eitaa logo
شجره طیبه🌳🌷
97 دنبال‌کننده
11.8هزار عکس
8.8هزار ویدیو
378 فایل
پیام های خود را برای اینجانب ارسال فرمایید https://eitaa.com/ma_najafi
مشاهده در ایتا
دانلود
🛑 مهم 🔹 سلسله بمب گذاری ها و انتحار در افغانستان، عراق و سوریه(وممکن است کشورهای دیگر)نشان می دهد داعش سازان به دنبال تولید نا امنی و بالا بردن هزینه های امنیتی به جای تصرف جغرافیا هستند.امکان تصرف سرزمین از بین رفته است اما امکان انتحار وجود دارد ✍ عبدالله گنجی
🔻تحلیلی از تشدید نبرد میان داعش و طالبان/داعش خراسان چیست و کدام سرویس‌های امنیتی از آن بهره‌برداری می‌کنند؟ 🔸انفجارهای تروریستی در دو نماز جمعه پیاپی و شهادت صدها نفر از شیعیان مظلوم قندوز و قندهار بار دیگر چشمها و دلهای بی شماری را در ایران و سرتاسر جهان اسلام معطوف به سرزمین جفادیده کرده است. به راستی داعش خراسان چیست و چه می کند؟ هدف این حملات چیست؟ تنازعات جاری میان داعش از یکسو و طالبان از سوی دیگر چقدر عمق و گستردگی دارد؟ و .... 🔹فعالیت داعش خراسان بدون حمایت حداقل حلقه هایی خاص در سیستم امنیتی افغانستان و نیز آمریکایی ها میسر نبوده است.. امروز و پس از به قدرت رسیدن طالبان هنوز هم یقینا بقایای سرویس امنیتی افغانستان و دستگاههای امنیتی کشورهای ناتو تلاش می‌کنند از مهره داعش برای به آشوب کشاندن افغانستان استفاده کنند. 🔸نبرد میان طالبان و داعش یک نبرد جدی است که ریشه در باورها و عقاید متفاوت این دو گروه دارد و از سال ۲۰۱۵ (سال اعلام موجودیت داعش خراسان) تا کنون جدی‌ترین سد در برابر ، طالبان بوده است. طالبان پس از تصرف کابل و تشکیل حکومت، مدارس سلفیه در افغانستان را نیز تعطیل کرده و موج مبارزه با تبلیغ سلفیت را در افغانستان شکل داده و در مقابل، داعش نیز با آفریدن موجی از انفجارات و خشونتهای تروریستی سعی کرده به طالبان ضربه بزند (بیش از سی حمله در دو ماه اخیر به طالبان و دو حمله بزرگ در نماز جمعه مسجد سیدآباد خان‌آباد قندوز و امامباره فاطمیه قندهار به شیعیان). 🔹داعش با این حملات، علاوه بر اینکه در جهت لطمه زدن مستقیم به دشمنانش تلاش می کند (به خاطر کینه و عداوتی که از شیعیان و نیز طالبان دارد)، این هدف را نیز دنبال می کند که به آبروی حریف خود لطمه وارد کند و ادعای طالبان مبنی بر ایجاد امنیت را با چالش مواجه کند. 🔸طالبان هم در این ایام ضربات قابل توجهی به داعش وارد کرده است از جمله: الف- اعدام یکی از سرکردگان اصلی داعش خراسان، ابوعمر خراسانی. ب- شناسایی و انهدام خانه تیمی داعش در محله خیرخانه کابل. ج- شناسایی و انهدام مخفی گاه داعش در شهر چاریکار (مرکز ولایت پروان). 🔹دستگاههای قضایی-اطلاعاتی-انتظامی امارت اسلامی باید که با برخورد شدید با داعش بتوانند بر فتنه این گروه غلبه کنند. امروزه طالبان و عالمان دینی طرفدار آن نیز که از پایگاه اجتماعی قابل توجهی در افغانستان برخوردارند، فعالیتهای مسلحانه داعش و امثال آن را مصداق بغی علیه حکومت اسلامی دانسته و به سختی در مقابل آن ایستاده اند. 🔸سعید خوستی سخنگوی وزارت کشور افغانستان اخیرا (۲۱ مهر ۱۴۰۰) گفته است: «با افراد گروه داعش، به‌عنوان «بغاوت‌کنندگان علیه نظام اسلامی» و «خوارج» مطابق حکم شریعت برخورد می‌شود.» 🔹اما باید به مسأله دیگری نیز توجه کرد؛ این خطر بالقوه وجود دارد که سرویسهای امنیتی غرب در پسِ پرده، نوعی هماهنگی میان داعش خراسان و دیگر جریانهای مخالف طالبان در افغانستان پدید آورند و از این رهگذر تلاش کنند با ایجاد هرج و مرج گسترده برای بازگشت ناتو به افغانستان مقدمه سازی کنند، لکن به هر روی داعش خراسان، پایگاه وسیعی اجتماعی ندارد و بعید است که در درازمدت داعش بتواند صحنه سیاسی افغانستان را دچار تغییری اساسی کند. 🔸سخن آخر اینکه کمک کشورهای اسلامی به ویژه جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با تروریسم در افغانستان می تواند نیاز ضروری این کشور به غلبه بر موج تروریستی ایجادشده توسط داعش را تا حد زیادی مرتفع کند، انشاءالله. ✍ بهرام زاهدی (کارشناس ارشد امور افغانستان)
