دل نوشته ای از طرف شهیدعشوری:
غروب بود دلم برای دوستانم بسی تنگ آمدم سری بهشون بزنم
یه پیغامی بهم دادن که به برادران و خواهران دینی ام برسانم
🌹شهید آقا مصطفی نوروزی فرمودند به برادران و خواهران دینی مان بفرمایید همواره گوش به فرمان ولایت فقیه ، سید وآقامون فرزند فاطمه س رهبری باشند
🌹آقا مهران شوری زاده هم گفتند حسن جان از قول من به مسوولان بفرمایید مگه بهتون نگفتم فقط برای رضای خداکار کنید از بعضی ها راضی نیستم
🌹آقا سید جواد اسدی هم گفتند فرمانده جوان گیلانی پیغام مرا به خواهرانی که به چادر حضرت زینب کبری سلام الله علیها پشت کردن و بی حجابی و شل حجابی را در حکومت مهدی فاطمه عج رواج می دهند برسانید به جد مادرم حضرت زهرا س در روز قیامت یقه همه شان را خواهم گرفت .
پس از کلی گّپ و احوالپرسی تصمیم به این شد شب جمعه آتی به اتفاق سید جواد، آقا مهران و آقا مصطفی بریم سر مزار آقا احمد صالحی باهم مثل قبل جلسه ای داشته باشیم .
همراهان وقت نماز است به امید وصال تا عصر پنجشنبه
🖤شَھٖید حَسَن عَشورےٖ
☜ ⚘باولایتــ 🇮🇷 تاشهادتــ⚘ ☞
┄✦۞✦༻﷽༺✦۞✦┄
پیوستن به ڪاناݪ ایتای شُھَـــ﷽ـــد کربلایی حسن عشوری
https://eitaa.com/joinchat/904593603C6c3f0ad237
۱۷ مرداد ۱۴۰۲
27.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
و سیق ....😭😭😭😭
#التماس دعا
🏴ڪانٰالشَھٖیداَحمَدصٰالِحےٖمَلِہ🏴
https://eitaa.com/shahidsalehi72
━━⊰⊰⊰❀🇮🇷❀⊱⊱⊱━━
۱۷ مرداد ۱۴۰۲
۱۷ مرداد ۱۴۰۲
#ختم_روزانه_ی_قران_کریم
✅ روز یکصد و هفتادم
💠چهار شنبه ۵/۱۸
#آیه۷۳سوره_مبارکه_حج_ص۳۴۱_الی_ایه_۷۸_همان_ص(ختم سوره)
#سوره_مبارکه_مومنون_ایه_۱_الی_۱۷ص۳۴۲
#پایان سوره از بارگاه الهی چنین بخواهیم:
پروردگارا! 🤲به ما توفیق سعادت را مرحمت فرما که با اعتصام به ذات پاکت و پیوند با خلق و خالق مردمی نمونه باشیم.
#امین_یا_رب_العالمین
از همگی قبول باشد.
التماس دعا
🌹ڪانٰالشَھٖیداَحمَدصٰالِحےٖمَلِہ🌹
🌐 @shahidsalehi72
۱۷ مرداد ۱۴۰۲
#دعای_بیست_و_هفتم
#با موضوع(دعای حضرت برای مرزداران)
#قسمت_سوم:
بند#۱۴_الی_۱۸
💠تقدیم می کنیم ثواب خواندن این دعا را به محضر مبارک امام زمان عج الله
🌹ڪانٰالشَھٖیداَحمَدصٰالِحےٖمَلِہ🌹
https://eitaa.com/shahidsalehi72
۱۷ مرداد ۱۴۰۲
www.aviny.com27.mp3
زمان:
حجم:
3.62M
#صوت دعای ۲۷
#صحیفه سجادیه
🏴ڪانٰالشَھٖیداَحمَدصٰالِحےٖمَلِہ🏴
https://eitaa.com/shahidsalehi72
━━⊰⊰⊰❀🇮🇷❀⊱⊱⊱━━
۱۷ مرداد ۱۴۰۲
#صحیفه_سجادیه
#قسمت سوم: بند۱۴_۱۸
﴿14﴾ وَ أْثُرْ لَهُ حُسْنَ النِّيَّةِ ، وَ تَوَلَّهُ بِالْعَافِيَةِ ، وَ أَصْحِبْهُ السَّلَامَةَ ، وَ أَعْفِهِ مِنَ الْجُبْنِ ، وَ أَلْهِمْهُ الْجُرْأَةَ ، وَ ارْزُقْهُ الشِّدَّةَ ، وَ أَيِّدْهُ بِالنُّصْرَةِ ، وَ عَلِّمْهُ السِّيَرَ وَ السُّنَنَ ، وَ سَدِّدْهُ فِي الْحُكْمِ ، الْجُرْأَةَ اَعْزِلْ عَنْهُ الرِّيَاءَ ، وَ خَلِّصْهُ مِنَ السُّمْعَةِ ، وَ اجْعَلْ فِكْرَهُ وَ ذِكْرَهُ وَ ظَعْنَهُ وَ اِقَامَتَهُ ، فِيِكَ وَ لَكَ .
