چه عجب...!؟
خبر رسیده که آقایان واحد، قیصری و عابدینی از روحانیون جریان اصلاح طلبی نجف آباد در روزهای آخر مانده به انتخابات از پزشکیان حمایت کردند.
جای تبریک دارد که بالاخره این حضرات پس از مدتی احساس تکلیف کرده و مردم را به انتخابات دعوت کردند.
البته کاش حضرات کمی نسبت به دعوت های گذشته خود پاسخگو می بودند و سپس وارد کارزار حمایت از نامزدی جدید می شدند.
مردم نجف آباد فراموش نکرده اند که این آقایان به همراه جمع دیگری از روحانیون شهر چگونه از حسن روحانی حمایت کردند و چقدر مردم را از دولت شهید رییسی ترساندند، ولی وقتی دولت منتخب شان اقتصاد و معیشت ملت را به قهقرا برد بجای پاسخگویی نظام را متهم کرده و انتخابات ۱۴۰۰ را تحریم کردند.
هرچند باید ورود مجدد حضرات را تبریک گفت ولی باید از ایشان پرسید که
آن زمان که دولت منتخب شان سرمایه مردم را در بورس به باد داد کجا بودند؟
آن زمان که رییس جمهور افسانه ای شان بنزین را سه برابر کرد و با ادبیات صبح جمعه ای به ریش ملت خندید کجا بودند؟
آن زمان که دولت تدبیرشان قیمت دلار را ده برابر کرد کجا بودند؟
و...
آقایان مردم این کنشگری سیاسی مفتضح را متوجه می شوند که روزی از دولت روحانی دفاع کرده و رقیب هراسی کنید و آن زمان که دولت منتخب تان وضعیتی که با آن رقیب هراسی می کردید را بر سر مملکت آورد، مشکلات را گردن نظام انداخته و ادعا کنید که رییس جمهور هیچ کاره و تدارکاتچی است. ولی حالا دوباره به میدان آمده و با وعده های جدید از پزشکیان حمایت می کنید.
گلزارشهدای نجف آباد/۱۴تیر
پیوست: بخشی از حمایت های آقای واحد از روحانی در انتخابات ۹۶
@shajartooba 🌿
هدایت شده از سید محمدجواد موسویفرد
تو به این ایده رای دادی!
به ایده بنزین ۲۵ هزار تومانی با شیب ملایم،
به نساختن مسکن و ادامه ندادن طرح مسکن ملی،
به ایده نادرست بودن برنامه هفتم و بیبرنامگی مطلق،
به ایده سوخته رفع تحریم برای چرخیدن چرخ اقتصاد،
فردا اگر هر اتفاقی افتاد نگو چرا رهبر کاری نمیکند،
رهبر به تصمیم تو احترام میگذارد..
رهبر خودش را پیر کرد تا تو بالاخره "نقشات" را بفهمی!
بعد از ۲۵۰۰ سال شاهنشاهی و بی نقشی آحاد مردم، بفهمی و گردن بگیری و نق نزنی!
به امید روزی که بفهمی!
@Mousavi_Fard
حاشیه ای بر انتخابات ریاست جمهوری 1403
بخش اول
پرونده انتخابات 1403 هم با تلخی ها و شیرینی هایش گذشت.
هر چند که برای دلبستگان انقلاب اسلامی در داخل و خارج مرزها سخت است که پس از دولت شهید جمهور رییسی عزیز دوباره دولت غربگرایی را بر مسند ببینند که شخصیت های همچون ظریف و زنگنه در آن حضور دارد.
اما اگر کسی به نیکی در این انتخابات و نتیجه آن دقت کند، قطعا احساس شکست نخواهد کرد، اگر مکتب والای انقلاب اسلامی در انتخابات اول ریاست جمهوری شکست خورد در این انتخابات هم شکت خورده است، جمهوریت نظام همین است و تا زمانی که جمهوری هستیم این نوع تبعات را باید بپذیریم.
انتخاباتی که گذشت حاوی نکات مهمی بود که مهم ترین نکته آن رقم مشارکت بود که علی رغم وسائس دشمن نسبت به دور اول درصد خوبی را رقم زد و تحلیل های قالبی عده ای که مشارکت را از سالها پیش رو به نزول می دانستند، را منهدم کرد.
