فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعترافات تروریستهای داعشی بازداشتشده از برنامه حمله به حرم شاهچراغ و سایر نقاط کشور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕محمد شفیع رئیس امنیت ملی سابق اشرف غنی،پس از روی کار امدن دولت طالبان به ایران مهاجرت کرده و در ایران در حال کارهای ساختمانی و بنایی هست
وی در سخنانش عنوان می کند که لطفا بر ما و کشور ایران تهمت نزنید که ما به سوریه و یا اوکراین می رویم. از کشور جمهوری اسلامی ایران تشکری می کنیم که به ما پناه دادند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر لذت بردم خدایا بهش عزت بده در این دوران خفقان اینطور وارد میدان شده
خداوکیلی نامردی هست اگه ازش حمایت نشه
تا میتونید این ویدئو رو همه جا پخش کنید
#مهران_رجبی
🔴محسن شکاری، به اتهام محاربه صبح امروز اعدام شد
🔹محسن شکاری، فردی که ۳ مهر ماه ۱۴۰۱، خیابان ستارخان تهران را بست و یکی از مامورین حافظ امنیت را با قمه مجروح کرد، صبح امروز اعدام شد.
دیوان عالی کشور در پاسخ به فرجام خواهی حکم اولیه صادر شده که توسط وکیل متهم محسن شکاری به این مرجع قضایی ارجاع شده بود اعلام کرده است:
🔹فرجام خواهی وکیل محکوم علیه محسن شکاری نسبت به رای صادره وارد و موجه نیست زیرا اقدامات مرتکب یعنی حضور در جمع اغتشاشگران و تلاش برای بستن خیابان و تهدید مردم با سلاح سرد و نیز درگیر شدن با برخی از نیروهای حافظ امنیت و مجروح کردن آنها با سلاح سرد از مصادیق (من شهر السلاح لاخافه الناس) یعنی بزه محاربه است و دادنامه صادره از این جهت منطبق با موازین شرعی و قانونی است، لذا به استناد بند الف ماده 469 قانون آیین دادرسی کیفری تایید و ابرام میشود.
◼️ «رستم قاسمی» درگذشت
🔹وزیر سابق راهوشهرسازی پس از تحمل یک دوره بیماری، صبح امروز دار فانی را وداع گفت.
🔸سال گذشته و چند ماه بعد از انتخاب مهندس قاسمی به وزارت، نشانههای بیماری در وی ظاهر شد اما او ضمن آغاز درمان، با تمام توان وظایف خود را دنبال کرد، که از حدود دو ماه قبل بیماری ایشان تشدید شد.
🔸وی از رئیسجمهور درخواست کرد با کنارهگیری او موافقت کند و پس از موافقت رئیسجمهور با استعفا، بلافاصله وارد فرآیند جدی درمان شد، اما پیشرفت بیماری سرطان بهگونهای بود که درمان افاقه نکرد و امروز دار فانی را وداع گفت.
💠اختلال ایتا بزودی برطرف می شود
🔹از ساعاتی پیش پیامرسان ایتا دچار اختلال شده و امکان ارسال پیام برای کاربران وجود ندارد.
محسن غفاری مدیرعامل ایتا در خصوص این اختلال گفت:
🔹 از حدود ساعت ۱۰ چند پورت شبکه در یکی از دیتاسنترهای این پیامرسان دچار مشکل شده که متخصصان در حال برطرفنمودن آن هستند.
🔹مشکل پیشآمده چندان جدی نیست و بزودی بهطور کامل برطرف میشود.
🔹️ غفاری همچنین گفت رفع اختلال ابتدا از نسخه ویندوز شروع شده و در نهایت نسخه موبایل نیز رفع مشکل میشود.
🔸️طائب: چون آمریکا در ناآرامیهای ایران شکست خورد، پیغام بازگشت به میز مذاکره میفرستد
مشاور فرمانده سپاه:
🔹اکنون آمریکا به دلیل شکستی که در جریان اغتشاشات خورد و نتوانست به اهداف خود برسد، به ایران پیغامهایی برای بازگشت به میز مذاکره میدهد.
🔹آمریکا اکنون میخواهد علاوه بر موضوعات موشکی، منطقهای و هستهای، در مورد موضوعات پهپادی و حقوق بشری نیز با ایران مذاکره کند.
◾️خداوند روح سردار قاسمی را که در روز شهادت حضرت فاطمه(س) از میان ما پر کشید را شاد کند.
🔹️ ایشان از سال ۹۹ بزرگترین و قویترین شبکه زیرساختی دورزنی تحریم را راهاندازی کرد؛ شبکهای که امروزه انقدر قوی کار میکند که کشور نیاز چندانی به امتیاز فروش نفت در برجام ندارد و به همین سبب دشمن به آشوب داخلی روی آورده است.
