1_12178367484.pdf
4.89M
باسمه تعالی
هفتهنامه شهرسبز (شماره ۶٠٩)
منتشر شد.
#هفته نامه شهر سبز
http://shahr-sabz.ir/?p=7365
برای آمدن امام عزیزمان دعا کنیم.
اللهم عجل لولیک الفرج
صلوات
🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃
هدایت شده از احمد همتی بوشهری
🔴 ائتلاف را از این زاویه ببینید!
👤 #حسین_شریعتمداری
🔸اگر برخی از سران و اصحاب فتنه و شماری از افراد بدسابقه که دهها سند غیر قابل انکار از وابستگی و پادویي آنها برای دشمنان تابلودار جمهوری اسلامی ایران حکایت میکند، به حمایت از یک کاندیدا به صحنه نیامده بودند، نوشتن این وجیزه ضرورتی نداشت و اگر نامزد یاد شده با شخصیت شناخته شده خود به میدان آمده و از هویت واقعی گروه یاد شده باخبر بود نیز به یادداشت کوتاه پیشروی، نیازی نبود.
🔸مردم در تشییع پیکر شهید رئیسی بر بینش و منش آن شهید بزرگوار و ادامه آن تاکید کردهاند و اینگونه است که انتخابات، مکمل آن تشییع حماسی است. بدیهی است اگر این انتخابات با آن تشییع از یک جنس نباشد، نمیتواند مکمل آن باشد.
🔸کسانی که تا دیروز به دشمنی با آن شهید بزرگوار برخاسته بودند و سابقه پادویی دشمنان بیرونی اسلام و انقلاب را در کارنامه خود دارند چگونه میتوانند دلسوز نظام و مردم و راهی راه رئيسی عزیز باشند؟! احتمال موفقیت این جریان اگرچه بسیار ضعیف است ولی از آنجا که موضوع و مورد احتمال از اهمیت فراوانی برخوردار است، عقل و شرع و منطق ایجاب میکند که نسبت به این احتمال - هرچند ضعیف- هوشیار بود و جانب احتیاط را از دست نداد.
🔸با تاکید بر اینکه شخص آقای پزشکیان را منهای احاطهکنندگان ایشان، بیرون از انقلاب نمیدانیم، باید گفت که ائتلاف نامزدهای جبهه انقلاب، صرفنظر از چگونگی انجام آن که میتواند با ارزیابی سبد رای، شایستگیهای برجسته و مورد نیاز و... صورت بپذیرد، یک ضرورت حیاتی است و چارهای جز آن نیست ضمن آن که برخی از کم و بیشهای احتمالی در این سوی و آن سوی ماجرا و در برخی از محاسبات هرگز با ضرورت انجام آن قابل مقایسه هم نیست، چه رسد به این که مانع ائتلاف باشد.
🔸 با حفظ احترام همه نامزدها، باید گفت؛ اگر حضور و ادامه گفتمان شهید رئیسی عزیز را که ترجمان دیگری از گفتمان امام و انقلاب و رهبری است، میخواهید و به آن اعتقاد راسخ دارید -که میدانیم دارید- باید به ائتلاف تن بدهید و در غیر اینصورت، با عرض پوزش و خدای نخواسته روی تاکیدهای مکررتان بر ادامه راه شهید رئیسی غباری از خدشه مینشیند.
#انقلابیون
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از احمد همتی بوشهری
🔴 مقصران شکست احتمالی جریان انقلاب
⏪طبق تمام نظرسنجی های تمام مراکز نظرسنجی با هر درجه اعتباری در روزهای اخیر ،درصد آرای پزشکیان بیشتر از ۳۰ درصد نیست اما درصد مجموع آرای کاندیداهای جبهه انقلاب بالای ۵۰ درصد است.
▪️جبهه انقلاب تا اینجا پیروز انتخابات است ، ولی بشرط ائتلاف و یکدستی و یکدلی. اما تفرقه و اختلاف افکنی ها این روزها رای جبهه انقلاب را چند پاره کرده است.
▪️اگر شکست بخوریم و دولت سوم روحانی بر سرکار بیاید ،تنها دلیل آن تفرقه و اختلاف و تخریب گری های درون جبهه ای هست. این روزها کسانیکه به بهانه نقد یا هرچیز دیگری و به هر دلیلی اقدام به تخریب کاندیداهای جبهه انقلاب میکنند مقصران شکست احتمالی ما و پیروزی جریان غربگرا هستند و در تمام خیانت های این جریان در آینده به اسلام و انقلاب شریک جرم هستند.
از ما گفتن بود.....
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از میخوام سرباز آقا(عج) بشم
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
💛۹ شباهت شهید رئیسی و سعید جلیلی 💛
✅ نه فرزندی در خارج از کشور دارند، نه آقازادهای که مشکوک به استفاده از رانت باشد، و نه هیچ پرونده یا مورد مشکوک مالی و غیرمالی فساد.
✅ سادهزیستی: جلیلی و رئیسی هردو همیشه از زندگی لاکچری دور بودهاند. هردو در منزلی ساده در محلهای متوسط زندگی میکنند و هیچگاه خبری درباره عروسی لاکچری فرزندان یا ویلای لواسان و امثال آن، از آنها منتشر نشدهاست.
✅ جلیلی تیبا دارد و رئیسی خودرو نداشت اما خودش گفته بود همسرش یک خودروی ایرانی دارد.
✅ تلاش و خستگیناپذیری: جلیلی مانند شهید رئیسی در سالهای اخیر به تمام استانها سفر داشته. آنهم نه یکبار بلکه ۱۲۰ سفر استانی و سفر به ۶۰۰۰ روستا داشته و شناخت کاملی از نخبگان و ظرفیتها و مسائل خاص استانها دارد.
✅ او هم مانند رئیسی مرد پشت میز نشستن و گزارش گرفتن نیست.
✅ مبارزه با فساد: همانطور که شهید رئیسی در قوه قضائیه و دولت، با فساد مبارزه کرد، جلیلی هم طرح های متعدد در راستای اصلاح ساختارهای فسادزا ارائه کرد و به مرحله اجرا و تحقق در دولت رساند.
✅ منش انقلابی: رهبری گفتند شهید رئیسی نماد شعارهای انقلاب بود. جلیلی نیز بیش از هرکسی مورد هراس دشمنان است و پرتکرار ترین توصیف درباره جلیلی در رسانههای دشمنان «مرد نزدیک به رهبر ایران» است.
✅ اخلاقمداری: همانطور که شهید رئیسی در مناظرات، اهل تخریب و تندروی و بگمبگم نبودند، دکتر جلیلی نیز کاملا کارشناسی و علمی در مناظرات ظاهر میشد.
✅ او علیرغم دادههای متعددی که طی ۱۷ سال حضور در شورای عالی امنیت ملی برای تخریب طرفهای مقابل داشت، بحثها را به حاشیه نمیبرد و حتی در صفحه اینستاگرامش تبلیغ رقبا را میکرد!
✅ اخلاص و کتمان: این روزها هی فیلم و عکسهایی منتشر میشود از کارها و اقداماتی که شهید رئیسی انجام داده بودند و از آن بیخبر بودیم.
✅ یکی از دلایلی که خیلیها میگویند جلیلی کارنامه ندارد، به همین دلیل است که خوشبختانه یا متاسفانه، ایشان اهل ارائه و اشاره به «کارهایی که انجام داده» نیست و تمرکز خودش و ستادش را میگذارد روی «کارهایی که میخواهد انجام دهد».
اما خیلی از طرحها و برنامههایی که اجرا شدند و مشکلات بزرگی از کشور حل کردند، حاصل طرح و پیگیری و تلاش ایشان بوده که انشالله به آنها خواهیم پرداخت.
✅ تعامل با جناحهای مختلف: جلیلی هم مانند شهید رئیسی بین خودش و دیگران دیوار نمیکشد. کمااینکه پس از پیروزی روحانی گفت: «اگر مشکل مردم را بخاطر اینکه دولت دستمان نیست حل نکنیم، رذالت است.»
✅و دهها طرح متعدد را به دولت روحانی ارائه کرد و به تحقق و اجرا رساند و اسمی هم از خودش نیاورد تا دولت از ترس رپرتاژ رسانهای جلیلی، کار را متوقف نکند.
✅ تواضع: فیلمهای متعددی دیدهایم که وقتی به شهید رئیسی اظهار ارادتی میشود، ایشان فورا رهبری را برجسته میکنند.
✅ یکی از مظاهر تواضع جلیلی، انتخابات سال ۹۶ بود که برای تبلیغ شهید رئیسی به بیش از ۲۷ استان سفر کرد و برنامهاش را کامل در اختیار ایشان قرار دارد.....
لطفا در گروه های خانوادگی و محلی که عضو هستید نشر دهید تا راه شهید جمهور ادامه داده شود.
