884.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همیشه همرنگ جماعت نشو!
یه عده همرنگ جماعت شدن،
شدن قاتل امام حسین(ع)
🇮🇷 شهید مرتضی آوینی
@Shahidrezaabasi 🌷🕊
گویند
چرا دل به شهیدان دادی؟
وللہ
ڪہ من ندادم
ایشـــــان بردند...
#شہید_رضا_عباسی
#روزتون_شهدایی_ 🌷
🌻⃟ ❤️
@Shahidrezaabasi 🌷🕊
❇️ اعلام حمایت تمامی خانواده های #شهدای_مدافع_حرم_استان_کرمانشاه از #دکتر_سعید_جلیلی + اسامی
خانواده شهدای مدافع حرم استان کرمانشاه طی بیانیه ای از کاندیداتوری #دکتر_سعید_جلیلی در دومین مرحله چهاردهمین انتخابات مجلس ریاست جمهوری حمایت کردند.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
ما خانواده های شهدای مدافع حرم استان کرمانشاه پس از بررسی و تحقیق در کارنامه دو نامزد ریاست جمهوری و با توجه به معیارهای گفتمان انقلاب اسلامی در بیان امامین انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و رهبر فرزانه انقلاب و با استعانت از خون شهیدان عزیزمان، #دکتر_سعید_جلیلی را به عنوان نامزد اصلح برای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری معرفی میکنیم.
ما نظرات و عملکرد ایشان را در راستای آرمانها و اهداف انقلاب کبیر امام خمینی و امام خامنه ای عزیز و بخصوص خدمات ۱۶ ساله ایشان در سنگر نمایندگی مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی کشور را که با درایت و مدیریت متقی ؛ مخلصانه و مجاهدانه ایشان و رضایت مقام معظم رهبری از ایشان همراه بود ؛ اصلح میدانیم.
ما تداوم راه شهدای مظلوم مدافع حرم و تحقق آرمان آنان را در حمایت از تشکیل دولت چهاردهم و تقویت محور مقاومت میدانیم.
بدینوسیله از طریق این بیانیه حمایت قاطع خود را از#دکتر_سعیدجلیلی این مجاهد متخصص که مورد وثوق مقام معظم رهبری هستنند را اعلام داشته و از خداوند منان توفیق و پیروزی جبهه حق و استقامت در این مسیر را خواستاریم.
ربنا تقبل منا انک انت السمیع العیلم
چهارشنبه ۶ تیرماه 1403
خانواده شهدای مدافع حرم سراسر استان کرمانشاه
خانواده شهیدان مدافع حرم:
۱_شهید حاج حسین علیخانی
۲_ شهید مدافع حرم رضا عباسی
۳_ شهید حاج صادق امیدزاده
۴_شهید حاج مهدی نوروزی
۵_ شهید حاج خیرالله احمدی فر
۶_ شهید حاج شاهرخ دائی پور
۷_ شهید اکبر نظری
۸_ شهید فریدون احمدی
۹_ شهید اکبر ملکشاهی
۱۰_ شهید ابوالفضل سرابیان
۱۱_ شهید ابوذر امجدیان
۱۲_ شهید حمزه کاظمی
۱۳_شهیدسعید قارلقی
۱۴_شهید ستار عباسی
۱۵_ شهید مراد عباسی فرد
۱۶_شهید محمدعلی عطایی
۱۷_ شهید سجاد حبیبی
@Shahidrezaabasi 🌷🕊
🗳 امام خامنه ای در۱۴۰۳/۴/۱۳ فرمودند:
✏️ مشارکت مردم برای نظام جمهوری اسلامی پشتوانه است. مایه آبرو است. مایه سربلندی است. اگر چنانچه مردم مشارکت واضحتر و بهتر و روشنتری داشته باشند، نظام جمهوری اسلامی این توانایی را پیدا خواهد کرد که حرف خودش و نیّات خودش و مقاصد خودش را ــ چه در داخل کشور، چه در مجموعه امتداد راهبردی کشور ــ تحقّق ببخشد، و این فرصتِ خیلی بزرگی برای کشور است.
@Shahidrezaabasi 🌷🕊
.
♻️ دیدگاههای حاج قاسم؛ جلیلی و پزشکیان درباره برجام و سازش با آمریکا ، به نظر شما تفکر کدام کاندیدا به نظرات شهید حاج قاسم سلیمانی نزدیک است؟
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
@Shahidrezaabasi 🌷🕊
💥 شرکت در انتخابات، واجب شرعی است.
💥 انتخاب اصلح، واجب عینی است.
💥 دعوت دیگران به پای صندوق رای، یک تکلیف همگانی است.
💢 همه با هم؛ با یک اقدام چهره به چهره، درصد حضور را بالا ببریم.
@Shahidrezaabasi 🌷🕊
2.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😔اشک استاد خیراندیش برای رای دادن!
🔶تا جایی که میتونید ، منتشر کنید
🔷به احترام خون 220 هزار شهید
ـــــــــــــــــــــــ
✅ نشر این پیام صدقه جاریه است
@Shahidrezaabasi 🌷🕊
جمهوری اسلامی ایران حرم است نه قفس...
فردا وعده دفاع از حرم پای صندوقهای رأی
@Shahidrezaabasi 🌷🕊
⭕️ رأی سفـــید #حـــــرام است
اگر موجب تضعیف نظام اسلامی شود،شرکت در انتخابات واجب عینی است...
👤 امام خامنهای
📣ما را در نشر احکام الهی یاری کنید.
@Shahidrezaabasi 🌷🕊