🔸️ مهارتها و ارتباطات گسترده وی در میان چهرههای نفتی ایران و جهان زبانزد بود بطوریکه خبرنگاری تعریف میکرد هنگامی که قصد داشته با وی مصاحبهای بگیرد، وی با تماسی تلفنی یک حواله و قرارداد نفتی را امضا کرده است!( متخصصان میدانند این کار یعنی چه).
همچنین در سال ۱۴۰۰ به سبب موفقیتهای بزرگ در فروش نفت در سمت معاونت اقتصادی نیروی قدس، دو بار تلاش ترور وی ناکام ماند. یکبار در بیروت، بار دیگر که به دفترش در تهران تیراندازی شد.
🔹️ در همان سال نیز برایش نامهای تهدید آمیز همراه با یک دسته گل آمد که اگر به فروش نفت ادامه دهی، دفعه بعد این دسته گل را بر روی مزارت میگذاریم!
🔸ایشان اما از همان زمان با وجود بیماری و توصیه پزشکان ماند زیرا امید داشت طرح مسکن ملی، میتواند امید را در مردم افزایش دهد. یادش گرامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️حاج قاسم سلیمانی: هر وقت در سختیهای جنگ فشارها بر ما حادث میشد، وقتی که به صورت بسیار مضطری هیچ کاری از ما بر نمیآمد، پناهگاهی جز زهرا (س) نداشتیم و ما هم پناهگاهمون زهرا (س) بود.
🏴ویژه شهادت حضرت فاطمه زهرا
(سلام الله علیها)
16.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دروغ سیاسی!
جناب موسوی لارگانی،
لطفاً برای یک بار هم که شده پاسخگو باشید؛
چه توجیهی برای ایجاد این حجم از بدبینی و یأس نسبت به نظام مقدس جمهوری اسلامی که با اظهارات نسنجیده جنابعالی از تریبون مجلس در کشور به وجود آمد دارید؟!
👈قابل توجه شورای محترم نگهبان و هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان!
🔴 موج دوم براندازی
۱/ ائتلاف ضدانقلاب از رجوی و پهلوی تا رسانهها و سلبریتیها که از فراخوان ۳ روزه حمایت کرده بودند، ۵ باخت بزرگ را یکجا برای خود رقم زدند: شکست در اعتصاب، تجمع محلهمحور، تجمع میدان آزادی، آشوب در دانشگاهها و از همه مهمتر انتحار با خبرسازی دروغ و رسوا در موفق نامیدن افتضاحات خود!
۲/ جالب آنکه با بروز آثار شکست در ۱۴ آذر و ریزش گسترده بدنه اجتماعی آشوب، اتاق فکر دشمن بلافاصله بر آن شد تا ناکامی در ناآرامی را با تحرکات چهرههای فاسد سیاسی در ۱۵ و ۱۶ آذر، جبران کند: ادعای تجاوز عبدالحمید، بیانیه خاتمی و چندمین اعلام برائت همسر شیخ علی تهرانی از رهبر انقلاب.
۳/ ممکن است گروهکها و سرویسها، برای جلوگیری از موج یأس، ترس و ریزش پیاده نظام خود، اکنون دست به عملیات جبرانی بزنند، و ممکن و محتمل است با وقفه و بازسازی ۳ هفتهای، پس از موج ۳ ماهه اول که ختم به فراخوان خفتبار ۳ روزه گشت، با بسته جدیدی از خرابکاری، خیز دوم را در ۹ دی بردارند.
۴/ همه باید بدانیم که آشوب و اغتشاش در براندازی موضوعیت ندارد. این حربه تنها یک سلاح اجتماعی و پرکاربرد در جنگ ترکیبی است.
نه آشوب تمام شده و نه به فرض محال اتمام، تمام دشمنی قرار است از آن مجرا رخ نماید.
خیال خام ختم غائله، خطای فاحش محاسباتی است که تنگه احد دیگری را رقم میزند.
۵/ دشمن درحال بازسازی و بازیابی خود است؛ همچنانکه پس از آبان ۹۸، با وجود خروش عظیم ملت در تشییع پیکر سردار سلیمانی، موج دوم آشوب را در دی ۹۸ رقم زدند.
این بازی، برای آمریکا و اسرائیل، بازی مرگ و زندگی است.
تا موج دوم ناآرامیها زمانی نمانده.
اندک فرصت را برای تبیین مغتنم بشماریم.
۱۴۰۱/۹/۱۷
✍احمد قديري
دکتر شریعتی میگوید:
در حادثه کربلا
با سه نمونه شخصیت روبرو میشویم.
اول: حسین (ع)
حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور شود.
تا آخر میایستد.
خودش و فرزندانش کشته میشوند.
هزینه انتخابش را میدهد
و به چیزی که نمیخواهد تن نمیدهد.
از آب میگذرد، از آبرو نه
دوم: یزید
همه را تسلیم میخواهد.
مخالف را تحمل نمیکند.
سرِ حرفش میایستد.
نوه پیغمبر را سر میٔبرد.
