🗓 #تقویم_تاریخ
شنبه
۵ بهمن ۱۳۹۸
۲۹ جمادی الاول ۱۴۴۱
۲۵ ژانویه ۲۰۲۰
🇮🇷
@shahidseyyedmilademostafavi
در قاب شفق ، شکفت سیمای شهید
برخاست سرود سرخ از نای شهید
در ظلمت شب چو سیل جاری شد خلق
تا شهر سپیده، رفت با پای شهید
#صبح_بخیر
#الهی_به_امید_تو
🇮🇷
@shahidseyyedmilademostafavi
🌀مردم کوفه از ترس لشکر یزید، حسین(ع) را یاری نکردند؛ مردم مدینه چرا فاطمه(س) را یاری نکردند؟
🔹 یکی از زشتترین انواع ترسها در جامعه «ترس از تحقیر و سرزنش» است که یک ترس روانی است. این بدتر از ترسِ از مرگ یا فقر است که سلطهگران بهکار میگیرند.
🔹 مردم کوفه از سرِ چه ترسی امامحسین(ع) را یاری نکردند؟ ترسیدند که مبادا لشکر یزید بیاید و آنها را تکهتکه کند. اما در فاطمیه، مردم از چه چیزی ترسیدند و نالۀ فاطمه(س) را جواب ندادند؟ آیا کسی تهدید کرده بود که آنها را تکهتکه میکند؟
🔹 وقتی امامحسین(ع) صدا زد «هَل مِن ناصرٍ ینصُرنی» هرکسی به ایشان کمک میکرد، کشته میشد، اما وقتی فاطمۀ زهرا(س) بین در و دیوار ضجه زد، اگر کسی به ایشان کمک میکرد، کشته نمیشد. کمااینکه زبیر با شمشیر آمد که مثلاً کمک کند، اما شمشیرش را گرفتند و خودش را نکشتند.
🔹 در مدینه نه ترس از فقر بود، نه ترس از کشتار بود، بلکه یک ترس روانی وجود داشت؛ مردم مدینه در رودربایستیِ همدیگر ماندند و فاطمه را کمک نکردند، آنها سکوت زشتی کردند و این خیلی خیانتکارانه بود.
🔹 یک جوّ روانی سنگین علیهِ علی(ع) ایجاد شده بود که هیچکسی به ایشان کمک نمیکرد. حتی نقل شده است تعداد زیادی در یک شب به علی(ع) وعدۀ یاری دادند اما روز که شد، در رودربایستی ماندند و نیامدند!
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه تهران - ۹۸.۱۰.۱۹
#فاطمیه
👈🏻 متن کامل:
Panahian.ir/post/5912
@shahidseyyedmilademostafavi
چادرت را بتکان روزی ما را بفرست
ای که روزی دو عالم همه از چادر توست
#یافاطمه
🇮🇷
@shahidseyyedmilademostafavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حاج قاسم سلیمانی: همان دختر کمحجاب دختر من است
🔹من و آدمهای خودم. من و رفقای خودم. من و مریدهای خودم. این بیحجاب است، این باحجاب است. این چپ است، آن راست است، این اصلاح طلب است، او اصولگراست، خب پس چه کسی را میخواهید حفظ کنید؟ همان دختر کمحجاب دختر من است. دختر ما و شماست؛ نه دختر خاص من و شما، اما جامعه ماست.
🔹فقط رابطه حزباللهی با حزباللهی معنا ندارد. رابطه حزباللهی با کسی که دینش ضعیفتر است موضوعیت دارد. جامعه ما خانواده ماست. اینها همه مردم ما هستند. این ها بچه های ما هستند.
#سپهبد_قاسم_سلیمانی
#سردار_دلها
🇮🇷
@shahidseyyedmilademostafavi
لیله القدری بنام فاطمه_7.mp3
10.12M
#لیله_القدری_بنام_فاطمه ۷
⚔ نبردِ میان خیر و شر،
درست از زمانِ هبوطِ آدم به زمین،
و خروج شیطان از بهشت، آغاز شد.
این نبرد از روز نخست ،
تا زمان ظهور و بعداز ظهور،
یک وجه مشترک دارد...
🇮🇷
@shahidseyyedmilademostafavi
چند ميليون نفر براي #تشييع پیکر مطهر #شهید_حاج_قاسم_سلیمانی اومدن
سپاه به پشتوانه حمايت همين مردم عين الاسد را موشك باران كرد و غرب از ترس همين مردم سكوت كرد
نيروي انساني #جوان و مبارز و عالم برگ برنده ماست
حالا فهميديد چرا رهبري معظم از فرزند آوري حمايت ميكند
#ايران_مقتدر فردا از خانه هاي ما شروع ميشود.
🇮🇷
@shahidseyyedmilademostafavi