(14) و حسن نیت را برایش انتخاب کن و سلامت و تندرستیاش را عهدهدار شو و بیعیبی و بیآفتی را همراهش کن و از ترسیدن نگاهش دار و جرأت را به او الهام کن و نیرومندی را روزیاش فرما و او را به پیروزی یاری ده و راهها و روشهای اسلامی را به او بیاموز و راه شایسته را در داوری کردن به او بنما و ریا را از او برطرف کن و از شهرت و خودنمایی رهایش ساز و اندیشه و ذکر و مسافرت و ماندگاریاش را در راه خشنودی خود و برای خود قرار ده.
﴿15﴾ فَإِذَا صَافَّ عَدُوَّكَ وَ عَدُوَّهُ فَقَلِّلْهُمْ فِي عَيْنِهِ ، وَ صَغِّرْ شَأْنَهُمْ فِي قَلْبِهِ ، وَ أَدِلْ لَهُ مِنْهُمْ ، وَ لَا تُدِلْهُمْ مِنْهُ ، فَإِنْ خَتَمْتَ لَهُ بِالسَّعَادَةِ ، وَ قَضَيْتَ لَهُ بِالشَّهَادَةِ فَبَعْدَ أَنْ يَجْتَاحَ عَدُوَّكَ بِالْقَتْلِ ، وَ بَعْدَ أَنْ يَجْهَدَ بِهِمُ الْأَسْرُ ، وَ بَعْدَ أَنْ تَأْمَنَ أَطْرَافُ الْمُسْلِمِينَ ، وَ بَعْدَ أَنْ يُوَلِّيَ عَدُوُّكَ مُدْبِرِينَ .
(15) پس هرگاه با دشمنان تو و دشمنان خودش روبهرو شود عددشان را در نظرش اندک نما و مقامشان را در دل او کوچک ساز و او را بر آنان پیروزی ده و دشمنان را بر او پیروز مکن؛ و اگر زندگی او را به نیک بختی پایان دادی و شهادت را برایش مقدّر فرمودی، بعد از آن باشد که دشمنت را با کشتن ریشهکن سازد و پس از آن باشد که اسارت به دست مسلمانان، آن نابکاران را به رنج و زحمت افکند و به دنبال آن باشد که اطراف و جوانب سرزمینهای مسلمین ایمنی یابد و پس از آن باشد که دشمنانت به میدان جنگ پشت کرده و شکستخورده بازگردند.
﴿16﴾ اللَّهُمَّ وَ أَيُّمَا مُسْلِمٍ خَلَفَ غَازِياً أَوْ مُرَابِطاً فِي دَارِهِ ، أَوْ تَعَهَّدَ خَالِفِيهِ فِي غَيْبَتِهِ ، أَوْ أَعَانَهُ بِطَائِفَةٍ مِنْ مَالِهِ ، أَوْ أَمَدَّهُ بِعِتَادٍ ، أَوْ شَحَذَهُ عَلَى جِهَادٍ ، أَوْ أَتْبَعَهُ فِي وَجْهِهِ دَعْوَةً ، أَوْ رَعَى لَهُ مِنْ وَرَائِهِ حُرْمَةً ، فَآجِرْ لَهُ مِثْلَ أَجْرِهِ وَزْناً بِوَزْنٍ وَ مِثْلًا بِمِثْلٍ ، وَ عَوِّضْهُ مِنْ فِعْلِهِ عِوَضاً حَاضِراً يَتَعَجَّلُ بِهِ نَفْعَ مَا قَدَّمَ وَ سُرُورَ مَا أَتَى بِهِ ، إِلَى أَنْ يَنْتَهِيَ بِهِ الْوَقْتُ إِلَى مَا أَجْرَيْتَ لَهُ مِنْ فَضْلِكَ ، وَ أَعْدَدْتَ لَهُ مِنْ كَرَامَتِكَ .
(16) خدایا! هر مسلمانی که عهدهدار امور خانۀ رزمنده یا مرزداری شود، یا در نبود او به کفالت و سرپرستی خانوادهاش اقدام کند، یا به بخشی از مالش او را یاری دهد، یا او را به ساز و برگ جنگ مدد رساند، یا همّت او را برای رفتن به جهاد تند و تیز گرداند، یا وی را در برابرش به دعای خیر همراهی کند، یا پشت سرش آبروی او را حفظ نماید؛ به او نیز اجر همان رزمنده و مرزدار را، وزن به وزن و مثل به مثل عنایت فرما؛ و عمل او را پاداشی نقد عطا کن که بدون درنگ، سود کاری که پیشاپیش فرستاد و شادی عملی که به جا آورد، در همین دنیا به دست آورد؛ تا آنکه عمرش به پایان رسد و به آن پاداشی برسد که از احسانت بر او روا داشتهای و از کرامتت برای او
﴿17﴾ اللَّهُمَّ وَ أَيُّمَا مُسْلِمٍ أَهَمَّهُ أَمْرُ الْإِسْلَامِ ، وَ أَحْزَنَهُ تَحَزُّبُ أَهْلِ الشِّرْكِ عَلَيْهِمْ فَنَوَى غَزْواً ، أَوْ هَمَّ بِجِهَادٍ فَقَعَدَ بِهِ ضَعْفٌ ، أَوْ أَبْطَأَتْ بِهِ فَاقَةٌ ، أَوْ أَخَّرَهُ عَنْهُ حَادِثٌ ، أَوْ عَرَضَ لَهُ دُونَ إِرَادَتِهِ مَانِعٌ فَاكْتُبِ اسْمَهُ فِي الْعَابِدِينَ ، وَ أَوْجِبْ لَهُ ثَوَابَ الُْمجَاهِدِينَ ، وَ اجْعَلْهُ فِي نِظَامِ الشُّهَدَاءِ وَ الصَّالِحِينَ .