بی آبرویی را به جان میخرد
تا به چیزی که میخواهد برسد
سوم: عمرِ سعد
به روایتِ تاریخ تا روز ٨ محرّم در تردید است.
هم خدا را میخواهد هم خرما
هم دنیا را میخواهد هم اخرت
هم میخواهد حسین (ع)را راضی کند هم یزید را
هم اماراتِ ری را میخواهد،هم احترامِ مردم را
نه حاضر است از قدرت بگذرد،نه از خوشنامی
هم آب میخواهد هم آبرو
دستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی است
که به هیچکدام از چیزهایی که میخواهد نمیرسد.
نه سهمی از قدرت میبرد نه از خوشنامی
ما آدمهایِ معمولی راستش نه جرات و ارادهِ
حسین (ع) شدن را داریم
نه قدرت و ابزارِ یزید شدن را...
اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هست!
من بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻ربایش و قتل مولوی عبدالواحد به جرم حمایت از اسلام و انقلاب در دیدار با نماینده رهبری! / سکوت مولوی عبدالحمید!
➕افراد گروهک تروریستی، مولوی عبدالواحد ریگی، روحانی #بلوچ و اهل سنت طرفدار نظام که در سفر نماینده رهبر انقلاب به سیستان وبلوچستان با وی دیدار کرده بود رو بعد از ربایش به قتل رسوندن...
مجید بامری/ خبرنگار بلوچ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حکم اعدام این فرد در یک دقیقه و ۲۰ ثانیه صادر و اجرا شد. جرم: عدم تمکین کامل به دستور نیروی انتظامی.
پلیس خودش را معرفی میکنه و به راننده میگه دستهایش را از پنجره ماشین بیرون ببره. راننده دستهایش را بالا میبره و با گریه میگه نمیخواد درگیر بشه و به نظر میرسه مریضه. بعد این اتفاق میفته:
📛یک اعدام
🔸محسن شکاری اغتشاشگری که به چنگ قانون گرفتار شده بود، صبح دیروز اعدام شد.
🔹درباره این اقدام قوه قضاییه- که واکنش های متفاوتی بدنبال داشت- چند نکته عرض میکنم:
🔸۱- اقدام قوه، کاملا قانونی و در مقابل اقدام شخص معدوم، مصداق بارز محاربه بود. برخی که می کوشند آن را به زخمی کردن و وارد کردن خراش و... تقلیل دهند، یا قصد فهمیدن ندارند و همسو با جبهه دشمن حرف می زنند یا از قانون بی اطلاعند.
🔹۲- سلاح کشیدن در جامعه و ایجاد رعب و وحشت، به تنهایی و بدون نیاز به هیچ جرم دیگری، مصداق محاربه است و قانون به آن تصریح دارد
🔸۳- اینکه برخی، اقدام محسن شکاری را «ترساندن ماموران» می دانند و نه ترساندن مردم! نشانه بی سوادی و جهل به مبانی قانون است، حتی اگر استاد دانشگاه و وکیل دادگستری باشند! و اگر بی سوادی در کار نباشد، اغراض و اهداف دیگری را باید در نظر گرفت. اینها چیزهایی است که یک دانشجوی سال های اول کارشناسی حقوق در درسهایش می خواند.
🔹۴-- در جرم محاربه، قتل و زخم و .... ملاک نیست. ملاک ارعاب یعنی ترساندن و ترسیدن مردم و ایجاد ناامنی در محیط است که در ماده ۲۷۹ قانون مجازات اسلامی به روشنی ذکر شده :
🔸«محاربه عبارت از کشیدن سلاح به قصد جان، مال یا ناموس مردم یا ارعاب آنها است، به نحوی که موجب ناامنی در محیط گردد»
🔹ماده به توضیح بیشتری نیاز ندارد بخصوص این قسمت آخر یعنی به نحوی که موجب نا امنی در محیط گردد» کدام عاقلی است که معتقد نباشد قمه عریان در دست یک جنایتکار، موجب ترسیدن مردم و ایجاد ناامنی می شود!؟ اگر کسی معتقد است که حمله فرد قمه به دست، موجب رعب نمی شود و به «انگیزه سازی» برای جنایتکاران مشغولند، خوب است یک شب آنها و خانواده اشان را با چند قمه بدست وحشی مواجه کنند، اگر نترسیدند و قالب تهی نکردند، می شود انگیزه دیگری برای جانی در نظر گرفت! اما حقیقت این است که این اقدام جانی در هر شرایطی موجب رعب و وحشت مردم می شود و در این نمیتوان شکی داشت.
🔹۵- بعضی ها به سرعت صدور و اجرای این حکم ایراد میگیرند و آن را دلیلی بر ناعادلانه بودن آن می دانند. حال آنکه تاخیر و تعجیل در رسیدگی قانونی معنایی ندارد، مهم رعایت آیین دادرسی و انطباق حکم با موازین قانونی است که در این فقره، از اقرار صریح متهم و بازسازی صحنه جرم تا شهادت شهود و تصاویر و.... جایی برای انکار باقی نگذاشته و از قضا باید از سرعت عمل و حقیقت جویی دستگاه قضایی تشکر کرد و انتظار داشت در همه پرونده ها چنین باشد.