همچنین رقم مشارکت 49/8 درصد امسال که با رقم مشارکت سال 1400 تنها 1 درصد تفاوت دارد و در رتبه پایین ترین نرخ مشارکت بعد از رقم مشارکت 48/8 درصد سال 1400 قرار دارد حاوی نکته ای است که جز شکست ادعاهای گزاف جریان اصلاح طلبی نیست. ادعایی که سالها گوش فلک را با آن کر کرده بودند که «حضور ما اصلاح طلبان در صحنه ضامن مشارکت بالا در انتخابات است» و بر این اساس هم این تلقی را ایجاد کرده بودند که «به هر میزان مشارکت بالا برود به همان میزان شانس پیروزی اصلاحات بیشتر می شود» و همچنین برعکس آن که در صورت مشارکت پایین شانس پیروزی اصولگرایان و یا انقلابی ها بیشتر است ولی این انتخابات مهمترین نقیض این گزاره بود. گزاره ای که علی الظاهر فقط و فقط بر فضای دهه 60 و 70 تطبیق داشت ولی در دهه 80 و در سال 88 با پیروزی احمدی نژاد از جناح مقابل اصلاحات با بالاترین رقم مشارکت در تاریخ جمهوری اسلامی بطور قاطع این گزاره نقض شد ولی جریان اصلاحات این مساله را استثنا خواندند و با توجه به مواضع بعدی احمدی نژاد رای آوری او در آن سال را خارج از دو قطبی اصلاحات و اصولگرایی تحلیل کردند، تا سرگزاره جعلی شان در ذهن ها برجای بماند.
اما در این انتخابات آن سوی دیگر این گزاره آزموده شد و در شرایطی که رقم مشارکت زیر 50 درصد بود و با پایین ترین میزان مشارکت تنها یک درصد فاصله داشت یک فرد سوپر اصلاحاتی رای آورد.
نتیجه انتخابات امسال و سال 1400را که پایین ترین نرخ مشارکت را داشت اگر همراه با بالاترین رکورد مشارکت یعنی انتخابات 1388 تحلیل کنیم، خواهیم فهمید که مهم ترین عامل موثر بر مشارکت مساله کارآمدی نظام و علاوه بر آن مشاهده اثر کارآمدی نظام توسط مردم در معیشت شان است. البته حضور سلایق مختلف هم اثر خود را دارد ولی نه به اندازه عامل کارآمدی.
اصلاح طلبان همیشه مدعی این بودند که نظام برای همیشه سبد مشارکتی زیر 50 درصد دارد که بر اساس نگاه دینی و ایدئولوژیک در هر شرایطی در انتخابات شرکت می کنند و اگر اصلاح طلبان در صحنه نباشند مشارکت از 50 درصد بالاتر نخواهد آمد. در این راستا به رقم مشارکت سال 1400 استناد می کردند و در ادامه هم مدعی بودند که تنها حضور جبهه اصلاحات است که می تواند مشارکت را به بالای 70 تا 80 درصد برساند. اما نتیجه این دور از انتخابات چه در دور اول و چه دور دوم علی رغم دعوت و حضور سران اصلاحات از خاتمی تا کروبی این گزاره محبوب اصلاح طلبان را نابود کرد. البته این مساله نیز باید درس عبرتی برای جریان انقلابی و سران آن باشد تا مشارکت مردمی را در قالب های خود ساخته اصلاح طلبان تحلیل نکنند و پیام واقعی مردم از عدم مشارکت را به خوبی درک کنند.
@shajartooba 🌿
حاشیه ای بر انتخابات ریاست جمهوری 1403
بخش دوم
چرا پزشکیان رای آورد؟
در ادامه مساله قبل باید به این سوال پاسخ داد که چرا در این میزان پایین مشارکت، پزشکیان رای آورد، در جواب این سوال برخی این نتیجه را شکست قاطع جریان انقلابی می دانند که با رقم پایین مشارکت هم باز پیروز نشد ولی این جواب صحیحی نیست، در واقع این جواب بر اساس همان گزاره محبوب اصلاحات است که خود این انتخابات ناقض آن است و در یادداشت قبل درباره آن توضیح دادیم.
در تحلیل کلان پزشکیان بخاطر دو عامل رای آورد، اولا بخاطر «مخالف خوانی علیه وضع موجود» و عامل دوم «قوم گرایی ترکی و کردی»
در عامل اول اصلاح طلبان بخاطر اینکه علی رغم تلاش های دولت سیزدهم اثر مطلوب معیشتی در زندگی مردم مشاهده نشده بود توانستند فاز مخالف خوان به خود گرفته و رای های متمایل به اصلاحات و خاکستری را بر علیه وضع موجود که رقیب شان مدافع آن بود، بشورانند؛ این عامل در سطح کشور و در تمامی استان ها اثر گذار بوده و جذب رای حتی بصورت اقلیت داشت و حتی شهادت مظلومانه آقای رییسی نتوانست این جو را در بین این سبد رای بشکند و در عامل دوم با تاکید ویژه بر گزاره های قومیتی و عدم تاکید بر هویت ملی، علاوه بر استفاده از عامل اول رای قاطع استان های ترک زبان و کردزبان را کسب کردند.
