هدایت شده از روزنه
سران جریان انقلابی و مسئله تجدیدنظرخواهی در تصمیم شورای نگهبان
فتوت شاخصه ثابت جریان انقلابی و اصل حاکم بر تمام رقابتهای سیاسی است.
جریانهای غربگرا همواره از همین ویژگی سوءاستفاده کردهاند!
#تجربه_تاریخی نشان داده که متأسفانه برخی سران جبهه انقلابی، با تطبیق نادرست این اصل در حوادث واقعه، زمینه بازگشت مجدد عناصر غربگرا به عرصه مدیریت کلان سیاسی کسور را فراهم میکنند!
این قبیل خطاهای راهبردی، نه تنها نشانه جوانمردی نیست که قطعا زمینهساز خسارت سیاسی و مشارکت در پیشگیری از اصلاحات ساختاری است.
اگر به تشخیص اعضای محترم و متقی شورای نگهبان، کسانی حقیقتا فاقد صلاحیتهای حداقلی برای کاندیداتوری ریاستجمهوری هستند، آیا منطقی است که برخی چهرههای انقلابی بخواهند برای تجدیدنظرخواهی در تصمیم شورا، پیشگام شوند!؟ و احیانا در پروژه #تولید_فشار و #لابی_نامرئی مشارکت ورزند؟
از یاد نبریم؛ شورای نگهبان با هیچ فرد و جناحی مشکل شخصی ندارد.
آنان طبق مستندات تصمیم میگیرند.
مشکل جریان انقلابی با طیف غربگرا که خدای ناکرده #جنگ_قدرت نیست، بحث بر سر منافع ملی و آرمانهای انقلاب اسلامی است که بنا به تجربه ۸ ساله گذشته، توسط جریان اعتدال به مخاطره جدی افتاده است.
حالا شورای نگهبان با لحاظ مستندات و مصالح عالیه نظام، تشخیص داده برخی کاندیداها در ناکارآمدی و فقدان صلاحیتهای حداقلی، ادامه دهنده راه دولت روحانی هستند که وضع را به شرایط بغرنج فعلی کشانده است.
در این شرايط، اگر کسانی از انقلابیون بخواهند بنا به هر توجیهی، در این تصمیم شورا تردید ایجاد کنند، نشانه فتوت نیست، خطایی راهبردی است!
اشاره به یک تجربه تاریخی از خطاهای راهبردی برخی چهرههای انقلابی، بسیار راهگشا و عبرتآموز است!
بعد از استعفای #بازرگان از نخستوزیری دولت موقت(یک روز پس از تسخیر لانه جاسوسی) امام در جلسه فوری با اعضای شورای انقلاب، تصریح کردند که با حضور بازرگان در شورای انقلاب موافق نیستند.
اما برخی سران جریان انقلابی، صرفا با این توجیه که در این صورت ممکن است انقلابیها به انحصارطلبی متهم شوند و لازم است از ظرفیت همه نیروها استفاده شود، با اصرار از امام خواستند اجازه دهد بازرگان به شورا وارد شود.
بازرگان وارد شورا شد، بنیصدر دو وزارت خانه خارجه و اقتصاد را در کابینه شورای انقلاب عهدهدار شد و زمینه برای ریاستجمهوری اش بیش از پیش فراهم گردید.
بعد از ورود بازرگان و برخی دیگر از همفکران او به شورا، او بعنوان دبیر شورا انتخاب گردید، بنیصدر هم مدتی بعد، همزمان با ریاستجمهوری، ریاست شورای انقلاب را به دست گرفت و عملا همین چهرههای انقلابی که زمینهساز #بازگشت_مجدد امثال بازرگان به کریدور قدرت شده بودند، به دست همین عناصر لیبرال مسلک #حذف شدند و در شهریور ۱۳۵۹، با گذشت کمتر از یک سال از استعفای بازرگان و پیش از همهپرسی قانون اساسی، عملا شورای انقلاب به پایان راه خود رسید!