🔸۶-فراموش نکنید، عمده کسانیکه الان هیاهو راه انداخته اند، همانهایی هستند که در ماجرای قتل عمد توسط نوید افکاری و اقرار صریحش، هشتگ نه به اعدام راه انداخته بودند!گویی باهر حق طلبی و عدالت خواهی مخالفند!
🔹۷- و در آخر، افزون بر تصریح قانون، مطالبه عمومی مردم برای برخورد با برهم زنندگان نظم و امنیت، پشتوانه اقدام موثر و به موقع قوه قضاییه است.
کمیل...کمیل...حمید...
حمیدجان به گوشم
اینجا هوا صافه ، اونجا چی؟
هی حاجی کجایی که ببینی اینجا چه خبره؟
هوا صاف صافه
به صافی تمامی موهای بیرون ریخته
به صافی نگاههای دوخته
به صافی مانتوهای چسبیده
به صافی مارک های از پشت دیده
حاجی نمیشه جاتو عوض کنی؟
#سید_مرتضی را دیدی بگو دوربینش را بیاورد یک #مستند بسازد از ما بنام روایت #غفلت
حاجی اینجا روسری ها عقب نشینی کردن
#دشمن محاصرمون کرده رو پشت بومها بمبهای بشقابی گذاشتن
#قلب و #فکرمون رو #هدف گرفته
خیلی #تلفات دادیم
حاجی اینجا مانتوها دیگه دکمه نداره اونم با آستین های کوتاه
#سلاح جدیدشون ساپورته
چشم اکثر جونارو #آلوده کردن
حاجی صدامو میشنوی؟
حاجی (صدای بیسیم قطع و وصل میشه
ﺣﺎﺟﯽ ﺻﺪﺍﯼ ﻣﻨﻮ ﻣﯿﺸﻨوی؟
ﻣﺠﻨوﻥ ﺟﺎﻥ ﺑﻪ ﮔﻮﺷﻢ...
#ﻣﺤﺎﺻﺮﻩ ﺗﻨﮓ ﺗﺮ ﺷﺪﻩ برادر
ﺣﺎﺟﻲ ﺩﺭ #ﺟﻨﮓ_ﻧﺮﻡ ﺍﺳﯿﺮﺍﻣﻮﻥ
ﺧﯿﻠﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﺷﺪﻧﺪ.
#ﺧﻮﺍﻫﺮﺍ ﻭ #ﺑﺮﺍﺩﺭﺍ ﺭو ﺩﺍﺭﻧﺪ ﻗﯿﭽﯽ ﻣﯽ کنن نامردا
ﻋﺎﻣﻞ ﺧﻔﻪ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻮﯼ ﮔﯿﺎﻩ نمیده
ﺑﻮﯼ #ﮔﻨﺎﻩ میده ﺣﺎﺟﯽ
ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺑﻪ ﺧﻮﺍﻫﺮﺍ ﻫﻤﺶ ﻣﯿﮕﯿﻢ
#ﭼﺎﺩﺭﺗﻮﻥ ﺭﻭ ﺣﺎﺋﻞ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺑﻮﯼ ﮔﻨﺎﻩ ﻣﺸﺎﻣﺘﻮنُ #ﺍﺫﯾﺖ ﻧﮑﻨﻪ
ﻭﻟﯽ ﮐﻮ ﮔﻮﺵ ﺷﻨﻮﺍ؟
ﺣﺎﺟﯽ ﺍﯾﻦ ﺗﺮﮐﺶ ﻫﺎﯼ# ﻧﮕﺎﻩ ﺑﺮﺍﺩﺭﺍ ﻓﻘﻂ قلبُ ﻣﯿﺰﻧﻪ
لقمه های #حروم هم که دمار از همه بریده
ﮐﻤﮏ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﯾﻢ ﺣﺎﺟﯽ ...
تازگی ها جیش الشیطان اسمش رو عوض کرده گذاشته #داعش
دارن سر بچه های #شیعه رو بیخ تا بیخ میبرن
حاجی صِدامو داری ؟
به #حسن_باقری بگو در این #جنگ نابرابر تاکتیک نداریم؟
فقط #علی_اکبر_شیرودی چیزی نفهمد اگر بفهمد واویلاس
میمرد برای #خمینی
#شاهرخ_ضرغام را حتما خبر کن
بگو به خمینی ای که روی سینه ات خالکوبی کردی ، میخندند
راستی #حاج_احمد ، اصلا میدانی موبایل چیست؟
تا حالا با #وایبر و #واتساپ کار کرده ای ؟
بیخیال برادر
همان بیسیمت را بیاور
من آخرین نسخه ی #اندروید را رویش #نصب میکنم؟
فقط خواهشا به نیروهایت #دستور بده آن #تندروی هایی که در #مریوان و #پاوه و #فکه و #خرمشهر و #شلمچه کردند.