البته اگر هر کدام از این دو عامل از دست آنان بیرون کشیده می شد قطعا پزشکیان رای نمی آورد. شاهد این موضوع این است که در سال 1400 بخاطر نداشتن عامل اول نتوانستند از عامل قومیت در دوگانه همتی ترک زبان و رییسی فارس استفاده کنند و در نبود عامل دوم و عدم رای قاطع در چند استان ترک زبان و کردزبان، اگر متوسط رای باقی استان ها را در این چند استان لحاظ کنیم با توجه به آمار بالای برخی از استان های پر رای همچون اصفهان و خراسان رضوی و نیز بالا بودن رای جلیلی در اکثر استان های دیگر، قطعا پزشکیان در دور دوم رای نمی آورد.
بنابراین می توان پوچ و بی اساس بودن ادعاهای برادران سوپرقالیبافی مان را که از دیشب همچون دور اول به جلیلی حمله می کنند را فهمید.
دوستان ادعا می کنند که علت شکست جبهه انقلاب جلیلی بود ولی در واقع با کنار رفتن جلیلی آن پیروزی موهوم دست نمی یافت و این قاطعیت در بیان این مطلب بسی جای شگفتی دارد، چرا که قالیباف در دو عامل اصلی رای آوری پزشکیان وضعیت بهتری نسبت به جلیلی نداشت، در عامل اول قالیباف یکی از ارکان وضع موجود بود که رای منفی بیشتری برای قالیباف نسبت به جلیلیِ دولت سایه داشت و در عامل دوم جلیلی بخاطر اصالت کردی پدر و مادر ترک زبان باز هم وضع بهتری نسبت به قالیباف داشت، حتی در دوگانه سازی ها هم قالیباف وضعیت بدتری را داشت، چرا که اگر دوگانه طالبان و ضد طالبان علیه جلیلی بکار گرفته شد در مقابل قالیباف هم دوگانه هایی مثل فساد و پاکدستی و... اعمال می شد.
ولی چه کنیم که آقایان این تحلیل های صد مَنی را رها نمی کنند و این حضرات دوست دارند که بجای دشمن، رقیب شان از جبهه خودی را مقصر بدانند، البته این به معنای این نیست که طرفداران دو نامزد اصلی جبهه انقلاب اشتباه نداشتند ولی این نوع مقصریابی اوج بی انصافی و بی تقوایی است. چرا که این آقایان هرچند دم از وحدت می زدند ولی وحدت آنها به معنای کوتاه آمدن دیگران در مقابل نامزد مورد نظرشان بود و بر اساس این سرسختی علی رغم حمایت قاطع بدنه جبهه انقلاب به جلیلی بر اساس نظرسنجی های موهوم تا پایان در صحنه ماندند و آقای قالیباف را وارد «قمار وزن کشی» پرهزینه برای جبهه انقلاب کردند که در نتیجه، روشن شدن آمار رای های واقعی قالیباف به آینده سیاسی او بسیار لطمه زد و علاوه بر آن مقبولیت رییس مجلس به عنوان یکی از سران قوا را در قبال جناح دولت، تضعیف نمود.
البته در دور دوم انتخابات در همان سطح بدنه کف طرفداران جلیلی و قالیباف فضای همدلی و همکاری حول جبهه انقلاب به وجود آمد که این از برکات این انتخابات بود و قطعا باید در مسیر دشوار پیش رو این فضای همدلی و یگانگی را حفظ نمود.
در پایان خداوند را شاکریم که به ما توفیق این داد که از ابتدا بر اساس معیار های واقعی اصلح را شناسایی کرده و دنبال نمودیم و در دور دوم انتخابات با فضای همدلی و همکاری بیشتر ایام خوشی را برای دعوت مردم به انتخابات و نامزد اصلح تجربه نمودیم و البته خود را تسلیم مقدرات خداوند متعال می دانیم و به رضای او راضی هستیم.
و آخر دعوانا ان الحمدلله رب العالمین
@shajartooba 🌿