جریان انقلابی با هیچ فردی مشکل شخصی ندارد و نباید داشته باشد؛ اما بعد از محرز شدن فقدان صلاحیت برخی افراد، #شرعا تکلیف دارد که به تحکیم این تصمیم بپردازد.
در این شرايط، پیشگام شدن بعضی چهرههای انقلابی برای تجدیدنظرخواهی در مورد این افراد، اولا به ضرر منافع ملی است و بعد از آن، دامنگیر خود همین چهرههای سیاسی عزیز میشود. اجمالا باید تصریح شود که هرگز عناصر لیبرال به دلیل این قبیل تحرکات، در مورد عناصر مؤمن و انقلابی تجدیدنظر نمیکنند و همچنان انگ انحصارطلبی و افراطیگری و... را برای تخریب جریان انقلابی بکار خواهند بست؛ چنانکه در تمام این سالها، با آنکه نمایندگان آنها با عبور از فیلتر شورای نگهبان، بیشترین حضور را در مناصب کلان سیاسی داشتهاند، هرگز دست از تخریب فقهای ارجمند شورای نگهبان برداشتهاند!
قرآن کریم فرمان داده که از تاریخ عبرت بگیریم....
@rozaneebefarda
هدایت شده از روزنه
بیانیه ۱۰۰ نفر از اساتید و فضلای حوزه علمیه قم در حمایت از شورای محترم نگهبان
#اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
بسم الله الرحمن الرحیم
« يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَكُونُوا مَعَ الصَّادِقِينَ»
امام خمینی(ره):
«نهاد شورای نگهبان همیشه مورد تأیید اینجانب است و به هیچ وجه تضعیف نشده و نخواهد شد.»
▫️تاریخ پرافتخار حوزه علمیه تشیع همواره صحنه شورانگیز حماسه و مبارزه با کفر و الحاد و نفاق بوده است و این گنجینه تاریخی به دست امام خمینی، پس از مجاهدتهای مقدس و ریخته شدن خون پاکترین بندگان مخلص خداوند متعال به سرمایهای بیبدیل برای احیای اسلام عزیز بدل گشت و نظام جمهوری اسلامی بر پایه آیات مبین الهی و احکام نورانی اسلام برپا شد و در این زمینه روحانیت معزز، از مراجع عظام تقلید تا فضلای حوزه علمیه نقشی بیبدیل و انکارناپذیر داشته و دارند.
▫️شکی نیست که حفظ و صیانت از این تراث مقدس نیازمند مجاهدت و هوشیاری روزافزون است و برخی نهادها در این امر وظیفه شرعی و قانونی حساسی دارند که در رأس این نهادها، شورای نگهبان قانون اساسی قرار دارد.
▫️فقها و حقوقدانان شورای مقدس نگهبان همواره از مخلصترین نیروهای متعهد به اسلام بودهاند که از ابتدای انقلاب اسلامی تا به امروز مورد هجمههای ناجوانمردانه بیگانگان و ایادی داخلی آنان؛ و در مقابل همواره مورد تایید امام خمینی و رهبری معظم انقلاب اسلامی و عموم امت اسلامی ایران بودهاند.
▫️هماکنون که جمهوری اسلامی ایران در ابتدای مسیر پرافتخار گام دوم انقلاب اسلامی حضور دارد هجمهها و حساسیتها علیه شورای نگهبان بیش از پیش شده و اخیرا؛ پس از اعلام نظر متعهدانه،عالمانه و مجاهدانه و بر اساس وظیفه قانونی شورای نگهبان و عدم احراز صلاحیت برخی مسببین وضع اسفبار فعلی با لحاظ سوابق موجود، هجمهها به حد کمسابقهای افزایش یافته است و از آنجا که حوزه مقدسه علمیه مولد و حامی اصلی نظام اسلامی محسوب میشود، وظیفه حمایت از این نهاد اسلامی و انقلابی و ملی بیش از پیش حس میشود.
