فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️♻️♻️وقتی از ساده زیستی حرف میزنیم یعنی #آقا_جانمون ،شخص اول مملکت، تو پنج دیدار اخیرشون، فقط از یک دست پیراهن استفاده کرده است
🌐#شاخص👇
🇮🇷 𑁍 http://eitaa.com/shakhese
♻️♻️♻️بانک مرکزی: وزارت ارتباطات بخواهد آمار فیلترشکنفروشها را میدهیم
🔹معاون نظارت بانک مرکزی: ما نمیدانیم فیلترشکن فروشها چه کسانی هستند چون باید صنف رسمی داشته باشند. از آنجایی که این صنف رسمی وجود ندارد به همین خاطر در این خصوص اطلاعاتی نداریم.
🔹اگر وزارت ارتباطات از ما با اسم و مشخصات درخواست کند و بگوید که اینها فیلترشکن فروشها هستند ما میتوانیم اطلاعات تراکنشهای آنها را ارائه کنیم.
🌐#شاخص👇
🇮🇷 𑁍 http://eitaa.com/shakhese
♻️♻️♻️شرافت این ماه #رجب،در بیانها و در عقلها و در فکرها نمیگنجد. از برکات این ماهها ادعیهای است که وارد شده است در این ماهها.
#امام_خمینی
#ماه_رجب
📚صحیفه نور، جلد ١٧ صفحه ٢۶۵
🌐#شاخص👇
🇮🇷 𑁍 http://eitaa.com/shakhese
♻️♻️♻️حضرت آیت الله امام خامنهای :
✏️ما در آستانه ماه رجب قرار داریم؛ ماه دعا، ماه عبادت، ماه توسل الیالله.
✏️کارها دست خداست، از خدا همت بخواهیم، از خدا توان بخواهیم، از خدا توفیق بندگی بخواهیم.
🌐#شاخص👇
🇮🇷 𑁍 http://eitaa.com/shakhese
♻️♻️♻️رابطه مردم و حکومت؛ فرمانبری و فرمانروایی یا ...؟
✍علامه مصباح یزدی رضوان الله علیه
🔹️ عده اى چنین استدلال مىکنند که حکومت دو نوع بیشتر ندارد و حکومت اسلامى به اعتراف خود طراحان و نظریه پردازان آن دموکراتیک نیست، پس حکومت دیکتاتورى خواهد بود! چون پیروان ولایت فقیه مىگویند ولىّ فقیه نیز در واقع از طرف خدا اذن حکومت دارد و این طور نیست که مردم او را تعیین و به این مقام نصب کنند؛ پس در حکومت مبتنى بر نظریه ولایت فقیه دموکراسى وجود ندارد.
🔹️ اما واقعیت این است که حکومت منحصر به این دو نوع نیست و ادعاى ما این است که حکومت اسلامى هیچ یک از دو نوع مذکور نمىباشد. بر اساس نظریه حکومت اسلامى، مردم و حکومت دو طبقه نیستند که یکى بالا و دیگرى پایین، یکى فرمانده و دیگرى فرمانبردار باشد، بلکه همه، از حاکم و رعیت، در برابر قانون یکسان و برابر هستند. به هنگام تولد، روى پیشانى هیچ کس عنوان «حاکم» یا «ولىّ فقیه» یا «سلطان» یا «رییس جمهور» نوشته نشده و کارگزاران حکومت از همین مردمند و با دیگران هیچ تفاوتى ندارند.
🔹در حکومت اسلامى، رابطه مردم با حکومت نه چنین است که حکومت آقا و مردم نوکر باشند و نه برعکس که مردم آقا و حکومت نوکر باشد، بلکه همه یکسانند. در این جا آنچه در واقع انجام مىشود نوعى تقسیم کار است و آن کسى که دستور مىدهد فراتر از همه ما است؛ از این روى نه دولت و حکومت فرمانروا است و نه مردم، بلکه فرمان دهنده حقیقى خداى مردم است.
🔹در این جا حاکمیت از آنِ آفریننده و صاحب اختیار همه مردم است. در مقابل حکم او تمام مردم یکسانند، چه پیغمبر و امام و ولىّ فقیه باشند و چه از شهروندان عادى. حتى اگر برده اى با پیامبر یا امام یا ولىّ فقیه به عنوان رهبر مسلمین، نسبت به یک موضوع حقوقى اختلاف پیدا کنند، وقتى نزد قاضى مراجعه کنند، باید یکسان کنار هم بنشینند و قاضى هم باید با آنها یکسان سخن بگوید.(*اشاره به داستان رفتار قاضی در اختلاف شخص یهودی با امیرالمومنین علیه السلام)
🔹پیامبر نیز حق ندارد به دل خواه خود، هر چه که خواست به مردم دیکته کند، تا روزى گفته شود چون مردم او را انتخاب نکرده اند و حکومت بر وفق خواست مردم نیست، پس حکومت، دیکتاتورى و حاکم نیز دیکتاتور است! پیامبر و غیر او، هرگز حق ندارند حتى یک کلمه بر خلاف حکم خدا حکمى صادر کنند. او، و به طور کلى حاکم اسلامى، مجرى قانون است؛ اما نه قانون مردم بلکه قانون خدا. او فرمانبردار است، اما نسبت به خدا. از خودش هیچ اراده اى ندارد: وَ لَوْ تَقَوَّلَ عَلَيْنا بَعْضَ الاَْقاویلِ لاََخَذْنا مِنْهُ بِالْيَمینِ ثُمَّ لَقَطَعْنا مِنْهُ الْوَتینَ ؛ یعنى اگر پیامبر(صلى الله علیه وآله) سخنى را به دروغ بر ما ببندد و قانونى را که ما وضع نکرده ایم، بگوید این قانون خدا است، ما به سختى با او برخورد مىکنیم
🔹️بنابراین او که پیامبر الهى است حق ندارد چیزى از پیش خودش بگوید، چه رسد به امام یا ولىّ فقیه. اگر بخواهد در بعضى از موارد مقررات خاص حکومتى وضع کند (احکام حکومتى)، آن هم باید با اجازه خداوند متعال باشد.