💐💐💐💐💐💐💐💐
روحشان شاد و یادشان گرامی باد
☘☘☘☘☘☘☘☘
من غدیریم. غدیریان عیدتان مبارک باد
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
اللہم عجل لولیک الفرج* صلوات
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
من رای میدهم به کوری چشم دشمنان ملت ایران
هدایت شده از صمد افتاده
🔺️کاندیدای نهایی جبهه انقلاب تقریبا مشخص شد!
🔹این یک تحلیل است و آن را با اعتقاد، برای رفع نگرانی عزیزان حامی جبهه انقلاب مینویسم. شخصا بعد از مناظره دیشب و آنالیز جمله به جمله ۶ کاندیدا [خصوصا ۴ نامزد انقلابی] و جمیع مولفه های موجود در میدان، به این نتیجه رسیدم که وحدت در دسترس است و جای نگرانی نیست. حتی حالا که این متن را مینویسم، برایم تقریبا مسجل شده که کدام کاندیدا گزینه نهایی انقلابی ها است. اما رقابت انتخاباتی در جبهه ما یک استراتژی است که تا پس از مناظرات باید با شور و حرارت ادامه یابد و جبهه رقیب نباید بتواند گزینه وحدت را با قطعیت شناسایی کند، هرچند ممکن است هم اکنون نیز حدسیات و تحلیل هایی داشته باشند.
🔹بر این اساس، ما بعنوان حامیان نامزدهای انتخاباتی وظیفه مان تبلیغ و رقابت پر شور تا آخرین لحظه است. هرچند بر این باورم گزینه نهایی مشخص شده، اما با توجه به شرایط، امکان جابجایی در لحظه آخر نیز وجود دارد. لذا یک وظیفه بزرگ امروز و در این شرایط حساس متوجه همه ما اعم از حامیان دکتر قالیباف و حامیان دکتر جلیلی است؛ و آن اینکه در فرصت باقی مانده، همزمان با تبلیغ و ترویج پرشور نامزد خود، و حتی نقد نامزدهای دیگر، اولا خودمان را از کینه و احساسات احتمالیِ ناشی از رقابت تخلیه، و برای پذیرش گزینه وحدت آماده کنیم.
🔹باید سعی کنیم اگر اجماع بر نام هرکدام از آقایان دکتر قالیباف یا دکتر جلیلی صورت گرفت، با هر سلیقه ای اختلاف نظرها را کنار بگذاریم و از نامزد نهایی حمایت کنیم. دوستان! خطر غربگرایان واقعا جدی است؛ اگر دلسوز هستیم باید اختلاف سلیقه را کنار بگذاریم، از هم اکنون روی نفس خود برای پذیرش نتیجه نهایی کار کنیم و شرایط را طوری فراهم نماییم که وقتی گزینه قطعی جبهه انقلاب مشخص شد آرای کمتری پراکنده شده و قاطبه آرا به سبد ایشان واریز گردد.
🔹باز هم به آنان که احتمالا نگران هستند عرض میکنم: بابت اینکه وحدت ایجاد میشود یا خیر نگران نباشید، زیرا وحدت تقریبا قطعی است و گزینه نهایی هم مشخص است؛ آنچه اکنون کف میدان مشاهده میکنید استراتژی جبهه انقلاب است که باید تا زمان مشخصی ادامه یابد. بار دیگر تاکید میکنم! تنها چیزی که بزرگان جبهه وحدت را نگران میکند این است که وقتی گزینه نهایی اعلام شد، نکند آرای بخشی از عزیزان انقلابی با توجه به شور و احساسات ایجاد شده در فرایند انتخابات به سبد رقیب هدایت شده و یا به دلیل لجاجت به آرای باطله تبدیل شود.
🔹بدانید آرای سفید و باطله هیج فضیلتی ندارد و جز خدمت به رقیب کارایی دیگری نیز نخواهد داشت؛ درست همانطور که رای ندادن میتواند برای جبهه ما آسیب زا باشد. این کارها قطعا ثواب ندارد و کمکی به جبهه انقلاب نیز نمیکند. لذا بنده بعنوان یکی از حامیان جدی دکتر قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری، صراحتا اعلام میدارم که چنانچه دکتر جلیلی گزینه نهایی بود، تمام مواضع دوران رقابت را دور خواهم ریخت و به ایشان رای خواهم داد. پیشنهاد میکنم شما نیز اعم از حامیان قالیباف یا جلیلی چنین موضعی داشته باشید. یا علی مدد⚘️
#عبدالرحیم_انصاری
✅ @Ansari_rahim
سلام علیکم
ما هم که جناب قالی باف را از سرمایه های گرانسنگ انقلاب ونظام میدانیم ولی دراین برهه اصلح را سرمایه بزرگ دیگرجناب دکترجلیلی می دانیم صراحتا اعلام میداریم که چنانچه سردارقالیباف گزینه نهائی شد وظیفه خود میدانیم از ایشان کاملا حمایت کرده وبه او رای دهیم،ومن الله التوفیق...
ایرنا/رهبر معظم انقلاب دردیدار مردمی عید غدیر:برخی بالبخند دشمن خاطرشان جمع وبا لالایی دشمن خوابشان میبرد/کوچکترین افرادجامعه هم میتوانند درسرنوشت کشورموثرباشند/یکی از چیزهایی که جمهوری اسلامی را بر دشمنانش فائق میکند انتخابات است/مشارکت مردم در ذات جمهوری اسلامی است/در هر انتخاباتی که مشارکت کم بوده، زبان ملامت دشمنان دراز بوده است
ایرنا/رهبر معظم انقلاب(۲): مشارکت فقط برای شهرهای بزرگ نیست، در روستاها و بخشها مردم باید مشارکت کنند تا جمهوری اسلامی سرافراز شود/رئیسی عزیز به مبانی انقلاب و نظام اعتقاد راسخ داشت/دولت سیزدهم از ظرفیتهای کشور خوب استفاده کرد/کسی که توانایی استفاده از فرصتها و ظرفیتهای کشور را داشته باشد اصلح است
ایرنا/رهبر معظم انقلاب(۳): کسانیکه چشمشان به خارج ازمرزهای کشوراست ظرفیتها را نمیبینند/جمهوری اسلامی نشان داده بدون تکیه به بیگانگان میتواند پیش برود و پیش رفته است/از اول اعتقاد به تعامل با تمام دنیا الا یکی دو استثنا داشتهام/در بعضی از دولتها که مثل دولت شهید رییسی بشدت پایبند به مبانی بودند ارتباطات بینالمللی هم تقویت شد/اینکه میگوییم چشممان به بیگانه نباشد به معنای شجاعت و استقلال ملی است
ایرنا/رهبر معظم انقلاب(۴): هرکس به ایران قوی علاقهمند است باید در انتخابات شرکت کند/نامزدها باخداوند خود عهدکنند اگر موفق شدند؛ از افرادی که ذرّهای با انقلاب فاصله دارند استفاده نکنند/آنکه تصور کند بدون لطف آمریکا نمیتوان قدم از قدم برداشت او خوب مدیریت نخواهد کرد
هدایت شده از معین
ای داد ز اوضاع کتاب و برباد بنیاد کتاب
سيد محی الدین حسینی ارسنجانی
- روزنامه نگار
جامعه ای که در آن کتاب و کتابخوانی فراموش شده و گاه و بیگاه بنیاد کتاب با نوع رفتارهای نادرست ما با جامعه کتابخوانان،کتاب نویسان،کتابفروشان و اهالی کتاب بر باد رود آن جامعه نیز خود به خود رو به فراموشی رفته و بنیاد آن بر باد خواهد رفت.شاید در هیچ دوره تاریخی از ایرانی که برخوردار از ده هزار سال قدمت و پیشینه بوده مثل امروز کتاب مهجور و غریب نبوده باشد اما از ابتدای پیدایش فرهنگ و تمدن این کهن بوم و بر تا به امروز اینگونه کتاب در معرض آسیب و خطر نبوده است.شاهد حرف و سخنم وجود مشکلات انبوه بر هم انباشته و قهر و خشم زمین و زمان این سرزمین عشق و دانایی با جماعتی از دانایان و اندیشمندانیست که نه یاد و نامی از آنان بر سر زبانهاست و نه علم و دانش به دست آورده از جانب اینان بویژه علوم و دانشهای نخبگان و متفکرانی از پیشینیان و امروزیان در کار و زندگی و در روح و روان ما ایرانیان مشهود و محسوس است.
از یک سو ناشران مینالند که مولف و مترجم خوب نیست و کاغذ کم و گران است.شبکه توزیع و خرید و فروش کتاب ناقص و ناشرین کتاب مورد حمایت قرار نمیگیرند.از سوی دگر مولفان و نویسندگان کتابها دل نگران و پریشان از شرایط سخت چاپ و انتشار کتاب و منتقد از این همه ممیزیها و سانسورهای آثارشانند.