‏«هورسا» را در بازار اندروید ببین: http://cafebazaar.ir/app/?id=com.hoorsa.android&ref=share
◍⃟🌴◍⃟🌴 ❤️ 📚🌹 👈 *داستان پسری که میخواست از شر مادر خلاص شود*: روایت شده بود که پسری بود که می خواست از شر مادر پیر خود خلاص شود ، بنابراین او را بر دوش خود گرفت و او را به کوهی برد تا در آنجا بمیرد و در راه خود از میان جنگل ها و درختان در جاده های درخشان عبور کرد و مادرش بر روی شانه خود شاخه ها و برگ های درختان را برید و آنها را به جاده انداخت! 🌺 🌸 پسر مادر خود را در کوه رها کرد و شروع به بازگشت به تنهایی کرد ، اما با حیرت و تحیر ایستاد و فهمید که راه خود را گم کرده است. مادرش او را با مهربانی و دلسوزی صدا كرد و به او گفت: "ای پسرم ، از ترس اینكه در بازگشت راهت را گم نكنی ، من شاخه ها و برگ ها را در راه می انداختم تا در مسیر برگشت مسیرهای آنها را دنبال كنی و به سلامت بر گردی!... 🌺 🌸 پسرم در امان خدا باش. "اشک در چشمان پسر جاری شد و او به خود بازگشت و مادر خود را به خانه با احترام برد. 🌹👈شگفت آور است که پسرش به مرگ او فکر می کند در حالیکه او به سلامتی او فکر می کند. او همیشه مادر است. با قلب دوست داشتنی خود ، چه مهربانی بزرگی است 🌺 🌸 مادرجان گلم تو تاج سری ‌‌‌‌‌ ‎ ☘☘@Bohlol_Molanosradin☘☘ ☘☘@Bohlol_Molanosradin☘☘
هدف استراتژیک حمله به پایگاه آمریکا در تنف چیست ؟ 🔸️ تنف یک منطقه روستایی در شرق سوریه بوده که در مثلث مرزی عراق ، سوریه و اردن قرار دارد و به همین علت از اهمیت ژئواستراتژیکی برخوردار است . 🔸️همچنین این منطقه در مسیر بزرگراه بغداد-دمشق واقع شده که مسیری بسیار مهم و راهبردی برای محور مقاومت است. 🔸️آمریکا از سال ۲۰۱۶ و با اطمینان از موفقیت ارتش سوریه و متحدانش در سرکوب تروریست ها ، در این منطقه پایگاهی دایر کرد و شعاع ۵۰ کیلومتری اطراف آن را منطقه ممنوعه اعلام نمود تا بتواند حاشیه امنی برای نیروهایش ایجاد کرده و همچنین مانع از برقراری کریدور تهران - بغداد - دمشق شود . 🔸️اما سرلشکر سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه با هوشیاری و بدون درگیر کردن نیروهایش در این منطقه ، در صدد برآمد تا مناطق شمالی تر که شهرهای قائم در عراق و بوکمال در سوریه نیز جزیی از آن بود را کاملا امن ساخته تا مسیر بغداد - دمشق فعال شود. 🔸️آمریکا فشار زیادی به دولت حیدر العبادی آورد تا مانع از گشوده شدن گذرگاه مرزی قائم-بوکمال شود اما عادل عبدالمهدی نخست وزیر بعدی برخلاف نظر کاخ سفید این محور را رسما بازگشایی کرد اما کریدور اصلی (همان تنف) همچنان مسدود است. 🔸️در نتیجه با توجه به این که ایجاد پایگاه تنف علاوه بر مشکلات استراتژیکی ، سیاسی و اقتصادی خاص خود ، بدون مجوز دولت رسمی و قانونی سوریه تاسیس گردیده و از اساس خلاف قوانین بین المللی است ، محور مقاومت را ترغیب کرده تا با سلسله حملاتی تلفات اشغالگران را چنان بالا ببرد که آنان مانند اکثر پایگاه های خود در عراق ناچار به ترک آنجا نیز شوند. 🔸️اما نکته جالب آن که عملیات پهپادی امشب همزمان از سوریه و عراق انجام گرفته که پیام مهمی برای آمریکایی ها در پی دارد و آن مسلح بودن کامل جغرافیای محور مقاومت به پهپادها و تسلیحات نوین قرن ۲۱ است . 🔸️نکته مهم دیگر این بود که پدافند پیشرفته آمریکایی نتوانست پهپادهای انتحاری را سرنگون کند و به اذعان خود آمریکایی ها همه آنان به تاسیسات مدنظر خود اصابت کرده اند . 🔸️در نهایت باید گفت عزم مدیریت محور مقاومت بر آنست تا هر چه سریعتر نظامیان ایالات متحده را از عراق و سوریه بیرون کرده تا کریدور استراتژیک تهران - بغداد - دمشق - بیروت را از نزدیک ترین مسیر خود برقرار کرده و کشورهای عضو این محور را از مزایای سیاسی ، اقتصادی ، امنیتی و نظامی آن منتفع سازد .
