تحدیر(تندخوانی)جزء ۱۱ قرآن کریم - <unknown>.mp3
4.07M
🎙تحدیر (تندخوانی) جزء یازدهـــم قرآن کریم
👤 استاد معــــــتز آقایی
#جزءخوانی_ماه_رمــــــضان
#تلاوتروزانهیک جزء قرآن🕊
شرح دعای روز 11 ماه رمضان از مجتهدی تهرانی.mp3
9.05M
🌸🍃 شرح دعــــای روز #یازدهــــــم ماه رمضـــــان آیتالله مجتهدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 #انتخابات_در_نهج_البلاغه
قسمت چهارم
🎧 #استاد_امیدیان
✅ "همچنان كه شركت در انتخابات يك وظيفه است،
گزينش خوب و آگاهانه هم يك وظيفه است"
رهبر معظم انقلاب
34.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ جلسه ۱۱ آیات المهدی (عج)
4_5773791769430854082.mp3
7.02M
جلسه ۱۱ صوتی آیات المهدی (عج)
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
💠طرح قرآنی والعصر 💠
موضوع امروز: « آیات المهدی ١١»
روز شنبه، ١۴٠٠/٠٢/٠۴
✍️ مناسبت روز: در یازدهمین روز ماه مبارک رمضان قرار داریم و امروز نیز به یکی دیگر از «آیات المهدی» در قرآن کریم میپردازیم:
«قُلْ أَرَأَيْتُمْ إِنْ أَتَاكُمْ عَذَابُهُ بَيَاتاً أَوْ نَهَاراً مَّاذَا يَسْتَعْجِلُ مِنْهُ الْمُجْرِمُونَ🔹أَثُمَّ إِذَا مَا وَقَعَ آمَنْتُم بِهِ آلآنَ وَقَدْ كُنتُم بِهِ تَسْتَعْجِلُونَ»: «بگو: آيا انديشيده ايد، اگر عذاب خداوند، شب يا روز به سراغ شما آيد،(چه مى كنيد؟) گناهكاران و مجرمین چه چيزى را از خدا به شتاب مى خواهند (كه مى گويند: عذاب خدا چه وقت میرسد!)🔹آيا پس از آنكه (عذاب) نازل شد، به آن ايمان مى آوريد؟ (پس به شما گفته مىشود:) حالا (دیگر چه سودى دارد؟!) درحالىكه قبلاً براى آن عجله مىكرديد!» (یونس/۵٠)
در این آیه، خداوند مجرمینی که طلب عذاب می کردند را به عذاب شبانه یا روزانه تهدید می کند و طبق تفاسیر اسلامی، نزول عذاب در این آیه، مربوط به دوران آخرالزمان است؛ چنانچه امام باقر(ع) در تفسیر این آیه، فرمودند: «این عذابی است که در آخرالزمان بر بدکاران «اهل قبله» (ومسلمانان ظاهری) نازل میشود که آنها نزول چنین عذابی را بر خودشان باور ندارند!»: «...فَهَذَا عَذَابٌ یَنْزِلُ فِی آخِرِ الزَّمَانِ عَلَی فَسَقَهًِْ أَهْلِ الْقِبْلَهًِْ وَ هُمْ یَجْحَدُونَ نُزُولَ الْعَذَابِ عَلَیْهِم». [بحار الأنوار، ج۹، ص۲۱۳؛ و تفاسیر نور الثقلین، البرهان و اهلبیت، ذیل آیات فوقالذکر]
در این روایت، امام باقر (ع) وعده عذاب به افرادی میدهند که در ظاهر، خدا را قبول دارند و رو به قبله نماز میخوانند، اما متأسفانه رفتار و کردار آنها به گونه است که گویا به قهر و عذاب الهی اعتقاد ندارند!
✍️ و اما چند نکته در رابطه با آیات فوقالذکر:
1️⃣ قهر الهى، ناگهانى است و شب و روز در آن مطرح نيست: «بياتاً او نهاراً»
2️⃣ انسان خردمند، با احتمال عذاب بايد احتياط كند، نه شتاب! «ماذا يستعجل»
3️⃣ منحرفین همواره از روی «انکار» و یا «تحقیر» و یا «تمسخر»، خواهان تسريع در عذاب الهى میشوند! «كنتم تستعجلون»
4️⃣ طبق روایت امام باقر (ع)، عذاب الهی در دوران آخرالزمان بر فاسقین اهل قبله، نازل میشود! لذا معلوم است که وجود و ظهور امام زمان (عج)، کانون ترس و هراس برای برخی افراد به ظاهر مسلمان، یهودی، مسیحی، و پیروان دیگر ادیان الهی است، همانطور که برای مؤمنین، کانون بشارت و مظهر مهر الهی است؛
5️⃣ متأسفانه برخی از مسلمانان نیز به دلیل انحراف از دین و مغرور شدن به برخی از عناوین و اعمال خود، در دوران آخرالزمان، دچار عذاب الهی میشوند! لذا باید بدانیم که عناوینی مانند شیعه بودن، سیادت، طلبگی، قاری و مداح، مسجدی و بسیجی بودن و... باعث ایمنی از عذاب الهی در برابر انحرافات و گناهان ما نمیشود!
6️⃣ یکی از مسائلی که میتواند انسان را، مقابل حقیقت و اولیاء الهی قرار دهد، ناباوری نسبت به قهر و عذاب الهی است، تا حدی که آدمی را به درخواست تعجیل در عذاب میرساند!
7️⃣ ايمان آوردن هنگام نزول عذاب الهی، دیگر اثرى ندارد! «الآن...»
8️⃣ این وعده الهی است که عذاب در آخرالزمان بر فاسقین و منکرین حقیقت (مهدویت) نازل خواهد شد!