در این میان با وضع اسفبار اوضاع بی بنیادی و نابسامانی کتاب و کتابخوانی ایران عصر ما چرا خوانندگان و خریداران کتابهای مورد علاقه اشان از فقدان کتابهای خوب و گرانی و در دسترس نبودن کتابهای مرجع و ناشران نمونه و منصف ننالند؟!اینها که گفته شد یک طرف،مواجهه کتابخوان های واقعی و پژوهشگران دلداده حوزه کتاب و کتابخوانی با دربهای بسته کتابخانه های بزرگ و مهم و برخورد های ناجور مدیران و کتابداران کتابخانه های مرجع و مادر برای دیدن یا تورق کتابهای مورد نیاز و به سختی پیدا کرده اشان در چنین مکانهایی هم یک طرف ماجرای پر حاشیه کتاب و علم اندوزی در ایران است.گویی که سند و قباله کتابخانه های مهم پایتخت و مرکز استانها بنام چند نفر خاص و مراجعه کنندگانی محدود ثبت شده و مابقی باید ازرفتن به اینچنین کتابخانه هایی محروم باشند!به راستی چرا وقتی این همه محدودیتهای ممتد و مستمر برای مراجعین به کتابخانه های ملی،مراکز اسناد و کتابخانه های مرکزی دانشگاهها،کتابخانه های قدیمی و قرائتخانه های کشور ایجاد میکنیم از پیشرفت علم و تکنولوژی و رفع مشکلات لاینحل چندین و چند ساله و حذف معضلات کهنه شده حوزه کتاب انتظارها داریم؟بیاییم کمی به خود آییم و اینگونه با اهل کتاب و کتابخوانی و کتابنویسان و کتابفروشان جفا نکنیم.خرید و خواندن کتاب را در انحصار قشر و افراد خاصی از جامعه قرار ندهیم و دست ناتوانان از خرید کتابهای مورد علاقه اشان را بگیریم و محرومان از کتاب و کتابخوانی را که در واقع محرومان از دنیای زیبای علم و دانش و خود آگاهیست بگیریم.کتاب چراغ راه روشن در مسیر راه و مقصد ما انسانها برای عبور از ظلمات و تاریکیها و نور هدایت و مشعل پرفروغ دانایی هاست.مقابله با کتاب و فعالان کتابخوانی مقابله بانور و مجادله با عشق و دانایی است.چه بسیارکشتگان وادی کتاب که بر سر به دست اوردن و یا حفاظت از کتابهای خود و دیگران و ممانعت از تخریب کتابخانه های در ایرانیان جان عزیز خود را برسر صیانت و حفاظت از کتابها تقدیم کرده اند تا ما قدر این گوهرهای مکتوب و بازمانده از پیشینیانمان را بدانیم اما امروز بیشتر مردم جامعه از دیدن و بهره مندی از کتابهای خطی و کتب چاپ سنگی و چاپ سربی و کتابهای نایاب و کمیاب نگهداری شده در مخازن کتابهای حرمین مطهر کشور و دانشگاهها و مجلس و موسسات علمی محروم و ممنوعند!چرا باید میلیونها نسخه کتاب در پستوها و در زیر زمینهای ادارات و موسسات دولتی و در جاهای دست نیافتنی دپو وتلمبار شده باشد یا در قفسه های شیک و زیبای دانشگاهها فقط نگهداری شوند و تنها به داشتنشان افتخار کنیم اما اجازه دسترسی اهل واقعی کتاب را به آنها ندهیم.؟چه بد قانون و قانونهایی برای سد راه اهل کتاب و کتابخوانی وضع کرده ایم و چه بد مقررات محدود کننده ای برای دوستداران کتاب و فعالان کتابخوانی مصوب کرده و به اجرا در اورده ایم.تنها فعالان بخش خصوصی و تشکلهای مردمی حوزه کتابند که قدر و ارزش استیلای کتاب و علم بر جهل و تاریکی را میدانند.چه خوب است دولت اگر اقدامی مهم و بزرگ و ماندگار در راستای خدمات کتاب و کتابداری به جامعه کتابخوانان کشور بویژه دانش آموزان دوستدار کتاب و دانشجویان کتابخوان ندارد لا اقل از فعالان مردمی حوزه کتاب و دوستداران کتاب در روستاها و مناطق محروم حمایت کند و کتابخانه های کلانشهرها را به کتب مرجع و به روز تجهیز و تسهیلات مالی به کتابخوانان و خریداران حرفه ای کتاب ارائه دهد.
هدایت شده از معین
یک ایران در تکاپوی برگزاری چهاردهمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری(۸ تیر۱۴۰۳)
سید محی الدین حسینی ارسنجانی
رورنامه نگار و پژوهشگر انتخاباتی
*اشاره:
بر اساس اصل ۱۳۱ قانون اساسی چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که پیش از این مقرر بود در خردادماه سال ۱۴۰۴ برگزار شود،پس از شهادت آیت الله رئیسی(رض) رئیس جمهوری و همراهانش در سانحه سقوط بالگرد در استان آذربایجان شرقی،بصورت زودهنگام و در روز جمعه هشتم تیرماه امسال(۱۴۰۴) برگزار خواهد شد.طبق ماده ۳۵ قانون انتخابات ریاست جمهوری کاندیداها هنگام ثبتنام باید رجل مذهبی، سیاسی، ایرانیالاصل، دارای تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران، مدیر و مدبر،دارای حسن سابقه،امانت و تقوی و مؤمن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور باشند.بالاخره از میان دهها نفر ثبت نام شده در این دوره از انتخابات با نظر شورای نگهبان و پس از سیر مراحل تایید صلاحیتهای عمومی و اختصاصی و اخذ نظرات مراجع ذیصلاح و قانونی انتخابات،شش نفر برای حضور در رقابتهای انتخاباتی این دوره از ریاست جمهوری مشخص و به مردم معرفی گردیدند.قرار بوده و هست که این افراد برنامه های خود در زمینه های مختلف را به مردم و رسانه ها اعلام کنند و مردم نیز برابر با شور انتخاباتی و تبلیغات و برنامه های هریک از نامزدهای انتخابات دوره چهاردهم ریاست جمهوری سرانجام به یکی از آنها گه از نظرشان اصلح تر از مابقی میباشد رای دهند و رییس جمهوری ایران اسلامی مشخص و آغاز به کار نماید.
*نظر سنجیهای انتخاباتی به چه کار می آیند؟
نظر سنجی های انتخاباتی یکی از جمله راهکارهای دعوت بهتر و بیشتر مردم به حضور در انتخاباتهاست.در نظرسنجی موسسه افکارسنجی ملت وابسته به مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی از پاسخگو یان پرسیده شده است« آیا در انتخابات ریاست جمهوری تیرماه۱۴۰۳، شرکت میکنید یا خیر؟۵۳/۴ درصد بیان کردهاند قطعاً شرکت میکنند و در مقابل ۱۷/۷ درصد اصلاً شرکت نمیکنند.همچنین، ۲۸/۹ درصد در این زمینه مردد بوده و هنوز تصمیم نگرفتهاند. با این حساب نرخ مشارکت در کل کشور با احتساب حاشیه خطای ۳ درصد تا پایان خرداد ماه، به احتمال زیاد ۵۳/۴ درصد پیش بینی شده بود.یکی از سوالهای محوری در طرحهای نظرسنجی پیرامون موضوع انتخابات،نرخ مشارکت مردم است. عدم تاثیر انتخابات در بهبود وضعیت کشور، اعتراض به مسائل و مشکلات اقتصادی و معیشتی، احتمال عدم تایید صلاحیت نامزدهای مورد نظر جریان فکری خاص،نبودن فردی کارآمد در بین نامزدها در انتخابات پیشرو از جمله دلایل افرادی بوده است که بیان داشتند به هیچ وجه در انتخابات پیشرو شرکت نخواهند کرد و یا احتمال کمی دارد که در انتخابات شرکت کنند.با این وصف باید دید که اینگونه نظرسنجیها تا چه حد با شرایط و واقعیات جامعه ما مقرون و نزدیک است.
*مناظره یا منازعه؟!
آقایان مسعود پزشکیان،مصطفی پور محمدی، سعید جلیلی،علیرضا زاکانی، سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی و محمدباقر قالیباف،۶ نفر از نامزدهای تایید صلاحیت شده چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از سوی شورای نگهبان هستند که در مناظرات تلوزیونی حضور و به بیان دیدگاههای خود در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری پرداختند.مناظرات تلویزیونی این دوره از انتخابات ریاست جمهوری از ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ آغاز شد و تا ۵ تیر ۱۴۰۳ برگزار گردید.این مناظرات از ساعت ۲۰ تا ۲۴ شب بود.متأسفانه کاندیداها در هر دوره از انتخابات ریاست جمهوری بیشتر به دنبال منازعه بودند تا مناظره و اغلب وعده هایی داده و میدهند که امکان اجرای بسیاری از آنها وجود نداشته و ندارد. نامزدهای انتخاباتی باید برنامههای عملیاتی به مردم ارائه کنند تا فضا برای جلب اعتماد عمومی باز شود.دو قطبی کردن و دعوا های سیاسی باعث کاهش مشارکت خواهد شد، آنچه در فضای انتخابات مشهود است دعواهای سیاسی است که این مسئله باعث شده مردم فکر کنند،هر کسی برنده شود فرقی ندارد و فقط عدهای منفعت میبرند.افزایش مشارکت با قانون مداری است.اگر اعلام شود مسئولان بی توجه به قانون از جمله رئیس جمهور و وزرا در صورت عدم اجرای قوانین محاکمه خواهند شد،قطعا مشارکت و حضور مردم در انتخاباتها بسیار بالاتر میرود.
