تعدادی از منافقین که در دهه ۶۰ به خاطر رافت نا بجای جمهوری اسلامی آزاد شدند، مرداد ۶۷ به خاک ایران حمله کردند و آنجا به هلاکت رسیدند.
تکرار "رافت نا به جا" در قبال کسانی که در این دو ماه کشور را ناآرام کردند و بیش از ۱۰۰نفر از نیروهای نظامی وامنیتی را شهید کردند، اشتباه محض است.
🔴چرخه فریب
▫️فردی خارج از کشور برای داخلی نسخه میپیچد. داخلی فریب میخورد، با قمه به کف خیابان میرود. خارج نشسته، با هشتگ همراهیاش میکند. داخلی مرتکب قتل میشود. خارجی برایش هشتگ میزند. داخلی اعدام میشود. خارجی میرود سراغ یک نفر دیگر. این تمام ماجراست. هیچکس به فکر شما نیست.
🔰 شبهه #رفراندوم
1- چرا نظام خود را به رفراندوم نمیگذارد؟
این شبهه را میتوان هم از منظر اسلام و هم با نگاه سکولار پاسخ داد:
از منظر اسلام:
اسلام اجازه نمیدهد حاکمیت اسلام را به رفراندوم بگذاریم
ممکن است سوال شود که چرا اول انقلاب امام (ره) این کار را انجام دادند؟ پاسخ این است که آن زمان حکومت اسلامی تشکیل نشده بود و پیش از تشکیل حکومت اسلامی خود را به رفراندوم گذاشت. اما وقتی که حکومت اسلامی تشکیل شد که دیگر برای براندازی آن رفراندوم برگزار نمی شود.
امیرالمومنین علی (ع) نیز که پس از سالها مردم برای قبول خلافت به ایشان مراجعه کردند، در ابتدا نپذیرفتند؛ تا اینکه عموم مردم با اصرار ایشان را به عنوان خلیفه انتخاب کردند. اما بعد که پذیرفتند و حکومت خود را آغاز کردند، در برابر مخالفین خود جنگیدند و سه جنگ بزرگ برای حفظ حکومت اسلامی انجام دادند.
از سوی دیگر، فرض کنید رفراندوم برگزار شده و جمهوری اسلامی از بین برود؛ آنگاه نیروهای انقلابی باید دوباره قیام کنند تا آن حکومت طاغوت از بین برود و حکومت اسلامی شکل بگیرد.
از منظر سکولار:
شخص میگوید به اسلام کاری ندارم سوال این است که چرا خود را به رفراندوم نمیگذارید؟
پاسخ این است که این سوالات را فقط برای مردم ایران درست می کنند. وگرنه شما از هیچ یک از مردم آمریکا نشنیدید که چرا آمریکا خود را به رفراندوم نمیگذارد!
🔹 اولاً هیچ کشوری در دنیا حتی یکبار خودش را به رفراندوم نگذاشته است. نزدیک 250 سال از زمان حکومت آمریکا میگذرد. چرا آمریکا یکبار خودش را به رفراندوم نمیگذارد؟ چرا انگلیس، ایتالیا، آلمان، کره، ژاپن و... یکبار خودشان را به رفراندوم نمیگذارند؟!
🔹 ثانیا اصلاً امکان برگزاری رفراندوم وجود ندارد چون سیستم انتقال قدرت همراه با قوانینش توسط چه کسی اجرا شود؟ مثلاً میگویند این حکومت فاقد صلاحیت است حالا اگر فاقد صلاحیت است چطوری انتخابات برگزار کنند اصلاً انتخابات زیر نظر چه کسی قرار بگیرد؟
🔹 ثالثاً کسانی که این درخواست را دارند چند سال یکبار می خواهند رفراندوم برگزار شود؟ مثلاً شخصی میگوید دو سال یکبار؛ نظر دیگری این است که 8 سال یکبار، 10 سال یکبار یا 40 سال یکبار. سوال این است که کدام حکومتی برنامهی خودش را 2 ساله 5 ساله یا 40 ساله میبندد؟ حکومتها برنامهی خود را 200 ساله، 500 ساله میبندند؛ مثلاً فرض کنید شما مدرسهای ساختهاید و مدیر آن عوض میشود. بعد مدیر جدید بگوید این ساختمان خوب نیست آن را خراب کنید من نقشهی دیگری دارم و شروع به ساختن کند، تا به اواسط کار میرسد نفر بعدی میآید و میگوید من نقشهی دیگری دارم! نتیجه این میشود که آن ساختمان هیچ وقت ساخته نمیشود.