در #فضای_مجازی نکنند.
اینجا #آداب خودش را دارد.
باید همه چیز را با #گفتگو حل کنیم
حاج احمد ، تلفات زیاد داده ایم؟
#مسامحه و #غفلت امانمان را بریده
عده ای به اسم #جذب #حداکثری،
حداقل #اعتقاداتشان را به #حراج گذاشته اند.
تو را بخدا برگرد
خدا را چه دیده ای
شاید در این #مخمصه ای که گیر کرده ایم
تو و رفقایت به دادمان رسیدید.
نقطه سر خط.
✨اللّهم اَکْشِف هذه الغُمة عَن هٰذه الاُمة بحُضوره و عجل لنا ظهوره✨
اللهم عجل الولیک الفرج🌺
جزاکم الله خیرا
#اَللهُمَّصَلِّعَلیمُحَمَّدوَآلِمُحَمَّدوَعَجِّلفَرَجَهُم
☑️عربستان: همچنان دست خود را به سوی ایران دراز میکنیم
🔸️فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان:
🔹️ایران بخشی از منطقه و یک همسایه است و ریاض به دنبال روابط مثبتی که در خدمت ثبات منطقه باشد، به سوی ایران دست دراز خواهد کرد.
🔹️ما همچنان دست خود را دراز کرده و اظهارات مثبتی از آن خواهیم شنید.
پ ن :
جام جهانی نزدیک به پایان است و التماس های عربستان دارد شروع می شود
کور خوندی انتقام سخت نزدیک است.
☑️بیانیه مشترک سعودی و چین ضد منافع ایران بود ؟
🔹در بیانیه مشترکی که پس از سفر رئیس جمهور چین به عربستان منتشر شد ، ۲ کشور بر همکاری ایران و آژانس اتمی جهت تحقق برنامه صلح آمیز هسته ای تاکید کردند و خواستار رعایت حسن همجواری و عدم دخالت تهران در امور داخلی همسایگان شدند .
🔹بیانیه مورد اشاره نه پیام خاصی در بطن خود داشت و نه موضع جدیدی از سوی چین تلقی میشد اما رسانه های غرب گرا در داخل و خارج از ایران به شدت روی آن مانور داده و همچنان می دهند .
🔹در خصوص این بیانیه چند نکته باید ذکر شود.
1️⃣ در روابط بین الملل منافع ملی کشورها تعیین کننده رفتارها و مواضع آنهاست ؛ برای نمونه کشورهای دارای سلاح هسته ای اصلا تمایل ندارند انحصارشان توسط یک بازیگر خارج از هسته قدرت جهانی شکسته شود و آن کشور از لحاظ میزان توان تاثیرگذاری با آنان برابر گردد یا حداقل بدان ها نزدیک شود.
🔹از همین رو بود که چین و روسیه با ۵ قطعنامه شورای امنیت علیه برنامه اتمی ایران همراهی داشتند زیرا اصلا تمایل ندارند یک قدرت جدید هسته ای در آسیا رقیب ایشان گردد .
🔹یا در خصوص برنامه منطقه ای ایران ، چین و روسیه به قطعنامه هایی چون ۱۵۵۹ در خصوص خلع سلاح حزب الله و و ۲۲۰۱ (علیه انصارالله یمن) رای مثبت دادند به این دلیل که افزایش قدرت و حوزه نفوذ جمهوری اسلامی در عرصه ژئوپلیتیکی از منظر رویکردهای واقع گرایانه تحدید نفوذ آنان را در پی داشته و ظهور یک قدرت فرامنطقه ای را نمایان می کند که اصلا خوشایند بازیگران قدرتمند جهانی نیست.
🔹اما موارد بالا نافی همکاری های مثبت چین و روسیه با جمهوری اسلامی نمیشود زیرا این ۳ کشور در حوزه های بسیاری از جمله انرژی ، کردیدورهایی چون شرق به غرب و شمال-جنوب و همچنین جلوگیری از نفوذ ناتو به شرق منافع مشترک دارند .
🔹از قضا خود سفر شی جین پینگ به سعودی ، تلاش چین برای حضور در حوزه نفوذ ایالات متحده و کاهش اثرگذاری آن بر سعودی است و اصلا نافی منافع و امنیت ایران نیست.
🔹چه بسا رقابت چین و آمریکا بر سر حوزه های نفوذ در کشورهای عربی به سود جمهوری اسلامی ایران نیز باشد.