▫️از این رو؛ ما جمعی از اساتید حوزه مقدسه قم حمایت قاطع خود را از اقدام اخیر شورای نگهبان اعلام کرده؛تمام کاندیداهای احراز صلاحیت نشده را به تعاون در افزایش مشارکت مردمی دعوت میکنیم.
▫️همچنین از شخصیتهایی که مورد اعتماد شورای محترم نگهبان قرار گرفتند میخواهیم که با رعایت شرع و اخلاق اسلامی انتخاباتی در طراز اسلام عزیز و در شأن ملت شریف و نجیب ایران رقم بزنند و از ملت بزرگ ایران میخواهیم که همچون گذشته با مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح حماسهای دیگر بیافرینند و به دشمنان خود قدرت ایمانی و ملی را نشان دهند.
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته
🔲حضرات آیات و حجج اسلام والمسلمین آقایان:
علیاکبر سیفی مازندانی
محمود عبداللهی(جامعه مدرسین)
محمدرضا آشتیانی(جامعه مدرسین)
غلامرضا فیاضی(جامعه مدرسین)
محمود رجبی(جامعه مدرسین)
عبدالکریم فرحانی(خبرگان)
محسن سعیدی(خبرگان)
محمد حاجی ابوالقاسم دولابی(خبرگان)
احمد پروایی(خبرگان)
هاشم نیازی(خبرگان)
عسکر دیرباز(خبرگان)
فرخ فال(رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین)
علی رحمانی سبزواری(نائب رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین)
سیدعلی اکبر حسینی نژاد(رئیس مجمع نمایندگان طلاب)
نعمتالله لطفی نیاسر
محمدرضا علم الهدی
محمود حاجی ابوالقاسم دولابی
حسن سعیدی
هادی عباسی
محمدمهدی گرجیان
حسین بنیادی
عبدالمجید مقامی
علی محبی
دسترنجی
عباسعلی مقدم
کاظم سپاسی
سیدمحمدمیراحمدی
ولی الله لونی
مهدی اسلامی
مهدی دریاباری
مهدی سلیمانی اردهالی
عبدالامیر علم الهدی
سید جلال رضوی همدانی
عبدالمجید ابراهیم پور
سیدحبیب الله حسینی
موسوی ملکی
امیدخلیلی مهر
مهدی علوی مهر
علی اکبرحسینی بذرگری
محمدحسین سلیمانی
علیرضا محجوبی نژاد
سیدمحمدعلی فقیهی
مرتضی ربانی
منصور ملا نوری
حمید فلاح نژاد
مهدی برزگر
رضا آذریان
سیدعلی ذکری
سیداسماعیل حسینی
داوود دهقانی
مجتبی افشارپور
مهدی توسلی
حسن شهیدانی
سیدمحمد واسعی
غلامرضا زاهدی تبار
محمد صالحی
احمد ابراهیمی
مرتضی بشیری
محمد بابکی
سیداسحاق نجاتی
سیدعلی تقوی
سیدمحمدجواد مظفری
شاکر اردکانی
سیدمحمدمهدی حسن زاده
محمدحسن شعبانی
حامد عمادپور
علی میناپور
سیدمحمد حمید شریفی
رحیم سالمی
هاشمی نوربخش
سیدعلی اکبر طباطبائی
علیرضا شیرین آبادی
سیدعلی اکبر ناجی
حسین پژوهنده
مصطفی سرویه
محمد بهشتی
سیدمحمدجواد انصاری
اسماعیل عفت پناه
حسین کریمیان
محسن میر علی
سیدعبدالرسول حسینی نودادی
علی ایزدی
مهدی عینی
حسین برزگران
مهدی مشایخی
میثم الیا
عبد الرضا حسناتی
سید مهدی تقوی
روح الله حبیبیان
سیدحسین فاطمی
میثم حصارکی
اسد الله شکریان
علی جهانیان
شهسواری
کوهکهن
علی کارشناس
سرابادانی
محسن فاضلی نیا
مهدی جهانیان
محمدمهدی خسروی
حامد فلاحتی
سیدسعیدحسینی رامشه
سیداحمد غفاری قرهباغی
#نشر_حداکثری
@rozaneebefarda
هدایت شده از علیرضا پناهیان
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻انتقاد و تشکر از شورای نگهبان
#انتخابات
@Panahian_ir
👉عدالتخواهی دوگانه👈
نقدی صریح به نامه جنبش عدالتخواهی به مقام معظم رهبری در نقد عملکرد شورای محترم نگهبان
[صفحه ۱]
🔻🔻🔻
↔️شکی نیست که عدالتخواهی بی گمان عالی ترین آرمان انقلاب اسلامی است و کسی که انقلاب اسلامی را خالی از عدالتخواهی بداند، قطعا چیزی از انقلاب اسلامی فهم نکرده است، اما از سوی دیگر شکی نیست که این عدالتخواهی اگر بدون مبنا و باری به هر جهت باشد اولین قربانی آن، خود عدالت خواهد بود و این روند جز به مسلخ کشاندن عدالت ثمری نخواهد داشت.