*تلاش برای افزایش مشارکت مردم بر پای صندوقهای اخذ رای انتخابات ریاست جمهوری
برگزاری مناظرههای متعدد همراه با حضور و پرسش از سوی نمایندگان اتحادیهها و صاحبان مشاغل،پرسیدن سوالات بیشتر از طرف مردم، مشخص کردن نتیجه عدم اجرای قولهای انتخاباتی توسط نهادهای مسئول و پیگیری جدی آنها در مناظره ها باید مد نظر مجریان برپایی اینگونه امور انتخاباتی باشد.صداقت در اطلاع رسانی به مردم و آشنایی با دانش و رشد سیاسی مردم در انتخاب مهم است و همچنین آشنایی با تأثیرات انتخاب بد افراد هم میتواند راهگشا باشد.بزرگان خانواده ها و جوانان میتوانند در افزایش مشارکت مردم مؤثرباشند.
هدایت شده از معین
فرهیختگان و نخبگان اجتماعی باید به وظیفه ملی و اخلاقی خود در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری عمل کنند.بیان برنامه های قابل اجرا به جای تخریب،اعتماد افزایی و اطمینان دادن به مردم که مشکلات قابل حل هست، اقناع مردم درباره منفعت مشارکت گسترده و درصد بالا در انتخابات، بیان راهبردهای ممکن برای حل مشکلات توسط کارشناسان بی طرف با انتخابات پرشور و حماسی، انجام گفتگو بین نخبگانی از طرفداران کاندیداها در شهرها به صورت ۲ تا ۳ و ۴ نفره و چالشی و...در مناظره ها و تبلیغات انتخاباتی ریاست جمهوری باید مد نظر همگان باشد.
*پرهیز فعالان سیاسی و انتخاباتی از اختلافات انگیزی و عدم بیان سخنان دشمن شاد کن
مناظره های ریاست جمهوری میتواند میلیونها رای را از سبد نامزدها جابجا کند.این انتخابات یک تفاوت عمده با دورههای قبل دارد آن هم این است که رییس جمهور قبلی غایب است.در مناظرات و گفتگوها میان کاندیداها باید از طرح مسائل حاشیهای پرهیز و نامزدها با پرداختن به مسائل اصلی کشور از جمله اشتغال و... میتوانستند این مناظرهها را با موفقیت پشت سر بگذرانند.مناظرههای این دوره ریاست جمهوری اگر چه چندان تعیین کننده در انتخاب افراد نبودند اما بر سبد رای برخی کاندیداها افزود.دو سه کاندیدا ی ریاست جمهوری میتوانند، حداقل ۳۰ درصد در میزان و نتایج ارای خود در این دوره از انتخابات در مناظره ها تاثیرگذار باشند.فقدان حضور احزاب قوی و موثر در ایران در ایام انتخابات باعث شده لحظات تعیین کننده ای برای انتخابات در ایران خلق گردد که گاه همین عدم فعالیت حزبی در انتخاباتها با ضرر و زیان بخشهای مهمی از جامعه میگردد.رهبر عزیز انقلاب نیز بر پرهیز کاندیداها و هوادارانشان از طرح مباحث اختلاف انگیز بین مردم و مسئولان و عدم بیان سخنان دشمن شاد کن در تبلیغاتها و گفتگوهای بین نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری تاکید داشته اند.
*تحلیل گفتمانی این دوره از انتخابات ریاست جمهوری (تیرماه۱۴۰۳)
مردم در مناظره های تلوزیونی شس نفر از کاندیداها ی ریاست جمهوری به دنبال کسی که از طریق مناظره به طور مستدل، مبین و قاطع بخش مهمی از جامعه را برای مشارکت اقناع کند بودند و از دیدگاه بنده کسی از این جمع نتوانست با برنامه های خود مردم را چندان قانع نماید مگر اینکه مردم برابر با سوابق کاری و مدیریتی افراد و با توجه به تشخیصشان در نوع سخن و بیان یکی از انها را انتخاب و به او رای دهند.جادوی کلام و صلابت و قاطعیت در گفتار و سخن در ایام مناظره انتخابات ریاست جمهوری ضرورتی انکارپذیر برای تأثیرپذیری جامعه هدف از سوی کاندیداهاست. بیان سلیس،فن بلاغت،موضع گفتمانی مناسب، اعتماد به نفس بالا و تسلط بر فضای روانی مناظره و ورود کاندیداها به دایره رقبای اصلی،با توجه به پایگاه رای جناحی،گفتمانی و سوابق قضایی،امنیتی،کاری و...مد نظر کاندیداهای این دوره از انتخابات ریاست جمهوری و مشاوران آنها بوده و هست. سه کاندیدا از این شش کاندیدای ریاست جمهوری در مناظره ها و گفتگوهای تلوزیونی با مردم چیز جدیدی برای عرضه نداشتند و همان نقشی را ایفا میکردند که در انتخابات های اخیر و از جمله در سال ۱۴۰۰ به آنها محول شده بود. برخی دیگر از کاندیداها نیز دوری از جنجال مناظره ای و محول کردن آن به کاندیداهای پوششی، تاکید بر داشتن برنامه و ترسیم رویاها و آرزوهای بزرگ در کنار ویژگیهای بلاغي یکنواخت و فاقد خلاقیت، از آنها چهره ای تکراری در ذهان متبادر میکرد.تنها نکته غیر منتظره از سه کاندیدای ابن دوره، عدم انتساب خودشان، به طور شفاف و صریح،به دولت کنونی بود؛شاید هوا داران این کاندیداهاانتظار داشتند ضمن تایید عملکرد دولت کنونی، بر تداوم آن تاکید کنند، اما آنها با زیرکی خاصی مسئولیت عملکرد دولت کنونی را نپذیرفتند. اگرچه بر کسی پوشیده نیست در صورت پیروزی یکی از این سه نفر شاهد تداوم نگاه و گفتمان دولت کنونی باشیم.در مجموع نوع و کیفیت مناظره ها روی پایگاه رای دو نفرشان که آرای ایدئولوژیک،تشکیلاتی و تقریبا ثابت است،تاثیر چندانی ندارد. به نظر سرنوشت این دو کاندیدا در بیرون از صحنه رقابت انتخابات و در تصمیم گیری ریش سفیدان جبهه انقلاب رقم میخورد.موضع گفتمانی شفاف،پرهیز از جنجال، اخلاق محوری و هوشمندی در قبال تله گذاری رقبا از ویژگیهای برجسته مناظره یکی از این کاندیداها بود و با زیرکی نقشه کاندیدا های پوششی را با بی تفاوتی نسبت به مواضع آنها خنثی کرد و تلاش داشت از خود چهره ای ملی و فراجناحی برای رفع تنگناها و چالشهای کنونی جامعه ایران نشان دهد.
هدایت شده از معین
*سخن پایانی:
انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری در ایران تداوم حماسه های انتخاباتی قبل و امتداد مسیر خدمتی است که شهید جمهور آیت الله رئیسی و سایر شهدای خدمت در این کشور داشته اند.باید برای حفظ اقتدار ملی و پاسداشت ارزشهای اسلامی و انقلابی به میدان آمد و وفاداری و بیعت دوباره با امام و رهبری و شهدای اسلام و انقلاب با حضور گسترده و آگاهانه در پای صندوقهای اخذ رای در روز جمعه هشتم تیرماه ۱۴۰۳ یک رییس جمهور همسو با ارمانهای انقلابی و مقاوم در برابر زیاده خواهی ابرقدرتها و گوش به فرمان فرمانده کل قوا و حامی مردم و علاقه مند به پیشرفت و توسعه همه جانبه ایران انتخاب نمود. رهبر انقلاب در سخنرانی اخیر خود تاکید فرمودند: حماسه انتخابات ۸ تیر مکمّل حماسه مردم در بدرقه شهیدان است. حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی مد ظله العالی در بخشی از بیانات اخیرشان در موضوع انتخابات ریاست جمهوری امسال تاکیدات و توصیه هاییکرده و فرموده اند: "...انتخابات پیشرو کاری بزرگ و پدیدهای پر دستاورد است.انشاءالله این انتخابات به خوبی و با شکوه و عظمت برگزار شود.انتخابات ۸ تیر ۱۴۰۳ بسیار مهم است.ملت ایران برای حفظ منافع و تثبیت عمق راهبردی خود در معادلات پیچیده بینالمللی و برای اینکه بتواند ظرفیتها و استعداد های طبیعی و انسانی خود را ظهور و بروز بدهد تا کام کشور شیرین شود و همچنین برای اینکه بتواند حفرهها و رخنههای اقتصادی و فرهنگی را پر کند،به رئیسجمهوری فعال،پرکار،آگاه و معتقد به مبانی انقلاب احتیاج دارد. ضرورت حاکم بودن اخلاق در رقابت های انتخاباتی بین نامزدها لازم است و بدگویی، تهمتزنی و لجنپراکنی کمکی به پیشرفت کارها نمیکند و به آبروی ملی هم لطمه میزند.صحنه انتخابات،صحنه عزت و حماسه و رقابت برای خدمت است نه میدان کشمکش برای تصاحب قدرت است و کسانی که وارد رقابتهای انتخاباتی میشوند،رعایت اخلاق را وظیفه خود بدانند تا خدای متعال دلهای مردم را به بهترین گزینه هدایت کند.ان شاء الله یک رئیسجمهور شایسته برای ملت ایران تعیین شود....".امید آنکه نتیجه انتخابات ریاست جمهوری پیش رو که این روزها یک ایران با همه امکانات و با توان قوای مجریان و دست اندرکاران انتخاباتی در حال انجام است در نهایت به نفع مردم و کشور باشد و ریاست جمهور اینده بتواند مدافع ارزشهای مد نظر مردم و پاسدار منافع کشور خود در ابعاد ملی و بین المللی بوده و در امور مردم که ولی نعمتان جامعه ایرانی و اسلامی بوده و هستند گره گشاییهای لازم صورت گیرد.
