⭕️۲۴ بهمن تبلیغات نامزدها آغاز خواهد شد
🔸اسماعیل موسوی، سخنگوی ستاد انتخابات کشور:
🔹در حال فراهم کردن مقدمات اجرای قانون شفافیت و نظارت بر تامین مالی فعالیتهای انتخاباتی هستیم.
🔹۵۵ هزار شعبه اخذ رای در شهرها و روستاهای کشور تدارک دیده شده است. برای روستاهای کم جمعیت نیز شعب سیار در نظر گرفته شده است.
🔹در ۵ استان تهران، خراسان رضوی، خراسان شمالی، فارس و قم انتخابات میاندوره ای مجلس خبرگان رهبری نیز برگزار می شود.
🔹اگر تخلفات داوطلبان با تذکر حل نشود از طریق ستاد پیشگیری از جرایم انتخاباتی که در قوه قضائیه شکل گرفته پیگیری و برخورد می شود.
🔹اینکه جناحی بخواهد در انتخابات شرکت کند یا نه به ما مریوط نمی شود، اما همه ما به عنوان یک ایرانی نسبت به آینده کشورمان مسئول هستیم.
🔹۲۰۸ حوزه انتخابیه داریم و از این حوزه ها ۲۹۰ نفر انتخاب شده و وارد مجلس می شوند.
🔹برای رای گیری الکترونیکی هنوز به جمع بندی نرسیده ایم.
⭕️ انتقاد اسپر از نفوذ گسترده ایران، از آفریقا تا افغانستان
🔸 «مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا در اظهارات بیاساس خود با موضوع «استراتژی دفاع ملی» در دانشگاه هاپکینز مدعی شد:
🔹 ایران محدوده نفوذ خود را از آفریقا تا افغانستان گسترش داده، آنها اقداماتی مخربی را علیه آمریکا در نقاط مختلف انجام میدهند.
🔹 روسیه و چین با هدف افزایش نفوذ خود در جهان، آن هم به هزینه سایر کشورها، دائما حاکمیت کشورهای همسایه خود را نادیده میگیرند.
یک تقاضا از دوستان انقلابی؛
نگذارید #چالش_شفافیت_کاندیداها به انحراف کشیده شود. بعضی رفتارها باعث پشیمانی و سرخوردگی شفاف ها و یا ایجاد ترس در مرددها و بهانه در غیرشفاف ها می شود.
#محمد_عبدالهی
🔹 12ماه مرخصی زایمان با حقوق! (استرالیا)
🔸 طبق قوانین کشور استرالیا مادران شاغل میتوانند هنگام فرزندآوری از ۱۲ ماه «مرخصی زایمان» همراه با حقوق ملی استفاده کنند.
بسیاری از کشورهای جهان در قوانین خود برای والدینی که به تازگی فرزند خود را به دنیا آوردهاند، امتیاز و تمهیداتی را در نظر میگیرند؛ دولتها برای رفاه حال والدین و تربیت و نگهداری از فرزندان توسط والدین، مرخصی اعطا میکنند.
یکی از این کشورها «استرالیا»است که سعی کرده قوانینی را در حمایت والدین به منظور نگهداری و تربیت فرزندشان تصویب کند.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاعاتی«business insider»، تمامی مادران شاغل استرالیایی میتوانند از 12 ماه مرخصی زایمان استفاده کنند؛ بر اساس قوانین این کشور به مادران شاغلی که باردار هستند برای زایمان و پس از زایمان، 12 ماه مرخصی اعطا میشود.
طبق قوانین کشور استرالیا، مادرانی که از مرخصی زایمان استفاده میکنند، به مدت 18 هفته مبلغ 695 دلار از طرف دولت دریافت میکنند؛ این پرداخت شامل همه مشاغل حتی مشاغل کوچک هم میشود؛ تنها شرط اعطای این مبلغ این است که شخص 10 ماه از 12 ماه قبل از تولد همان کار را انجام داده باشد.
علاوه بر مادران، پدران نیز میتوانند از مرخصی دو هفتهای برای نگهداری از همسر و فرزند خود استفاده کنند؛ این مرخصی همراه با حقوق حداقلی ملی (695 دلار) است که به پدر پرداخت میشود.
بسیاری از مادران و پدران شاغل استرالیایی که به دریافت مرخصی مبادرت میورزند، هیچ نگرانی نسبت به از دست دادن کار خود ندارند؛ آنها با اطمینان از این مسئله، درخواست مرخصی میدهند و به امورات نوزاد و خانواده خود میپردازند. آمارهای رسمی در سال 2011 نشان میدهد که بیش از نیمی از والدینی که از مرخصی زایمان استفاده کردهاند، به محل کار خود بازگشته و کار خود را ادامه دادند؛ این آمار در سال 2017 به 90 درصد افزایش پیدا کرده است که حکایت از «امنیت شغلی» والدین در این کشور دارد.