↔️متاسفانه عدالتخواهی رنگبرنگ بلیه ای است که امروزه برخی از جوانانی که در اصل دلسوز انقلاب هستند را دچار خود کرده است و عملگرایی افراطی این جریان آنان را به جایی کشانده است که در برهه های حساس کشور رفتاری متناقض از آنان مشاهده می شود؛ جریانی که به ادعای خودشان روزگاری در سال 1384 با تحلیل های کوتاه بینانه و بسنده کردن به سابقه نخست وزیری، ستاد دعوت از میرحسین موسوی را برپا کردند و حتی در انتخابات سال 1388 هم دو مرتبه در ابتدا به سراغ میرحسین موسوی رفتند و انتظار بر آوردن آرمان های عدالتخواهی را از وی داشتند؟!
https://www.instagram.com/p/CNwqiOgBKUN/?utm_medium=copy_link
↔️جالب اینجاست که این جریان داعیه دار عدالتخواهی کارش به جایی رسیده است در انتخابات 1400 شعار «یا احمدی یا هیچ احدی» را سر می دهد و مشروعیت انتخابات را همگام با احمدی نژاد بخاطر رد صلاحیت وی زیر سوال می برد و با ادعاهای مخدوش احمدی نژاد را خواست اکثریت مردم می دانند.
البته شاید برخی از افراد حاضر در این جریان بگویند که مواضع فوق موضع تمام عدالتخواهان نبوده و نیست و لکن ضمن تایید تکثر فکری و سیاسی موجود در جریانات داعیه دار عدالتخواهی، این ادعا را تا زمانی که از مواضع فوق بطور رسمی برائت جسته نشود، پای همه ساکتین نسبت به آن نوشته خواهد شد.
↔️نوع رفتار این جریان به گونه ای است که دائم الغُر بودن جز لاینفک رفتار سیاسی آنان شده است و توجه ندارند این رویکرد عمل گرایانه آنان را به تناقضات فاحش خواهد رساند، به عنوان آخرین نمونه جنبش عدالتخواه دانشجویی در روز پنجم خردادماه و پس از اعلام نتیجه کاندیدا های احراز صلاحیت شده در نامه ای به رهبر معظم انقلاب با حمله به شورای نگهبان مدعی شده است که چون در بین کاندیدا های مورد تایید تکثر اندک وجود دارد لذا بخشی از مردم نماینده ای برای خود ندارند و در انتخابات شرکت نمی کنند و در ادامه اینطور مدعی شده است که:«تناقض ها و ابهامات در احراز صلاحیت های شورای نگهبان به خصوص در دوره اخیر سبب قطع امید بخش قابل توجهی از مردم از بهبود وضعیت و از داشتن صدایی هرچند اندک در حاکمیت شده است» و در ادامه شورای نگهبان را هم متهم به بی اعتنایی به مشارکت عمومی کرده و در پایان اینطور مدعی می شوند:
«پر واضح است آنچه گفته شد در دفاع از حق انتخابکردن مردم است و نه در دفاع از حق انتخابشدن کاندیداها؛ چهبسا تحقق این مطالبه موجب بازگشت کاندیداهایی باشد که ما بنیاناً با گفتمان آنان در تقابلیم! ضمن آنکه نیک میدانیم این باری است که اعضای شورای نگهبان باید به دوش میکشیدند لکن ندانمکاری آنان و اضطرار موجود ما را ناچار به مطالبه آن از محضر حضرتعالی کردهاست.»
