eitaa logo
محله شهیدان امیررستمی ومرتضی وحیدپورحسینی
76 دنبال‌کننده
8.8هزار عکس
12.9هزار ویدیو
43 فایل
زندگی رادوست دارم رهبرم رابیشتر
مشاهده در ایتا
دانلود
10.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ربودن استاد از کلاس در حکومت جدید سوریه 🔺استاد دانشگاهی در حال تدریس توسط نیروهای جولانی ربوده شده و کسی از سرنوشت او اطلاعی ندارد
❌آمریکا انصارلله یمن را در لیست گروه‌ های تروریستی قرار داد 🔹کاخ سفید از تصمیم دونالد ترامپ برای درج مجدد نام جنبش انصارلله یمن در لیست ادعایی سازمان‌ های تروریستی خبر داد. 🔹در بیانیه کاخ سفید ادعا شده است: فعالیت‌ های حوثی‌ های یمن، امنیت شهروندان و کارکنان آمریکایی در خاورمیانه را تهدید می‌کند. این فعالیت‌ ها همچنین امنیت نزدیکترین شرکای منطقه‌ ای آمریکا و ثبات تجارت دریایی جهانی را به خطر می‌اندازد. 🔹در ادامه این بیانیه آمده است: سیاست کاخ سفید همکاری با شرکای منطقه‌ای برای از بین بردن توانایی‌ها و عملیات حوثی‌ها و محروم کردن آنها از منابع به منظور پایان دادن به حملاتشان است. 🔹کاخ سفید اعلام کرد که حوثی‌ های یمن از اکتبر 2023 بیش از 300 موشک به سمت اسرائیل شلیک کرده‌اند و حملات نیروهای مسلح یمن به کشتیرانی بین‌ المللی نیز در افزایش تورم جهانی نقش داشته است. ‌‌‌
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لحظه‌ای که جمجه شهید رو از خاک کشیدن و از هم پاشید و پودر شد خیلی دردناک بود. یاد این رباعی خیام افتادم این کوزه چو من عاشقِ زاری بوده‌ست در بندِ سرِ زلفِ نگاری بوده‌ست این دسته که بر گردنِ او می‌بینی دستی‌ست که بر گردنِ یاری بوده‌ست تفحص پیکر مطهر ۴ شهید دفاع مقدس در زبیدات!
🗯تصویر دو برادر لبنانی، یکی جاسوس از آب در آمده، دیگری شهید شده.
10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴بی توجهی مردم و بازاریان سنندجی به فراخوان ضدانقلاب 🔹علی رغم ادعای رسانه های وابسته به ضد انقلاب مبنی بر اعتصاب و تعطیلی مغازه‌های شهر سندج، تصاویر منتشر شده از بازار نشان می‌دهد نه تنها خبری از اعتصاب نیست بلکه کسبه و مردم بدون توجه به این فراخوان‌ها و فضاسازی ها، طبق روالی عادی روزانه مشغول فعالیت خود هستند. 🔹رسانه های ضدانقلاب در روزهای اخیر به بهانه حمایت از پخشان عزیزی از اعضای فعال گروهک تروریستی پژاک مدعی شده بودند که کسبه سنندج از صبح امروز اقدام به اعتصاب و بستن مغازه خود کرده اند.
نمازهایمان قضا نشود ⛔️ 🎙 شهید علی ثابتی: نگذارید نماز یومیه قضا شود، چرا که نماز انسان را از تمام کارهای زشت باز می‌دارد.
دسته گل های پیامبر اعظم 💐 كَانَ النَّبِيُّ يُصَلِّي فَجَاءَ الْحَسَنُ وَ الْحُسَيْنُ يَرْكَبَانِ ظَهْرَهُ فَانْصَرَفَ فَوَضَعَهُمَا فِي حَجْرِهِ فَجَعَلَ يُقَبِّلُ هَذَا مَرَّةً وَ هَذَا مَرَّةً فَقَالَ قَوْمٌ أَ تُحِبُّهُمَا يَا رَسُولَ اللَّهِ؟! فَقَالَ :«مَا لِي لَا أُحِبُّ رَيْحَانَتَيَ‏ مِنَ‏ الدُّنْيَا»؛ 🇮🇷 ترجمه بسیار پیش می‌آمد هنگام نماز، حسن و حسین پشت پیامبر خدا سوار می‌شدند؛ آن حضرت بعد از نماز، آن دو را برمي‌داشت‏ و در دامنش مي‌گذاشت و مي‌بوسيد. اصحاب سوال می‌کردند: ای رسول خدا، آنان را دوست دارى؟ و حضرت در پاسخ می‌فرمود: چرا دوست نداشته باشم! اين‏ها مانند دو دسته گل هستند كه خداوند در دنيا به من داده است. 📚إعلام الورى، ص۲۲۱.
11.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 در اسلام سه چیز بین المللی است!! 🎙حجت الاسلام رفیعی ▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐 سلام برتو که روز ما با یاد تو شروع میشود... 💠اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💠