🔹 استانداران و فرمانداران را یکدست کردید حالا از دغدغه انتخاباتی دم میزنید؟!
🔸 روحانی در حالی درباره سلامت انتخابات و نظارت بر آن تردیدافکنی کرد که عمده استانداران و فرمانداران برگزارکننده انتخابات از یک طیف خاص دولتی هستند.
روزنامه فرهیختگان نوشت: دولت چه اثری بر انتخابات مجلس داشته و دارد؟ و دوم اینکه دولت در این فرصت چه اقدامی میتواند انجام دهد و چه بهرهای از اقدامات خود خواهد برد؟ در پاسخ به سوال اول باید گفت دولتهای یازدهم و دوازدهم به دو گونه در انتخابات موثر بودهاند؛ یکی به صورت غیرمستقیم و دیگری بهصورت مستقیم.
الف) تاثیرگذاری دولت بهصورت غیرمستقیم حاصل عملکرد ناموفق آن در عمل به وعدههای انتخابات سالهای ۹۲ و ۹۶ و بهعبارتی، ناامید کردن مردم از نهاد انتخابات است. در این دو انتخابات مردم به امید بهبود فضای اقتصادی به حسن روحانی رأی دادند و او را در مواجهه با رقیبانش برگزیدند. وعده چرخیدن چرخ سانتریفیوژها همزمان با چرخش اقتصاد کشور در سال ۹۲ و ایجاد یک میلیون شغل بهصورت سالیانه در انتخابات ۹۶ نمادهایی از شعارهای اساسی دولت بود و تورم افسارگسیخته، رکود منفی 9/5 درصدی، تضعیف ۱۱ پلهای ایران در فضای کسبوکار، رشد ۲۳۹ درصدی قیمت مسکن و تلاطمهای سنگین بازارهای ارز و طلا و افزایش ناباورانه قیمت دلار و سکه، نماد ناتوانی از عمل به این وعدههاست.
در این مورد نظرسنجی از مردم با پارامترهای جزئیتر گویای این است که آنها اصلیترین علت ناامیدی خود و بیاعتمادی و ذیل آن را تشدید مشکلات اقتصادی میدانند. دولت اما به صورت مستقیم هم میتواند بر انتخابات تاثیر داشته باشد. در عین حالی که این روزها روحانی خود را دغدغهمند سلامت برگزاری انتخابات عنوان میکند و حتی ابایی از قیاس وضعیت کنونی با دوران پهلوی هم ندارد، با تغییرات گستردهای که در ترکیب استانداران و فرمانداران ایجاد کرده، و این شائبه را میان مردم، فعالان رسانهای و کارشناسان سیاسی و اجتماعی ایجاد کرد که نکند حضور بسیار پررنگ یک جریان خاص سیاسی میان برگزارکنندگان انتخابات، تاثیری بر سلامت و شمارش رای مردم بگذارد.
🔹 مشاور عالی وزیر بهداشت با تأکید بر هدفگذاری هر خانواده 4 فرزند:
ایران در 30 سال آینده در بین ۴ کشور پیر جهان خواهد بود
🔸 مشاور عالی وزیر بهداشت بااشاره به اینکه هیچ کشوری مثل ایران در 30 سال گذشته کاهش جمعیت نداشته است، گفت: در 30 سال آینده ایران جزو چهار کشور پیر جهان خواهیم بود.
به گزارش روابط عمومی مرکز ماهر بسیج، محمد اسماعیل اکبری در نشست تخصصی جمعیت اظهار داشت: اصلاح ساختار جمعیتی باید هدف قرار گیرد و این نسبتها اصلاح نمیشود مگر با فرزندآوری.
اکبری افزود: لزوما تشویق ازدواج به نتیجه نمیرسد، زیرا سه تا ۶ سال طول میکشد تا یک زوج صاحب فرزند شوند.
وی با بیان اینکه حتما باید اعلام کرد که در هر خانواده چهار فرزند هدف است، گفت: جمعیت سالمند باید زیر ۶ درصد باشد، جامعه سالمندی در کشور ما رشد کرده است که این یعنی یک خلاف دارد اتفاق میافتد.
مشاور عالی وزیر بهداشت ادامه داد: در 30 سال آینده ایران جزو چهار کشور پیر جهان خواهد بود که تنها یک حرکت بسیجی و معنادار میتواند این وضعیت را تغییر دهد.
