یکی از آداب و #رسوم جالبی که قبل از عروسی در میان اقوام #آذری صورت می گیرد ارسال هدیه به خانواده هایی است که عزادار هستند که از طرف خانواده ی دختر یا پسر صورت می گیرد تا هم از آنها اجازه برگزاری مراسم را بگیرند و هم آنها لباس عزای خود را در بیاورند.
به این کار #یاس_لاماق و به فردی که این کار و یا رسم را بر جای می آورند #زرن_کش گویند.
@shakhehnabat
هدایت شده از لینکدونی بزرگ ایتا
1_989573.apk
11.42M
ایتا 2 با آیکون آبی برای کسانی که میخوان چند ایتا با چند شماره داخل دستگاهشون داشته باشن 😍🌹
eitaa.com/joinchat/1960706050C487a57f356
هدایت شده از تربیت فرزند نوردیده
بالا: پسرها و دخترها در جلسه ی خواستگاری😍
پایین: پسرها و دخترها چند روز پس از جاری شدن خطبه ی عقد!😃
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
join @nooredideh
#تفاوت
#زنان هنگامی که اندیشه های غم انگیز و ناراحت کننده ای دارند، واکنش های هیجانی تر و احساسی تری را نسبت به مردان از خود بروز می دهند.
#مردان در برخورد با افکار غم انگیز و رویدادهای ناراحت کننده، احساس های خود را بروز نداده یا کمتر بروز می دهند.
@shakhehnabat
در دوران #نامزدی امكان تماس يا #رابطه_جنسی افزايش پيدا ميكنـد و در صـورتي كـه اجبـار يـا فريـب باعـث اينگونه روابط باشد، سوء استفاده جنسی رخ ميدهد.
این موضوع بیشتر به دختر صدمه میزند و برای او احساس ناامنی ایجاد می کند.
لذا لازم است طرفین ضمن توجه به فلسفه دوران نامزدی، #خویشتنداری کنند، با اینکه که این روابط حرام شرعی نیست.
@shakhehnabat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انواع ازدواج های امروزی... 😂😂😂
#شاد_باشید
@shakhehnabat