⚠️ ایران رکوردار فشار و تحریم در جهان ⛔️ تحریم ها علیه ایران: مقامات و موسسات ۹۳۹ تحریم، بانک ها و شرکت های تابعه ۱۴۰ تحریم، افراد ۳۹۴ تحریم، خطوط هوایی ۱۹۵ تحریم، کشتیرانی ۲۰۵ تحریم 🌐 منبع: 📊 مؤسسه اقتصاد بین‌الملل پترسون The Peterson Institute for International Economics (PIIE) www.piie.com 🌎 کشورهای تحریم شده: 🇮🇷 ایران: ۱۷۳۳ تحریم 🇸🇾 سوریه: ۶۷۶ 🇺🇦 اوکراین: ۴۱۹ 🇰🇵 کره شمالی: ۴۱۴ 🇷🇺 روسیه: ۳۳۴ 🇻🇪 ونزوئلا: ۳۳۳ 🇨🇳 چین: ۲۴۶ 🇨🇺 کوبا: ۸۲ 🇧🇾 بلاروس: ۳۸ 🇭🇰 هنگ کنگ: ۸ ________ ‏بر اساس تحلیل روند تحریم‌ها در ۱۵ سال گذشته اگر مذاکره هم انجام شود و حتی به توافق هم برسد، آمریکا باز هم در سال آینده فشار تحریمی خودش را علیه ایران و چین افزایش می‌دهد.راهبرد تحریمی بایدن Tempering Sanctions Weapon (‎بازپخت_سلاح_تحریم‌ها است) این راهبرد نیاز به زمان دارد. ✍"مسعود براتی"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
أَ لَمْ يَرَوْا كَمْ أَهْلَكْنا مِنْ قَبْلِهِمْ مِنْ قَرْنٍ ۰۰۰۰ «6انعام» آيا نديدند كه چه بسيار امت‌هاى پيش از آنان را هلاك كرديم، ✍افرادى كه از تاريخ پند نمى‌گيرند، توبيخ مى‌شوند. «أَ لَمْ يَرَوْا» ✍كفّار صدر اسلام از تاريخ امّت‌هاى پيشين آگاه بودند و مى‌توانستند درس‌ بگيرند. «أَ لَمْ يَرَوْا» 🍁🍂قَرن» به امّتى گفته مى‌شود كه يكپارچه هلاك شده باشند. به مردمى هم كه در يك زمان زندگى مى‌كنند، قرن گفته مى‌شود و چون معمولًا يك نسل، از 60 تا 100 سال طول مى‌كشد، از اين رو به 60 يا 80 يا 100 سال يك قرن مى‌گويند. صفحه 128 ➖➖➖ 🔸استاد قرائتی 🆔@noor133Qoran
درباره که سبب نزول بلا می‌شوند، فرمود «وَ الذُّنُوبُ الَّتِی تُنْزِلُ الْبَلَاءَ تَرْکُ إِغَاثَةِ الْمَلْهُوفِ وَ تَرْکُ مُعَاوَنَةِ الْمَظْلُومِ وَ تَضْیِیعُ الْأَمْرِ بِالْمَعْرُوفِ وَ النَّهْیِ عَنِ الْمُنْکَرِ؛‌ 🔥گناهانى که بلا نازل مى‌‏کنند عبارتند از 1ـ ترک فریادرسى مظلوم و عدم یاری او 2ـ رها کردن امر بمعروف و نهى از منکر.»
✨﷽✨ 🔴یکی از علتهای نزول بلا ✍امام سجاد(ع)، به اهل و عیال خود سفارش می کردند: «هیچ سائلی از مقابل خانه من نمی گذرد مگر اینکه اطعامش کنیم» گاهی به ایشان اعتراض می کردند: «ولی هر سائلی که واقعا محتاج نیست!» 🌹امام سجاد(ع)پاسخ می دادند: «بیم آن دارم که بعضی از آنها مستحق باشند و ما نیز با رد کردن مستحق، به بلایی که بر حضرت یعقوب نازل شد مبتلا شویم. حضرت یوسف، آن خواب معروف را همان شبی دید، که یعقوب، سائل مستحقی را اطعام نکرد. 👈🏻آن شب یعقوب و خانواده اش سیر خوابیدند ولی سائل، گرسنه بود. به همین دلیل خداوند فرمود: «ای یعقوب ! چرا به بنده ام رحم نکردی؟! به عزتم سوگند تو را به مصیبت پسرانت مبتلا خواهم کرد.» 📚علل الشرایع جلد1 صفحه61 ‌‌‌‌ ┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅ ☘☘@Bohlol_Molanosradin☘☘