده سعی کرده نگاهی نیز به ماجرای دخالت همیشگی بیگانگان در امور داخلی ایران داشته باشد. هر چند نویسنده قصه با اضافه کردن ماجرایی عاشقانه بار عاطفی و احساسی بیشتری به متن داده اما این موضوع باعث نشده تا او بار اصلی جذابیت قصهاش را بر دوش روایت احساسی ماجرا بگذارد.
«قربانی طهران» که با قیمت ۲۰ هزار تومان توسط نشر معارف در سال ۱۳۹۸ به چاپ رسیده، دارای نثری متفاوت است که به نثر دوره قاجار نزدیک میشود، بیآنکه به تکلف و دشواری برسد.
در «قربانی طهران» بویژه در فصلهای مربوط به پاریس، مخاطب با نقطهچینهایی مواجه است که به نظر میرسد نویسنده آنها را به جای جملات حذف شده در ممیزی قرار داده است، حال سوال این است که نقش این نقطهچینها در روند بازگو کردن داستان به چه میزان است؟ سوالی که تا کتاب را نخوانید نمیتوانید پاسخی درست برای آن پیدا کنید. در بخشی از این کتاب میخوانیم: «شیخ رأس ساعت از خانه خارج شد و وقایع چند روز گذشته مجدد تکرار شد. این بار اما در سلام بر شیخ پیشی گرفت. شخصی که چتر به دست در خانه ایستاده بود جلو آمد و چتر را بر سر شیخ گرفت و همگی به سوی مسجد راهی شدند. با خودش گفت: اگر درباری نبود نیاز به حمال چتر نداشت که!» *وطن امروز
رونمایی از کتاب «قربانی طهران» | در دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) صورت گرفته👇
http://ikiunahad.ir/%D8%B1%D9%88%D9%86%D9%85%D8%A7%
✳️ @ShahidRabe
🚩 اهداف قیام امام حسین علیه السلام🔰
✅ اصلاح اُمَّت
✅ احیای سنت پیامبر (صل الله علیه و آله)
✅ امر به معروف و نهی از منکر
✅ مقابله با فتنه
✅ برائت از ظالمین
✅ حمایت از حق و مبارزه با باطل
✅ تشکیل حکومت اسلامی
✅ مبارزه با جهل
✅ اجرای عدالت
✅ افشای چهره منافقان
✅ امتحان مسلمین پُر ادعا
از اهداف والای قیام سیدالشهداء علیه السلام بود
💠 از فرمایشات #مرجع_شهید علامه شیخ فضل الله نوری، شهید رابع، اعلی الله مقامه الشریف
✳️ @ShahidRabe