2️⃣ این بیانیه نشان داد رفتارهای مستقلانه جمهوری اسلامی در منطقه غرب آسیا و پیشروی های ژئوپلیتیکی این کشور تا چه حد می تواند برای قدرت های جهانی دردناک باشد ، زیرا تسلط متحد استراتژیک ایران بر بخشی از کرانه های شرقی دریای سرخ و تنگه باب المندب یعنی نظارت و اشراف محور وابسته به ایران بر تمام تجارت کالا وانرژی شرق آسیا با اروپا و یک اهرم قدرت مناسب برای تاثیرگذاری بر سیاست های بازیگران مطرح آسیا و اروپا .
🔹نباید فراموش کرد در دوره محمد مصدق انگلستان در سواحل یمن نفتکش رزماری که حامل نفت ایران بود را توقیف کرد و مانع از صدور نفت ایران شد.
🔹اما ۷۰ سال بعد این ایران است که با کمک متحدانش در آن نقطه بسیار استراتژیک نفوذ و قدرت اعمال راهبردهایش را دارد .
3️⃣ چرخش تدریجی و آرام نگاه سعودی به شرق حاکی از آنست که ایالات متحده در حال تضعیف و از دست دادن جایگاه خود در جهان و به خصوص منطقه غرب آسیاست و این حرکت سیال قدرت از غرب به آسیا از چشم ریاض نیز دور نمانده و سعی دارد از قافله عقب نماند .
🔹این در حالی است که جمهوری اسلامی سالهاست که نگاه خود را معطوف به روابط متوازن با قدرت های آسیایی کرده و تضعیف قدرت آمریکا را فریاد می زند .
4️⃣ چینی ها اصلا نمی توانند در عداد یک ابرقدرت ظاهر شوند زیرا مولفه های فرهنگی ، گفتمانی - ایدئولوژیکی و رسانه ای آنها از اساس قابل مقایسه با آمریکا نیست و نمی توانند یک ایدئولوژی سیاسی و اقتصادی و فرهنگی جذاب و شمول گرا را به جهانیان عرضه دارند.
🔹چینی ها حداکثر یک قدرت بزرگ نظامی و اقتصادی و تکنولوژیکی خواهند شد ؛ لکن قدرت نرم غرب و ایدئولوژی و سبک زندگی لیبرالیستی بزرگترین تهدید برای ایران است .
🔹سبک زندگی چینی هیچگاه مورد پذیرش ملت های دیگر نخواهد بود . به عبارت ساده تر ، چین صرفا نگاه اقتصادی به روابط با کشورهای دیگر دارد و نمی تواند از لحاظ نرم و تاثیرگذاری ادراکی در دراز مدت یک تهدید جدی برای ایران باشد و به همین دلیل نباید از گسترش نفوذ آن نگرانی جدی داشت.
📌چین در منطقه غرب آسیا صرفا دنبال منابع پایدار انرژی و فراهم آوری بازار جهت فروش محصولات کارخانجاتش است ؛ همانگونه که در دوران جنگ ۸ ساله ، موشک های کرم ابریشم را همزمان به عراق و ایران می فروخت و مدتی بعد هم موشک های دانگ فنگش را به سعودی داد که البته خطایش بالای ۵۰۰ متر بود و دردی هم از مشکلات ریاض در چالش های امنیتی و نظامی آنان (مانند یمن) دوا نکرد .تقوی نیا
⭕️ واقعیّتهای کمّی و کیفیِ جامعه
✍ مهدی جمشیدی
1⃣ فرض کنید تعداد اغتشاشگران بسیار بیشتر از صد هزار نفر باشد؛ حتّی یک میلیون نفر. اما این نسبت را با جمعیّت ایران بسنجید؛ نگرانکننده و غیرعادی نیست. در جامعهشناسیِ سیاسی، بحث جالبی وجود دارد دربارۀ «حد طبیعیِ تعدادِ مخالفان یک حکومت». عددها و درصدهایی که بیان میشود، برای ما که تصوّر میکنیم حتّی یک میلیون نفر زیاد است، مایۀ شگفتی است. درصدهایی که برای وجود مخالفان یک حکومت اعلام میشود، بسیار بیش از اینهاست. همچنین وجود و حضور مخالفان سیاسی، خاصِ حکومت دینی و نظام جمهوری اسلامی نیز نیست، بلکه همۀ حکومت دارای حجم درخور توجّهی از مخالفان سیاسی هستند که اصل و اساس حکومت را برنمیتابند یا نسبت به سیاستهای بنیادین آن، مخالفت دارند. اما وقتی میخواهند دربارۀ نظام جمهوری اسلامی قضاوت کنند، از همان «رقمهای طبیعی» و «درصدهای عادی»، وجود «بحران» را نتیجه میگیرند و حکم به زوال و فروپاشی نظام میکنند، درحالیکه در دولتهای خود، میکوشند با «سازوکارهای بازدارنده» و به صورت رسمی، این جمع را مهار کنند.