🔹️پس همه نسبت به خداى متعال بنده و مطیع و یکسان هستند، فقط مسؤولیت و مأموریتى به حاکم اسلامى داده شده که احکام الهى را در زمین اجرا کند. این نیز بدان جهت است که با توجه به ضرورت وجود حکومت در جامعه، وجود یک سلسله مقررات و قوانین الزامى است و براى اجراى قوانین و نیز حل اختلافاتى که در فهم و عمل به قانون پیش مىآید، هر جامعه اى نیاز به یک مجرى و فصل الخطاب دارد که در مقام اجرا بتواند حرف آخر را بزند و اختلافات را حل کند.
🔹️اگر بنا باشد هر کسى بگوید به نظر من قانون این را مىگوید و قرائت من از قانون این است، اختلافات حل نمىشود.
📚 كاوش ها و چالش ها-جلد دوم ، صفحه ۱۱۵
🌐#شاخص👇
🇮🇷 𑁍 http://eitaa.com/shakhese
♻️♻️♻️ نه افراط نه تفریط
اگر توهین فلان مداح غلط است که هست، فرستادنش به زاهدان بدعت در مجازات و غلط اندر غلط است
آقایان مراقب باشند به بهانه تحکیم وحدت و پرهیز از افراط در چاه تفریط نیفتند و افراد مسئله داری مثل عبدالحمید اسماعیل زهی را بزرگ نکنند که فردا تبعاتش گریبان مملکت را خواهد گرفت ...
✍ "قاسم اکبری "
🌐#شاخص👇
🇮🇷 𑁍 http://eitaa.com/shakhese
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️♻️♻️ قابل توجه اصلاحات منحوس👇
🔹بایدن همین امروز رئیسجمهور است و میتواند به برجام برگردد، چرا برنمیگردد؟ چون آمریکاییها به تمام اهدافشان در برجام رسیدند و از آن خارج شدند
👤دکتر فواد ایزدی استاد دانشگاه تهران:
🔹آمریکا هر امتیاز کوچکی که در برجام داد بعدا صد برابرش را از ما پس گرفت.
✅ اصلاحطلبان میگویند این ترامپ بود که از برجام خارج شد، پس چرا بایدن و دموکراتها در دولت روحانی و رئیسی به برجام برنگشتند؟
🌐#شاخص👇
🇮🇷 𑁍 http://eitaa.com/shakhese
♻️♻️♻️ حکمرانی شبکهای آمریکا بر فضای سایبر
✍ سید علیرضا آلداود
🔸حکمرانی شبکهای آمریکا به سیستمها و سیاستهایی اشاره دارد که ایالات متحده آمریکا برای کنترل و مدیریت اینترنت و فضای سایبری در داخل و خارج از مرزهای خود به کار میگیرد. این مفهوم شامل چندین جنبه کلیدی است:
🔸کنترل زیرساختها: آمریکا از طریق سازمانهایی مانند آژانس امنیت ملی (NSA) و دیگر نهادهای دولتی، زیرساختهای کلیدی اینترنت را مدیریت میکند. این شامل سرورهای ریشهای اینترنت، سامانههای نام دامنه (DNS) و کنترل بر زیرساختهای اصلی ارتباطی است.
🔸سیاستهای نظارتی و امنیتی: آمریکا با استفاده از قوانین و برنامههای مانند PRISM و ECHELON، نظارت گستردهای بر ترافیک اینترنتی انجام میدهد. این نظارتها هم برای امنیت ملی و هم برای مقابله با تروریسم و جرایم سایبری است.
حاکمیت قانونی: آمریکا قوانینی مانند قانون میهن پرستی (Patriot Act) را اجرا میکند که امکان جمعآوری دادههای شخصی و اطلاعات کاربران را به دولت میدهد. این قوانین به منظور حفظ امنیت ملی وضع شدهاند اما بحثهایی درباره حریم خصوصی را نیز به همراه داشتهاند.
🔸تأثیر جهانی: آمریکا نقش بزرگی در تعیین استانداردها و سیاستهای بینالمللی مربوط به اینترنت دارد. این نقش از طریق سازمانهایی مانند ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) که مسئولیت تخصیص نامها و شمارهها در اینترنت را بر عهده دارد، اعمال میشود.
🔸نفوذ فرهنگی و تکنولوژیکی: شرکتهای فناوری بزرگ آمریکایی مانند Google, Meta (سابقاً فیسبوک)، و Amazon نقش مهمی در تعیین سیاستها و رویههای اینترنتی دارند که به نوعی حکمرانی شبکهای غیرمستقیم را نشان میدهد.
🔸سیاستهای دیپلماتیک: دولت آمریکا با استفاده از فضای سایبری به عنوان ابزاری در دیپلماسی و روابط بینالملل، سیاستهای خود را پیش میبرد، مانند تحریمهای سایبری یا پشتیبانی از آزادی اینترنت در کشورهای دیگر.
🔴مجموعه این عوامل نشاندهنده تسلط و نفوذ آمریکا بر اینترنت و فضای مجازی است که به عنوان بخشی از قدرت نرم و سخت این کشور در نظر گرفته میشود.
🌐#شاخص👇
🇮🇷 𑁍 http://eitaa.com/shakhese