هدایت شده از M A
مراقب فتنه تخریبگرها باشید
دیشب در مناظره ها ثابت شد کاندیداهای جبهه انقلاب هر چهار نفر باهم هماهنگ هستند و هر کدام با سناریوی مشخص برای جذب اقشار مختلف مناظره میکنند. هر چهار کاندیدا باهم خوبند و همدیگر را قبول دارند . اما عده ای در بدنه هواداران سعی میکنند با تخریبگری یا پرداختن به مسائل مناقشه برانگیز ،نفرت و تفرقه را در بین سبد رای این کاندیداها ایجاد کنند تا این کاندیداها نتوانند به وقت لازم باهم متحد شوند و یک سبد رای یکسان را شکل دهند و جریان انقلابی را پیروز میدان کنند.
در روزهای باقی مانده مراقب تخریبگری ها باشید.
مناسبت هفتم تیرماه و هفت نکته یاد آوری
سيد محی الدین حسینی ارسنجانی
- روزنامه نگار
پنجشنبه امسال (۱۴۰۳)هفتم تیرماه از آن جمله مناسبتهای مهم تقویم است که هم چهلم درگذشت شهادت گونه رییس جمهور سیزدهم و وزیر خارجه دولت شهید آیت الله رییسی و دیگر شهدای خدمت در سانحه هوایی اواخر خردادماه سال جاری است و هم فردا ی آن روز یعنی جمعه هشتم تیرماه ۱۴۰۳ هنگامه برپایی انتخابات ریاست جمهوری دوره چهاردهم است.این روز مصادف است با هفتم تیرماه سال ۱۳۶۰ و شهادت شهید مظلوم آیت الله بهشتی و ۷۲ تن از یاران امام و انقلاب در حادثه انفجارحزب جمهوری اسلامی توسط منافقین کوردل و از خدا بی خبری است که بهترین افراد از کشور مان را به شهادت رساندند.یاد و نام شهید بزرگوار آیت الله بهشتی که به حق یک ملت بود را باید گرامی داشت و افکار و اندیشه های آن فیلسوف زمانه را در جامعه بهت زده امروزمان منتشر و منعکس کرد. در راستای گرامیداشت مناسبت مهم هفتم تیرماه نکته اول اینکه کشور باید قدر خوبانی همچون شهید بهشتی و یاران انقلابی را که هم اکنون در بین ما نیستند بداند و مردم در شناخت آنان و فهم و درک آرا و نظرات فقهی و علمی و حقوقی و قضایی این افرادتلاش کرده و عملکردهایشان را مورد بررسی و بازخوانی مجدد قرار دهند.دوم اینکه مسئولان قضایی کشورمان سیاستهای کاری آن عالم عامل و فقیه کامل(ایت الله شهید بهشتی)که علم دیروز و امروز را در اختیار داشت و از نخبگان قضایی ما در قرن اخیر بود را سرلوحه کار و عمل خویش قرار دهند.سوم اینکه هفتم تیر هر سال را محدود و منحصر به یک یا چند برنامه و همایش و یادمان کلیشه ای نکنیم و هریک از ۷۲ شهید حادثه هفتم تیر را بیشتر و بهتر از قبل شناخته و به دیگران بشناسیم.چهارم اینکه چهره های نامداری همچون بهشتی را که در ایران مظلوم و مهجور و گمنام واقع شده و به جز در ایام هفته قوه قضاییه که از آنها یاد میشود اما در طول سال به فراموشی سپرده میشوند را بیشتر از قبل بدانیم و مانع از برچسب زنی و اتهامات به قاضیانی شویم که زندگی سالم داشته و در معرض فساد و تباهی نبوده اند.پنجم اینکه اصلاحات به معنای واقعی کلمه در دستگاه قضایی کشور لازم است و حساب قضات شریف و عادل را باید از حساب آن عده محدود از قاضیان اهل تبانی و زد و بند و فاسد موجود در دستگاه قضایی اند جدا دانست.ششم اینکه اگر قوه قضاییه تلاش کند حجم پرونده های قضایی کاهش یابد و در جهت پیشگیری از وقوع جرم تلاش کرده و آموزشهای لازم را در این زمینه به مردم دهد شاهد کمترین مشکلات در کشور خواهیم بود.مبارزه جدی و علنی با فساد و فسادگران باید در دستور کار رییس و معاونان قوه قضاییه و روسای کل دادگستریهای استانها باشد تا اعتماد ازدست رفته مردم به آنان بازگردد.در نهایت و در بیان هفتمین نکته یاد آوری در هفتمین روز از تیرماه و مناسبت مهم روز هفتم تیرماه همه ساله اینکه مردم از طریق وعاظ و مبلغین، سخنرانان و تحلیلگران مسائل اجتماعی و فرهنگی و یا رسانه های ملی و میهنی بدانند که کشور ما با یاد آوری این مناسبتها قبلا در چه وضع و در چه شرایطی بوده و اکنون در کدام موقعیت و کجاست.تبیین جهاد خدمت و امید آفرینی و ایجاد موجی از دلگرمیها و شادمانیها در جامعه ای که مهمترین اصل از اصول اساسی آن خدمت به مردم است در دستور کار مدیران ملی باشد کشوری که همواره در معرض تهدیدات داخلی و خارجی بوده باید از حوادث و وقایع دوره ها و دهه های اخیر درس بگیرد و قدر و ارزش مناسبتهای ملی و مذهبی و بویژه ارزش مناسبتی مثل هفتم تیرماه و انتخاباتهایش را بداند.امید آنکه مردم و کشور عزیزمان با برگزاری انتخابات پرشور ریاست جمهوری جمعه هشتم تیرماه ۱۴۰۳ و نتیجه ای که از این انتخابات حاصل و عایدشان میگردد روز به روز شاهد تحولات همه جانبه و پیشرفتهای نوین باشند.