اعلام نرخ باروری2/1 در ایران علمی نیست
اکبری با اشاره به اینکه هیچ کشوری مثل جمهوری اسلامی ایران در 30 سال گذشته کاهش جمعیت نداشته است، گفت: در تمامی سندهای جمهوری اسلامی ایران نوشته شده است که در سال ۹۵ باروری کل جمعیت 2/1 دهم که این حرف از نظر علمی غلط است.
وی با بیان اینکه در سال ۹۸ در مقایسه با سال ۹۷، ۱۵۸ هزار نفر کمتر به دنیا آمدهاند، اظهار داشت: ۶۰ تا ۷۰درصد از دختران ما ازدواج میکنند و ۳۰ تا ۴۰درصد از دختران هرگز ازدواج نمیکنند.
مشاور سازمان جهانی بهداشت با اشاره به اینکه در هر خانوار داشتن چهار فرزند هدف است، افزود: چهار ساختار از جمله ساختار حاکمیتی، ساختار حکومتی، ساختار تولیتی و جمعیت برای اصلاح ساختارهای جمعیت مدنظر است.
مشکلات اقتصادی برای عدم فرزندآوری بهانه است
اکبری بیان کرد: عدهای از افراد مشکلات اقتصادی را بهانه عدم فرزندآوری میکنند در صورتی که بیشترین ازدواجها و فرزندآوریها در خانوادههای فقیر در حال انجام است.
🍒شاخص در پیام رسان ایتا
🌀 http://eitaa.com/shakhese
از تلاش عزيزان در افزودن عضو به کانال قدردانی میشود
✦┈┈••✾•🌺•✾••┈┈✦
﷽
@shakhese. 🌍 🇮🇷🕌
🌙🔴🌎🌹 شیعیان عصر ظهور چگونهاند
♦️عن علىّ بن الحسين عليهما السّلام قال: إذَا قَامَ قائِمُنَا أذهَبَ اللّهُ عزَّ وَ جَلَّ عَن شِيعَتِنَا العَاهَةَ وَ جَعلَ قُلُوبِهِم كَزُبَرِ الحَديدِ، و جَعَلَ قوّةَ الرّجُلِ مِنهُم قوَةَ أربَعِينَ رَجُلا و يَكُونُونَ حُكّامَ الأرضِ و سَنامِهَا.
♦️امام سجاد(ع) فرمود: هرگاه قائم ما قیام میکند، خداوند هرگونه آفت را از شیعیان بر میدارد و قلوب آنها را همچون پارههای آهن محکم میگرداند و به هرکدام از آنان قدرت چهل مرد عطا میکند و آنها حاکمان و بزرگان زمین میشوند.
📚خصال شیخ صدوق، ص۵۴۱
✨﷽✨
@shakhese. 🌍 🇮🇷
در یادداشتی کوتاه در هفته نامه صبح صادق نوشتم:
«... قبل از این ادعا می شد اگر #مجلس و دولت همسو باشند، مشکلات کشور بهتر برطرف خواهد شد؛ اما عملا آنچه اتفاق افتاد، فدا کردن دغدغههای مردم پای منویات دولت بود و در خیلی از مصوبات با یک مجلس #وکیل_الدوله رو به رو بودیم؛ به عنوان مثال جدیت و تلاش مجلس دهم برای تصویب لوایحی با رنگ و بوی استعماری و سؤال برانگیز، مثل لایحه FATF از نقاط منفی این مجلس بود. ما به مجلسی نیاز داریم که با محوریت #گفتمان_کارآمدی روی کار بیاید؛ در این صورت فواید و آثار گسترده خواهد داشت که می تواند قوه مقننه را از حالت نمادین و خنثی خارج کند و به جایگاه حقیقی آن برساند و دولت را وادار کند حل مشکلات مردم را جدی بگیرد.»
#محمد_عبدالهی
🔹 دیپلمات، حقوقدان یا هیچکدام؟
🔸 آقای روحانی خود را به عنوان دیپلمات و حقوقدان معرفی کرد اما گفتار و رفتار او نشان میدهد نه دیپلمات است و نه حقوقدان.
روزنامه رسالت در یادداشتی مینویسد: آقای روحانی خود را با دو کلمه دیپلمات و حقوقدان معرفی کرد.
در عرصه دیپلماسی رفتند قراردادی را با آمریکا و پنج کشور امضا کردند و در آن کمترین دقتهای دیپلماتیک و حقوقی را رعایت نکردند. برخی شروط رهبری، مجلس و شورای عالی امنیت ملی را نادیده گرفتند و در اجرا گرفتار شدند.
