@shahidrajaeilenjan
به مناسبت ایام دهه فجر میز خدمت ادارات بخش فولادشهر در مصلی نمازجمعه فولادشهر برگزار شد
بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته از طرف حوزه مقاومت بسیج ادارات شهید رجایی لنجان “میز خدمت” مدیران ادارات بخش فولادشهربه منظور رفع مشکلات شهروندان در هفتمین روز از دهه مبارک فجر بعد از اقامه نماز عبادی سیاسی جمعه در محل مصلای نمازجمعه برگزار گردید.
گفتنی است نیروی انتظامی، شهرداری فولادشهر، سپاه، هلال احمر و دیگر ادارات حضور داشتند
98/11/18
#دهه_فجر_بیعت_با_امام_و_شهدا
دیدار از خانواده شهدا، شهیدان احمد و محمود باقری، علیرضا و مجید موذنی و نگهدار جوادی به مناسبت ایام الله دهه فجر وفرارسیدن وفات حضرت ام البنین (س) روز تکریم مادران و همسران شهدا باحضور امام جمعه ،شهردار، شورای اسلامی شهر، کلانتری ۱۵ چمگردان ، نماینده حوزه مقاومت بسیج امام خامنه ای ، بسیج خواهران شهر زاینده رود
۹۸/۱۱/۱۷
به مناسبت ایام دهه فجر میز خدمت شهرداری زاینده رود در مصلی نمازجمعه برگزار شد
بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته از طرف حوزه مقاومت بسیج ادارات شهید رجایی لنجان “میز خدمت” شهرداری زاینده رودبه منظور رفع مشکلات شهروندان در هفتمین روز از دهه مبارک فجر پیش از اقامه نماز عبادی سیاسی جمعه در محل مصلای نمازجمعه برگزار گردید.
🔻مشارکت سیاسی یکی از شاخصههای مهم «توسعه سیاسی» است و در ادبیات سیاسی امروز جهان، نظامهای سیاسی مختلف را نسبت به سطوح و دایره مشارکت به نظامهای سیاسی استبدادی تا دموکراتیک تقسیم میکنند.
مشارکت سیاسی فعالیت داوطلبانه اعضای جامعه در شرکت مستقیم و غیر مستقیم در سیاستگذاری عمومی و انتخاب کارگزاران است. این مشارکت سطوح گوناگونی دارد که تحقق آن در نظامهای سیاسی مختلف مبتنی بر شرایط سیاسیـ اجتماعی آن کشورهاست. در مجموع سطوح زیر را میتوان برای مشارکت سیاسی برشمرد:
1- حق رأی و شرکت در انتخابات؛
2 - حق فعالیتهای سیاسی و عضویت در احزاب و گروههای سیاسی؛
3 - حق کاندیداتوری در انتخابات؛
4 - دخالت در تصمیمگیریهای کلان و تغییرات ساختاری.
در همه این سطوح، وجود برخی صلاحیتها ضروری به نظر میرسد. البته هر چه سطح مشارکت و تأثیرگذاری بر سیاست افزایش یابد، باید انتظار داشت که به همان اندازه شاخصه صلاحیتها بالا رفته و بدین معنا جمع کمتری از افراد میتوانند بالفعل در آن سطح از مشارکت نقشآفرین باشند، مگر آنکه قبل از آن صلاحیتهای لازم را کسب کنند.
🔻ادامه 🔻
شرکت در انتخابات عامترین، سهلترین و کمهزینهترین نوع مشارکت سیاسی است و یکی از معیارهای مناسب برای کشف میزان مشارکت سیاسی مردم ولو به شکل کمی آن است و تا حدودی انگیزهها و عوامل تشدیدکننده مشارکت، همچنین موانع مشارکت مردم را در عرصه فعالیتهای سیاسی نشان میدهد. انتخابات هرچند اولین سطح مشارکت سیاسی است؛ اما از آنجا که فراگیرترین سطح آن به شمار میآید، مهمترین آن نیز هست و یکی از ملاکها و معیارهای مهم برای ارزیابی سلامت نظامهای سیاسی برشمرده میشود.
جمهوری اسلامی نظامی سیاسی است که مبتنی بر آموزههای اسلامی و متکی بر اراده تودههای ملت شکل گرفته است. نقش کلیدی ملت در نظام اسلامی را میتوان در جلوههای مختلفی از نظام اسلامی مشاهده کرد. نقش مردم در شکلگیری انقلاب اسلامی، شکلگیری نظام سیاسی جمهوری اسلامی، مکلف بودن مسئولان در برابر مردم، بهرهبرداری از فكر و عمل مردم در اعتلای كشور و نقش مردم در انتخاب مسئولان، نمادهای تجلی جایگاه ملت در نظام اسلامی است.
در این میان، نقش ملت در انتخاب مسئولان، مهمترین تجلیگاه مردمسالاری در جمهوری اسلامی است. در چهار دهه گذشته، کم و بیش هر سال یک انتخابات با حضور حداکثری ملت برگزار و صدها میلیون رأی به صندوقها ریخته شده است و هیچ مسئولی نیست که با انتخاب ملت به قدرت نرسیده باشد. این حقیقتی است که رهبر معظم انقلاب اسلامی به آن چنین اشاره میکنند: «امروز در جمهوری اسلامی همه مقاماتی كه به نحوی در كار مردم دخالت دارند، مستقیم یا غیر مستقیم منتخب خود مردمند؛ حتّی رهبری. یعنی در نظام اسلامی، دارا بودن معیارها كافی نیست؛ بلكه انتخاب مردم هم شرط لازم است و بدون انتخاب مردم امكان ندارد.»(13/11/1370)