مناسبت هفتم تیرماه و هفت نکته یاد آوری
سيد محی الدین حسینی ارسنجانی
- روزنامه نگار
پنجشنبه امسال (۱۴۰۳)هفتم تیرماه از آن جمله مناسبتهای مهم تقویم است که هم چهلم درگذشت شهادت گونه رییس جمهور سیزدهم و وزیر خارجه دولت شهید آیت الله رییسی و دیگر شهدای خدمت در سانحه هوایی اواخر خردادماه سال جاری است و هم فردا ی آن روز یعنی جمعه هشتم تیرماه ۱۴۰۳ هنگامه برپایی انتخابات ریاست جمهوری دوره چهاردهم است.این روز مصادف است با هفتم تیرماه سال ۱۳۶۰ و شهادت شهید مظلوم آیت الله بهشتی و ۷۲ تن از یاران امام و انقلاب در حادثه انفجارحزب جمهوری اسلامی توسط منافقین کوردل و از خدا بی خبری است که بهترین افراد از کشور مان را به شهادت رساندند.یاد و نام شهید بزرگوار آیت الله بهشتی که به حق یک ملت بود را باید گرامی داشت و افکار و اندیشه های آن فیلسوف زمانه را در جامعه بهت زده امروزمان منتشر و منعکس کرد. در راستای گرامیداشت مناسبت مهم هفتم تیرماه نکته اول اینکه کشور باید قدر خوبانی همچون شهید بهشتی و یاران انقلابی را که هم اکنون در بین ما نیستند بداند و مردم در شناخت آنان و فهم و درک آرا و نظرات فقهی و علمی و حقوقی و قضایی این افرادتلاش کرده و عملکردهایشان را مورد بررسی و بازخوانی مجدد قرار دهند.دوم اینکه مسئولان قضایی کشورمان سیاستهای کاری آن عالم عامل و فقیه کامل(ایت الله شهید بهشتی)که علم دیروز و امروز را در اختیار داشت و از نخبگان قضایی ما در قرن اخیر بود را سرلوحه کار و عمل خویش قرار دهند.سوم اینکه هفتم تیر هر سال را محدود و منحصر به یک یا چند برنامه و همایش و یادمان کلیشه ای نکنیم و هریک از ۷۲ شهید حادثه هفتم تیر را بیشتر و بهتر از قبل شناخته و به دیگران بشناسیم.چهارم اینکه چهره های نامداری همچون بهشتی را که در ایران مظلوم و مهجور و گمنام واقع شده و به جز در ایام هفته قوه قضاییه که از آنها یاد میشود اما در طول سال به فراموشی سپرده میشوند را بیشتر از قبل بدانیم و مانع از برچسب زنی و اتهامات به قاضیانی شویم که زندگی سالم داشته و در معرض فساد و تباهی نبوده اند.پنجم اینکه اصلاحات به معنای واقعی کلمه در دستگاه قضایی کشور لازم است و حساب قضات شریف و عادل را باید از حساب آن عده محدود از قاضیان اهل تبانی و زد و بند و فاسد موجود در دستگاه قضایی اند جدا دانست.ششم اینکه اگر قوه قضاییه تلاش کند حجم پرونده های قضایی کاهش یابد و در جهت پیشگیری از وقوع جرم تلاش کرده و آموزشهای لازم را در این زمینه به مردم دهد شاهد کمترین مشکلات در کشور خواهیم بود.مبارزه جدی و علنی با فساد و فسادگران باید در دستور کار رییس و معاونان قوه قضاییه و روسای کل دادگستریهای استانها باشد تا اعتماد ازدست رفته مردم به آنان بازگردد.در نهایت و در بیان هفتمین نکته یاد آوری در هفتمین روز از تیرماه و مناسبت مهم روز هفتم تیرماه همه ساله اینکه مردم از طریق وعاظ و مبلغین، سخنرانان و تحلیلگران مسائل اجتماعی و فرهنگی و یا رسانه های ملی و میهنی بدانند که کشور ما با یاد آوری این مناسبتها قبلا در چه وضع و در چه شرایطی بوده و اکنون در کدام موقعیت و کجاست.تبیین جهاد خدمت و امید آفرینی و ایجاد موجی از دلگرمیها و شادمانیها در جامعه ای که مهمترین اصل از اصول اساسی آن خدمت به مردم است در دستور کار مدیران ملی باشد کشوری که همواره در معرض تهدیدات داخلی و خارجی بوده باید از حوادث و وقایع دوره ها و دهه های اخیر درس بگیرد و قدر و ارزش مناسبتهای ملی و مذهبی و بویژه ارزش مناسبتی مثل هفتم تیرماه و انتخاباتهایش را بداند.امید آنکه مردم و کشور عزیزمان با برگزاری انتخابات پرشور ریاست جمهوری جمعه هشتم تیرماه ۱۴۰۳ و نتیجه ای که از این انتخابات حاصل و عایدشان میگردد روز به روز شاهد تحولات همه جانبه و پیشرفتهای نوین باشند.
هدایت شده از جهاد تبیین
متن کامل بیانیه محمدباقر قالیباف در حمایت از سعید جلیلی
🔹من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوالله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهممن ینتظر و ما بدلوا تبدیلا
🔹انتخابات ۸ تیر نشانه باور عمیق نظام جمهوری اسلامی و رهبر فرزانه انقلاب به مردم سالاری دینی است که پنجره فرصت تغییرات را از درون ساختار انتخابات فراهم می کند و اجازه می دهد جریان های متعدد با سلیقه های مختلف بتوانند در رقابتی سالم و عادلانه ، خود را به مردم عرضه کنند و مردم عزیز با مشارکتی موثر مدیران اجرایی خود را انتخاب کنند.
🔹اینجانب خدا را شاکرم علی رغم اینکه منطق سیاسی حکم بر ماندن من در جایگاه ریاست مجلس می کرد، در انجام تکلیف و دوری از تخریب های گسترده، بر کرسی عافیت طلبی تکیه نزدم. خوشحال هستم که با هدایتهای الهی در این لحظه تاریخی برای عدم بازگشت به دوره خسارت بار دهه ۹۰ و ناتمام نماندن راهی که با شهید رییسی شروع کرده بودیم، چه برای آمدن و چه برای کنار نرفتن تردید به خود راه ندادم و شرمنده شهدا و امام شهدا نشدم که این حضور فرصتی را برای جریان انقلابی در دور دوم انتخابات فراهم کرد و خداوند نیز بر این حقیر منت گذاشت و قلب های بزرگان و متنفذان اخلاقی، مذهبی، آیینی، حوزوی و دانشگاهی و همچنین عموم مردم نجیب و اقشار محترم را بر حمایت از این بنده پرتقصیر هدایت کرد که ضروری می دانم از همه کسانی که با بزرگ منشی بر اینجانب لطف داشتند، تشکر ویژه کنم و بابت فشارهای غیراخلاقی که بخاطر این حمایت متحمل شدند، از خداوند طلب اجر کنم.
🔹آنها در لحظه مهم تصمیم، هزینه دادن را بر مصلحت اندیشی ترجیح دادند. بزرگی ارزش این حمایت برای من بیش از همه روشن است چرا که می دانم این بزرگان هیچ گاه خود را برای فردی هزینه نمی کنند مگر برای انجام تکلیف الهی.
🔹همچنین لازم است تاکید کنم راه هنوز پایان نیافته است و علی رغم اینکه اینجانب برای شخص آقای دکتر پزشکیان احترام قائل هستم، اما بدلیل نگرانی از برخی اطرافیان ایشان، از همه نیروهای انقلابی و حامیان خود میخواهم که کمک کنند تا جریانی که مسبب بخش مهمی از مشکلات اقتصادی و سیاسی امروز ما است، به عرصه قدرت باز نگردند لذا همه باید تلاش کنیم تا نامزد جبهه انقلاب آقای دکتر جلیلی بعنوان رئیس دولت چهاردهم انتخاب شوند.
🔹در پایان وظیفه خود می دانم سپاس خود را از رهبرفرزانه انقلاب که با هدایت های خود مسیر انتخابات را در جهت مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح هموار کردند، اعلام کنم و از همه حامیان خود که مظلومانه ، تحت بیشترین فشارها و تخریب های همه جانبه برای بازگرداندن گفتمان عقلانیت انقلابی و کارآمدی شبانه روز تلاش کردند تشکر فراوان می کنم و اطمینان دارم مورد لطف شهدا مخصوصا شهید سلیمانی قرار گرفتهاند.
والسلام
محمد باقر قالیباف
@jahadetabeen8
هدایت شده از جهاد تبیین
رئیس ستاد انتخاباتی زاکانی: تمام ستادهای آقای زاکانی در سراسر کشور با تمام توان و ظرفیت برای پیروزی سعید جلیلی تلاش خواهند کرد.
@Farsna
هدایت شده از جمعیت رزمنده مدافع انقلاب اسلامی فارس
باسلام 🌹
ممنون از حضور شما در پای صندوقهای رای 🌺
برای حفظ اسلام و دین و ائین حضرت رسول ص رفع تنگناهای اقتصادی ، شغل ، مسکن و امنیت پایدار و بالندگی بانوان به دکترجلیلی رای میدهیم 🌹 وثواب آن را به روح شهیدحاج قاسم 🌹 و شهید رئیسی 🌹 و شهدای خانواده 🌹 و طایفه 🌹 و دوستانمان 🌺 تقدیم میکنیم
ارادتمند مهدی یار
🌹🇮🇷 🌹
هدایت شده از صمد افتاده
فرمان ۱۴ ماده ای
ستاد مشترک ((جبهه متحد انقلاب))
[ اتحاد رمز پیروزی جبهه متحد انقلاب است ]
#قالیباف #جلیلی
بسم الله الرحمن الرحیم
این فرمان ۱۴ ماده ای مشترک ، مورد توافق قطعی و همراه با صورتجلسه اعضای دو ستاد آقایان عزیزان سردار اسلام حاج محمد باقر قالیباف و جناب دکتر سعید جلیلی است که در همان مراحل نخست توسط تیم مشاورین دو کاندیدا و نهایتاً با تایید خود آقایان قالیباف و جلیلی تنظیم و منتشر شده است.