2⃣ این مخالفان، «نوپدید» نیز نیستند. شهید بهشتی در یک سخنرانی در سالهای آغازین انقلاب میگفت از میان «بیستویک میلیون نفر» که واجد شرایط رأیدادن هستند، «شانزده میلیون نفر» به قانون اساسی رأی دادند و «پنج میلیون نفر» با آن مخالفت دارند. این رقم در آن سالها که سرشار از شور و حرارت انقلابی بود و امام خمینی نیز مقبولیّت اجتماعیِ آنچنانی داشت، جالب است. شهید بهشتی در مقابل این تعداد، تصریح میکند که چون اینان در این جامعه زندگی میکنند و اکثریّت افراد این جامعه نیز این قانون اساسی را پذیرفتهاند، باید به «قانون» گردن بنهند و «سرکشی» نکنند. انقلاب از همان «آغاز» نیز مخالفانی داشته است و اینگونه نبوده است که «سیاستهای نظام»، دشمنتراش و مخالفساز باشد. در همان زمان نیز وقتی امام خمینی از مردم سخن میگفت، مقصودش «اکثریّت مردم» بود، نه «همۀ مردم». بنابراین، حتّی «مخالفان چند میلیونی» نیز نباید ما را نگران کنند. اینان چهلوچند سال است که بودند و کاری از پیش نبردند.
3⃣ نکتۀ دیگر اینکه نباید «هیجانزدگان» و «فریبخوردگان» را جزو مخالفان قلمداد کرد؛ چون اینان پس از مدّتی که حقایق آشکار شدند، «ریزش» خواهند کرد و از دایرۀ جریان اغتشاش، «خارج» خواهند شد. این قبیل جریانها که در مقابل انقلاب شکل گرفتهاند، همواره با گذر زمان، «افولِ کمّی» و «سقوط عددی» پیدا میکنند، بدون آنکه این امر ناشی از سرکوب باشد. در دورۀ اخیر که قدرت «کجروایت» و «تحریف» و «دروغپراکنی» بهشدّت افزایش یافته است، این وضعیّت برجستهتر و عمومیتر هم شده است. ازاینرو، باید بر روی ریزشها و جداشدنهای برخاسته از روشنگریها و تبیینها، حساب جدّی باز کرد.
4⃣ از این گذشته، نباید همۀ اعتراضها را یکسان و مشابه انگاشت و تصوّر کرد که نظام با یک جماعت بههمپیوسته و جبهۀ همگون روبرو است و همه، یک سخن و یک مطالبه دارند. آنان که در پی شعار زن، زندگی، آزادی هستند، اقلیّت بسیار اندکی هستند و بدنۀ اجتماعی ندارند. مسألهای که عمومی و تودهای و اعتراضِ جدّی و مطالبۀ فراگیر است، وضع معیشتی است. اکثریّت مردم، نگران وضع اقتصایِ خویش هستند و بهسختی زندگی میگذارند. سیاستهای دولت اعتدالگرا، آتش سوزندهای بود که به جان سفرۀ مردم افتاد و نانشان را ربود. البتّه این امر نیز مبتنی بر مردمسالاری بود و نتایج انتخاب اشتباه بخشی از مردم، به همۀ مردم بازگشت. این عدّۀ انبوه، معترض هستند، ولی مخالف سیاسی و برانداز و دگرانديش نیست، بلکه مردمی هستند که فارغ از جریانهای سیاسی، فقط خواهانِ اصلاحِ وضع معیشت هستند. اگر هم فریاد میزنند، فریادشان «ماهیّت اقتصادی» دارد و به محض اینکه گرههای معیشتیشان گشوده شود، خاموش میشوند. پس نارضایتیشان، عمیق و ریشهای نیست. ما وارث تلخترین دوران انقلاب هستیم که به دست نیروهای تکنوکرات در دولت اعتدالگرا رقم خورد و با آمدن دولت جدید نیز، به سرعت وضع تغییر نخواهد کرد.
5⃣ درعینحال، این عدّه به دولت کنونی، امید بستهاند و در انتظارِ بهثمرنشستن سیاستهای جدید آن هستند؛ یعنی احساس نمیکنند که در تعلیقاند و آیندهای ندارند و نظام، تحرّکی ندارد. این امر، تکلیف دولت انقلابی را بسیار سنگین و تاریخی میکند. این دولت میتواند با چرخشهای شتابانِ خویش، در نقش ساختارِ مولّدِ پیچ تاریخی عمل کند و جامعه را از این چالش عبور دهد و موقعیّت اجتماعیِ انقلاب را برای همیشه در گسترۀ جامعه، تثبیت کند. تمام انتخابها و جهتگیریهای این دولت، تعیینکننده هستند و نسبت مستقیم با وضع تمدّنی ما دارند.
رستم قاسمی ایلام آمده بود.. کلی خاطره گفت که شاید هنوز وقت گفتنشان نیست. بسیار شیرین سخن و خودمانی..
