علاوی: کابینه عراق را به دور از سهمخواهیها تشکیل خواهم داد
محمد علاوی بعد از دریافت حکم نخستوزیری عراق:
🔹کابینه عراق را به دور از سهمخواهیهای حزبی و طائفهای تشکیل خواهم داد و از تظاهرات کنندگان میخواهم تا به اعتراضات مسالمتآمیز خود تا تحقق خواستههایشان ادامه دهند.
🔹به حمایت از روند انتخابات و مقابله با هر اقدامی که بر شفافیت آن تاثیر میگذارد متعهد میشوم و برای انجام انتخابات پارلمانی زودهنگام با رایزنی با کمیساری انتخابات و تحت نظارت بینالمللی تلاش خواهم کرد.
🔹به تحقق امنیت، مبارزه با فساد و محصور بودن سلاح در دستان دولت و حمایت از تظاهرات کنندگان نیز متعهد خواهم شد.
🔹هرگز اجازه نخواهیم داد که عراق به عرصهای برای تسویه حسابها تبدیل شود و به حمایت از عراق در برابر هرگونه مداخله خارجی متعهد میشوم.
👈رفوزه های این آزمون صلاحیت ندارند
🔹مسئولیت ناپذیری اصلاح طلبان، برای اثبات بی کفایتی آنها کافی است. این طیف می گویند دولت، اصلاح طلب نیست و ما نباید پاسخگوی عملکرد آن باشیم و حال آن که از چند جهت خلاف واقع می گویند.
1⃣✍ دولت روحانی در حوزه های دیپلماتیک و فرهنگی و اقتصادی و سیاسی، تماما به نسخه معیوب اصلاح طلبان عمل کرده و در مسیر هنجارشکنی و ساختار شکنی، غالبا چند قدم رادیکال تر از دولت خاتمی بوده است.
2⃣✍ آنها در انتخابات سال 92 "محمد رضا عارف" و در سال 96 "اسحاق جهانگیری" را در میان نامزدها داشتند. و با این وجود، از روحانی حمایت کردند؛ از جمله به این دلیل که می دانستند نامزد های اصلاح طلب بیش از 8 درصد رای ندارند.
🔸در هر صورت، آنها چه در انتخابات 84 و 88 و چه در انتخابات 92 و 96 ریاست جمهوری و چه در انتخابات مجلس، به اندازه کافی نامزد داشته و مشخصا باید پاسخگوی عملکرد پر خسارت دولت در شش سال گذشته باشند.
🔹ائتلاف آنها با دولت در مجلس دهم نیز، حائز اکثریت بود و به همین دلیل، در توجیه اجرای معیوب برجام (بدون حساب کشی از وزارت خارجه) و رای اعتماد به وزرا و برنامه های دولت، به مطلوب خود عمل کردند. اما اکنون که فصل پاسخگویی به مردم است، از قبول مسئولیت شانه خالی می کنند.
🔸دولت روحانی و ائتلاف امید در مجلس، برآیند بده بستان اصلاح طلبان و مدعیان اعتدال بوده است و این طیف نمی توانند از بار مسئولیت شانه خالی کنند. جالب این که روحانی و برخی مدیران نزدیک او، در مسئولیت گریزی و فرافکنی، با اصلاح طلبان مسابقه گذاشته اند!
🔹انگار که کار در دولت و مجلس، به جای روحانی و جهانگیری و زنگنه و ربیعی و نوبخت و آخوندی و لاریجانی و عارف و تاج گردون و پزشکیان و مطهری، دست اجنّه بوده است!! واقعا چرا باید به چنین افرادی اعتماد کرد و کار دست آنها سپرد؟!
🔸این طیف سه دهه است که مظلوم نمایی در قبال بررسی صلاحیت نامزدها را بهانه ای برای اپوزیسیون نمایی، مظلوم نمایی و فرار از رویکرد ایجابی و مسئولانه نسبت به مردم قرار داده اند و حال آن که طی چهار دهه گذشته به استثنای 8 سال، در صدر مناصب دولتی بوده اند.
🔻آیا تصویب FATF در مجمع تشخیص مصلحت منتفی شد؟
🔴با گذشت یک سال از موضوع لوایح FATF نظر شورای نگهبان که مخالفت خود را با این لوایح اعلام کرده بود، اعمال خواهد شد.
🔹به نظر میرسد تصمیم بر سکوت اعضای تشخیص مصلحت نظام، بیشتر با هدف حواله دادن تبعات این تصمیم بر گردن اعضای شورای نگهبان است، چراکه این موضوع میتوانست در این مجمع رایگیری و اطلاعرسانی شود.
⭕️پاسخِ جالبِ یکی از کاربران مجازی به #نماینده_رشت
🔹ابن ملجم، عمر سعد، شمر و... هم جانباز بودند!
👈 باید همیشه حواسمان به این لیبرالهایی در پوستهی #مذهب عرض اندام میکنند؛ باشه😒
🔴 سیاست منهای دین در انتخابات!
♦️علامه مصباح یزدی در جمع شورای مرکزی جبهه پایداری گفت:سیاستمداران [ِسکولار] دنبال این هستند که رقیب را بگذارند کنار، خودشان بروند سر کار. [میگویند] مگر شما بدتان میآید که یک وقت فلان گروه در انتخابات ببازد و شما برنده بشوید؟
طبق این دیدگاه، مبارزات سیاسی برای همین است که رقیب را آدم بگذارد کنار و خودش قدرت را در دست بگیرد. حالا قدرت خوب باشد یا بد؛ فرقی نمیکند! بالاخره سیاست یعنی این.
از این دید که نگاه بکنیم، باید بنشینیم فکر بکنیم که چه کار کنیم در این انتخابات نسبتا برنده بشویم. حالا هر اندازهای که میشود. اگر ۳۰۰ نفر نشد، ۱۰۰ نفر، نشد، ۵۰ نفر.
♦️اگر ما دنبال این هستیم باید بگردیم دنبال تاکتیکها و دیگر گفتمان را بگذاریم کنار. دیگر شوخی نکنیم که «ما اهل گفتمانیم و این حرفها»! بلکه بگوییم دنبال این هستیم که در انتخابات برنده بشویم؛ چه کنیم بیشتر ببریم، حالا هرچه میخواهد بشود!
♦️این یعنی باز ما هم به یک معنا سیاست منهای دین را قبول کرده ایم، یعنی دین به کنار؛ ما در سیاست میخواهیم برنده بشویم. آیا هدف این است یا چیز دیگری است؟