موارد ذیل ، محور آگاهی بخشی به طرفداران دو کاندیدای انقلابی در برابر عملیات و جنگ شناختی_روانی دشمنان در حوزه رسانه است . انتظار و تصریح هر دو کاندیدای محبوب کشور جنابان آقایان قالیباف و جلیلی بر دقت طرفداران بر انجام مفاد آن می باشد و در یک هفته ی باقی مانده تا انتخاب دوم و نهایی کردن کار ، موارد ذیل را حتما دقت نموده و رصد نمایند :
۱_ علاوه بر رصد و پیگیری پیامرسان های داخل مانند ایتا و امثالهم در پیامرسان های دیگر مانند تلگرام گروه ها و کانال ها و پیج ها را رصد نموده و به هنگام عکس العمل جنگ شناختی ستاد جبهه مشترک اصلاح طلبان را درک نمایید و در جامعه مجازی پاسخ بدهید.
۲_ مراقب فیک نیوزها و زرد نیوزها و انتشار اخبار شبیه واقع باشید.
۳_پابایک و کانالهای منابع خبری موثق طرفین را بشناسید و هر خبر شایع شده را سریعا رد یا قبول نکنید و به طرف مقابل نسبت ندهید.
۴_ نسبت به عزیزان فعال در ستاد طرف مقابل درک محبتی و ایمانی داشته باشید و دلجویی کنید.
۵_ از جذب ۳۰٪ از قشر خاکستری شهرستان ها و روستاهای جا مانده از رای گیری دور دوم هرگز غافل نشوید.
۶_ بصورت فیزیکی یا مجازی و یا همزمان تبلیغات آرام چهره به چهره برای دور دوم نمایید.
۷_ توییت های مثبت و اصلاح آفرین و همدلی ها را بارها بازنشر نمایید و در تمام گروه ها و کانال ها مکرراً منتشر کنید (روزانه چند مرتبه در هر گروه و ادمین های هر کانال)
۸_ هرگز اخبار اختلاف آفرین را باور نکنید و در صورت صحت در پی ایجاد افزودن تنش و اختلاف نباشید و توسط روابطی که دارید از شخص معترض دلجویی نموده و مشکل را اصلاح نمایید
۹_ از محاسن و برتری های کاندیدای دیگر جبهه انقلاب که رای کمتری داشته در فضای مجازی مستمراً منتشر کنید (همراه با ذکر نام هر دوکاندید جبهه متحد در پایین متن ها)
۱۰_ از بازنشر دادن اخبار منفی که به وجهه ی هر یک از دو کاندیدای جبهه انقلاب آسیب میزند بشدت پرهیز کنید (حتا اگر یقین دارید که صحت دارد)
۱۱_ رصد و شناخت نقاط جغرافیایی کم رای در دور اول رأی گیری و اعزام تبلیغگران خودجوش و پر انگیزه از قشر طلبه و دانشجو به سوی آن مناطق برای دعوت اقشار مختلف به رای گیری در دور دوم انتخابات
۱۲_ شناسایی و معرفی اکانت های اختلاف افکن به مدیران گروه ها و کانالها و درخواست اخراج این افراد و افراد مشکوکی که به هر بهانه ای ایجاد تنش و اختلاف میکنند.
۱۳_ ثبت توییت ها و متن های تشکر آمیز و ترند کردن آن توسط طرفداران هر دو طرف با موضوع تشکر از باقی ماندن جناب سردار قالیباف و کنار نکشیدن ایشان در دور اول که منجر به موفقیت آراء بیشتر جناب دکتر جلیلی شد .
۱۴_ طرفداران کاندید حامی (جناب دکتر محمدباقر قالیباف) در دور دوم از شکستن آراء ، دادن برگه سفید ، قهر با صندوق ها ، بشدت اجتناب نمایند زیرا هر دو کاندید در یک جبهه و با استراتژی واحد مراحل را تا این مرحله و با هدف پیروزی یکی از دو نامزد جبهه متحد انقلاب پیش برده اند.
ما (قالیباف و جلیلی) از طرفداران ارجمند میخواهیم که این فرمان نامه ۱۴ ماده ای را در تمام گروه ها و کانال های تمامی سکوهای فضای مجازی منتشر نمایند.
والسلام علینا و علی عباده الرحمن
با احترام به ساحت طرفداران
قالیباف_ جلیلی ۱۴۰۳/۰۴/۰۹
برای ایران آباد و مقتدر اسلامی
ستاد مشترک ((جبهه متحد انقلاب))
#قالیباف #جلیلی
هدایت شده از علیرضا روحانی
ما ایران را به آنها که
کلید آوردند و قفل زدند
از خدا گفتند و با کدخدا بستند
از عزت گفتند و ذلت به بار آوردند
با خودی جنگ و با دشمن خندیدند
رنگ بنفش نشان دادند و سیاه کردند
از ارزش ریال گفتند و دلار اندوختند
از چرخش سانتریفیوژها گفتند و بتن ریختند
نمیدهیم!
#🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
سلام هموطن!برای عبور ازآثاربدوبدبختیهای۸ ساله دولت روحانی هر یک ازمایک ستادتلفنی برای آقای جلیلی باشیم. وعده ماجمعه۱۵تیرپای صندوقهای رای واین بارهم بارای به سعید جلیلی درامتداددولت شهیدجمهورباشیم.
هدایت شده از M A
سلام به همسایه ها و خویشاوندان عزیزم
خواهش میکنم این پیام را فقط کسانی بخونند که عقیده ای به رای دادن ندارند و نظرشون اینه که رای دادن هیچ سودی نداره واگه رای بدن هیچ چیزی تغییر نمیکنه
ذخایر استراتژیک هر کشوری فقط وفقط زمانی استفاده میشه که اون کشور دچار یک بحران خیلی وخیم بشه و مقدار این ذخایر طبق استانداردهای جهانی باید حداقل تا ۴۵ روز مصرف مردم اون کشور باشه.
یادتون میاد زمان دولت روحانی ذخایر استراتژیک ایران رسیده بود به ۵ روز و تقریبا همه کالاهای اساسی جیره بندی شده بود.
یادتون میاد با چه خفت وخاری از داخل سوراخ دیوار ویزای اربعین میگرفتیم وحتی ذخایر بانک مرکزی دلار و ریال نداشت که به زائرهای کربلا تحویل بده؟؟
یادتون میاد رئیس سازمان برنامه وبودجه نامه زده بود به رئیس جمهور که صندوق ذخیره ارزی خالی شده و دیگه هیچی ذخایر طلا ودلار نداریم
یادتون میاد رئیس بانک مرکزی ورئیس سازمان برنامه وبودجه گفتند اگه برجام وfetf امضاء نشه از اسفندماه دیگه نمیتونیم حقوق کارمندان دولت را پرداخت کنیم
یادتون میاد معاون روحانی گفت شبی که میخوایم یارانه ۴۵ تومنی را بریزیم به حساب عزا میگیریم
یادتون میاد میرفتیم تو صف و با کد ملی یه دونه روغن میگرفتیم
بعد میرفتیم تو صف بعدی یه کیلو شکر میگرفتیم.
یادتون میاد هرسال سر ظهر تو تابستان هر موقع میخواستیم بخوابیم یهو برق میرفت.
یادتون میاد روحانی میگفت اگه برجام امضاء بشه مشکل آب حل میشه و پروژه های کشور را معطل امضاي برجام آمریکائی وبرجام اروپائی کرده بود.
یادتون میاد تو کرونا هر روز ۸۰۰ نفر عزیزان کشور فوت میکردند و روحانی میگفت اگه fetf امضاء بشه واکسن به ما میفروشند.
یادتون میاد تو هرماه یک کارخانه با قدمت چند ده ساله تعطیل میشد وهزاران کارگر اون بیکار میشدند.
یادتون میاد روح الله زم گفت ما از روحانی ودولتش حمایت کردیم چون میدونستیم ومطمئن بودیم که ایران را نابود میکنند
یادتون میاد روحانی وسط سیل گلستان رفته بود جزیره قشم دنبال عشق و حال خودش
یادتون میاد رئیس جمهور کشور صبح جمعه میفهمید که بنزین گران شده.
یادتون میاد تو کابینه و هیئت دولت روحانی شامل برادر رئیس جمهور و دختر وزیر و بیش از ده نفر جاسوس اسرائیل دستگیر شدند.
یادتون میاد به بهانه نداشتن خوراک ، جوجه ها را میکشتند و بعد برای خرید یک کیلو مرغ باید با کارت ملی چند ساعت میرفتیم توصف.
یادتون میاد تعداد سانتریفیوژهای کشور را از ۱۴ هزارتا رسوندند به ۳ هزار و داخل رآکتورهای اتمی کشور را بتن ریزی کردند
یادتون میاد تو هشت سال فقط یک موشک به فضا پرتاب کردند و سازمان فضائی ایران را کلا تعطیل کردند
یادتون میاد تو دولت روحانی پوشک بچه نایاب و قحطی شده بود
یادتون میاد تو دولت روحانی شیر خشک برای بچه ها گیر نمیومد
حالا دقیقا همه اون آدمهای تن پرور مرفه بی درد دولت روحانی و کسانی که باعث و بانی اون اوضاع خفت بار بودند جمع شدند کنار پزشکیان و میخواهند یه دولت تشکیل بدهند و اسمش را هم گذاشتند دولت سوم روحانی که حتما دوباره ایران را به ۵۰ سال پیش برگردانند.