چون در یک کشور باید ثبات اتفاق بیفتد، آن کشور هیچ وقت اجازه نمیدهد رفراندوم برگزار شود و مردم کشور را به رأی بگذارند و حکومت عوض شود.
🔹 رابعا فرض کنید جمهوری اسلامی نباشد؛ حالا چه کسی بیاید؟ وقتی خبرنگار از یکی از افرادی که صریح ترین دشمنی با جمهوری اسلامی را دارد، یعنی نیما (روح الله) زم، سوال کرد آیا شما تا به حال ناامید شدهاید؟ گفت بله؛ جایی ناامید شدم که با خود گفتم حالا جمهوری اسلامی نه؛ چه کسی بیاید؟ یعنی رضا پهلوی اینجا بیاید و حکومت کند؟! فرضاً جمهوری اسلامی هم رفت خودِ رضا پهلوی آمد؛ چه کسی نخستوزیر شود؟ یا باید همین افرادی که الان در کشور سرکار هستند نخستوزیر شوند یا کسانی که رضا پهلوی مدنظرش است، بالاخره کسی از کرهی ماه و مریخ نمیآید که رئیس جمهور شود. اصلاً فرض کنید مردم ولایت فقیه را نمیخواهند، مردم برای ریاست جمهوری به چه کسی رأی میدهند؟ به یکی از همین افراد رأی میدهند پس فرقی نکرد.
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
هدایت شده از سواد رسانهای
🚦جنگ جهانی رسانهای؛ فقر سواد رسانهای
🔸نحوه تاثیر این جنگ رسانهای ابتدا بصورت تاثیر رفتاری است که اولین مرحله این نوع تأثیر، فعال و یا منفعل ساختن مخاطبان است. دیدن و شنیدن پیامهای وسایل ارتباط جمعی ممکن است باعث تغییرات مهمی در رفتار اشخاص شود و سپس تاثیر شناختی شکل می گیرد که تأثیر رسانهها تحت برخی شرایط ایمان، باورها، دیدگاهها و مشخصات روحی و شخصیت مخاطب را دگرگون میسازد و باعث تغییر تفکر آنها در مورد امور اجتماعی و سیاسی میشود و مرحله آخر تاثیر عاطفی است که رسانهها و فضای مجازی میتوانند احساسات مخاطبان را در قبال مسائل مختلف و ...عوض کنند و افکار عمومی را تحت نفوذ خود در آورند. اگر به اغتشاشات اخیر بنگریم این مراحل تحت یک جنگ جهانی رسانه ای علیه ایران صورت پذیرفت که آسیب شناسی این جنگ بسیار مهم تلقی می شود.
برای شروع راه حل این مشکل داشتن #اینترنت_ملی یک الزام تلقی می شود زیرا تمامی سرورهای خارج از ایران بوده و هرگونه مبارزه با اینگونه تحمیل قدرت و سلیقه در واقع امکانپذیر نمی باشد.
🔹هدف اصلی استراتژیکی دشمن از زمان پس از انقلاب اسلامی بخصوص دهه اخیر، ناامید کردن اقشار مختلف مردم بخصوص جوانان و نخبگان با بزرگنمایی مشکلات و کاستی ها و کوچک نمایی دستاوردها و افتخارات بوده است.
به طور کلی رسانه های بیگانه حقایق را وارونه جلوه میدهند و تلاش میکنند با نشان دادن پاره ای از واقعیت، نظرات و دیدگاه های خود را در قالبی پوشیده در داخل گزارشها و متن و تحلیل محتوا ها ارائه کنند. و با بردن ذهنِ افکار عمومی به دورترین نقطه از واقعیت و برجسته نشان دادن اطلاعات و اخبار در راستای گفتمان مورد نظر آنها، در کنار استفاده از تکنیکهای عملیات روانی همچون پررنگ کردن حاشیهها و چشمپوشی از حقایق، یکی از اصلیترین راهبردهای این رسانهها است که این روش مستلزم تببین سواد رسانه ای می باشد و باید خیلی جدی در مقابل این جنگ جهانی رسانه ای علیه کشورمان اقدامات لازم صورت گیرد.