به او گفتم چطور نفت میفروشی؟ همان موقع گوشیش زنگ خورد و یک محموله را معامله کرد.. گفت: اینجوری😄
زمان روحانی بود. گفتم دولت چقدر پشتیبان هست؟ گفت: اول دولت روحانی را باید دور بزنم بعد تحریمها را😊
روح رستم نفت ایران شاد🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#رستم_قاسمی
🔴متهمان اصلی نباید در حاشیه بمانند
🔹سیاست بازانی که در هشتاد روز گذشته، پای آشوب و اغتشاش به هر شکل ایستادند، توجیه کردند و حتی از یک جنایت وحشیانه بیزاری نجستند، نمی توانند ناگهان به بهانه اعدام یک محارب، فیگور رحمت و رافت و تاسف بگیرند.
🔹اشرار جنایتکار، فقط 67 نفر از مدافعان امنیت را که اجازه شلیک یا اسلحه نداشتند، با وحشانه ترین شکل ممکن به شهادت رساندند. فقط در حرم شاهچراغ، سیزده نفر توسط یک تروریست به شهادت رسیدند و بقایای تیم بازداشت شده می گویند وقتی اغتشاشات اتفاق افتاد، به ما دستور دادند که از شلوغی ها استفاده کنید!
🔹اشرار، تا توانستند رعب افکنی کردند. راه را بر عابران و رانندگان -از خیابان های شهر تا جاده ها و آزاد راه ها- بستند، آتش افروزی کردند، خسارت زدند و آدم کشتند.
🔹نه مساجد و حسینیه ها از دست اوباش داعشی در امان ماند، نه آمبولانس ها و کامیون ها و اتوبوس ها. به خانه ها و نوامیس مردم بی محابا حمله کردند و ابایی از برهنه کردن قربانیان یا نشان دادن لباس زیر محارم مردم نداشتند.
🔹حریم محترم دانشگاه را به محل عربده کشی و فحاشی اوباش تبدیل کردند و به رسم زورگیر های قداره بند، مانع از تشکیل کلاس ها شدند. سپس سراغ کسبه و بازار و حتی دستفروش ها رفتند و با تهدید و ضرب و شتم و شکستن شیشه و پرتاب کوکتل مولوتوف و شلیک اسلحه، در صدد تعطیلی اقتصاد کشور برآمدند.
🔹آنها این همه شرارت و جنایت و ترور و سلاخی کردن مردم و بستن معابر را نعل به نعل، به تبعیت از فرامینی که از سوی رسانه های بدنام (بخوانید اتاق فرمان سرویس های جسوسی اسرائیل و انگلیس و آمریکا و عربستان) صادر می شد، انجام دادند.
🔹تقسیم کار کرده بودند. یگان اشرار و محاربین و تروریست ها، می کشت و می سوخت و ویران می کرد و سودای تجزیه کردستان و بلوچستان را در سر می پروراند؛ یگان دوم، در بستر سیاست و رسانه، بر جنایت ها ماله می کشید و اصرار داشت ضمن تحریف واژگان، نام "اعتراض مدنی" بر این وحشیگری بگذارد!
🔹بالغ بر دویست کشته، 1700 میلیارد تومان خسارت، سلب امنیت و آسایش از مردمی که می ترسیدند فرزند خود را به مدرسه و دانشگاه بفرستند، یا خود، سر کارشان بروند، دامن زدن به رکود تورمی به عنوان گزینه مطلوب غرب در جنگ اقتصادی، جرئت بخشیدن به دشمنان و اجرای خط به خط نقشه جنگی خبیثانه آنها.
🔹آنچه رخ داد، نه یک اتفاق و تصادف بود؛ و نه معرکه گیری چند شرور زورگیر با قمه و اسلحه. اشرار به عنوان مُهره پیاده در اجرای این نقشه بزرگ استخدام شده بودند، همان گونه که پیش از آن، برخی سیاسیون و رسانه ها به خدمت درآمده بودند.
🔹این ننگ، هرگز پاک شدنی نیست که معاون وزیر ارشاد دولت خاتمی به همراه ده ها مدیر میانی و نماینده مجلس و روزنامه نگار، از سردبیری یا همکاری شبکه ای سر در آوردند که تحلیلگران صهیونیستی مانند باراک راوید و یوسی میلمان، صراحتا آن را "بازوی جنگ اطلاعاتی موساد علیه ایران" می دانند.
🔹فراتر از جنایت اشرار در کف خیابان و میزان آگاهی آنها، آنچه به عنوان یک نقشه از سوی سیاسیون و رسانه داران مطلع به اجرا درآمده، مصداق کاملی از جاسوسی، بغی و تبانی با بیگانگان متخاصم، نه فقط برای براندازی جمهوری اسلامی، بلکه برای ویران کردن ایران بوده است.
🔹قطعا جرم و جنایت این طیف، اگر از اشرار و تروریست های جنایتکار بیشتر نباشد، کمتر نیست؛ و تسریع در محاکمه و کیفر قاطع آنها، به عدالت نزدیک تر خواهد بود. آنها نباید در حاشیه امن بمانند و برای ارتکاب جنایات بزرگ تر، بستر سازی کنند.
🔹محمد ایمانی