ما همگی برای داشتن ایران قوی برای ایران آباد برای ایران مستقل تلاش میکنیم.
ولی اونها براشون فرق نمیکنه ایران آباد باشه یا خراب ،براشون فرقی نمیکنه ایران وابسته باشه یا مستقل ،براشون فرقی نمیکنه ایران قوی باشه یا ضعیف،
اونها فقط ایرانی را میخواهند که بتونند جیب خودشون رو پر کنند و به متراژ ویلاهاشون اضافه کنند.
دوست وهمکار عزیزم، همسایه و خویشاوند عزیزم مطمئن باش اگر شما رای ندهی ایران بدون رئیس جمهور نمیماند ولی این جماعت بجای شما شخصی را انتخاب میکنند که ایران را ۵۰ سال به عقب برمیگرداند.
عزیزانم قطعا رای دادن من وشما اهمیت دارد و اهمیت بیشتر آن این است که به چه کسی رای بدهیم.
شخصی که تمام دغدغه اش خدمت به مردم وگرفتن حق ضایع شده مردم از دشمنان داخلی وخارجی باشد
هدایت شده از M A
بنام خدا
عزیزان جبههی انقلاب، از خواب غفلت بیدار شویم.دعوا سر ریاستجمهوری نیست، دعوا بر سر رهبری است.پزشکیان و اتباعش، چشم طمع دوختهاند به جایگاه رهبری#حسین_مرعشی برادر خانم هاشمی رفسنجانی و از فعالان سیاسی #اصلاحطلب در برنامه تبلیغاتی #پزشکیان در کیش،بیان کرد:علت اینکه کاندیدای ریاست جمهوری نشدم اینه که چهار سال به چهار سال عوض میشه و اصلا ارزش نداره ؛ ما دنبال رهبری هستیم که #مادام_العمره... #محمد_خاتمی از #سران_فتنه در پیام اینیستاگرام با انتشار خبر ملاقات پزشکیان و #حسن_خمینی از هشتگ #رهبر_نسل_جوان استفاده کرد.دعوا بر سر جانشینی آقاست و انشاءالله این آرزو را به گور خواهند برد و آقا پرچم انقلاب را به دست #امام_زمان عجل الله فرجه خواهند داد.لذا ازاعضای ریز و درشت و مشهورو گمنام جبههی_انقلاب، حتی عزیزانی که به آقای قالیباف رأی دادند، تقاضای عاجزانه داریم که در این یک هفته، اختلافات را به کلی کنار بگذاریم و تمام زندگی و توان و آبروی خود را صرف جمعآوری رأی برای نامزد مقبول جبههی مقاومت، جناب آقای #جلیلی نماییم.هر کس ذرهای به امام و شهدا علاقه دارد، باید یک ستادباشدبرای آقای جلیلی، مبادا بیش از این شرمندهی امام وشهداشویم.
هدایت شده از خودم
سلام
دوستان فریب شعارهای عوام پسندی که ستادهای آقای پزشکیان می دهند نخورید.
با یک تحقیق ساده خواهید فهمید نود درصد مدارس غیرانتفاعی درشمال شهر مال چه کسانیست.چه کسانی در صدرا،قلات،ومنطقه خوش آب وهوای اطراف با رانت زمین وویلا دارند.چه کسانی با رانت خواری یکباره ازخانه های اجاره نشینی وسازمانی امروز تریلیاردی هستن.
چه کسانی بعد از۷۶ بهترین نیروها را به جرم رای ندادن به خاتمی کنار گذاشتند وامروز حرف از وفاق می زنند.چه کسانی برای انتخاب مدیران ادارات دردوره روحانی شرطشان داشتن نامه ازستاد ایشان یا معرفی سران اصلاحات درشیراز بود.چه کسانی جلساتشان در هفت خوان ورستورانهای لاکچری برگزار می کنند ودم از مردم حاشیه نشین می زنند.چه کسانی درگرانترین ولاکچری ترین مکانها زندگی می کنند وخود را دلسوز کرایه نشینان وجوانان بدون خانه میدانند.
دوران دروغ وشیره مالی تمام شده.دم خروس پیداست
هدایت شده از صمد افتاده
👌چند جمله راجع به دکتر پزشکیان
🔹پزشکیان مرد روزهای سخت نیست ؛ وسط مناظره گفت انصراف میدم ....
🔹کسانیکه همواره هشتک « نه به اعدام » راه می انداختند به پزشکیان اعتماد نکنند چون بد جوری به اعدام متوسل شد .
🔹پزشکیان بیانیه ای رو که از قبل براش نوشته بودند خوند اما عجیب این بود که از روی کاغذ میگفت من اینو اعتقاد دارم اما آقای جلیلی نظر دیگری دارد ؛ از غیب خبر می داد ؟
🔹اونی که برنامه نداشت از اونی که برنامه داشت برنامه می خواست
🔹اینکه پزشکیان گفت بعضی وقتها رهبری هر طور خوشش بیاد برنامه رو عمل میکنه ؛ بنظرم اشتباه سهوی بود .
🔹اینکه گفت ماشین در صد کیلومتر بیست لیتر بنزین مصرف میکنه خیلی پیشرفت کرده چون در مناظره قبلی گفته بود ماشین در صد کیلومتر ؛ صد و بیست لیتر مصرف میکنه .
🔹اینکه پزشکیان گفت سردار سلیمانی موی دماغ آمریکا بود بنظرم اینم اشتباه سهوی بود .
🔹پزشکیان در مناظره های قبلی گفته بود من میفهمم که نمیفهمم اما امروز مشخص شد که نمی فهمد که نمی فهمد .
🔹تکیه کلام آقای پزشکیان در مناظره امشب این بود که میگفت ما باید در داخل دعوا نکنیم و همگرایی کنیم آخرش ؛ اعدام رو تجویز کرد کاش در همون دعوا بمونیم از اعدام که بدتر نیست !
🔹اونی که همواره میگفت وقتی برنامه هفتم هست من اونو اجرا می کنم و برنامه دیگری لازم نیست امشب گفت رشد هشت درصدی تکلیفی در این برنامه قابل تحقق نیست .
🔹همه حرف پزشکیان این هست ما در این ۴۵ سال نتونستیم درست عمل کنیم ! خب آدم حسابی ! چرا قریب سی سال به صندلی مسئولیت چسبیدی علی رغم اینکه اذعان میکنی ؟ نکنه منظور ایشون از «ما » شما هستید ؟
🔹آمریکا و اروپا از صحبتهای امشب آقای پزشکیان ؛ نفس راحتی کشیدند چون نازک تر از گل از زبان او نشنیدند و بر عکس هر چه کاسه و کوزه در مورد برجام بود سر خودمون شکست .
🔹پزشکیان در پاسخ به سوال چندین باره مجری که اگر طرف غربی تعامل شما پاسخ مثبت ندهد چیکار می کنی ؟ خیلی ریلکس گفت آلترناتیوهای زیادی داریم !!
🔹پزشکیان با ضربدر صفر کردن شعور مخاطبان گفت من وابسته به هیچ حزب و دسته ای نیستم . اصلاح طلبان با این حرف ایشون ؛ کلا از مدار خارج شدند .
🔹تحریک و فعال کردن گسل قومیتی و مذهبی ؛ اگر برای نظام مخاطرات امنیتی بدنبال دارد اما عوضش برای پزشکیان رای آوری دارد .
🔹پزشکیان در دفاع از خود گفت که عده ای در ری به او گفتند منافق ؛ ( هر چند این اقدام قابل قبول نیست ) اما نگفت قائم مقام ستادش به ده میلیون هوادار جلیلی گفت اجازه نخواهیم داد طالبان به قدرت برسند
🔹یه جایی پزشکیان کلمه ای رو از نهج البلاغه فراموش کرد که جلیلی کمکش کرد این یعنی جلیلی هم بلد است نهج البلاغه رو از حفظ بخونه ولی خب اعتقاد داره مهمتر از خوندن ؛ عمل به آن هست .
می گویند از یه نفر پرسیدند اگر وسط دریا تمساح به تو حمله کنه ؛ چیکار میکنی ؟ گفت میرم بالای درخت ! گفتند آخه وسط دریا که درخت نیست ؛ گفتم مجبورم میفهمی ؟ مجبور !
پزشکیان شوخی شوخی اومد ثبت نام کرد شورای نگهبان هم جدی جدی تائید صلاحیتش کرد ! اینه که میگن تعارف اومد نیومد داره !
به یه نفر گفتند با چه جراتی از اون بالا پریدی پایین ؟ گفت من جرات مرات حالیم نمیشه فقط به من بگین کی منو هل داد پایین ؟
✅ من فکر میکنم آقای پزشکیان با اون صداقتی که ادعا می کنند دارند در نهایت به آقای جلیلی رای بدهند .
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
#جلیلی_پزشکیان