همین باعث شد همه تعهدات خود را عمل کنند و آمریکا نه تنها به تعهدات خود عمل نکرد بلکه قرارداد را پاره کرد و بر حجم و وزن و قافیه تحریمها در طول و عرض و ارتفاع افزود: الان به جایی رسیدهاند که وزیر خارجه ما را به آمریکا راه نمیدهند. به هواپیمای او در آلمان بنزین نمیدهند و او را هم در فهرست تحریمها گذاشتهاند. معلوم شد از ادب و آداب دیپلماتیک چیزی نمیدانند.
در عرصه حقوقدانی معلوم شد از حقوق بینالملل، روابط بینالملل و شناخت حریف و شناخت حریم منافع ملی چیزی نمیدانند اما ادعای آنها گوش فلک را کر کرده است. ترامپ فرمانده ارشد نظامی ما که مهمان دولت عراق بود با یک فرمانده ارشد عراقی را ترور میکند. دنیا این عمل را تقبیح میکند. مجلس ما ترامپ و دار و دسته نظامی آمریکا را به عنوان تروریست محکوم میکند و مصوبهای با صددرصد آراء به تصویب میرساند. رئیس دیپلماسی دولت هنوز معتقد است با این تروریست قمارباز و حرامزاده باید مذاکره کرد، کجای این رویکرد با مبانی عقلی و حقوقی و دیپلماتیک میخواند.
در عرصه داخلی این حقوقدانی و دیپلماتمنشی فراموش میشود با منتقدین با بدترین لحنها سخن میگویند و تا کنون 52 ناسزای سیاسی و... به منتقدین در پاسخ به نقدهای دلسوزانه و مشفقانه دادهاند…
فراکسیون صادقون: آمریکا و عربستان پشت خشونتها در «نجف اشرف» هستند
«عبدالامیر تعیبان» عضو فراکسیون صادقون در پارلمان عراق:
🔹طرفهایی خارجی در پشت پرده حوادث در استانهای مرکزی و جنوبی عراق را کارگردانی میکنند.
🔹آمریکا در پس حوادث تخریب، سوزاندن، آشوب پراکنی و هرج و مرج افکنی به دنبال سرگرم کردن ملت عراق و پرت کردن حواس آنها از مسئله اخراج نیروهای بیگانه از خاک کشورشان است.
🔹واشنگتن و ریاض خیال میکنند که استانهای مرکزی و جنوبی عراق آماده اند تا اهل تسنن در آنجا آتش جنگ را شعله ور کند.
🔸«نعیم العبودی» یک عضو دیگر فراکسیون صادقون هم بی ثباتی عراق را نقشه دشمن برای دستیابی به دستاوردهایی منطقهای و جهانی توصیف کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴شکستن انحصار دارویی #اسرائیل توسط یک شرکت ایرانی
♦️ “محمدامین رضوانفر” تولیدکننده دارو، درباره این ماجرا توضیح میدهد.
🔶 افسری که علیه ترامپ شهادت داد، از کاخ سفید اخراج میشود
🔹 جنیفر جیکابز، خبرنگار پایگاه اینترنتی بلومبرگ در کاخ سفید در حساب کاربری خود در توئیتر، از احتمال اخراج الکساندر ویدمن خبر داد.
🔹 ویدمن که به عنوان یک افسر ارشد نظامی در شورای امنیت ملی کاخ سفید فعالیت میکند، فردی بود که به مکالمه تلفنی دونالد ترامپ با اوکراین گوش داد و علیه او در دادگاه شهادت داد.
💢 بیت امام، علیه امام و انقلاب
🔻 سایت جماران ( رسانه بیت امام) در آخرین تلاشهای خود برای استفاده از فرصت ها، مصاحبه ای با مسعودی خمینی انجام داده است؛ او در این مصاحبه گفت:
➕ #انتخابات یک وجهه ملی، انسانی برای ایران است. شورای نگهبان باید رفیق بازی را کنار بگذارد. من با این حرف ها که فلانی انقلابی است و فلانی انقلابی نیست، سخت مخالف هستم.
🔸 #امام_خمینی_ره: من هشدار می دهم که تضعیف و توهین به شورای نگهبان، امری خطرناک برای کشور و اسلام است. اگر کسی بخواهد فساد کند و به مردم بگوید که این شورای نگهبان کذا، این فساد است، یک همچو آدمی مفسد است و باید تحت تعقیب مفسد فی الارض قرار بگیرد
🔹 ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ | #رهبر_انقلاب: حمله به شورای نگهبان از غلطترین کارهاست / انتخابات را انتصابات خواندن دروغ و موجب دلسردی مردم است.