↔️فارغ از نقد مدعای متن نامه فوق که در این وضعیت حساس یکی از کلیدی ترین نهاد های نظام را هدف قرار داده است، و داعیه داران عدالتخواهی، که خود را دلسوزان نظام و مردم معرفی می نمایند را با دشمنان نظام و آنانی که پس انتخابات 1388 جمهوریت نظام را هتک نمودند، هم زبان کرده است؛ در تذکری برادرانه به آنانی که در این مجموعه ها دغدغه عدالت دارند، عرض می نمایم که قبل از آنی که دیرتر شود، ضمن عذرخواهی از مقام معظم رهبری و شورای محترم نگهبان، مدعای این نامه خود را پس بگیرید و بیش از این عدالتی را که در گذشته نه چندان دور از آن دم می زدند را هتک ننماید، چرا که فراموش نکرده ایم که یکی از مجموعه هایی که نسبت به احراز صلاحیت شدگان در ادوار قبلی انتخابات انتقاد جدی داشت، خود آنها بودند و در آن ایام این چنین اقدام انقلابی شورای نگهبان را مصداق عدالت ورزی تلقی می کردید؛
ادامه در پست بعد👇👇👇
@shajartooba 🌿
👉عدالتخواهی دوگانه👈
نقدی صریح به نامه جنبش عدالتخواهی به مقام معظم رهبری در نقد عملکرد شورای محترم نگهبان
[صفحه ۲]
🔻🔻🔻
ادامه پست قبل👆
↔️لذا در همین مجال برخی از مواضع سابق همین جریان را یادآوری می نماییم:
صادق پورهاشمی عضو شورای مرکزی اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی تنها چند روز پس از انتخابات سال 1396 در پیش از خطبه های نماز جمعه تهران چنین اظهار داشت:
«دیدیم که نامزدهایی که تایید شده بودند جلوی چشم میلیون ها نفر مخاطب داخلی و خارجی آن همه فساد از همدیگر رو می کردند. آیا این مسائل جمهوری اسلامی را در مظان اتهام قرار نداد؟ این سلامت ذهنی مردم را خراب نکرد؟ بین مردم بسیار جای شک و شبهه است که چرا و چگونه از بین آن همه کاندید فقط این کاندیدا تایید صلاحیت شدند؟ با کدام معیار و ملاک؟ شورای نگهبان نمی خواهد یک بار برای همیشه تکلیف رجلیت سیاسی و مذهبی را مشخص کند؟ تکلیف این مفاسد باید مشخص شود. اگر این حرف ها دروغ بود باید اعلام برائت شود و مشخص شود چطور افرادی دروغ گو باید بر ما حاکم باشند و چگونه تاکنون بر مسند های مدیریت این ملت انقلابی و مبارز تکیه زده اند؟! و اگر این حرف ها راست و درست بود چرا این افراد تایید صلاحیت شدند و باید سریعا با آن ها برخورد شود.»
https://t.me/edalatkhahi/1674
↔️نمونه دیگر اینکه جنبش عدالتخواه در تیر ماه سال 98 در نامه ای به آیت الله رییسی درباره لزوم سختگیری در انتخاب حقوقدانان شورای نگهبان در بخشی از نامه اینطور مدعی می شود:
«جریان انقلابی از شورای نگهبان انتظار دارد وقتی رهبری معظم انقلاب به صراحت از ممنوعیت مذاکره با آمریكا،لزوم نظارت استصوابی شورای نگهبان، خط قرمز بودن موضوع فتنه۸۸ ، شرط طهارت اقتصادی برای مسئولین و امثالهم سخن گفته اند؛ افرادی که معتقد به این اصول انقلاب و موارد حاکمیتی فوق نیستند یا شبهات سیاسی، اخلاقی و اقتصادی درباره آنان مطرح است؛ اجازه حضور و نامزدی در انتخابات نیابند تا زمینه رقابت بین صالحین برای انتخاب اصلح فراهم شود اما این انتظار امت حزب الله از شورای نگهبان در مواردی تحقق نیافته است.»