(17) خدایا! هر مسلمانی که کار اسلام او را نگران کند و گردآمدن مشرکین ضد مسلمین او را به اندوه دچار کند، پس قصد جنگ یا آهنگ جهاد کند، ولی ناتوانی و سستی او را بنشاند و تنگدستی و حاجت او را وادار به کندی و درنگ کند، یا پیش آمدی او را از رفتن به تأخیر اندازد، یا مانعی در برابر ارادهاش قد علم کند، نامش را در زمرۀ عبادتکنندگان بنویس و ثواب مجاهدان را بر او واجب کن و وی را در سلک شهیدان و شایستگان قرار ده.
۱۷ مرداد ۱۴۰۲
﴿18﴾ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَ رَسُولِكَ وَ آلِ مُحَمَّدٍ ، صَلَاةً عَالِيَةً عَلَى الصَّلَوَاتِ ، مُشْرِفَةً فَوْقَ التَّحِيَّاتِ ، صَلَاةً لَا يَنْتَهِي أَمَدُهَا، وَ لَا يَنْقَطِعُ عَدَدُهَا كَأَتَمِّ مَا مَضَى مِنْ صَلَوَاتِكَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ ، إِنَّكَ الْمَنَّانُ الْحَمِيدُ الْمُبْدِئُ الْمُعِيدُ الْفَعَّالُ لِمَا تُرِيدُ .
(18) خدایا! بر محمّد بنده و رسولت و آل محمّد درود فرست، درودی برتر از درودها و از نظر رفعت و مرتبه، بالای همۀ درودها؛ که مدّتش به پایان نرسد و شمارهاش قطع نشود؛ مانند کاملترین درودهایی که بر یکی از دوستانت فرستادی. تو عطابخش ستودهای، آغازکننده و بازگردانندهای، هر چه را بخواهی انجام میدهی.
🏴ڪانٰالشَھٖیداَحمَدصٰالِحےٖمَلِہ🏴
https://eitaa.com/shahidsalehi72
━━⊰⊰⊰❀🇮🇷❀⊱⊱⊱━━
۱۷ مرداد ۱۴۰۲
۱۷ مرداد ۱۴۰۲
🌷"بسم رب شهدا و صدیقین"🌷
#سلامبـــَرشُهَـدآ... ✋💔
🌹همیشہمی گفت:
واسہڪی ڪارمیڪنی؟
میگفتم : امامحسین
میگفت : پس حرف ها رو بیخیال
ڪار خودت رو بڪن جوابشبا امام حسین ..
#شهید_محمد_حسین_محمد_خانی
#صبحتون_شهدایی
#السلام_علیک_یااباعبدالله
🏴 #محرم
🏴ڪانٰالشَھٖیداَحمَدصٰالِحےٖمَلِہ🏴
https://eitaa.com/shahidsalehi72
━━⊰⊰⊰❀🇮🇷❀⊱⊱⊱━━
۱۸ مرداد ۱۴۰۲
2.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#برشی زیبا از مستند «روایت فتح»
با صدای آسمانی #شهید آوینی
💠 شاید تنها معیاری که بتوان به وسیله آن مردان حق را از منافقین بیخواص تشخیص داد این معیار شهید آوینی باشد!
#کربلا
#السلام_علیک_یااباعبدالله
#محرم
🏴ڪانٰالشَھٖیداَحمَدصٰالِحےٖمَلِہ🏴
https://eitaa.com/shahidsalehi72
━━⊰⊰⊰❀🇮🇷❀⊱⊱⊱━━
۱۸ مرداد ۱۴۰۲
#مناحات_صبحگاهی_با_یاد_شهدا
🤲خدایا
یاریمان کن
که هنگام عبور از سیم خاردار نفسمان
پا و قلبمان نلرزد
خدایا
یاریمان کن
به جز بر صراط مستقیم
در هیچ مسیری گام برنداریم
خدایا
محتاج نگاهت هستیم
🏴ڪانٰالشَھٖیداَحمَدصٰالِحےٖمَلِہ🏴
https://eitaa.com/shahidsalehi72
━━⊰⊰⊰❀🇮🇷❀⊱⊱⊱━━
۱۸ مرداد ۱۴۰۲