🔸به طور کل دشمنان آن چیزی که میخواهند ما بدانیم را در رسانه های خود ارائه می کنند نه حقیقت را... بعنوان مثال کشورمان امسال نیز جز رکوردداران مصرف انرژی(اسراف این نعمت خدادادی با توجه به قیمت ناچیز) در جهان هست در حالیکه بسیاری از مردم اروپا رو به زغال سنگ و چوب و پوشیدن لباس گرم در منزلشان آورده اند اما این حقیقت در هیج جا بیان نمیشود! و این بحران خود را سر میپوشانند و یا رسانه های معاند اعلام می کنند(بمباران خبری) فلان شهر در اختیار مردم معترض می باشد اما در حقیقت فقط تعدای افراد گول خورده همراه معاندین آموزش دیده در یک یا چند قسمت شهر دست به تخریب زده اند. اساسا چرا باید هر چیزی که در رسانه ها بخصوص فضای مجازی دیدیم باور کنیم؟ آنهم بدون صحت سنجی؟
▫️انجمن سواد رسانهای ایران
📲 @savaderasanei
سلبریتی آلمانی به جرم براندازی بازداشت شد
نیروهای پلیس آلمان در جریان تحقیقات درباره کودتای احتمالیِ گروه شهروندان رایش، «فرانک هپنر» آشپز معروف آلمانی را بازداشت کردند.
آلمان مدعی شده گروه شهروندان رایش قصد داشتند بعد از کودتا هاینریش سیزدهم، شاهزاده اشرافزاده ۷۱ ساله رویس، را رئیس دولت کنند. این آشپز هم قرار بود مسئول رستورانهای رایش و تامین غذای نظامیانش شود.
🕎 خانم جان!! وقتی #شهید_روح_الله_عجمیان را تکه تکه میکردند، تپش قلب نگرفتی؟ قلب و سر و تنت درد نگرفت؟ چرا اونجا برای جان ستاندن از یه #هموطن صدات درنیومد؟! #شهدای_امنیت انسان نبودن⁉️
✅ شما #سلبریتی ها چرا #انسانیت تون فقط در دفاع از قاتلها و قمه کشها گُل میکنه؟!
پول مزدوری خووب زبون ها را باز میکنه؟
#سحرولدبیگی #بازیگران #محسن_شکاری #خائن #قاتل #شریک_قاتل #امنیت #بازیگردوزاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ واکنش دو کشتیگیر ایران به سؤال سیاسی VOA
🔵 نماینده و سرباز ایران هستیم و از جان مایه میگذاریم
🔸در نشست خبری مربوط به مسابقات جام جهانی کشتی آزاد در آمریکا، خبرنگار صدای آمریکا (VOA) در حالی که مطرح کردن هرگونه سوال سیاسی از سوی معاون رسانهای اتحادیه جهانی به او گوشزد شده بود، اقدام به پرسیدن سؤال سیاسی از کامران قاسمپور و رحمان عموزاد دو ملیپوش ایران کرد که این اقدام، با واکنش هر دو ملیپوش مواجه شد و آنها با بیان اینکه «نماینده و سرباز ایران هستیم و از جان مایه میگذاریم» پاسخ او را دادند.
#ایرانی_باغیرت 🇮🇷
⚠️ توهین مجله شارلی ابدو به رهبر انقلاب اسلامی ایران!
#زمستان_سخت
#پیچ_بزرگ_تاریخی
💢 مگه نگفتید اینایی که اسلحه و قمه دارن ادم حکومتن؟
🔹خب حکومت داره ادمای خودشو اعدام میکنه دیگه
🛐 وقتی اصلاحطلبی و بویی از شرافت نبردی
آقای صادقی، تو که برای افزایش گاز انبری درآمد، طرح واگذاری جزایر سهگانه میدادی، الان که دولت مد نظرت سرکار نیست غیرتی شدی؟
ما که با احدی سر تمامیت ارضی این کشور تعارف نداریم... لازم باشه مثل ۸ سال دفاع مقدس هزاران شهید برای خاک ایران میدیم
ولی دورویی و نفاق شما حقیقتا تهوعآوره...