https://t.me/edalatkhahi/4921?single
↔️و به عنوان شاهد آخر برای تناقض مواضع برادران داعیه دار عدالتخواهی جا دارد که به نامه همین جریان به آیت الله جتنی دبیر شورای نگهبان در انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال 1398 اشاره کرد که در آن با توجه به تایید صلاحیت تاجگردون و حسنوند چنین ادعا می شود:
«با توجه با رد صلاحیت ابتدایی آقایان حسنوند و تاجگردون و سپس تایید صلاحیت این افراد که بعضا شائبه فساد اقتصادی نیز در اطراف آنان وجود دارد به نظر می رسد جایگاه کنونی شورای نگهبان به محلی برای مصلحت اندیشی و توصیه پذیری از افراد و مجموعه ها تبدیل شده است.»
https://t.me/edalatkhahi/6055
↔️در آخر جا دارد از جریان عدالتخواهی این سوال پرسیده شود که چگونه می شود شورای نگهبان در انتخابات های قبل از سوی شما دلسوزان انقلاب، به «محلی برای مصلحت اندیشی و توصیه پذیری از افراد و مجموعه ها»، معرفی شود ولی در انتخابات حاضر بخاطر عمل به مر قانون و طرد مصلحت اندیشی ها و توصیه پذیری ها حتی از سوی یکی از اعضای این شورا، از جانب عدالتخواهان به «ندانم کاری» متهم شوند، و دوستان می بایست به روشنی پاسخ دهند که به قول معروف، شورای نگهبان باید به کدام ساز شما اعتنا نماید؟؟؟
پ ن: با دیگر تاکید میکنم که صاحب این قلم ضمن ارج نهادن مجاهدت ها و تلاش های عدالتخواهان واقعی، ارادت قلبی خود را به این عزیزان ابراز می دارد و برای خود و آنان از درگاه رب منان، حسن عاقبت طلب می نماید.
و السلام علی من اتبع الهدی
#انتخابات
#شورای_نگهبان
#عدالتخواهی
@shajartooba 🌿
هدایت شده از وضعیت انقلابی
📱باغی بزرگ فتنه ٨٨؛ سیدمحمد خاتمی یک زمانی یادداشت مینوشت که تعداد فقهای شورای نگهبان را ٨ نفر قرار بدهید که دو نفر بیشتر از حقوقدانها باشد تا اسلامیت نظام تضمین شود اگر هم شورا اهل سازشکاری شد بزنید منحلش کنید. حالا خودش و طیف همراهش به این روز افتادهاند که خنجر کشیدن به روی شورای نگهبان در رأس شعائر و مناسک سیاسیشان محسوب میشود. ضعف در ریشههای معنوی و سستی مبانی فکری-سیاسی هر فردی را از عرش به فرش میاندازد. اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا | 📷 عکس روزنامه اطلاعات ٢١تیر١٣۵٨
https://eitaa.com/joinchat/2463367284C424169b694
🔺وضعیت انقلابی را اینجا ببینید📲
تاریخ قضاوت خواهد کرد که همین سیب زمینی پخته ای که ادعای آن را می کنید به مراتب شرف خواهد داشت بر آن #زهرماری که شما و همفکران تان با فریب و نیرنگ بعنوان #شفای_عاجل به مردم قالب کردید.
#روحانی
#دهباشی
@shajartooba 🌿
شبکه ریزه خوار #امارات و #بن_راشد هم به کمپین تحریم انتخابات پیوستند
چشم اصلاح طلبان و عدالتخواه های تحریمی روشن
#وطن_فروش
@shajartooba 🌿